Ако някога сте срещали голямата любов и сте я загубили, какво най-много ви липсва от него/нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако някога сте срещали голямата любов и сте я загубили, какво най-много ви липсва от него/нея?
преди: 3 месеца, 6 дни, прочетена 723 пъти
Заглавието е достатъчно изчерпателно. Ще започна първа. Страшно много неща ми липсват, но може би най-силно духовната близост и връзка, разбирането, показването на огромната му любов с думи и действия и това, че с този човек се смеехме постоянно, с никой друг не съм се смяла така и толкова много. Бяхме на 18 до 22, когато бяхме заедно. Сега съм на 39 и всеки ден мисля за този човек, спомням си, сънувам го и съжалявам, ме съм го загубила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 5 дни
hash: ca5ffdb8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Живееш с последствията и това е. За мен голямата любов не е думи и други неща които можеш да впрегнеш, тя е нещо друго, онова усещане което няма как да опишеш с думи и да, няма как да не съжаляваш ако си бил достатъчно тъп/тъпа, за да оставиш това в замяна на нещо друго.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 75629e8bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Чувството за мир и спокойствие на душата, чувството за дом, щастие, рай и пълнота.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: b0092ab2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Да я срещнеш и да не ти отвърне, защото е с друг е много по-лошо. Предпочитам да я бях загубил, но поне да я имах макар и за малко. Сега живея само с догатки какво ли щеше да бъде. И знам, че само близо до нея се чувствах жив човек. Никой никога няма да обичам колкото нея.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 1a94e65c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   По време на пандемията си пишех с едно прекрасно момиче от друг град. Страшно интелигентна, начетена, нежна. Толкова не съм говорил с никоя друга. Насърчаваше ме, накара ме да се чувствам истински мъж и всички виждаха в мен нов и по-добър човек. Промени ме много и към хубаво. Ако има определение за перфектната жена, то това е ТЯ. Обаче сгафих мега. Още преди да се видим като паднаха рестрикциите вече ми беше омръзнала и почнах да си излизам с компания, а в компанията естествено си имаше и жени. Докато ѝ пишех колко много я обичам и чакам да се видим, спях с друга. Тя отнякъде разбра и сложи край. Малко по-късно ме и блокира.
Направих си дете с тази, с която спях зад гърба ѝ и сега на моменти искрено съжалявам, че не създадох всичко това с НЕЯ, обаче не мога нищо да направя по въпроса. Знам, че онова момиче беше голямата ми любов сега. Тя самата си беше специална и имаше излъчване, което не мога да намеря в никоя друга. Не е до нещо конкретно - просто си е такава. Плакнеш и око и душа. Обаче тогава не я оцених и я направих на глупачка и не мога да се понасям на моменти.
Гледам си детето сега, жена ми е ок, обаче редовно като остана сам си мисля за дните с Нея. Не всичко се развива по план, за съжаление.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 34a847666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   100 пъти съм го казала и пак ще го кажа: хора, стига с тези “големи любови”. Бъдете благодарни, че сте изживяли хубави моменти и точка. Този прекрасен мъж ако ти пърдеше на дивана всеки ден, нямаше така да го издигаш на пиедестал.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: b1cb2446bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Колко безкрайно обожавана се чувствах. Вярвате или не, 6 г. по-късно сме си най-близки приятели и пак се обожаваме, но вече не сме двойка и между нас няма грам интимност.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 225aed1661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Липсват ми отношенията ни генерално във времето, в което и той ме обичаше така както аз него го обичах доста по-дълго. Бяхме откровени един с друг и можехме да си кажем всичко - аз на него, но и той на мен. Не беше като повечето мъже, които познавам, които винаги укриват поне някаква част от мислите, чувствата, възприятията си. Това ми помогна да го чувствам страшно близък и да го разбирам каквото и да направи. Той ме изневери и аз знаех защо. Не ме потърси повече и аз знам защо. Нямам нужда от разговор с него дори по темата, защото мога да си представя какво е изпитвал и мислил, какво го е накарало да се отдръпне от мен, защо повече не даде индикация, че си ме спомня дори. Докато има други мъже в живота ми, за които все още мисля от време на време, просто защото не съм успяла да ги опозная по този начин, не разбирам какво ги е отдръпнало, не разбирам защо са постъпили по даден начин, и се чудя просто каква е истината.
Обичах много романтичната му натура. Малки изненади с огромно значение. Приказни моменти, базирани на много обикновени неща. Не се е престаравал с някакви скъпи подаръци, които едва-едва ще си позволи, но ми е отделял толкова внимание и нежност, колкото сигурно съм събрала общо от другите си партньори.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: b5903b6ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8 авторката от вече коментирал:
Казах ти вече, ту лейт са нещата. Не дойдат ли на време тези неща в главата, после само живееш с това. Адски много жени са в това положение и всеки следващ подсъзнателно за теб трябва да е по-добър от въпросния, така хем го обичаш, хем ти липсва, хем го ненавиждаш че ти се чувстваш така и че при мъстта за това те ката да замръзнеш.
За това пък отбелязах в друга тема, че прекаленото бързане и желание за налагане ви е прецакало повече, от колкото ви е дало.
Самото повредено в теб идва от това, че мериш количество кой кво дал и защо дал и колко би трябвало да даде, сякаш си някаква стока или сякаш толкова много искаш някакви неща, сякаш значат повече от някакви отношения с въпросния или с другия, третия, десетия.
И никога не става дума какво е направил, а какво е премълчал и че вероятно сте се разбирали без думи и там ти е било най-спокойно и най-синхронно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 7ecefd61b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Може да ви прозвучи отнесено, но… когато бяхме заедно светът ставаше някак по-лек. Всичко просто се получаваше.
Силата, радостта, щастието… изпитвах ги толкова категорично, че светът ми отвръщаше със същата енергия.
И страшно много ми липсва сливането на телата ни. Не беше просто секс. Уникално усещане!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: e4d2131a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всичко ми липсва в нея.
Тя има такава една слънчева енергия. И винаги с добра дума.
И аз й показах най-лошото от мен, най-лошото, а тя намери начин да остане. И да ме обича.
Разбираше ме. На никоя не мога да споделям така.
Знаеше колко ми е важна работата и ме подкрепяше. Разбираше хбитата ми, разбираше всичко. Никога не си позволи да ми се наложи.
Аз толкова красива същност не съм срещал. Днес знам, че няма и да срещна.
Нараних я ужасно много, ужасно много пъти.
А тя ставаше все по-добра и по-добра.
Минаха 20 години.
Тогава не ярвах в тъпотиите за голямата любов, живееше ми се. Накрая просто спрях да й отговарям на съобщенията и обажданията.
Не вярвах в нея, мислех, че това е прекалено странно, за да е истина.
Единствената жена за която съм плакал
Още я сънувам, още съжалявам, още я искам.

Но тя е омъжена. И аз съм.
Опитах даже да я имам та макар и така.. но тя ме отряза. Така, че ме засрами по всички възможни начини.

Освен всичко друго тя беше смела. Не се свенеше да ми плесне една ако залитна. И толкова вярваше в мен.

Мислех, че е трудно с такава жена. И избрах лесните жени.
Които познавах и разбирах света им.

20 години самота до други. 20 години самообвинения
И не се вижда да има край. Става по-силно. Всеки ден мисля за нея

Който ми обяснява, че няма голяма любов - нищо не знаете. Нищичко.
Нито за това как не можеш да дишаш добре без тази жена, нито за болката, нито за вината

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 144716ccb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От авторката до номер 11: О, колко добре те разбирам и колко си прав! Наистина човек с времето разбира колко рядко се среща подобно нещо и че трябва да е щастлив и благодарен, че въобще някога му се е случило. Много хора нямат този шанс. Моят съвет е. Бъди напълно искрен. Помоли я да се видите и просто ѝ кажи тези неща. Не я търси, за да я “имаш” по другия начин. Така само ще я разочароваш още повече. Просто ѝ кажи нещата, които пишеш тук. Че истински си я оценил във времето, че много ти липсва, че цениш това, което е тя и което сте имали. Хората, които са ни дали тази любов и това отношение заслужават да го знаят. Дава един мир на душата, защото със сигурност е вложила много и най-вероятно и доста е страдала. Нека знае, че е била оценена.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 300756e4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Последните 2 коментара само показват, че има хора, живеещи крайно егоцентрично през годините. Някак презряват след 20 години, че не всичко се въртяло около тях, че можело да има незаменими и че нещата не ставали само с подскачане тук там. Все търсели лесното, удобното, че защо не, животът е създаден за да сте добре вие, а всички са прислуга задължени да ви угаждат. Някак живели с едни сметки и мисли и все не стигали за онази нирвана и удовлетворение.
А пък тези които са ви паснали най-добре, които са били най-загрижени за вас, са видели най-лошите ви черти и към тях сте били най-категорични и безмилостни. И сега някак очаквате че това ще се промени с едно обаждане и че тия хора да толкова глупави, че да направят избор въпреки себе си и въпреки нещата които сте им причинили.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker