Леко самотен на 28 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Леко самотен на 28
преди: 12 дни, 45 мин., прочетена 1047 пъти
Здравейте. Мъж на 28 години съм и се чувствам леко самотен. Винаги съм бил ангажиран с някакви неща, искал съм да бъда ангажиран и по възможност постоянно да се развивам и изсраствам, и като човек, и като мъж. За това съм написал леко самотен, но това чувство сякаш се усилва.

През годините съм наблягал на работата, образованието, тренировките и личностното развитие - четене на книги, общуване с различни хора, дори създадох бизнес, който за жалост не потръгна и т. н... Отделях по-малко време на личния живот с идеята, че не е сега времето. Това не изключваше разпускане понякога в дискотека или излизане на разходки и кафе разбира се, но го правех значително по-малко, отколкото останалите.

Просто имам мечта и тя е да създам нещо свое - да създам бизнес. Ако не успея с бизнес, поне до ок. 33-годишна възраст да имам добре заплатена работа, пасивни доходи, с които да мога да осигуря на жена ми и детето (децата ни) добър и щастлив начин на живот. Трудно е и се опитвам, но след около една година на само работа и липса на сън, реших че не всичко е пари и прецених, че трябва да отделя повече време на моите близки, както и на личния си живот.

И се опитвам да "вляза във връзка", но винаги нещо не се получава... Просто винаги съм смятал, че не се вписвам в днешния свят на социални мрежи и все още се опитвам да ги използвам, както останалите. Разбира се това е мой проблем, не са ми виновни другите хора. Но еднократни срещи не харесвам, а ако пък искам да съм във връзка, то искам да е с жена, която поне малко познавам - колежка от университет/работа, приятелка на познати и т. н. Просто нямам доверие на хората. (И това пак си е мой проблем и го осъзнавам, угодия няма). Сериозен мъж съм, казвали са ми, че съм хубав и че съм "мъжкар", има "желаещи", но винаги нещо не се получава.

Основният проблем е, че като не ползвам социалните мрежи така както другите нямам достатъчно контакти и около мен винаги се навъртат колежки, с които по една или друга причина не мога да бъда във връзка, а основното е, че си мисля че ме използват за нещо и не мога да им се доверя напълно.

Искам да отбележа, че има дори и момичета, които споделят на приятелки, че не могат да си намерят, цитирам "с кого да правя секс".

Въпросът ми е, в грешка ли съм, че все още не съм в сериозна връзка (имал съм 2)? На 28 години осъзнавам че не съм малък, но знам и че времената се промениха - ако едно време всички се женеха на по 21-22, вече не е така. Осъзнавам и че е изцяло мой проблем, че не се адаптирам към днешния свят напълно, че бих влезнал във връзка само с жена, която познавам (например колежка), но пък в същото време избягвам колежките и т. н. Може би си противореча в много неща, но се надявах че ако пиша тук може да се намерят и други хора, които са в подобна ситуация като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 20 часа
hash: 26979ee779
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не си "малък" на 28? Явно се смяташ почти за малък. Къде си тръгнал с бизнеси - чакай да станеш на 45 и тогава, а на 50 ще потърсиш жена.

 
  ...
преди: 11 дни, 19 часа
hash: 914679f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Очевидно проблемът ти е доверието.
Иначе... много млади момичета и момчета май вече по селата си, което е чудесно. Бягат от гнилостта, която създадоха предните 2 вече поколения. Та ти препоръчвам селски туризъм :)

 
  ...
преди: 11 дни, 19 часа
hash: fb54db43b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хей, прятелю. Като цяло е добре, че се замисляш така за нещата. Моят опит е, че трябва да имаш доверие в пътя на развитие. Вътрешният твой път най-вече. Духовно какво носиш. Това, че не ползваш социалните мрежи говори само добре за теб, за това че търсиш нещо автентично. Просто трудно те задоволяват половинчатите работи, нещата които не са по-стойностни. Това че си имал 2 връзки пак говори само добре за теб - не си изхабен.

Не се тревожи, ако можеш не скачай от занаят в занаят, а развий нещо по-добро нанякъде. Със сигурност си придобил опит в някоя сфера - не се отказвай там.

Излизай навън, намери си хоби - всичко старомодно. Око ще си старомоден - давай докрай. Това, че нямаш социална мрежа не значи, че ходиш на салса например...

Дерзай!

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 19 часа
hash: aeb861ec9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Здравей, авторе! Пише ти мъж на 24 години, който има приятелка от близо година и половина. Сега ще срещнеш много коментари, които ще те съдят. Едни ще те пращат на фитнес, други ще ти изкарат виновен за положението, в което се намираш. Но аз искам да ти кажа следното - всичко е въпрос на късмет. Когато човек се роди, даже още преди раждането, пътят му е начертан предварително. Битието ти зависи 50% от действията ти и 50% от съдбата ти. Ако горе е предначертано да си образован, богат, стабилен мъж, но въпреки това е писано да си сам, ще си останеш сам. Късметът е определящ фактор в любовта. Парите също. Колата също. Визията, отношението.
Повечето жени в днешно време гледат именно тези фактори. Изискванията им за мъж са огромни, почти недостижими за средностатистическия български мъж. В България мъжете, които са тип “гадняри” печелят жените. По думите ти се личи, че си добър човек. Още една “бариера ” между теб и жените. Жените не обичат добрите мъже, за тях те са скучни, предвидими и задръстени. Друго си е баткото с Беемвето и татусите, да ги води по екскурзийки, насам-натам, да им купува скъпи вещи, да се занимава с нелегален бизнес. Несправедлив е животът, за съжаление…
Надявам се да намериш момичето за теб. Пожелавам ти го от сърце!

 
  ...
преди: 11 дни, 18 часа
hash: 2b9250d36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не съм в подобна ситуация, но като чета - много ги мислиш нещата.
И друго - хубаво, че гледаш да работиш и бизнес също да се опитваш да правиш, но всичко с мярка.
Трябва да си отделяш и време за приятели и за излизания, защото живота си минава.

 
  ...


...
преди: 11 дни, 17 часа
hash: d2b5e86579
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не бил такъв, не бил онакъв. Не искал това, а онова. Лигльо на 28.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 17 часа
hash: 1ef299da00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ако не си с брутална физика, татуировки и брада, ще си останеш сам.

 
  ...
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 61be1fe509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Казваш, че колежките искат да те “използват за нещо”, да не би да е секс?

 
  ...
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 49fb54762b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Така е батенце ( обръщанието ми е майтапчийско, набори сме) докато си учил и се трудил другите са ебали. Точно с тия другите, жените трупат бройки до 30. Те пък много често нямат пукнат лев, затова ги ползват само за донори и задоволяване.
Ама виж какво става после. Жените се сещат, че само с едното ебане и любов не се живее и трябват кинти. Тогава почват да се оглеждат за такива работяги като тебе, които са пазили момента, в който ще се грижат за любящата си жена. И понеже имаш малко опит в отношенията могат много лесно да ти завъртят главата. После дете, после почва да ти пили нервите, шото любов няма при тоя случай... после разводче, после издръжка, па не ти дава детето. Това е само пример какво става с някои мъже в същата ситуация като тебе.
Въобще става параграф 22. Не си виновен за нишо и тия другите, които само са ебали и те не са виновни. От всички ситуации жената е най-печеливша. Не ги слушай как се оплакват и вайкат. Така лъжат и мажат, после се ебат на поразия, а пред тебе е девата от Гуадалупе.
Опичай си акъла хубаво, за да не си биеш главата в стената с някоя разпоретина на 30 . Тогава ще се молиш да си самотен, гарантирам ти

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 8 часа
hash: 870b544210
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 4, стига си отчайвал допълнително човека! Няма такова нещо като човек, на който му е писано да бъде сам, всички в този живот срещаме половинката си рано или късно. Това че някои хора са се отказали след едно разочарование от това да имат човек до себе си и не правят нищо по въпроса не значи, че им е писано да бъдат сами. Просто им липсва самочувствие и т. н.
А до автора: не се отчайвай. Все някога ще срещнеш своето момиче. На 28 си, имаш време. Излизай с приятели, срещайки се с нови хора, запиши курс/спорт и ще си намериш момиче.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 5 часа
hash: aa12719c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Имаш проблеми с доверието. Мисленето ти е като на малко дете, което го е срам да се отпуска пред хора, а може да бъде себе си само пред такива, които вече познава и им има доверие. Не знам кой ти е казвал, че си, , мъжкар, , но за мен си още дечко. Освен, което представи се, че се обвържеш с колежка и после се разделите, това може да ти коства работното място. Социалните мрежи нямат нищо общо с проблема ти, а социалните ти умения.

 
  ...
преди: 11 дни, 3 часа
hash: 914679f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Н 7, верно ли? При нас е обратното, онази с татусите съм аз, той няма нито един, физиката я имаме и двамата, а брада няма никой :)))) ей, че сте...
Докога ще се оправдавате с подобни глупости.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 21 часа
hash: 376c668e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Приятелю, това сякаш аз съм го писал, дори сме на една възраст (аз съм на 29). Буквално едно към едно е моята ситуация. Истината е, че ние сме интровертни личности, които ме се вписват в днешните стандарти и идеали и дали някога ще бъдем щастливи в любовта е единствено въпрос на късмет. Да, жените не харесват такива като нас за съжаление, но трудно ще се променим. В момента и аз съм се захванал с нелеката задача да изградя собствен бизнес, с който да мога да осигуря моя живот и на бъдещото ми семейство (ако изобщо успея да създам такова). В крайна сметка на нас ни тежи не толкова самотата, защото по добре сам, от колкото с неправилните хора. Тежи ни липсата на редовен сексуален живот и това ни влияе на самочувствието. Все пак се надявам до към 35 да успея да създам семейство и да изградя стабилно бъдеще. Това е една идеална възраст за създаване на семейство, по-рано на днешно време няма смисъл. В живота ми до тук се убедих, че нещата се случват тогава, когато трябва да се случат. А ако не е било писано, по-добре - животът е по-хубав самостоятелно отколкото в непрекъснати драми, стрес и кавги. Успех.

 
  ...
преди: 10 дни, 18 часа
hash: 967e110f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хем боли, хем сърби. На непознати нямал доверие, с колежки не можело... Ами търси старите съученички, само че те едва ли чакат теб. Отдавна си имат мъже и приятели, които не мъдруват като теб, а действат.

 
  ...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: 510179b9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 4, перфектен коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 10 дни, 6 часа
hash: 93f1714be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер четири и номер девет го казаха в прав текст и най точно за съжаление голата истина е точно такава.

 
  ...
преди: 10 дни, 1 час
hash: 1ce269c0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, трябва да приемеш, че живееш в кочина която все още предендираме, че е държава. Тук отдавна и последната илюзия умря за бъдеще и нормални човешки отношения. Женските са промити мозъци от чалга, селяния и злоба които хващат най-голямата утайка на обществото. Стани престъпник и ще видиш как изведнъж ще те налазят всякакви. За мен е под достойнството дори да си казвам здрасти с 99% от младите българки, а дори и българи.

 
  ...
преди: 5 дни, 15 часа
hash: 48d102125e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Брато, на пръв прочит си малко неориентиран и не знаеш какво искаш точно и оттам как да го постигнеш. От всичко написано най-много ме грабна това, че искаш да направиш бизнес и на 33 да си хванеш жена за семейство, когато си се "оправил". Интересно, но това изцяло съвпада и с моята философия и ще опитам това лято да реализирам "пробивът". Ако имаш интерес и си в ИТ сектора или искаш да участваш като инвеститор, свържи се с мен. Поздрави.

По темата: пак не става ясно какво точно искаш. Ако искаш да бройкаш жени, не е задължително да си милионер. Трябва да направиш така, че дамата да се наслаждава на времето, прекарано с теб, за да иска още такова и да стават нещата в последствие. Татуси, коли, пари, гуеми уъки са спомагателни средства, дори да имаш всички изброени, ако си шматка, пак няма да стане. Фокусирай се върху основите, бъди умен, open minded, забавен, уверен, поддържан и в София и Пловдив няма да имаш проблеми. Давам ги за пример, тъй като за тях мога да говоря, а не каза от къде си, предполагам и за другите водещи градове е така, все пак няма как да впечатлиш селска пръчка на мегдана с тези добродетели, там и Брат Пит ще е "смотан". Не знам, звучиш като човек с качества и амбиция, не виждам какво може да те спре. Замисли се, да не дава Господ, но се раждат и хора с физ. дефекти, питаш ли ги тях? Бъди благодарен и знай, че всичко зависи от нас самите. Собствения ни мироглед към живота. Желая здраве и успехи!

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 14 часа
hash: 48d102125e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Забравих да добавя, че пикът на жените е до 30 /даже надолу/, а при мъжете тогава започва ! Главата горе, най-доброто предстои !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker