Нараняване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122402)
 Любов и изневяра (30046)
 Секс и интимност (14480)
 Тинейджърски (21981)
 Семейство (6563)
 Здраве (9669)
 Спорт и красота (4735)
 На работното място (3237)
 Образование (7363)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1752)
 Други (18827)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нараняване
преди: 29 дни, 4 часа, прочетена 705 пъти
Във връзка сме от години, но той е нечестен и крие неща от мен.
За съжаление ги разбирам случайно и ме нараняват.
Разочарована съм. Не заслужавах това.. И не ми помага.

Лошото е, че не съм силна да започна нова връзка. Защото никога не съм имала друга. Вярвах че той е човекът и влагах сърцето си във всичко, но явно той не оцени нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 28 дни, 19 часа
hash: 9538068dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (300465 гласа)

1.   То и аз мога да вярвам че ще литна, да "влагам сърцето си" и да се хвърля от покрива на блока. Ама природата ми е дала акъл, да се сетя, че за съжаление просто ще се размажа на плочките... Човек не е само гола вяра, а е субект който си взаимодейства с други субекти и обекти които са извън него.

Не е дала акъл на всички явно. Ама знаеш ли кое ми е по-интересното? Да видиш някой такъв да оцелее, и след това да обвинява плочките...

Моме, под твой контрол е само изборът с какъв човек да се събереш, не как той ще постъпи. За съжаление тази концепция е сложна за българката.

 
  ...
преди: 28 дни, 19 часа
hash: c44a482283
гласове:
1 2 3 4 5
  (247582 гласа)

2.   По - добре го остави. Казвам ти го като момиче, което е било в сходна ситуация. Признавам от начало много болеше, но не заслужаваш такова отношение.

 
  ...
преди: 28 дни, 18 часа
hash: 5f379f6d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (218848 гласа)

3.   Значи първо намираш смелост, сядаш и говориш с него. Казваш му директно какво не ти харесва в отношението му спрямо теб. И не е само това, но ти не казваш дали живеете заедно, не споменаваш на колко сте години. Аз трябва да гадая сега, но искам да ти дам съвет, защото и аз съм бил в подобно положение. Пак казвам, събираш смелост и говориш за ВСИЧКО, което не ти харесва в него. От това, че ти е писнало да не ти обръща внимание, да не показва любовта си както преди, да не ходите заедно на разходки както преди, да не ти подарява цветя, да те лъже, да крие неща от теб и т. н, до това, че ти е писнало да пърди постоянно без да се съобразява с нищо. Ако бившата ми приятелка ми беше споделила някои неща, които не и харесваха в мен, сега нямаше да ми е бивша. И да не забравиш да го попиташ, какво на него НЕ МУ ХАРЕСВА В ТЕБ! Важно е това. Предполагам, че ако си директна той няма да ти спести какво го дразни в теб, но ако ти каже нещо от рода на 'ти си перфектна', значи отново те лъже. Хората си омръзват, особено когато връзката е дълга и започват да се приемат за даденост. Дори и да има брак и деца, даже е по-лошо. Но вярвам, че това ще бъде и на двама ви от полза. Няма да му казваш давам ти еди-колко си време. Не поставяй срокове, защото може да е готин 1 месец и после пак старата песен на нов глас. Ти променяш себе си към по-добрата ти версия и следиш дали той ще се подобри. Ако не го направи, тогава мила моя си обличаш най-хубавите дрешки, слагаш един лек грим, един хубав парфюм, хващаш една приятелка за ръка и започвате да излизате. Усмихвай се на мъжете, които ти харесват, заговаряй ги на някакви рандъм теми и ще срещнеш този който трябва. Мъжът трябва малко да се побутне, да му се даде леееека зелена светлина. А сегашния ти приятел после само ще съжалява, че е забравил да те обича. Няма смисъл да се заблуждаваш, че не си силна за нова връзка. Силна си и още как. Просто ще бъдеш внимателна. Няма да се вкопчваш в първия срещнат, само за да не си сама. И ще ти издам нещо което на мен ми прави добро впечатление. А то е, че аз много се радвам на усмихнати, необвързани момичета, които не са се затворили в себе си и са готови да дадат шанс на също необвързани мъже. Ще излезете на кафе, друг път на разходка, за няколко срещи ще разбереш дали това е твоя човек или не. Аз съм излизал с момичета и като усетя, че нещо в нея не ми допада, даже не си и лягам с нея. Същото ще бъде и с теб, не е казаното, че това ще бъде новия ти мъж. Аз малко отписах сегашния ти, но няма смисъл да си късаш нервите, ако не се промени. НО пак казвам, първо се опитайте да спасите връзката си. Опитай се да бъдеш по-красива, по-желана за приятеля си, но и за себе си бъди такава. А ако той не се промени - действаш. Живота обича смелите. Успех!

М 29

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 17 часа
hash: db45d4f779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Разковничето е, че не си имала друга връзка. Изпитваш страх от новото, от неизвестното, а не че не си силна.
Бях в подобна ситуация 6 години. Не смеех да си помисля за край, защото дори не можех да си представя да се запозная и изляза с друг мъж. Буквално имах чувството, че като новородено ще трябва да се уча тепърва на всичко. Ами случи се. И изпитах такава свобода, спокойствие, удовлетвореност и увереност, че никога повече да не допусна подобна грешка. Да, човек никога не знае какво ще му поднесе животът, но той пък е толкова кратък, че да го пилеем в неудовлетворяващи и натоварващи връзки.
Дай си сама кураж да се махнеш от този човек. Никой не казва, че трябва веднага да започнеш нова връзка. Напротив - разполагай с живота и времето си. Грижи се за себе си, за външния си вид, срещай се с приятели, спортувай, намери си хоби. Сигурна съм, че ще срещнеш човек, който ще те цени и уважава, дори когато най-малко очакваш.

 
  ...
преди: 28 дни, 15 часа
hash: 097ead714d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като не си силна, за да започнеш нова връзка, по-добре остани сама, отколкото с лъжец. Като се съвземеш, любовта сама ще те намери.

 
  ...


...
преди: 28 дни, 12 часа
hash: e4888d8cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми пича явно е бил готин. Имал е други опции и ти си била една тях. От тук нататък ще е така.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 10 часа
hash: ce7d2b7431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не стой във връзка, която те наранява. Това не е любов, и никога не прави компромис със себе си Със сигурност да се освободиш от нещо, което не те кара да се чувстваш добре е началото само на по-хубави за теб неща, така се израства и се придобива житейски опит. И по-добре сама отколкото зле придружена. Смисълът на това да си с някого е ако получаваш нещо хубаво, за лошото можеш и сама, не ти трябва някой да ти трови нервите

 
  ...
преди: 28 дни, 5 часа
hash: 1c78b910d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Връзка се гради с човек, който е готов да гради заедно с тебе! А не ти сама да си строиш пясъчни кули и после да се разочароваш, че падат...
Почти никой не е успял да си намери подходящ партньор от първия път! Необходими са поне няколко опита...
И се радвай, че на днешно време имаме избор и възможности да го направим, понеже пра-бабите и пра-дядовците ни са ги женели насила родителите им: "Аз имам мома за женене, ти имаш ерген, и двамата сме големци в селото, значи работата е решена! "

 
  ...
преди: 27 дни, 19 часа
hash: 739e8d16d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напускай го. На повечето мъже им е все тая дали те лъжат, нараняват. Намери си някой, на който поне малко му пука.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 12 часа
hash: 67419d15be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   до 8

не са ги женели насила!

Говорил съм с дядо ми на тая тема - винаги са искали съгласието им!
Остави какво пишат някои писатели в книгите си - то е за да се правят на интересни!

И родителите са претегляли внимателно всичко: дали човекът е добър, работлив, какви са родителите му... и много рядко са допускали грешка!
Тези бракове са били много по-сполучливи и успешни от сегашните, в които сам си избираш съпруга/та.

до авторката

мислех да ти пиша дълго, но голяма част от виждането ми по този въпрос се препокрива с коментар номер 3

Накратко: сядате и говорите, и решавате проблемите, или който от където е... адиос!

 
  ...

...
преди: 14 дни, 12 часа
hash: ab4e5643bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Попаднала си на глупак, от комплекси, че е такъв е постъпил с теб така, нищо не го чака топ такъв, хубавия живот е да си с един партньор и той да, е щастлив с теб, елементарно е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker