Агенции за запознанства и бързи срещи - работят ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Агенции за запознанства и бързи срещи - работят ли?
преди: 3 месеца, 8 дни, прочетена 874 пъти
Какво мислите за агенциите за запознанства? Има ли шанс хората, които не успяват да си намерят половинка по "традиционните" начини да успеят чрез тях? Все пак се работи с псилохози и т. нар. мачмейкъри, които уж знаят как да подбират хората така, че да си паснат един на друг. На 29 съм, мъж, дълбок интроверт по характер. По тази причина общуването с жените и любовният живот общо взето се изразяват в огромни усилия с нулев успех. Отдавна се замислям да пробвам с агенция за запознанства. Малко или много там се събират и мъже и жени с подобни проблеми, като има някаква долна възрастова граница, което предполага, че се работи с хора по-интелигентни и улегнали, които вече са надраснали типичните детински любовни лиготии и драми, и са наясно какво искат от живота и какъв партньор търсят. Знам, че няма никаква гаранция за успех, дори самите мачмейкъри винаги предупреждават, че има възможност да не намериш подходящия човек, както и че е доста скъпа услуга, но ми е интересно да чуя мнения за този тип запознанства, а и някой да сподели опит ако е пробвал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 5ab54f7f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Еми пробвай и сам си прецени. Но ти си този който най-добре би избрал подходящия за теб човек, не някой друг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: e44d229514
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Изтегли си Bumble, в това приложение жените правят първата крачка - длъжни са да пишат първи след като двамата сте се мачнали. От теб се иска да си добър комуникатор, за да върви разговора. Аз така срещнах съпруга си в края на 2020, че и дете имаме вече.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 037fc2ed3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Тези агенции са направени да изкарват пари, отделно по нашите ширини не са много разпространени по ред причини.
Дали ще е агенция, чат или кръжок по танци, резултатът ще е същия. Проблемът не е в това, а в теб конкретно. Вероятно си прекалено вдървен, сдухан и това в никакъв случай не привлича жени. Всичко е до настройката. Как има жени които с връзка или без винаги са с мъж, така са се настроили, че може да са с човек който не харесват толкова, но това им се вижда по-добре от това, да са сами. Това ти е другата крайност, която води до твоите състояния с постоянни депресии, неуравновесеност и тотално неразбиране какво става в самия теб.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: b1ed4d2884
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Това че те отнема много нерви и усилия но няма резултат значи само едно - лоши гени и/или лоша визия. Защо мислиш, че има мъже, които без капка усилие се събират с хубави и умни жени? Тоест жената го намира, кани го, поддържа връзката.

Ключа е в бойните спортове, тестостерона, плочките, силните ръце и мъжкарското излъчване. Познавам боксьор (не е българин и не знае дори български, нито английски, тоест не може да говори) с перфектна визия, вкл. мъжкарско лице. Не им казва и пусната дума. Жените го канят вкъщи директно. За две години спа с около 100 жени, като нерядко въртене по няколко (под въртене разбираме Сряда го канеше вкъщи жена на 30г, а петък го канеше студентка на 24). Това е човек който дори ни общува, замислите се!

ЖЕНСКИЯ МОЗЪК ПОЛУДЯВА, КАТО ВИДИ ИСТИНСКИ СЕКСАПИЛЕН И КРАСИВ МЪЖ. НЕ Й ТРЯБВАТ РЕСТОРАНТИ, ПОЧИВКИ, ИЗЛИЗАНКИ, ВРЪЗКИ, ОПОЗНАВАНИЯ. НИЩО. ДИРЕКТНО В ЛЕГЛОТО.

Жената на биологично ниво подсъзнателно търси добър оплодител, тоест мъж със супер ген. Всичко е второстепенно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 58f458007f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Никога не съм ползвал ползвал подобни "услуги". Но моето разбиране е, че работят единствено в контекста на богати мъже които си търсят жена. За всичко друго са загуба на време...

Аз също съм интроверт и на 20 си мислех, че имам проблем с "общуването". Но ще те разочаровам, "общуването" между половете е на едно друго ниво, биологично, животинско, а не вербално. Общуване ти трябва, ако видиш, че някоя те харесва, да можеш да я заговориш... общо взето няма значение как, стига да е "положително" и отнесено към нея и колко е "специална". Напротив, с годините разбрах, че колко по-успешно общувам, т. е. мога да предам по-точно, свободно свои наблюдения, познания, размисли, толкова повече общуването с жени не работи. Защото реалността е... и по-добре я приеми - на никоя жена не и пука за теб, кой си, какво мислиш. Пука и да те хареса външно и да и създадеш приятни преживявания. Затова и никакъв "мачмейкинг", особено който претендира да е нещо повече от това да ти покаже снимката пред жени и те да кажат - да, харесва ми или не, не ми харесва. Какви качества имаш, какви интереси, характер... жените не се интересуват от това... точно както и повечето мъже се интересуват просто от това как една жена изглежда и ги кара да се чувства. Разликата е, че мъже има наистина всякакви, от светци до масови убийци, докато жените са по-скоро еднакви. Затова и ако четеш женски теми, те обикновено са "нормално ли е"...

Моят съвет ако си търсиш жена, дори и като интроверт, гледай да изглеждаш "нормален", спокоен, а не свит и да не се срамуваш от това което си. Друг е въпросът, че като я намериш, ще започнат по-големите ти проблеми. Повечето мъже днес не разбират, че жената не е отговор на проблемите им, а ще генерира повече такива. Няма значение на колко е години, днешните жени никога не порастват...

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 340b6d8f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До автора:

Първо - ако имаш излишни пари, които да изливаш в подобни агенции, то по-добре си намери някое скромно или не чак толкова скромно момиче, на което да станеш "шугър деди". Така и така ще излееш не малко пари, а ефектът ще е един и същ - няколко срещи и дотам.

Второ - ние, интровертите, сме и егоцентрици. Обикновено заради продължителното самостоятелно съществуване развиваме идеалистичен образ на човека, който желаем до себе си. В тази връзка как ще реагираш, ако мач-мейкърите решат че си пасваш с възпълничко момиче или жена, а на теб чисто визуално тя не ти допада?

Така че - имаш два избора - да си продължиш по същия начин на живот или да се преквалифицираш и да подхванеш кариера, при която ще си заобиколен от хора и ще може да общуваш. Примерно - винаги може да станеш сервитьор, барман в оборотно заведение. Ще имаш за колеги красиви момичета, с които ще можеш да разменяш по някоя друга дума в кратките почивки и кой знае - може да се окаже, че имате сходни интереси и да се загаджите. Та така.

Аз своя избор съм го направил - очертава се да си остана вечния ерген - без жена и без деца. Но това е положението с мен.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 1657d519a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ако те устройва запознанство с някоя крава или симпатична откачалка, пробвай. Иначе какъв шанс има хубава жена да не успее да намери някого, че да ходи по такива места? Иначе може да си помечтаеш, не пречи. Психолози имало... смехории.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 731d8ff65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Два пъти ходя на бързи срещи, но и двата пъти не намерих там момиче. Имах мачвания доста, особено на втората, но с тези, с които се видях си останахме само с първа среща. Иначе се намират симпатяги там, макар и малко.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: d12ab55801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Все по-трудно им е на младите интроверти да си намерят партньор. Опитай с агенция, няма как някой тук да ти каже дали там ще намериш подходяща жена.. Аз не съм интроверт и не ми трябва някой да ме сватосва. Обаче предполагам, че към такива агенции се обръщат и жени интроверт, които може и да са красиви и умни, но да им е трудно да общуват..


Гледах едно предаване, в което показваха как в Китай има такива заведения за запознанства. Хората първо играят на някакви компютърни игри докато, , разчупят леда'' и чак тогава се срещат. Струваше ми се фантастика, ама май това е бъдещето. Общуването между мъжа и жената става все по-трудно...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 1eb5f0e7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Авторе, не съм пробвал такава агенция, но с години писах в сайтове за запознанства и не ти ги препоръчвам.
По-добър(И БЕЗПЛАТЕН) вариант, от агенция е да кажеш на всички твои близки, роднини, приятели, съседи - че си търсиш подходяща жена за своя съпруга - и ако имат такава близка - да ви свържат и запознаят.


Имаше една много добра тема по този проблем, която би трябвало да помогне и на теб, и която аз съм си запазил. Тя е в раздела Любов и Изневяра и е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(за да се отвори от връзката - махни интервалите в нея, защото сайтът автоматично създава два интервала,
или напиши заглавието й в Гугъла - и ще ти излезе)

Прочети я многократно като обърнеш внимание на съветите на автора, а не на хората, които спорят с него!

Там са дадени добри съвети на хората в подобно на твоето положение, ще ти копирам някои от тях и тук:

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви! )

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 488cf05e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На мен всичко това ми се струва абсолютно ненормално.
Толкова ли нямате съученички, колежки, някакви там... съотборнички, съмишленички, партньорки за нещо (ако ще и за карти или шах да е)?
Не видиш ли жената на живо, да пообщувате известно време, между вас да възникнат някакви симпатии, да установите, че прекараното заедно време е приятно и за двама ви - забрави изобщо!
По този начин, и да намериш нещо, то ще е по-скоро изключение, отколкото правило, направо със статус на чудо! 100 пъти ще те излъжат, или ти сам ще се подведеш, а и както е писал някой по-горе, едва ли жени, които могат да си направят връзка по нормалния начин ще тръгнат да цъкат глупости по интернет... Те просто нямат нито нужда, нито време за това!

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 1f4648c5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Авторе, пише ти човек, открил жена си в сайт за запознанства. От години сме семейство и имаме две прекрасни деца.
На времето учих в техникум. Там нямаше много момичета, повечето не ставаха, а тези, които ставаха, бяха заети. Същата работа после в техническия университет, и пак така в работата. И аз съм дълбок интроверт, не обичам да общувам и да се срещам с хора, нито работата ми предлага такава опция. И така попаднах в омагьосания кръг „от вкъщи на работа и обратно“. Сайтовете за запознанства бяха единствената опция, защото категорично не възприемах опцията някой да ме запознава с някоя – малко си падам горделив. Бързите срещи не са опция, защото на такова място аз бих блокирал, бих загубил ума и дума – освен че съм интроверт, съм и притеснителен. По-скоро бих потънал в земята от срам, отколко
От сайтовете за запознанства ми се появиха немалко опции, аз се възползвах от най-добрата :-) Просто от теб се иска да си сложиш една или няколко хубави снимки, да напишеш верни неща в профила за себе си и…да имаш поне малко умения за комуникация с жени. Факт е, че нещата имат голям шанс да се случат, когато някоя те е харесала и ти пише. Разбира се, трябва да я харесаш и ти, а също и на първата среща да няма разочаровани. Това обаче не е задължително. Аз писах първи на бъдещата си жена, а тя беше впечатлена от това първо писмо. Така че не е казано, че трябва само да чакаш да ти пишат – пиши и ти на жена, която ти харесва. Като не ти отговори, пишеш на следващата и така. Ясно е, че нещата могат да спрат до няколко писма и изобщо да не се стигне до първа среща. Хората ще те разубеждават, че е пълно с фалшиви профили, че жените били златотърсачки и т. н. Така е донякъде, но това не трябва да те демотивира. Пробвай във всякакви сайтове и приложения. Не се отказвай да търсиш, но внимавай да не се забъркваш с рускини, които търсят жертви за измами по интернет – не се занимавай с такива, не им отговаряй, защото е загуба на време. И не се прави на такъв, какъвто не си – каквото такова. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: f914fa7d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Подкрепям 12. Минал съм по същия път

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 905ce20656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И като от агенцията те запознаят с някоя какво ще направиш оттам нататък ти? Ще се пулиш насреща ѝ и ще чакаш да тя да говори, да е запленена до там от теб, че да ти се предложи и веднага да ти скочи в леглото? Е, как да стане като тя е също толкова общителна и отворена колкото теб, щом се е докарала до там агенцията да ѝ търси мъж? И чака ти да си инициативен, забавен, интересен и да я изкараш от самотата, депресията и каквито там още странности има? Помисли си, колко отчаяна, смачкана или отблъскваща трябва да е една жена, за да няма партньор при наличието на толкова свободни мъже? Не мисля, че клиентите на агенциите са там от много ум и интелект, а по-скоро от липса на друг шанс. Коя интелигентна жена ще иска да живее с интроверт и егоцентрик, за който любовта е лиготия, драма и пр.? Какво ще и предложи такъв освен егоизъм, съквартирантсво и скука? Сигурно нямаш и мъже приятели и дори домашен любимец.
Ако следваш съветите на 4, 5, 6 ще си останеш сам като тях. Запитай се защо не са ги приложили за себе си или ако са, какво са постигнали?
Мисля, че никакви агенции, приложения и сайтове няма да ти помогнат.
Можеш да си помогнеш сам, ако имаш достатъчно желание и воля, да четеш подходяща литература, да работиш за промяна на характера си, но отнема години и много усилия и резултатът не е гарантиран.
Сори, може да изглежда грубо, но така мисля по темата. Не виждам да имаш шанс освен при платените услуги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker