Само секс или нещо повече… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само секс или нещо повече…
преди: 3 месеца, 22 дни, прочетена 1285 пъти
От 3 години сме заедно с приятеля ми, ноо вече повече от година и половина секса ни никак не върви, първо беше веднъж в месеца, сега веднъж на 3 месеца. бих казала, че за мен нещата са приключили, но все още не съм намерила смелост да му го кажа Пробвах какво ли не, той казва, че няма нагон и това е…. а аз съм на 32 и имам доста силно желание, купих си вибратор и доста дълго дори не си помислях за изневяра, но имам нужда от мъжка ласка….. преди около месец започнах да се виждам с един мъж за секс, той също има приятелка. Таа с него секса е повече от невероятен, не съм правила такъв досега, но чувствам че и за двамата не е просто секс. От момента в който дойде да ме вземе не ме пуска, постоянно ме гали, прегръща, целува, гледа ме в очите, държи ме за ръка и честно казано дори секса прилича повече да правене на любов….. от друга страна той е супер предпазлив, казва, че иска да сме много внимателни, че не иска да наранява приятелката си, но в същото време не иска да спре да се вижда с мен. Почти не ме търси през останалото време, за да не създавал проблеми и на двама ни, но когато сме заедно много прилича на влюбен мъж. Бих казала, че мен лично чисто сексуална връзка ме устройва на тоя етап, но поведението му ме обърква…. да имам ли някакви очаквания, да нямам ли….

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 21 дни
hash: fcdcf785eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Тоз приятел за 3 години дете не ти направи. Другият хубостник пък коцкар. Влюбен бил. Това, че някой се възбужда от теб и свършва не е любов.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: e8bff42cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   И защо мишкувате? !
Като е толкова страхотно, вземете се направо!
Тръпката идва от забраненото, нали?
Не ви стиска да свалите картите на масата и да освободите половинките си, искат се топки за това.
Повдига ми се от шушумиги като вас.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 1f27c09131
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Първо едно уточнение, ще използвам просташки изрази характерни за лумпен -дегенератите, с една единствена цел, за да бъда правилно разбран и да Ви извадя от розовите и захаросани съновидения. Периода на полово-вегинален сърбеж, които асоциирате с летеж в слънчевото небе, продължава максимум към половин година при инцидентни връзки. След тона следва грубо отрезвяващо приземяване, като скок с парашут при внезапен порив на вятъра в приземният слой-е не е от най-приятните изживявания. Ще следва вече рутината, ще се усеща една "тъмна" тежест в гърдите, една досада, ще се установят все повече негативни белези и черти в доскорошният неземен ангел. Разбира се приятелят Ви ще разбере, за сексуалните Ви пируети, следва раздяла, но вече Вие сте набрали обороти така, че следващият Ви партньор вече загрява на старта и т. н. , вече, че станете оборотна. Моля престанете с това "супер", има достатъчно много синоними, когато искате да изразите някакво силно емоционално състояние. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 37ea817afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Жена съм, мъжете сигурно ще ти дадат по-реалистична преценка, но забелязвам, че често жените бъркат сексуалното влечение към тях като влюбване. По принцип един влюбен човек ще направи каквото се налага, за да е с този, когото обича. В случая по-скоро изглежда, че въпросният се вълнува от "забраненото", изневярата е бързо и нередно удоволствие, които си носи своята бърза доза допамин. Не знам обаче какви очаквания имат хората като теб, като е пределно ясно, че дори да остави приятелката си, в което се съмнявам и да се съберете, теб те чака нейната съдба.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 529e57399d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Само секс

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: c12e308026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какъв ти секс? Та вие сте си направо двойка..
Въпросът не е в това, с кого се водиш че си, а в това с кого си сляла сърцето, душата и тялото си.
Защо се самозаблуждавате и двамата, че нещо канонично има около вас и то трябва да продължи да съществува, за сметка на гнездото, което несъзнателно изграждате между вас?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 9ec3086664
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Описаното от теб е много интересно и впечатляващо.
Приятелят ти в историята е описан просто като причината, поради която ти сега се чудиш, дали този новия би зарязал приятелката си и би тръгнал с теб. В същото време настоящия е вече минало, но все още ти е удобно да е до теб, нищо че не правите секс и за това ти казваш, че още не си събрала смелост да го оставиш.
В общи линии се вижда, че теб те е страх от решението на новия, неясна ти е ситуацията и реално ни питаш, дали според нас той ще зареже приятелката си. В същото време същия го е страх от официалната приятелка да не го хване, а твоя официален колкото и да е глупав го е страх, че може би ти ще го зарежеш.
Така имаме лъжи след лъжи и неизвестни очаквания, които в конкретика вероятно ще се объркат много. Какво ще
Последва? Нищо вълнуващо в дългосрочен план, просто защото някакви хора че чудят къде да се начешат, а приятелят ти е с ниско либидо, просто защото от доста време осъзнава че не си негов тип, макар че още не може и да си обясни защо и къде бърка.
В същото време ти си на 32, с този си от 3 години, преди него е имало друг за 3 години, преди него още един, като между тях е имало още няколко които не влизат статистиката поради това, че само са те минали. И въпреки всичко ти продължаваш по същия начин, действаща като развързана, говорейки за вибратори и секс, като ясно личи липсата на ясна идея че вече не си на 20 и би следвало да ти е дошъл акъла, но по някаква причина те е пропуснал.
За бъдещето: Всъщност проблемът не е в секса, а в отношенията които създаваш, от там идва липсата на желание за секс. Не говориш за емоции, за това какво търсиш, просто защото ти наистина не мислиш. Още по-лошото е, че някъде в недалечното бъдеще ще ти светне лампата че трябва да създадеш семейство и че някой балък, май-вероятно като настоящия ще се подхлъзне и после цял живот мъка за него. Ти си ясна, с тая празна глава просто си неразличима от някое животно за разплод.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 935e8b02b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Този който изневерява на приятелката си, не се ли сещаш, че един ден, и на теб ще изневери....?

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 238f4bc911
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Говори с него по този въпрос така ще знаеш, какво да очакваш, това е правилното нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: aeeb3fac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Що не се съберете открито четиримата. Току виж твоя човек и неговата приятелка се привлекат.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 1a10d71131
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От авторката: до номер 7. Благодаря за определението. Само едно уточнение, преди този 3 години, бях женена, имах 13 годишна връзка, 2 деца и абсолютно нищо между другото. За емоции не говоря, не защото не знам какво искам, ами защото повечето от вас, нямате какво друго да предложите. Та е момента съм на вълна забавление и извинявам се, не знаех, че това жена да има играчки и да мисли за секс е нещо толкова повърхностно.
На всички други благодаря, знам че няма как да имам нормална връзка с някой който е изневерил с мен, най-вече защото едва ли някога ще мога да му имам доверие.
На първо врече май най-важното е да успея да възстановя връзката си със себе си. Изневярата не ми е нещо присъщо, нито пък познато, обърква ме и ме кара да се чувствам неспокойна и несигурна.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 69d3efdfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Казваш, че изневярата не ти ти е нещо присъщо, нито пък познато. Сериозно ли говориш. Въобще не ти вярвам. Кой знае с колко мъже си била досега, но тези неща ги премълчаваш. Ти светицата.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: d7912c2079
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Истината е че и двамата имате чувства един към друг. Това което описваш е много далеч от само секс. И аз съм така с една колежка. Не правим секс, но сме си като двойка. И да имам чувства към нея. Обичам я, искам да е щастлива и вероятно ще я нараня повече от всички, защото никога няма да и дам това което заслужава и иска от мен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: f8fa847c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 11 от 7.
Като си на вълна забавление, защо пишеш в този клуб и защо някак ми звучиш не толкова добре? На вълна забавление си, а уж имаш сериозна връзка, която със сигурност не си обособила като несериозна пред настоящия.
Или както казах наскоро, правите се на много велики и си правите каквото искате, няма лошо, ама проблемът е че лъжете тези балъци до вас, защото хем се чувствате безотговорни и склонни към забавление, хем искате този до вас да подхожда сериозно и да покрива сметките.
Говорите едно, правите второ, мислите трето.
И между другото забавление на 32 е доста повърхностно, кога имаш време за детето което не споменаваш?

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 0861ba7933
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравейте. Не Ви съдя и не Ви упреквам, но помислете -това е просто страст, целувките, погледите, докосванията. Липсата на реални ангажименти и връзка с любовника, го правят да изглежда по-привлекателен, отколкото е. За него е важно приятелката му да не разбере, суети се, мислите ли, че наистина гледа сериозно на Вас? Вие на него съответно също, и двамата сте допуснали компромисни взаимоотношения. С този човек бъдеще със сигурност нямате, той няма и не е длъжен да поеме отговорност за Вас и Вашите чувства. Ако искате да спасите връзката си, се насочете към човека, който в момента лъжете и Вие намерете начина и търпението нещата да потръгнат в интимен план. Дължите му го в случая, за да не оцените човека късно. Ако наистина няма начин, а човекът е скъп за Вас, бъдете директна с него, че имате нужда от интимност и или трябва да намерите начин, или коректно да се разделите. Не го лъжете повече. Желая Ви да преминете през тази ситуация успешно и най-безболезнено за Вас и приятеля Ви, любовникът си е направил сметката.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: c557e67408
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   За мен пък хората, които казвате “само за секс” лъжете себе си.
Само секс е да се натаковаш с непознат след купон. И то пак не е само: защото има любопитство, тръпка, правене на беля
Само секс е може би когато отидеш на проститутка.

Винаги има и емоции. И от двете страни. Докосвания, милувки, шепоти, споделяне, разговори.

Само секс било? Глупости! Това не съществува.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: e05af6ddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз мисля като номер 16.. Авторке направи това, което сметнеш за добре.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 32b27f1534
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Много сте ми странни ей такива... и двамата обвързани, ама се чукат помежду си. Защо бе, хора, как лъжете половинките си после и какъв е смисълът от това? Какво значи "нямам смелост да му го кажа"...? Това, което му причиняваш е изключително унизително, поне по написаното от теб не изглежда да го е заслужил. Сложи край на тази връзка и си лягай с когото искаш. Това в момента е пълна лудост.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: ec6f96a618
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А не хора, светът не е розов или идеален, стига сте си налагали ограничените мисли

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d95c85ec12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Надали е влюбен, просто е галантен любовник. Мъжете, за разлика от нас, могат да отделят секса от емоционалното обвързване. Така са ми казвали.
Ж.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: b4d401dbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Разкарваш ги и двамата, сядаш си на г*за и си гледаш децата. Те са ти приоритет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker