Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя
преди: 11 дни, 15 часа, прочетена 792 пъти
Здравейте, историята ми е много дълга, но ще се опитам да съм максимално кратка. Двойка сме на 26год., заедно от пет. През тези години три от тях приятеля ми е изневерявал с няколко момичета. Последната година беше особено тежка за мен защото разбирах всичко, и всичко се повтаряше и бях зациклила в един кръговрат на ужаса. Стигна се дотам за милионен път аз да простя и той реши да се промени. Да, но нещо сякаш се пречупи в мен и нищо не е както преди, обаче от обич отново реших да простя. Неусетно обаче с месеците се зараждаше гняв към партньора до мен, сякаш всичко което спотайвах изригваше при напръв поглед бизобидни кавги за битпвизми. Не искам да се оправдавам по никакъв начин, но казвам как се случиха нещата. Стигна се до там да го ударя. Оттогава той прехвърля винага в мен че аз трябва да му се доказвам за да остане с мен. Това допълнително ме ядосва. Не искам да се оправдавам но просто не е честно. Каза че това много го е отблъснало и няма смисъл вече какво правя и че му се извиних и тн. Държи ме в неведение ще ни се оправят ли отношенията няма ли. Сякаш изпитва удоволствие че отново той е в тази позиция, а аз съм направила грешка. Излиза че след три год прошки, депресии, сълзи, съмнения, аз налрая съм тази която трябва да се докаже пред него. И просто не го приемам за честно. Още повече съм наранена. Не казвам че е правилно че съм го ударила, в никакъв случай. Но не мисля че е честно това отношение предвид ВСИЧКО което аз преживях. Особено той щом казва че не виждал смисъла кквото и да съм правела за него след тази случка. Има ли смисъл изобщо нещо да се оправя не знам.
Просто не знам как да изляза от този кръговрат да ми се вменява вина за едно единствено нещо, плод на милион други негови неша и те сякаш да се забравят

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 5 часа
hash: 7656d8b97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Стокхолмски синдром. Зависиш от нарцистичен коцкар. Малко му е бил боя, още от дете не е бит.
Тръгваш си и така. Този да си лъже, която си иска.

 
  ...
преди: 11 дни, 5 часа
hash: abd8896c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И ти съжителстваш с него защото...?

 
  ...
преди: 11 дни, 3 часа
hash: e555885666
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Няма никаква логика да прощаваш на човек, който ти изневерява редовно, пък и не се разбирате. Сама си си виновна за положението, избирай другия път по-разумно мъжете.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 6eb1924493
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Гаден манипулатор. Пропиляла си 26 години от живота си, накратко

 
  ...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 949ab4bacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Психопат. Събери сила в себе си, миж положителните си качества които са много, и се освободи от този използвач.

М32

 
  ...


...
преди: 11 дни, 1 час
hash: 59b47e0cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти си същата авторка, която постоянно се оплаква от приятелите си. Отначало уж всичко върви добре, но после приятеля ти става лош, а ти горкото ангелче винаги страда. Ние всички вече те знаем коя си. Ти няма да престанеш да обвиняваш мъжете за всичко в живота ти. Ударила си го и искаш той да ти прости, а ако той те удари ще искаш ли ти да му простиш.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 1 час
hash: 9d8b998161
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторке, ти просто не си добре. Нямаш ли капчица достойнство?

 
  ...
преди: 11 дни, 10 мин.
hash: 41be4ca848
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Вие сте жертва на манипулатор. Съберете си останалото достойнство и си тръгнете от него без обяснения. Този човек не ви обича!

 
  ...
преди: 10 дни, 17 часа
hash: 052e0b5159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И защо се измъчвате взаимно, че не разбрах?
Особено пък, когато не сте семейство и нямате деца!

Вие мазохисти ли сте?

И двамата сте виновни за разпада на отношенията ви, а и от самолет се вижда, че НЕ СТЕ ЕДИН ЗА ДРУГ - така, че колкото по-скоро прекратите псевдо отношенията си - толкова по-добре!

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 17 часа
hash: 41a30a04c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не Ви разбирам. Приятелят Ви е глупав фукльо. Никой мъж не се оставя да го хванат в изневяра, той не се хвали и не споделя изневяра даже с най-добрият си приятел, както се казва не се признава даже пред самият себе си. При изневяра не е променя нищо, не променяш лексика, не променяш облекло, не променяш тоалетни води, не променяш навици, ако нещо се е променило за момент, винаги трябва да имаш отлично обяснение, при това проверимо, с което да докажеш своята "невинност". Това в общи линии са основните правила на изневеряващият. Това, че сте го ударили не е никакъв проблем, пробвайте с прави удари, но бърза серия, завършваща с две крошета. Прав удар в трахеята, но така, че тя да попадне между събраните и изпънати четири малки пръсти и палеца също изпънат има ефект. Все пак внимавайте преди това пробвайте на по- тънко дърво, за да не си изкълчите палеца, може с едновременен удар в двете ушни миди с длани. На мен съпругата ми, като млада колко пъти е посягала, даже с нож, с отвертка, тогава е обхваната от ревностен бяс и като правило винаги, избира за отмъщение, най- неподходящо място в спалнята, а там има много остри ъгли, което е много опасно, килимът се лесно плъзга по паркета. Веднъж с остра отвертка, избра момента когато се бях навел и то на един крак, а другият замотан в крачола на джинсите, успя доста добре да ме драсне близо до юголарната вена. Е, секса след това, базиран на чувството за вина и емоционалният срив си струваше. А всичко започваше както се казва от нищо. Примерно защо дрехите ми миришели на дамски парфюм, ами на дамски ще миришат, бях на купон и танцувах с колежка, само веднъж имаше основание за дълбока ревност, но пък по мен не бях оставил никакви биологични следи, само пак издайнически парфюми //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 10 дни, 9 часа
hash: 07c0ab0eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма да ви се оправят отношенията. Напротив- ще става по-зле. Не му пука за теб, не те обича, не те уважава, а ти прощавай колкото искаш. И пиши теми.

 
  ...
преди: 10 дни, 9 часа
hash: a196ed5cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Виж авторке след изневяра просто не може да го гледаш със същите очи, колкото и да го обичаш винаги ще имаш съмнение дали пак няма да го направи, тук не става въпрос само за изневярата, но мисля че е той е нарцис и иска да се изкара чист. Вярно е че повечето мъже изневеряват може би за тях да лягаш с някой не е от толкова значение, колкото при нас жените, ако е било само веднъж (нещо за една нощ) колкото и да е тежко ако обичаш бих казала да простиш, всеки човек може да се промени стига да има желание, но в твоята ситуация дори не виждам изход, може би иска да бъде с теб, защото си му грубо казано в джоба сигурен е че има кой да го чака, но не е обич неговото. Намери си някой друг, зарежи го (не е лесно никак), нооо трябва да го направиш дай си време след раздялата не почвай нова връзка веднага.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 2 часа
hash: d7d2e76b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това трябва да ти е голям урок, че веднъж направиш ли компромис със себе си и с ценностните си разбирания и избереш привидно по-лесното решение да останеш с такъв човек, това рано или късно ще се върне към теб като бумеранг. Измамно си си мислила, че твоята саможертва да му прощаваш за изневерите ще бъде оценена и видиш ли той ще осъзнае това, ще преживее катарзис и ще стане друг човек. Би трябвало да си по-осъзната и да знаеш, че хората са такива каквито са и не се променят освен ако те самите не почувстват вътрешна нужда от това. Първо който си е коцкар обикновено си остава такъв завинаги и второ ти прощавайки му тези постъпки по никакъв начин не си го провокирала да осъзнае, че това не е ок. Напротив създала си му усещането, че това е приемливо и може да продължава в същия дух, евентулно би се напънал да стане само по-прикрит. Мачът ви отавна е свирен и сега е само една агония, просто въпросът е кой от вас ще прояви най-накрая някаква смелост да й сложи точката. То неслучайно хората са казали, че навикът е по-силен и от любовта, и от омразата. За това и доста хора проявяват малодушие и търпят какви ли не глупости, пред възможността да отстоят себе си, пък макар и да им е тежко и трудно при една раздяла.

 
  ...
преди: 9 дни, 22 часа
hash: ba101e1334
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13. Хахаха толкова смешно оправдание, всичко написано звучи страхотно, но пък от това възникват едни други въпроси.
Защо авторката си е избрала такъв? Какъв е шанса следващия да е същия?
Как така той е правил такива неща, а нашата му е прощавала безрезервно? Възможно ли е да е била с усещането, че въпреки кръшканията му, той все пак е с нея, официално? Възможно ли е да е искала да задържи дивото и да го опитоми? Какъв коцкар бил и изведнъж заради нея да спре? Възможно ли е той да е коцкар, защото не му е пукало за нея и значи ли това че ако се влюби, ще продължи да изневерява?

Отговорите на горните неща са ясни, но някак ми е смешно как раздавате квалифицирате, даже изкарвате авторката жертва. Не е жертва, на сила никой не я кара, просто е силно обсебена от идеята да промени този, който е такъв от както го е срещнала и тя знае това. Ако следващия е праволинеен, гледащ в в очите, на нея няма да и е и интересно, няма да има 24 часови мисли запълващи и ежедневието какво да направи, как да го направи, а просто ще е скучноватия глупак. От там този скучноват глупак вероятно ще се чувства крайно засегнат, дори жертва на нейната студенокръвност и даже няма да разбира, че всичко е защото тя има други желания.
Някак е крайно смешно този да бъде изкарван манипулатор, при положение че ситуацията на така описаното и слепец ще види, което пък значи, че тя просто оправдава седенето си при този, макар да и е ясно какво прави, от което пък излиза, че реално не кръшкача има проблем, а тя самата със себе си, нещата които вижда като развитие и мечтите за грандиозния хепи енд на тази епопея.

 
  ...
преди: 9 дни, 9 часа
hash: 07c0ab0eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво да правиш? Ами каквото си правил като не я познаваше. Като се разведе с бившата си жена какво правеше? Стана ѝ приятелче ли?

 
  ... горе^

...
преди: 9 дни, 5 часа
hash: 21a646b131
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 14 от 13 Никъде в мнението си не съм се опитвала да я изкарам жертва. Напротив, обърнал съм внимание, че явно е неосъзната, след като седи в отношения, които не я удовлетворяват. Не съдя някой, който е коцкар или не, казала съм, че човек е такъв какъвто е и е безсмислено от нейна страна хем да се оплаква, хем да седи и да чака да стане чудо. За други хора може да е ок да са в отворена връза и да се чувстват добре. Само че явно тя не е от тях, пък и не виждам той да е достатъчно зрял, за да се е афиширал дали има такива наглади още от началото, за да няма после недоразумения. Всичко зависи от конкретната гледна точка. С един човек трябва да ти е хубаво, за лошото можеш и сам. И понеже за всеки човек разбирането за " хубаво" е различно е добре хората да влизат във връзка без прикритости. С лъжи до никъде не се стига. Проблемът е, че тя не проявява характер, щом не й харесва да си тръгне. Иначе логиката, че ако бил свестен и честен нямало да бъде интересен, може би има почва на по-млада възраст и то не за всички, обикновено защото жените нямат още толкова опит и докато се опарят, но на по-зряла възраст, каквато съм аз, тези неща се долавят много по-лесно и приоритети са съвсем други. Важното е човек да умее да си анализира грешките, да си учи уроците, така че да има по-ясна представа какво представлява, какво търси и кога да си тръгне, ако нещо е в противоречие с разбиранията му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker