Българките боготворят чужденците, пък ми държат сметка, че искам да общувам с чужденки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Българките боготворят чужденците, пък ми държат сметка, че искам да общувам с чужденки?
преди: 3 месеца, 12 дни, прочетена 1021 пъти
Имам чувството, че българските жени станаха като рускините и украинките - гледат да си хванат чужденец при първа възможност. Имат право, свободен свят, всеки може да си хваща какъвто иска.

Въпросът е, че в Тиндър като напиша, че търся чужденка същите българки дето си трошат краката да ги клати Ханс или Джон се сърдят и ми пишат тъпотии. Държат ми сметка в стил "Хей, защо търсиш жена, говореща еди-какъв си чужд език като роден? " и т. н. въпросчета. При мен не е самоцел, просто искам да уча чужди езици, мога да си намеря всякаква. Уви много ме налазват някакви арабки, не знам на какво се надяват, като никога не бих се захванал с такава жена, културно сме твърде различни, мразя всичко ориенталско - храна, обичаи, музика, самия външен вид на арабките ми е противен.

Както и да е в Тиндър съм писал това за езика, пък ако излезе нещо повече - излезе, ако ли не (по-вероятно, защото всички жени по света търсят чужденец от по-богата страна, а ние сме най-бедните в ЕС) - все тая, поне ще намажа урок по език и ще си струва да изляза с нея и да я черпя.

На фона на това как майката на една позната я накара да се върне в чужбина и да не се връщала докато не й донеше чужденец за зет не виждам нищо лошо в това, нали така?
А рускините и украинките са още по-ненормални от нашите жени - те всички се записаха по разни музикални консерватории в Европа, защото чули, че там ходят богаташчета от висока класа и гледаш из афишите на оперите всяка втора е вече с руско или украинско име. Брех, големи таланти излязоха тези женички от колхоза, всяка втора в чужбина стана оперна певица или свири на инструмент в някой оркестър. И те като нашите жени искат техните си мъже руснаци и украинци да не се заглеждат по чужденки, а те се набутват все при чужденците.

На какво се дължи това двуличие и двоен стандарт не мога да разбера? За мен това показва един нездрав нарцисизъм, едва ли не искат всички мъже да ги боготворят. А то като ги гледаш, дори и най-лъскавите са взаимозаменяеми. Като в Ергена - всяка година нова порция идва. Но въпреки това много от тези жени в чужбина наистина хващат лековерни западняци. Една така завъртя главата на един американец, че дори го домъкна тук на село. Ама и тези мъже западните толкова ли са прости и не се ли усещат, че не е нужно да се женят за всяка лека жена и че източно европейките са влюбени в техните пари?

Или за жена, която пере и може да готви са готови на всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 6025690d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Търсиш проблема си не там където е! А проблемът ти е че въобще ти се налага да ползваш платформи като тиндър с надежда да завържеш някаква връзка. Замисли се над този факт
Иначе е много неправилно да си мислиш, че на запад няма селяни/ки, и няма бедняци. Реалността е че повечето са бедняци и селяни, това че някой е американец/ка, не означава че не е американски селянин който до вчера е работил като градинар в америка, нашето село му се вижда рай.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 6c7d4e83b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Толкова си изписал за нищо.
Ако някой ти дава наклон за каквото и да било, проблемът е твой че се впечатляваш, та даже го разгъваш на нещо толкова дълго за четене.
Кво ти пука кой какъв наклон ти задава и за какво се бори?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 1c82150297
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Авторе,
"Или за жена, която пере и може да готви са готови на всичко"
Да се чете:
"Или за жена, която НЕ пере и НЕ може да готви са готови на всичко? "
Да, понеже има путка и дава да я ебът, поне в началото.
А когато се усетят е вече късно.
Освен това местните им жени също не са стока.
Суша майна, навсякъде суша.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: f59c000f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ама за тебе чужденките са рашките? ! Най-леката нация в света. Защо не търсиш французойки, японки, канадки, хавайки, германки, ама соц?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 2b9d81c8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Готови са естествено. Има недостиг на МЛАДИ жени в световен мащаб. Мъжете над 30г, ако не са обвързани вече, се виждат в чудо, докато се вредят за жена. Мъжете нямат избор, поне повечето от тях.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 74d984de02
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   "Една така завъртя главата на един американец, че дори го домъкна тук на село"
Кухия ганьо дори и така не разбира че въпроса не е в парите. Защо да не си живее в Америка, а го мъкне на село, хм? ! Въпрос с повишена трудност за ганьо.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 0b6ceff4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Щом позволяват да им се пълнят държавите с някакви не знам как да ги нарека. Щом нашите момичета могат да им въртят акъла значи не са от най-умните. Едва ли схемичките, с които една българка се опитва да свали нашенец и чужденец са различни. Значи ония кълват. Ако феминизмът не беше толкова развит на запад нашите фолкаджиики нямаше и да бъдат забелязвани.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: dd3adddcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   А защо се мачваш с българки в тиндър, като търсиш чужденка? Не разбирам. Би ли обяснил?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 986c574cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Българската Ганка винаги си е имала строго определени двойни стандарти за това, какво може и какво не може за двата пола, с нея изобщо не можеш и не трябва да спориш. Демокрацията ги научи на безнаказан курвалък и свободия и, че на тях всичко по презумция им е позволено, защото имат два пръста опикано, вмирисано месо между краката, а на мъжете не, защото го нямат това същото миризливо месо. Излишно, а и вредно за здравето е да спориш с такива празноглави същества, накрая само ще те заболи главата и ще трябва да им залющиш един силен, як шамар в грозната, мазна свинска зурла.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 353a853acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Когато и ме е мъчно и тежко от живота /като днес/, влизам в тоя сайт и се смея от сърце, хората какви неща ги занимават. Благодар ти сподели. нет, че те има :)

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: a1daa2cd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Брат - кво ти пука за мнението на българките?

Мани ги!

И аз си падам по чужденките, ама за разлика от теб баш по ориенталки - мулатки, негърки, циганки дори. Ама от нашите циганки не ща, че твърде много са се "българизирали" и ми се повръща от тая селяндурщина.

Търся някакви дето не са израсли в тая кочина България...

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 4eba9201d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Що за малко същество с отчаян живот трябва да си, за да пускаш непрекъснато подобни теми?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: dc28742310
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Жените просто са страшно продажни. За пари са готови на всичко. Ще спят с някой Мохамед, с някой индиец и пакистанец, чиито родители са богати и са ги пратили в Западна Европа да учат, само и само за да има кой да ги издържа, да им купува дрешки от моловете и да ги развежда по ресторанти и екскурзийки. Но това са белите жени. Арабките, китайките, японките, негърките не са баш такива, даже никак не са такива. Еврейките също са традиционалистки и се омъжват за евреи. Някои от тях даже се пазят девствени за мъжете си, но за това не се говори. Докато БЕЛИТЕ жени и най-вече тези от бившите соц страни, включително и нашенките, са най-големите к*рви от цял свят. Дали е случайно? Целенасочено се работи в тази насока. Защото като вземеш жените и дъщерите на българите, на руснаците и т. н., тези народи след време ще умрат. Няма здрави семейства в тези страни и както виждаш положението е катастрофално. Българката е продажница, безродница и национална предателка. С к*рволъка си затрива не само България, но и собствения си род.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 8bf155f00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   От кога Тиндър е критерия и от кога чужденец е нещо супер масата са п хора работещи, това е било преди 50 г. като донесе един тублерон и вече е върха. Развивайте го това съзнание.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: dfadb48c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   На мен не ми трябва българките да ме боготворят. Искам само една българка да ме обича и да обгръща вратът ми с ръце, да притиска своето сърце до моето, да се сливаме в едно, и това е моята съпруга. Това поне съм го постигнал, въпреки, че дълбоко в себе си знам, че не го заслужавам. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 986c574cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   4, а какво толкова имаш против рашките? Защо точно на тях избра да си изливаш злобата, а не примерно на африканките, индийките, китайките и др.? Аз знам защо, не отговаряй. Защото им завиждаш, че са по-красиви и са светли, руси и синеоки, за разлика от теб, нали? Посочи конкретна причина, защо точно срещу "рашките" избра да си насочиш мерника, какво толкова на теб са ти направили? Освен, разбира се очеизвадната причина, че са от бивша СОЦ. държава, а вие, българките, като закърмени с просташка Хамериканска демоНОкрация сте заклети русофобки и хейтърки на всичко руско, особено на жените им?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 825653c3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Номер 13 какви "наши жени". Ти на мен не си никакъв. Имам приятел и е босненец, 2 метра и светъл. Вие сте грозни, не искам ганьовци и не съм ваша.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 77ca2f51bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   1, именно така е. Живял съм в чужбина и знам, че и там има много простаци и селяни. Въпросът е, че аз търся някоя в Тиндър само да практикувам език. Иначе къде мога да срещна чужденец или чужденка, на работа сме си 100% българи, няма къде. И понеже Тиндър е ап за романтични запознанства се мачвам само с момичета.

Та ако изляза с едно момиче от чужбина целта ми е основно да практикувам език, който й е роден. Ако другото стане, стане. Не ми е самоцел да се срещам с някаква само защото е чужденка. Като е чужденка това в моите очи не я прави нещо повече от българката, нито й е по-тясна, нито горе има повече ум. Единственото предимство, което имат е, че не слушат чалга (слава богу не уча румънски или сръбски, че в Румъния и Сърбия са същите чалгари). Във всичко друго не са с нищо повече.

Просто ме дразни, че ми се дава наклон и отпор и то от българки, които търсят чужденци за доста повече от практикуване на чужд език ако ме разбирате. Неприятни са ми хора с двойни стандарти, а БГ жената в днешно време май стана такава.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: e331634133
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ти сега ли забеляза, че жените имали двоен стандарт? ... Много нещо си изписал за доста очевиден житейски факт.

"Ама и тези мъже западните толкова ли са прости и не се ли усещат... "

Не са, просто техните жени са още по-изпуснати и нямат шанс с тях... Това е смешното - западняците създадоха "модерната жена", сега бягат от нея и търсят "консервативни". А то това е консерватизъм е - мъжът плаща всичко, гледа жена си като принцеса, а тя се прави че го харесва... Според мен по-умните отиват в Азия де, щото българката не е нито консервативна, нито либерална. Тя гледа да се уреди и спаси както може, днес е с теб, утре е с друг... то това е българския ген...

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 6dfa7ff0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Абе ти, ако си с брутална физика, татуси и брада няма да се заяждат.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 2957c22f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Е, по същия начин се чувстваме жените, когато, каквото и да напишем, че търсим, се започват обидени мъжки коментари и дори обиди. Все са по-компетентни от теб и знаят какво точно ти трябва и как било нагло да имаш очаквания, да си свалиш критериите, да си по-скромна и т. н. Сега разбираш какво ни е на нас жените.

Иначе и марсианка да си търсиш, твоя работа, твой избор, твоят живота и не дължиш никому обяснения. Ако искат да се засягат.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: fae864aa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Евала на Herr Fallschirmspringer. Вземете пример от него!

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: f59c000f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   16 от 4
Защото авторът е на правил анализ на тяхното поведение - рускини и украинки. Не дава за пример японки, китайки, финландки.
За какво да се завижда? За пиянството? За разхлопаността? Дръж си ги.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: dfadb48c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   №4, говорите с някакви готови мантри. Не знам колко пъти сте били в Русия. Лично аз не съм бил в Русия, а в РСФСР, като част от Съветският Съюз. Бил съм на продължителни командировки, пускахме разработки на нашият институт и произведени в Българи и предназначени за съветската нефтена промишленост. Бяхме млади, спортен тип, отслужили в различни родове войски, лично аз в парашутно-десантен батальон. Завързвахме познанства с руски и не само момичета в дискотеките в хотелите, в които сме настанени. Мили и внимателни, културни, начетени, можем да говорим на различни теми. Те облечени в абсолютен крак с тогавашната мода, ботушки на висок ток, хубави поли, хубави блузи, а кожените им шапки струват повече от дневните ни пари за цялата командировка. Ние в сравнение с тях сме неугледни, дънки и пуловери, защото навън е минус 20-22 градуса, а Волга е под половин метър лед. Така почни всяка вечер, ставаме по-близки и много е вълнуващо, когато те поканят в тях на гости в петък. Намръзнал си се като граничар на границата, а тя приготвила топла вана с ароматни соли, индивидуална четка за зъби, след ваната и след като вече не тракаш със зъби, хубава и вкусна вечеря, отново миене на зъби, горещи ръце те обгръщат, нежен шепот в ухото и нещата се случват, даже и да не си го очаквал, толкова-нежност разбиране, прекъсващ шепот "милый мой только не спеши". Може пък да си попаднал на рожден ден на руско момиче, което е и комсомолска секретарка, а аз също. Къща е огромна дървена, в малко градче нейде в безкрайната степ. Да случват се внезапно, както с едно момиче от смесен произход полурускиня-полуузбечка с бездънни очи и кожа на бедрата по гладки от полиран мрамор само, че топли и гъвкави, а ти се губиш тъмнината на очите И. В своето израстване се запознаваш с "гедерейски" и "чешки" на Златните, само преди 2-3 години си се уволнил от казармата, и е незабравимо когато в морската нощ, "гедерейското" момиче е кръстосало крака на талията ти, в с хрипкав, прекъсващ глас повтаря като някаква мантра "йезус кристос". На студентските бригади, особено ако са международни и има групи от половина варшавски договор, освен с работа и блусове, се гушкаме и гледаме звездното небе над Бакьово полегнали на купа дъхаво сено. Е, не е подаден хронологично разказа, но такива бяха момичетата, гледаха човека, а не разните шарки по кожата. Е, вярно бяхме млади и живота беше пред нас.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: deaa2ea043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не обръщаи внимание, това са провокации.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker