"Гипсирам" се от красиви момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Гипсирам" се от красиви момичета
преди: 5 месеца, 12 дни, прочетена 1103 пъти
Здравейте,
мъж съм на около 30г с нормална работа и външен вид. Всеки ден се случва да общувам с нови хора, но поради естеството на работата ми красивите момичета са рядкост. Приятелки на моята възраст нямам, а познати момичета- проят се на пръсти. Бих искал да общувам по-често с момичета около моята възраст с цел приятелство и евентуално приятелството да прерасне в нещо повече ако си допаднем. За съжаление нз къде да ги срещна ( макар че живея в голям град- Пловдив) и как да се запозная с тях. Когато видя красиво момиче си забравям граматиката, че даже и и лексиката. Всичко, което ми идва на ум, ми изглежда глупаво и скучно, и затова въобще не го казвам. Освен това, когато забележа че дамата срещу мен има високо самочувствие сякаш моето пада и ставам неуверен. Ако тя или приятелката й се смее, започвам да си мисля че ми се присмиват на мен. В резултат на това запознанството пропада напълно. А аз съм момче с доста добри качества както в обществото, така и в леглото.
Единствения ми проблем е да преодолея този срам при първата среща и затова никога не мога да бъда с момичета, които харесвам. Моля да ме посъветвате как да си реша проблема, благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 11 дни
hash: f1357fdb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Авторе, аз също бях такъв като юноша, но решението на подобни проблеми е да се изправиш смело срещу тях!

И затова аз си наложих да започна да говоря и общувам с красиви жени и постепенно(за 1-2 години) се очупих и започнах вече да не се притеснявам изобщо!

И досега съм така, и дори имах три много красиви приятелки преди жена ми!

Но виж сега, съветът ми е: ДА НЕ ТЪРСИШ КРАСИВА ЖЕНА ЗА СВОЯ СЪПРУГА!

Първо - външния вид има едва третостепенно значение!
Имал съм 3 приятелки преди жена ми, всички бяха много красиви, но това далеч не е достатъчно! А най-красивата от тях - беше най-неподходящата за мен. И отдавна я забравих!
За външния вид е достатъчно да ти е приятна и да ти е хубаво да бъдеш заедно с нея.

Второ: най-важното е естествено да се обичате взаимно, плюс следните неща: да имате еднакви(много близки) възгледи, цели, приоритети, виждания по най-важните неща в живота, тоест образно казано - да гледате в една посока!
АКО ТОВА НЕ Е НАЛИЦЕ - НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!

И трето - трябва да имате твърда основа, на която да е положен вашия брак(за да може да устои във времето). А тази основа е Христос!


Като търсиш жена, с която да имате сходни възгледи, цели, приоритети, да гледате в една посока - ако ме разбираш, какво искам да ти кажа.

Постарай се и да влезеш в такива среди.

Не се отчайвай и не се отказвай!
Аз повече от 10 години търсих подходяща жена за своя съпруга, слава на Бога - накрая я намерих!

Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос - и това е абсолютна истина!

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 94d66356bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ако не си много грозен, то грозните момичета се гипсират от теб. Това е балансът.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 275f18ed78
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Братле, проблемът се решава по един начин. Това е блъскане във фитнеса, татуиране, пускане на брада и си готов. Дори отново да се гипсираш и да си губиш граматиката, тези момичета сами ще започнат да ти налитат.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 18c9c48ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Реално нали за това е първата среща - да се опознаете. Не можеш да си паснеш с всяка. Ако не те хареса, не е било писано. Бъди себе си и ще привлечеш точното момиче за теб. Не приемай отказа им лично, просто не си пасвате. Някоя друга ще ти хареса мислите, друга - не. По-добре да го разбереш на първа среща и да си кажете чао, от колкото по-късно, когато вече сте във връзка, и да усложниш ситуацията.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 150f68840b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "А аз съм момче с доста добри качества както в обществото, така и в леглото" -
това изречение хич не ми вдъхва вяра, че си много добър в леглото и с много качества, щом се гипсираш тотално красивите.
И за какви момичета на 30 ми говориш, като вече са жени за женене и раждане, та и много са разведени вече д по 2 деца? Ти самия на 30 като момче ли се определяш?
Аз не познавам някой, който да е като дърво с жените и в съшото време в леглото да е ебати тигъра. Обикновено първото води до второто. Ако си отпуснат и нв ти дреме макаимално и си себе си и си отстояваш интересите, а не се мазниш като путьо, то жените те допускат до леглото. Ако се чудиш кво да кажеш и се панираш и ти трепери отвътре всичко, то просто не виждам как изобщо ще правиш секс с нея, та камо ли да си много добър.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 12257327e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това е, защото всички жени ги възприемаш като сексуални обекти - не като човек, а като мацка за сваляне.
Пробвай да гледаш на жените като на хора. Така или иначе повечето жени, които срещаш са обвързани - най-вече тези, които ти харесват (защото те щом на теб ти харесват, значи и на другите им харесват) така че няма смисъл да мислиш за свалка докато не разбереш, дали има смисъл. А ако има смисъл и жената иска да я сваляш, то тогава глупавото ти държание е по-скоро полезно.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 5ccc09832a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Как разбра че си добър в леглото, проститутките не се броят. За да пребориш срама трябва постоянно общуване с жени и не трябва да ти пука ако те режат, трябва постоянно търсене не може да седиш и да чакаш теб да те заговарят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 326ec87dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Трябва ти повече самочувствие. Хората излъчващи увереност автоматично са по-привлекателни, дори да не са най-големите красавци, много интелигентни или забавни. Увереността е най-важното нещо. В крайна сметка хубави или грозни, всички сме просто хора и никой не е над другите. Явно в твоята глава си недостоен или нещо по-малко от красивите жени, промени мисленето, няма смисъл да се распектираш толкова от външния вид.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 83c7196414
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо, мъж ли си или момче? Защото се определяш се и като двете. На 30 не е момиче, а жена също. Второ, какво разбираш ти под красива? Екстеншъни, доста грим, силикон? Къде ги търсиш тия жени? В чалготеки, барове? Спираш ги по парковете и улиците? От фейсбук, Инстаграм? Тиндър?
Какво значи нормална работа и нормален външен вид, че имаш?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 4a8fcb736a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Приятел, звучиш ми като 13 годишен, честно. Не ти е на годините въобще. Както си бил 30 години сам така и още 30 ще бъдеш.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 678d2b3109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 3 е дежурният луд с брадите и татуировките. Не разбрахме само той дали е такъв или си е набил в главата простотии и ги разпространява.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: b655f7cfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До автора
По-голяма глупост от коментар номер 3 няма да чуеш! Явно е от някакъв подрастваш тийн, не го слушай

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: b760c463f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Нема кво да се гипсираш, брат. И те серат, че и други миризливи гнусотии изпускат от оная дупка между краката си. И не ги гледай, че са "красиви" - повечето от тях стават "красиви" след намазване с 10 тона грим и фон дьо тен, а това е фалшива и временна "красота". Като ги залееш с едно шише вода в лицето и цялата им "красота" се отмива за 1 секунда и се вижда, какви квазимодота са всъщност. Във интернет си слагат филтри и само млади снимки отпреди 10-20 години. Пък и изобщо не са толкова умни, за каквито ги мислиш, прекалено много ги надценяваш и идеализираш. Те са толкова прости, че не могат две думи на кръст да свържат и само маникюри, прически, изневери и скандали са им в главата, ти се безпокоиш да не се изложиш пред великите богини... Айде стига се филмира, те не са някакви по-висши същества от нас, напротив, ние сме по-висши от тях и трябва те от нас да е страхуват, не ние от тях. Просто говори за някаква тъпотия, колкото и безмислена да е, ако курвата види, че си отпуснат и не ти пука, ще те слуша с удоволствие и даже ще ти пусне на същата вечер. Ако трябва пий 1 ракия преди това, за да се отпуснеш и да не си толкова нервен и напрегнат, курвите ще надушат това веднага и ще побегнат от теб. Те мразят напрегнати и отчаяни мъже, защото им личи, че са на зор и никоя не ги ще. Опитай се да не даваш вид на такъв, ако искаш да ти се отвори парашута довечера.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 7ffb17e28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Гипсираш се, защото от малък филма в главата ти е, че щастието ти зависи от някоя красавица, с която да си народите деца и тя ти готви, пере, чисти, та даже го прави радвайки ти се и жадувайки да те види.
Реално самооценката че се гипсираш показва, че искаш да имаш контрол над ситуацията, че искаш да говориш някакви вървежни неща, ама те е срам или те е страх от отхвърляне, което пък е съвсем нормално, защото е един от вродените инстинкти предавани по ДНК.
И сега някъде тук в тия тинейджърски години, ако си умен разбира се, ще се наложи да вземеш за себе си един от най-важните избори в живота ти. Той гласи че или ще си останеш фантазьор мечтател или ще хванеш живота си в собствени ръце. Най-вероятно ще се издъниш при много госпожици, ще бъдеш унижен по един или друг начин, ще страдаш, ще се тръшкаш, но поне няма да съжаляваш за пропуснатите възможности. Другият вариант е да си останеш същия и с времето ще започнеш своя страх и бездействие по отношение на твоя си живот, да го обличаш в оправдания или в квалификации на тези жени като Еди какви си, от там ще се затвориш и няма да последват кой знае какво грандиозни неща от това.
Разбира се това не значи че трябва да заговаряш като пълен кретен всяка срещната която ти хареса, а трябва да те накара да разбереш най-малкото какво искаш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 366d8b8520
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Гипсираш се, защото искаш Те да те харесат, Те да те одобрят. Чувстваш се като на изпит, когато си с момиче.
Първо харесай себе си. Един уверен и уважаващ себе си мъж прави впечатление. Енергията му е различна, излъчва сила и мъжественост и жените усещат това. Дори и да не е някой красавец, уверените мъже не остават сами. Те привличат по някакъв харизматичен начин жените.
Никой не е съвършен. Приеми това като факт и заобичай на първо място себе си. Когато говориш с жена, си спомни, че тя също не е съвършена и всички сте хора - всеки със своите качества и недостатъци.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 2a0f6e90d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Прав е 6, въпреки че някой му е дал само една звезда.
Като видиш красива жена, се опитай да не си я представяш в леглото. Така или иначе вероятно има приятел и още няколко резерви. Като спреш да ги възприемаш като сексуални обекти, ще започнеш да си говориш с тях нормално. Приеми че няма с какво да ги впечатлиш, а и не е нужно. Щом е дошла да си говори с теб, значи не си някоя отвратителна отрепка. Но нищо повече не очаквай. Само разговор.
Като се научиш да говориш с тях, тогава почни да мислиш за други работи. Или се насочи към нормални жени.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 37bbff2eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   И като налееш гипса, стоиш, пулиш се и не можеш да вържеш две изречения, как пък стигна и до кревата, че и много добър в секса стана?

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 0c06ae1167
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Представяй си ги как дрискат и пръцкат в тоалетната. Гаранция че и най-красивата понякога получава разстройство. Изобщо не ги мисли за нещо повече от теб. И те са хора, освен това красотата е до време. След няколко години може да е повяхнала хубостта й и тогава ще има нова смята красавици.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: d46e4ecde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Комплексиран си. Дай сега да седят сериозни като мумии и да не се смеят, за да не си помислиш че се смеят на теб. Никой не харесва такива мъже. Ако беше с добри качества в обществото нямаше да се гипсираш. В леглото как разбра че си с добри качества - там ще си още по-комплексиран.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker