Хаосът в душата ми - Част 1 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хаосът в душата ми - Част 1
преди: 2 месеца, 24 дни, прочетена 1232 пъти
Мила моя,

Някои хора твърдят, че са срещнали любовта на живота си – тя се е настанила трайно до тях. Други, че са я откривали, но им се е изплъзнала неусетно, а причините – всевъзможни. Трети пък разказват, че тя така и не ги е сполетяла.

Това трябваше да бъде “дневник” на един човек, който е на прага… на прага на това да се предаде напълно. Наместо това избрах да споделя своята история с теб. Защо? Защото тайно се надявам да открия онова, за което сърцето ми копнее от тъй дълго време. Да те видя с очи, да срещна погледа ти, да видя широката ти усмивка, да те докосна, да те прегърна силно, да те целуна, да усетя топлината ти и твоята обич. А след това? Защо да не потанцуваме? Просто се облегни на рамото ми и се отпусни. Нека си помълчим мъничко и ще те даря с онази… тихата любов… онази, която трае за цял живот!

Откакто свят светува повечето търсят истинската любов с години. А аз? Аз я търся цял живот! Разбери ме, не съм отчаян. Просто съм изключително разочарован. Вкусът в устата ми е горчив. Разочарован от това, че изминаха 35 години, а все така не те срещам. Усещам, че си толкова близо до мен, но нещо ни разделя. Разминаваме се и често се сещам за онази притча “Магазин за Желания”. Дали сме готови да платим цената? Как мислиш ти? Откровено казано, емоционално съм готов за теб, но знам също така, че за една истинска жена това не е достатъчно понякога.

Дълго се лъжех, че човек би могъл да срещне подходящия партньор, но двамата да не бъдете готови един за друг. Вече не вярвам в това! Промених решението си. Знаеш ли защо? Защото подходящият партньор е подходящ, точно поради причината, че ще застане винаги до теб, независимо от това каква е настоящата ситуация. Ще те разбере и въпреки всичко ще те приеме “пълен пакет”; с позитивите и негативите, които носиш у себе си.

Понякога се питам дали не изкупвам чужди грехове или свои, за които дори не подозирам. А може би съм забравил?

Всяка минута, всеки час, всеки ден, в който ти не си до мен, е още един миг по-малко без теб. А това ме убива като отрова, която бавно се прокрадва във вените ми! Къде е моят лек? Къде си ти?

Скитам се сам в гората, а тя е мрачна. О, колко мрачна е тя само! Чувствам се като в безтегловност. Не виждам ни път, ни светлина. Мраморна тишина и студ! Не чувам гласа ти. Няма кой да ме сгрее сега. А къде си ти? Къде си ти?

Не се чувствам стар физически, но душата ми кърви… и ридае, защото не знам колко време ми остава. Имаме толкова много да си кажем, а сякаш времето няма да ни стигне. В онази моя любима песен на "Ролинг Стоунс”, където в нея се пее как “времето е на моя страна”. Така и живея своя живот – сякаш разполагам с цялото време на света и ще съществувам, докато човечеството се превръща в прашинки. Но това е една химера, нали? Мой приятел често се шегува с мен, че съм бил “елегантен като вампир” и макар да ми се иска да поживея по-дълго, просто да съм сигурен, че ще те срещна някой ден, съм наясно, че това е само илюзия – безсмъртието не е моята силна страна.

Допускам и друг сценарий. Ти да четеш това писмо, но да съм си отишъл без време. Ако е така, не плачи, мила моя! Завий децата и им кажи колко много баща им ги обича! Това, че те му липсват.

Научи ги как да уважават другите, да бъдат лоялни, да бъдат разбиращи и приемащи, да бъдат подкрепящи, да помагат на хората, но и да отстояват своята позиция – да не позволяват никой да им се качва на главите. Да разберат, че за една здравословна връзка е необходимо да има комуникация и да правят компромиси. Научи ги на морал, как да бъдат човечни и справедливи.

А за теб? Какво да кажа за теб? Ти си ми всичко! Човек, който не обича и няма кого да го обича, просто съществува. Човек, който обича и има кого да го обича, живее! На мен ми се живее, но в момента просто съществувам… а не искам.

Знаех, че ще те обикна още преди да те срещна! Липсваш ми!

В заключение бих добавил:

Често ни казват още от малки, че който търси, той намира. А вярно ли е това, че винаги намираме онова, което търсим? Това е едно от онези неща, които се стремим да научим от живота, а понякога дори несъзнателно подминаваме, без да си дадем сметка. Кои сме всъщност ние, къде се намираме и накъде отиваме? Въпроси, които чакат своя отговор. Едни търсят истина. Втори – цяр. А трети – причини.

А аз? Аз все още търся теб, но се уморих! Имам нужда да поседна за малко отдих. Чувам глас зад себе си. Не! Гласове! Приятелите ми казват да оставя ти да ме откриеш.

Е, какво чакаш още?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 72d91141df
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Говорете с любимата си лично. С писане по интернет не става.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 8828a539c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Може би не си я търсил на правилните места. Но пък сега може да опиташ да я чакаш на правилните места. Някъде, където хората затварят очи и изричат най-съкровените си желания. И ако ви е писано, някоя слънчева сутрин, тя ще те потърси, а ти ще си там, за да те намери.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 4f0b34b9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Авторе!
Има много хора в твоето положение! И мъже, и жени.
Никой не знае кога, къде и как ще срещне любовта. При едни се случва рано, при други по-късно. В живота гаранции няма. Но ще ти кажа, че който умее да чака, не губи вяра и остави нещата просто да се случат то получава най-доброто! Звучиш като умен човек, просто се успокой и повярвай, довери се на живота!
Не гледай другите, 90% от хората не знаят какво е истинска любов! Голяма част от тях са заблудени, дълбоко самотни и във връзка или брак, просто за да не са сами или под натиск от семейство и общество. Това не е любов, а илюзия за такава!
В живота си съм ставала свидетел само на една такава любов, на тази между баба и дядо! Дълбока и истинска до края, докато смъртта ги раздели. Тя продължи да живее 17 г. след него, но всеки ден с мисъл за
него.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 77dd218c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чакаш някоя да дойде, и да ти се предложи? Е, няма да стане!

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 3330f4f195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изглеждаш умен мъж ама твоите приятели яко те подвеждат
Това за което копнееш не се намира а взема

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: aaff41f1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Някак си романтичната представа за любовта се разминава с реалната. Като ученик имах приятелка. Не бяхме гаджета, любовници и така нататък. Обичах я и когато всеки си пое по пътя в живота и се оказа, че тя е попаднала в страшна буря направих каквото трябваше за да оцелее и да си върне живота. Тя никога не чу обичам те, аз също, но се обичахме и се усещаше. После срещнах съпругата ми. Невероятно момиче! Но първата ми мисъл далеч не беше леле това е тя. В действителност си помислих, дано не се влюби в мен, нека да е само секс. Е така беше месец, два, три докато не осъзнах, че не мога да дишам без нея. През годините сме преминали през всичко, няма щастие и болка които да са ни чужди. Тя е единствения човек на който мога да разчитам, който ме познава на 100% и въпреки всичко ме обича. Аз също я обичам и нито любовта ми, нито страстта ми към нея са намалели през годините, дори напротив. Мога да кажа че, колкото по-добре се познавате с един човек и колкото е по-голямо е доверието помежду ви, толкова по-добър е секса. Между временно срещнах друга жена. Изстрадала и обрулена от живота. Преживяла всичко най-лошо. Жена от която всеки разумен би стоял на страна. Е аз явно не съм. Помагам и с каквото мога и изпитвам невероятно щастие когато виждам усмивка на лицето и. Чувството да знаеш че човек преживял толкова много може да намери утеха в прегръдките ти е неописуемо. Да донесеш малко щастие, малко надежда да дадеш желание за живот. Това са емоции които трудно могат да се опишат. Обичам я и се грижа за нея, но не така както обичам жена си. Към нея не изпитвам страст. И така... Не знам до колко човек може да има само една любов или по-скоро човек избира да живее със заблудата. Но знам че всяка любов е различна и ако липсва някоя от съставките, колкото и да е хубаво всичко няма да се получи това на което се надявате.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 8b4931143c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Част 2, каква ще е? Може би - "Бурята в сърцето ми" ;)
Авторе, чета те внимателно и си мисля, че ти си я срещнал и я познаваш вече. Просто бъди смел и действай! Или може би съвсем скоро ти предстои...

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 2fc10e302d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Привет авторе, позната ми е ситуацията, в която се намираш. Човек в един момент започва да си мисли, че нещо с него не му е наред, защо при другите се получава, а при мен не?

Това се получава, защото не се примиряваме, не се примиряваме с нещо, което от самото начало знаем, че е временно. Слуваме инстнктите си ако щеш. И аз намерих любовта късно, почти се бях отказала и си мислех, че ще остана сама. Но се намерихме. Няколко години сме заедно и химията още съществува. За мен това е човека и знам, че мога и искам да остана с него завинаги. Чувствам, че намерих моя пристан и стискам палци, и ти да намериш своя. Вярвам, че ще се получи. Продължавай да си все така отворен към света и хората, да търсиш чистотата и любовта и ще се получи. Сигурна съм.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: aa181197c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Здравей авторе, аз също дълго търсих любовта, аз съм на 35 като теб. Когато бях на 20 се чудех защо при всички се получава, а при мене не. Сега имам любов от години, всеки ден давам всичко от себе си, за да остане така...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 8b1c0433d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много добре написано, имаш талант. Аз мога да кажа същото, само че съм жена на 35. Има един нюанс. Аз даже не търся любов. За мен това е илюзия и води до мазохизъм, нещо като самовнушение.
Аз търся да бъда успешна в живота и да имам психическа стабилност, което значи:
- задължително да живея с някого, когото харесвам
- да имам дете
- да правя редовен секс
И знаеш ли какво? Даже и това се оказа супер трудно и едвам постижимо. Хората хем са сами, хем се оплакват, хем не искат да се обвързват.
Моят съвет е Карай през просото. При мен това върши работа. И да гто мислиш и да не го, с който се получава, с тоя. Иначе само се напрягаш излишно и всичко тръгва наопаки. Губиш почва под краката си.
Аз толкова дълго съм била сама, че ми е омръзнало. Вече съм готова почти на всичко за бебе и съм изключително смела жена и затова взимам подобни дръзки решения.
Изглеждам глупава, но напрактика просто съм смела. Нямам друг избор, това ми поднася животът, взимам максимума.
На 35 съм, искам бебе сега, веднага, а не на 40 да паля свещ дали ще се получи или не. Повече не ми се отлага.
По добре да родя от първия срещнат, на поне да имам дете, отколкото самотна и бездетна като масовката.
Болно общество и тъжно и самотно…..

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 18d29288cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Ау какъв наивник. Авторе, общувай повече с днешните жени да видиш що за стока са. За никакви илюзии не е останало място при хората които гледаме истинита право в очите. Всяка, особено в България е отдавна с душа убита от чалга и простотия. Няма да намериш ни морал, ни красота, а точно обратното.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 62d2d70cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, гениален си. Прекланям се пред таланта ти. Дано някой друг не напише завършека на историята ти. И пожелавам "хаосът" да стане "ред". Успех занапред. Продължавай все така уверено.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 5594933207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нещо написано правилно или звучащо логично, не прави нещата верни. Верни са когато ти си добре, когато дори да не си казал дума, си постигнал това което искаш.
Описваш нещата сякаш обвиняваш мъжете, че ти си в това положение. В същото време има ужасно много объркани и бързащи жени, които имат поне по едно дете, но от бързане са направили непоправими избори. Бързат да намерят друг мъж, да ги осигури, да направи това за тях, което те самите са неспособни да направят.
Твоята е същата, искаш дете сега, веднага. Само че не си направила кривата сметка, че ако сама отглеждаш това дете, нещата са почти приключило за теб. Ско го мяташ по баби и дядовци, това дете гарантирано ще стане развалина, ще се чуди от кой модел на поведение да присвои и да поддържава, ще се чуди кой да слуша, ще се чуди и ще му липсва мъжката фигура. Ако пък си го гледаш сама, то автоматично се обричаш на 24 часови мъки докато това дете порасне. Като е болно ще трябва да го гледаш сама, когато е зле сама ще трябва да се оправяш, когато има нужда от нещо, ще трябва да намериш начин да го намираш. Твоите нужди ще са много назад и често няма да можеш даже да си бръснеш краката, просто защото ще имаш винаги по-важни отговорности.
За това казвам, че разсъждаваш откровено повърхностно, без да си преценила всички перспективи. Не се отличаваш по нищо от всички бързащи жени, независимо дали едни търсят пари, дали търсят мъже, дали просто не искат да остават сами и намират някой от бързане, с който са още по-самотни.
За да си добре, трябва да си добре сама, да си направила нужния рисърч да разбереш, че нещата не са толкова лесни, което ще те прави отговорна жена, която мисли последствията преди да се случили. Това те прави отговорна, което в днешно време липсва, повечето сте безотговорни, не мислите, ден да мине друг да дойде и после се изненадвате че резултатите да предимно неприятни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4236a4e984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Отговор до всеки коментар от самия Автор на историята.


До коментар №1:

Няма как да разговарям лично със своята "любима", тъй като не е ясно дали все още я познавам лично - ние не сме се срещнали вероятно. Вие прочетохте ли внимателно какво съм написал?


До коментар №2:

Определено не съм я търсил на правилните места - в противен случай нямаше сега да обсъждаме тази тема. Всичко е относително в този живот. Последните две изречения звучат някак... като скрит код. Вие само може да потвърдите дали това е така или просто разсъждавате?


До коментар №3:

Напълно асоциирам с Вашата история относно баба Ви и дядо Ви - моите бяха заедно повече от 55-60 години. Имали са изключително щастлив живот! Наясно съм, че много мъже и жени са в моята ситуация. Определям се като търпелив и спокоен човек. Не съм загубил вяра.

За мен един човек, ако не бъде щастлив сам със себе си, друг не би могъл да го направи от своя страна. Ние единствено можем да допринесем за това щастие.

В този ред на мисли бих желал да споделя една мисъл с Вас. А тя гласи следното:

"Не чакам някоя героиня, спасих се сам преди много време.
Нямам нужда някой да ме допълва, аз съм цял сам.
Просто искам някоя откачена жена, с която да отидем на приключения заедно. Някоя, която ще танцува с мен. Ще ме целуне, когато най-малко очаквам и да ме кара да се смея. Това е. "


До коментар №5:

Не чакам никоя жена да дойде да ми се предложи сама. Струва ми се, че не сте вникнал/а внимателно в историята. Достатъчно уверен в себе си съм и не се притеснявам да заговарям жени или да показвам интерес към тях, както и да им отделям внимание.

Акцентирах, че търсенето не ме е отвело на този етап до подходящата жена. Понякога не успяваме да открием това, което търсим. Законът на привличането ни учи, че нещата в живота се случват, когато човек най-малко очаква. Какво означава това? Спираш да търсиш и то само те открива. А като ме "открие" (се срещнем или я видя с очите си), тогава ще отида да предложа себе си. В най-лошия случай ще ми откаже.

В заключение искам да добавя, че изключително много адмирирам жените, които събират смелост да засвидетелстват своя интерес към определен мъж. Няма абсолютно нищо лошо в това. Дори подобни действия ме привличат още повече у тях и не означава непременно, че след това ще стоя пасивен.


До коментар №6:

Само времето ще покаже дали моите приятели ме подвеждат или не. Те ме познават по-добре от Вас. До известна степен разбирам защо сте написал/а последното изречение. 50 на 50 съм. Понякога се взима, а понякога просто те намира.


До коментар №7:

Всяка любов е различна по свой начин. Лично търся баланс в отношенията с един човек. Не търся най-красивата жена - да бъде манекенка, - нито да бъде най-интелигентната - ядрен физик. По-скоро нещо по средата. Комуникацията и връзката да се развият естествено, но да се надгражда същевременно. Трудно е, но не е недостиживо в никакъв случай и определено човек не трябва да се отказва от най-малката трудност, която срещне.


До коментар №8:

Вие се шегувате, ама ми мина през ума точно това да напиша на първа мисъл. Сетих се за онази "емблематична песен" и си казах: "Не! В никакъв случай! "

Мислите си, че вече съм успял да я срещна и я познавам? Не мога да бъда сигурен. Ще излъжа, ако кажа, че не са ми минавали подобни мисли в съзнанието, но... на този етап не мога да бъда сигурен в нищо. Ще поживеем и ще видим. Времето ще покаже.

Вярвам в това, че имам достатъчно смелост у себе си! Дори си го доказах преди няколко дни. Една много интересна история ми се случи, но за нея възнамерявам да споделя по-натам.


До коментар №9:

Да Ви кажа ли какво си мисля? Чувствам се така, сякаш съм попаднал в епоха, време, в което не ми харесва да живея. Не ми е приятно в какво се превърнаха хората. Не ми допада как се държим един към друг. Отношението и възпитанието ни е сбъркано. Моите представи са съвсем различни за това как би следвало да съжителстваме по между си, как да се развиваме и как да вървим към прогрес. А наместо това виждам с очите си... пълна деградация! Но това е много дълга и тежка тема, която няма място тук.


До коментар №10:

Има моменти, в които се чудя дали наистина не я търся на грешното място. Роден съм и живея в България. Имал съм възможност много да обикалям в чужбина (точно се прибрах преди 3 дни от Берлин; успях да сбъдна две свои мечти). Та се замислям от време на време, докато търся подходящата жена за себе си, дали всъщност тя не е някъде далеч? Някъде трудно достижима... "навън".

Не позволявайте огънят да загасва! Хвърляйте по някоя и друга цепеница, за да продължи да гори.


До коментар №11:

Благодаря! Занимавам се с писане от 21 години насам.

Хората имаме различни възприятия за света. Намирам за нещо съвсем нормално това, което споделихте за себе си.

Психическата стабилност е от изключителна важност - без нея останалото се превръща в прах и пепел.

Наясно съм, че има такива мъже и жени, които живеят с някого, колкото да не бъдат сами, защото самотата ги убива. Не съм от тях. Вие едно дете ли желаете да имате? Лично бих искал да имам поне 3 в своето семейство. Най-малкото, защото прирастът на населението ни би бил 1 така. А и някак си ми харесва много идеята къщата да бъде изпълнена с детски смях - с живот.

Да правите редовен секс? Нима това не важи за всички ни? Хората имат различна дефиниция за всяко нещо. Например, определям себе си като мъж, който желае и би могъл да прави секс всеки ден - повече от веднъж. Но такива жени не са често срещани или поне лично не съм попадал на такава от много, много дълго време...

Мъжете и жените се оплакват, защото не знаят какво желаят. Ставал съм свидетел как някой получава това, за което копнее, но след това твърди, че бил осъзнал, че нямал вече нужда от него. На мен това ми се струва несериозно, меко казано.

Не мога да говоря от името на останалите, единствено от свое. Не се страхувам да се обвържа. Дори съм изключително влюбчив. Емоционалната ми интелигентност е много висока. Повечето мъже не обичат да споделят за своите чувства. Проблем нямам с това. Знам как да изразя своите емоции както с думи, така и физически с действия. Проблемът, който срещам е, че жените... не знаят как адекватно да реагират на това. Старая се да бъда откровен с всеки и сякаш отсрещната страна не е готова за подобно отношение.

Когато се въздържам, са ме обвинявали, че имам фасада пред себе си и съм студен. Когато се отпусна и се открия пред една жена, тя се отдръпва назад (не във всички мои връзки, разбира се). А честно казано не желая да се държа така, че да се харесам на някого. Напълно автентичен съм и се старая да бъда естествен. Без излишни лиготии или да свалям звезди. Здраво стъпил на земята съм, разумен, но едновременно примесено това с много чувство и емоции.

Защо да сте глупава? Никой не може да Ви каже как да изживеете своя живот! Вие най-добре усещате как се чувствате и от какво имате нужда. Имам мнение по отношение на това, което сте написала в последните няколко изречения, но на този етап предпочитам да запазя мнението за себе си. Не желая да Ви се бъркам.

Обществото е болно, тъжно и самотно, НО... не сме единствени! Знайте го това от мен, ако вече не сте го чула от друго място. Целият свят се тресе от тези проблеми. Интересувам се много - чета статии, гледам видеа. Мога с факти и цифри да подкрепя думите си, що се отнася до тази тема.


До коментар №12:

Наивник? Защо смятате така? Вие дори не ме познавате.

Общувам, общувам с жените. Общувам с тях както лице в лице, така и през сайтове/апликации за запознанства. Имам достатъчно опит. Но нека не ги обвиняваме само тях - мъжете не остават по-назад. Не малко жени са ми споделяли и оплаквали как мъжете се държат с тях. А и съм ставал свидетел на безумни сцени. Важни са единствено изключенията, но те се откриват трудно и няма гаранция, че дори да ги забележим, ще се развият благоприятно отношенията между двама партньори. Комуникацията и компромисите са ключът към една здравословна връзка, лично за мен.


До коментар №13:

Не съм сигурен дали това бе сарказъм, но ще го приема за комплимент. Благодаря!

Някой друг да напише моята история? Какво имате предвид?

Има една сентенция, която гласи следното:


"Сред най-големия хаос съществува най-големият ред. "


Няма място за отстъпление! Целеустремено продължавам да крача напред към заветната цел!


До коментар №14:

Не съм сигурен дали Вие отговаряте на коментар №11, но в случай, че е отнесен към Автора (мен), то тогава не сте прочел/а внимателно какво съм написал в историята. Не съм жена, а мъж! Опознаването е процес, който отнема време. За едни са достатъчни месец-два, за други - година или повече. Макар че на нашата възраст е по-добре с по-забързани темпове да се развиват събитията, защото в противен случай рискуват партньорите да се разделят.

Често срещани са случаите, в които мъж и жена са заедно в продължение на години, без връзката им да се развива. Едни не живеят заедно. Втори стоят сгодени твърде продължително. А трети живеят на семейни начала и не създават деца. Разбира се, има изключения и различни други причини понякога, но те са редки.

Ако коментарът Ви все пак е отнесен до коментар №11, то тогава игнорирайте отговора от моя страна.


Искам да благодаря за коментарите и включването на всеки един от Вас! Благодаря за обратната връзка, подкрепа и/или критика, както и че прочетохте този дълъг списък с отговори! До скоро!

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5594933207
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До автора. Всъщност се опитваш да опишеш собственото си безсилие, оправдавайки се с с нещо. Въпросът е че животът не е устроен така, отношенията не са устроени така както го пишеш, което прави написаното толкова нелепо. Един мъж трябва да е мъж, преди бръщолевенето, преди другото. А мъж значи едни други неща, често не до там добри, често с много падания и ставания. Мъж не се става с плямпане на суха материя, а с изпитания.
Това е като някой каже, аз съм добър мъж, не пия, не пуша, ходя на фитнес, културен съм, праволинеен, слушам жените от уважение. Реално такъв мъж няма кой знае какви качества, гони криворазбрано съвършенството чрез което някоя да го хареса такъв какъвто е. А то не било и това, то било слабост, неспособност да вземеш инициативата, да покажеш характер.
И за това такива калитари все се чудите защо жените налитат на някои мъже. Отдавате го на брада и татуси, а аз примерно нямам такива макар и жените да ми налитат. Не съм фитнес маниак, няма да ти разкажа през какво съм минал, няма да ти рева на рамото, макар че съм имал много шитнярски години, борейки се със самия мен, ама никой не е разбрал. Защо не е разбрал? Защото най-тъпото нещо което съществува е да се оплакваш или да търсиш съжаление.
Жените обожават онова, което знаят че го има в някои мъже, звяр, който не е казано че ще покажеш, не е казано че трябва да псуваш, да викаш силно, да се правиш на маймуна. Но те знаят че той е там и може да разрушава.
При теб това липсва, липсва всичко мъжко, което една жена евентуално би харесала, има само отегчение. Дори на 35 не си осъзнал това, квото значи че няма и да го осъзнаеш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: bed99d2841
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   № 7 - А жена си информира ли я за другата, която те радва?
Авторе- какво да кажа, много думи, добре подредени, на практика- нищо. Поне до сега.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: c9c4cb7f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторе, прочетох внимателно твоята история.
Но срещнах противоречие или поне това остави в мен прочетеното!

1. Пишеш, че я чакаш. Но на моменти остава едно усещане, че ти тази жена я познаваш и това вместо писмо до неизвестен получател става анонимно писмо до определен човек.

2. Допълнителният коментар, който си написал от своя страна говори, че ти си доста активен спрямо жените. Пишеш, че търсиш контакти и на живо и онлайн, т. е. ти имаш някакъв избор от определено количество жени, и не си спирал да търсиш. С това и увеличаваш шанса си, макар че е доста относително.

Аз тук виждам няколко проблема - или търсиш някой определен съвършен образ, макар да твърдиш обратното, или просто те е страх да действаш спрямо определена жена, или просто имаш негативен предишен опит, или е просто част от твоята съдба.

Твоят съвет жените да бъдат активни спрямо мъжа не е много ок и сега ще споделя за моя опит.
През годините, като жена съм действала спрямо двама различни мъже във времето. Факт е, че жената избира мъжа, но мъжът трябва да показва интерес. Или по-скоро да е едновременно и от двете страни.
Е, избрах единия и след известно време му споделих, че го харесвам, колкото и да ми беше странно, че аз като жена го правя. Бях ужасно отхвърлена. След години харесах друг мъж и отново реших да действам, въпреки негативния опит. И отново - греда!
Макар че след време и двамата мъже се опитваха да ме търсят и да поддържат контакт с мен аз бях категорична в отказа си! И това не е его, а просто реших да запазя себе си. Оттогава измина доста време и доколкото знам и двамата са с провалени бракове.

В даден момент под натиск от приятели и вътрешни мисли (толкова ли съм зле, че при мен да не се получава) реших да проявя активност и на живо, и онлайн. Търсих доста и общувах с много мъже. Нито един от тях не ме запали по начина, по който ми допада. Повечето неща приключваха след няколкодневен писмен чат или разговор. А не търся нищо толкова идеално или невъзможно. В един момент усетих умора от всичките тези хора. Разбрах, че с количество не мога да се стремя към качествена промяна и че това не е някакъв продукт, който да успявам да подобрявам във времето.

Най-хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш и стават непринудено, а не нагласено. И повечето са въпрос на късмет. Отговори сам на себе си дали имаш късмет. Постави ред в хаоса и мир в душата си. Никой тук не е Бог, за да ти отговори къде е тя. И на другия край на света да е, ако е писано то вие в даден момент ще се срещнете. Нашият свят е пълен с препятствия, но нищо не се случва по случайност и всичко има смисъл и предопределеност.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 72d91141df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Така става, когато човек не знае какво иска.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 4236a4e984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора на историята.


До коментар №18:

Благодаря за отделеното време и внимание от Ваша страна!

Вие не сте първата, коята остава с такова впечатление, както изглежда. Историята не е отнесена до определена жена, която познавам в живота си.

Не търся съвършен образ - такъв не съществува. Мъж, който търси перфектната жена, никога няма да се ожени. Това важи и в обратния случай.

Не се страхувам да действам спрямо, която и да било жена, стига да имам интерес към нея. Старая се да живея в настоящето.

Проблемите, които най-често срещам, са свързани с:

- Различия в ценностите;
- Липса на комуникация;
- Постоянство и внимание;
- Приемственост;
- Хората твърде лесно се отказват.

Напълно е възможно да е част от моята съдба. Но това не ме отчайва. Виждал съм и "двете страни на монетата". Макар това да важи за всеки един от нас - не правя изключение.

Първоначалната ми идея бе да изразя своите чувства и да споделя мислите си под формата на дневник. Дневник, който да бъде личен и далеч от очите, на когото и да било. Да излея душата си и да се успокоя, именно както Вие самата сте споменала.

Наместо това прецених да споделя тази история тук - не се знае кой би могъл да я прочете и какво ще последва. А и честно да си призная, почувствах огромно бреме, което ми падна от плещите!

Напълно Ви разбирам какво имате предвид. За мен лично и мъжът, и жената трябва да показват интерес един към друг. В противен случай трудно биха могли да се развият отношенията между тях. Има хора, които са по-настоятелни, но това не е моят стил, ако мога така да се изразя (приемам "Не" за отговор, когато бъда отхвърлен и си тръгвам).

От това, което споделихте, според мен не сте попаднала на подходящи партньори и поради тази причина е имало сериозно разминаване между Вас и двамата мъже, за които разказахте.

Искам да Ви задам въпрос. По какъв начин трябва да Ви "запали" един мъж, за да Ви допадне той?

Струва ми се неразумно, за когото и да било от нас, да търсим идеално или невъзможно.

Това, което сте написала в своя последен абзац, е нещо, за което слушам напоследък все по-често. Именно и заради това мои близки ме съветват да спра да търся активно подходящата жена за себе си.

Дали е късмет? Все пак обсъждаме това, че няма случайни неща в живота, както и темата за самата съдба. Ако приемем, че нещата са предопределени да се случат, то това автоматично не изключва ли случайността? Как мислите Вие?

Препятствията са нещо хубаво - те ни изграждат като личности и ни доближават с една крачка по-близо до целите, които сме си поставили.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 03f5cd8d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Много добре анализирваш в смислен ред живота си. Дано откриеш твоята "Долсинея" и изкарате заедно дните на живота си. Но лично аз харесвам активните мъже към мен, независимо в какъв етап на търсене и връзка съм. Като в животинския свят мъжа е по силния, дебнещия, готов на рискови действия
Успех!!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: aebc6f76b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторе, писането е хубаво нещо. И аз го правя, понякога.

Относно първия въпрос към мен.
"Запалването" има много синоними, които могат да бъдат използвани - паля, подпалвам, възпламенявам, раздухвам, светвам, разгарям, разпалвам, възбуждам, подбуждам, ентусиазирам, въодушевявам.
Сега като се замислих може би не е точната дума, която съм използвала. Може би "запалването" е по-характерно за тийн годините, когато човек си мисли, че любовта е като бенгалски огън.
За мен лично е трудно да определя какво е любовта. Мисля, че това е много лична емоция, която човек изживява по свой си индивидуален начин и обобщенията са излишни. От друга страна, разни романтични филми и любовни филми доста променят възприятията на хората какво е любовта. А погледнато обективно, то нещата не изглеждат никак толкова романтично. На управляващите им трябват данъкоплатци, т. е. постоянно нова работна ръка, което от своя страна е предпоставка да се правят повече филми за любов, която да стимулира раждането на повече деца. Но за да се случи то трябва да има двама, които имат близко или сходно разбиране за живота и нещо, което да и привлече един към друг.
Аз отдавна не вярвам, че противоположностите могат да създадат успешни отношения. Може би в началото има някаква интрига, привличане, но нещата са до там и биха се изчерпали бързо.
В днешно време човек е свикнал да получава всичко бързо и с минимум усилия. Такива са и повечето отношения в днешно време. Дори един кратък поглед върху темите тук човек може да разбере, че изневерите, култа към секса, многото бройка са издигнати на висота.
Не съм пуританка, но съм строго моногамен човек и вярвам, че в живота си човек има само една голяма любов. Като всички преди нея са били един подготвителен етап, но тя няма определен тайминг.

Макар и доста разочарована в личните си отношения аз продължих да вярвам, че го има. Единственият. Понякога дори си мисля, че разговарям по някакъв странен и телепатичен начин с него. Понякога дори го сънувам. И знам, че е въпрос на време да се открием, познаем и срещнем. И знам, че ще бъде магично и красиво, когато погледна в очите му.

По втория въпрос:
Да, има предопределеност. Но има и доза късмет, и в някаква степен случайност, защото имаме свободна воля и личен избор. В каква степен действат е относително.

Това е моето разбиране за нещата на този етап от моя живот и не задължавам никой да е съгласен с тях.

От #18

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4236a4e984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От автора на историята.


До коментар №22:

Благодаря за бързия отговор от Ваша страна!

Всеки един от нас има своя дефиниция за различните аспекти от живота - включително и любовта.

Ще споделя какви са моите възприятия относно това да "харесваш" някого, да го "обичаш" или да си "влюбен" в определен човек.

- Да харесваш - това е, когато някой ти е симпатичен и те привлича както интелектуално, така и физически (може и само едно от двете да фигурира). Възможно е да ти харесва как се облича, как разсъждава, как танцува, рисува, пее и прочее;
- Да обичаш - това е най-трудното. Обичта изисква време и тя се гради бавно, камък по камък, с години, но е най-трайна от всички;
- Да си влюбен - за мен това е най-опасният стадий от трите. Ще разкажа от личен опит каква е представата ми за любовта. Чувствал съм се като обсебен от мисълта за другия човек. Не мога да спра да мисля за жената. Не спя нормално, забравям да се храня понякога или да пия течности, времето тече като на забавен каданс, не можеш да се концентрираш върху своята работа, не успяваш да се фокусираш върху ученето. Понякога усещаш задух и сякаш не ти достига въздух - тежест в гърдите, болка. Търсиш вниманието на този партньор и желаеш да бъде по-близо до теб и възможно най-често. В организма ти има огромна доза адреналин - трепериш, - както и допамин - изпитваш огромно задоволство от появата или присъствието само на любимия до себе си. Сменяш настроенията си непрестанно. Чувстваш се зле при неговата липса или дори нещастен. При появата му, очите ти светват и подскачаш от щастие. "Гориш", но накрая "пожарът опустошава" всичко след себе си - остава само прах и пепел. Има я и онази тихата любов, която не пуска фойерверки и не крещи по улиците: "Вижте ни! " Но нея не я познавам. Все още не съм я срещал, за добро или лошо.

Вие, разбира се, може и да не се съгласите с мен или Вашият опит да е бил коренно различен от моя собствен, но така съм се чувствал през годините. Единствено споделям моите наблюдения, що се отнася до емоциите ми.

Мога да асоциирам с Вашите представи за противоположностите и сходните интереси/хобита. Бил съм във връзки, в които с жената до мен сме били с коренно различни, както и обратното - с близки, да не кажа дори и еднакви. В случаите, в които интересите и/или хобитата ни са се припокривали, връзката е била по-продължителна и "успешна". Това е заключението, до което съм достигнал. Но като повечето неща в живота, всяко "правило" има изключение, разбира се.

Прави ми впечатление, че хората напоследък много бързо се отказват, от каквото и да било. В този ред на мисли, включително и да положат достатъчно усилия, за да се развият благоприятно отношенията между тях. Някак си е по-лесно да си "тръгнеш", "да избягаш" или да останеш пасивен, докато другият продължава да проявява интерес.

Ценя много времето си. Не обичам, когато някой човек - независимо дали мъж или жена, защото тук бихме могли да говорим както за любов, така за приятелство и професионални отношения - не уважава времето и вниманието, което отделям за него. За мен трябва да има реципрочност! Отсъства ли, не намирам причина да инвестирам енергия - бих могъл да правя толкова други неща. Поне така разсъждавам. Вие бихте могла да имате свое мнение по въпроса и да не се съгласите с мен.

Относно темите за изневерите, култа към секса и "многото" бройки - ще кажа следното:

Изключително романтичен съм и вярвам в любовта! Животът е пъстър и има много цветове - той не е само бял или черен. Това важи с пълна сила за връзката между двама души. Тя може да има най-различни видове вкусове, но моят любим е моногамията! Всъщност това е единственият вкус, на който се наслаждавам.

Дали има само "една голяма любов", нямам представа. Напълно е възможно. Все още не съм срещнал жена, с която да създам семейство и деца - на хартия би трябвало точно с такъв човек да изживееш голямата любов, за която Вие визирате. На практика все още предстои да разберем. Ще поживеем и ще видим. Времето ще покаже.

Напоследък се старая по-философски да гледам на нещата (малко по-отгоре). С всяка следваща връзка, вярвам че се доближавам до подходящата жена за мен. Дали ще я срещна, къде и кога, това са съвсем отделни въпроси. Умишлено написах думата "дали", тъй като познавам лично възрастни хора, които нямат собствени семейства и деца. Тъжно е и ми е много мъчно да гледам такива хора. Сещам се за един израз в такива моменти, който гласи:

"За всеки влак си има пътници, но не за всички пътници има влакове. "

Въпреки това, гледам да бъда позитивно настроен, но същевременно и здраво стъпил на земята - да не летя в облаците; реалист.

Разочарована ли се чувствате? Обърнете още веднъж внимание какво съм написал в историята.

Твърдите, че разговаряте с него по странен и телепатичен начин? Сънувате го дори? Предизвикахте интерес у мен сега. Какво изпитвате и/или виждате? Какво си мислите в такива моменти? Какво си казвате или Вие му говорите на Единствения?

Би ми се искало да кажа много неща, след като прочетох какво сте отговорила по "втория въпрос", но на този етап предпочитам да го запазя за себе си. Не е тук мястото.


Още веднъж искам да Ви благодаря за отделеното време и внимание! Оценявам го наистина!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 9542b9352d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ще направя някои коментари по писмото, не непременно в определена последователност:
1. Красиво и емоционално, докосна ме. Рядко се среща мъж, който така открито и нежно да може да изрази своите мечти и копнежи, предполагам по тази причина някои от тук пишещите решиха, че авторът е жена.
2. Авторът определено има висока емоционална интелигентност, изненадана съм, че до този момент не е открил любовта. Убедена съм, че има немалко жени, за които интелектът на мъжа, съчетан с чувствителност, е силен афродизиак.
3. Аз вярвам, че всеки човек има сродна душа /възможно е и повече от една/. До известна степен е въпрос на късмет дали ще я срещне някога.
4. Във връзка с т. 3 - натъжаваме това колко самотни хора от двата пола има, жадуващи за любов, които някак се разминават във времето и порстранството. Имам няколко колежки - чудесни млади жени, умни, интелигентни, успели профисионално, финансово независими, които не могат да срещнат подходящия партньор. Предполагам една от причините е, че колкото по-реализиран и осъзнат е един човек, толкова по-висока е летвата. Това не са жени, търсещи "чичко паричко" /това дори би бил по-лесният вариант/, а стабилни и хубави в емоционално отношение връзки.
5. Последната моя голяма любов /всъщност надявам се да не е последна/, която ми донесе много радост, за съжаление и много болка, не се случи веднага. Запознахме се покрай служебните ни ангажименти и на първата ни /работна/ среща не бих казала, че той ме привлече като мъж. Предполагам и от негова страна е било така. Започнахме да се срещаме все по-често по различни поводи, да излизаме с колеги, да се опознаваме и бавно, стъпка по стъпка, започнахме да се привличаме и емоционално. Първата ни целувка не беше страстна, а някак плаха и неуверена. първият ни секс не беше фойерверки. Така или иначе един ден осъзнахме, че сме влюбени до уши. С казаното до тук искам да кажа, че любовта не винаги те връхлита хей така, че понякога е нужно време и търпение, за да опознаеш отсрещния, за да пламне искрата.
6. Пожелавам на автора да изживее една разтърсваща, страстна и пламенна любов, но и продължителна във времето. За човек, изживял такава любов, нейната липса е доста болезнена /говоря от личен опит/. На моменти се чувствам като наркоман в абстиненция. Проблемът е... проблемът е, че човек може да създава връзки на някакво емоционално ниво, да има сексуален живот, но никой не може да му гарантира, че се срещне друг, с когото да сподели това зашеметяващо, прекрасно, еуфорично чувство, наречено "любов".

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 4236a4e984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От автора на историята.


До коментар №24:

1. На хората им е изключително трудно да асимилират какво понякога говоря или пиша. Свикнал съм.
2. Не можете дори да си представите! Често ми задават следните въпроси: "Защо мъж като теб е сам? Какво ти се е случило? Какво ти има? " Мога да отговоря по сто различни начина и пак да не успея да обясня какви са причините. Комплексно е. Причините, разбира се, не са само у другите. Не, напротив! Поемам пълна отговорност за собствените си думи и действия. Лъжата няма стойност. Рано или късно тя излиза наяве. Но е хубаво човек да не се съди твърде сурово, колкото и да е критичен към себе си. Някои неща са извън нашия контрол. Така е устроен животът.
3. Всеки от нас има "сродна душа" и не е задължително да бъде само една. Същевременно не е казано и това, че тя не може да бъде близък, приятел, дори и непознат, а не нашият партньор.
4. Склонен съм да се съглася с Вас, но нека си зададем един въпрос:

"Дали ние не се вглеждаме в неподходящите хора? "

По-често търсим някакъв образ, който не винаги съществува. Имаме определени очаквания или представи за това как трябва да изглежда един мъж или една жена. Какви да бъдат техните ценности, характер и прочее.

Ще Ви дам един пример. Шегувам се често със себе си, че това е моето "проклятие".

Привличат ме интелигентни жени, които не са красиви и красиви жени, които не са интелигентни. Красотата е нещо субективно и всеки има различна дефиниция за нея. Стремя се да открия баланс между двете - интелект и красота. Признавам, бил съм във връзка с такива представители на нежния пол, които ги притежават. Поради една или друга причина сме се разделили, разбира се. В противен случай сега нямаше да водим този разговор.

Ще продължавам да повтарям, че не търся жена, която да е като манекенка, нито ядрен физик. А нормално момиче, което да притежева от двете, но по малко.

5. Поучителна история! Благодаря, че я споделихте с нас!
6. Мога да асоциирам! Изживял съм разтърсваща, страстна и пламенна любов, но не и такава, която да отведе до създаването на здраво и стабилно семейство.

Искате ли да Ви кажа едно непопулярно мнение? Лично за мен е възможно човек да срещне повече от веднъж такава "любов", но с условието, че трябва да бъдем емоционално достъпни.


Благодаря за вниманието и отделеното време! Оценявам го!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 77c3e96659
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Има нещо хубаво от цялата история и то е, че такива като теб заслужават да останат сами. Защото са едни неприятни и самовлюбени типове, които само себе си могат да обичат и идеята за някоя измислена жена, която не съществува в реалността като през останалото време се жалват тук и там, колко са онеправдани и забравени от Бога.

Имала съм отношения с човек, с подобно мислене и беше тотален кошмар за годините, в които бях с него. Постоянно заяждане и тънки коментари за носа ми, за задника ми, за височината ми и т. н. Каквото и да правих той постоянно нещо не одобряваше и не харесваше в мен. Всеки път се опитваше да ме принизи. Отричаше и презираше платените жени, а всъщност само тях определяше за красиви. Тези с тоновете грим, пластики и многото навъртяни бройки.
Успях да се спася от този болен мозък, който си мислеше, че е алфата сред мъжете, а реално е съвсем обикновен мъж с болни мисли.
Има жени, които с години търпят подобни индивиди. Аз успях само 1 година и дори смятам, че бях дълготърпелива.

Не, не си изживял никаква любов. Такива като теб си плащат за секс и си въобразяват, че това е любов.

Лека нощ.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: f5dff1be07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторе, номер 13 съм. Какъв сарказъм бе, човек. Аз се възхищавам с цялото си същество на предизвикателството, с което си се заел. Ти си наистина много смел човек. Дори имам чувството, че наистина не осъзнаваш колко много прекрасни неща те очакват. Хора като теб заслужават само най- доброто и ще го получат. Само търпение трябва и магията ще стане.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 4236a4e984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От автора на историята.


До коментар №26:

Съжалявам много, че някой Ви е карал така да се чувствате!

Не мога да се асоциирам с подобно поведение. Не съм възпитаван да се държа с една жена, така както Вие самата описахте, че се е държал с бившият Ви приятел с Вас.

Не бих си позволил да принизявам никого, защото това е ужасно. По този начин ние не позволяваме да се развива човек - наместо това трябва да подадем ръка, за да се изправи и да му помогнем. Такива са моите разбирания.

Върховни закони във вселената:

1. Не прави това на другите, което не желаеш те да направят на теб;
2. Прави това на другите, което желаеш те да правят на теб.

Казвате, че имало нещо хубаво в това такива като "мен" да останат сами. Бил съм го заслужавал. Това, което мислите Вие за мен, то няма нищо общо с мен! Не Ви познавам и нямам представа какво Ви се е случило в живота. Вероятно сте била наранена от някого много силно. Но не мога да поема отговорност за това. Единствено нося отговорност за собствените си постъпки и думи.

Ако не харесвам някого, просто не се събирам с него и не бих търпял подобно отношение, от когото и да било - независимо дали близък, приятел или жена, която е във връзка с мен. Толкова е просто. Не отправям подобни коментари, каквито Вие описахте. За мен това е абсолютно недопустимо и недостойно!

Щом той се е държал по такъв начин с Вас, тогава защо сте била с него? Защо сте го търпяла толкова дълго време?

През целия си съзнателен живот не съм бил с проститутка. Една стотинка не съм дал за платени услуги. Всеки човек сам преценява какво да прави с живота си.

Въпросът е защо Вие ме осъждате така?

Смятате ли наистина, че това е его от моя страна? Не! Това е увереност! А причината да споделя историята, както изглежда, Ви убягва напълно.

Написала сте:

"Имала съм отношения с човек, с подобно мислене и беше тотален кошмар за годините, в които бях с него. "

А към края на съобщението Ви:

"Аз успях само 1 година и дори смятам, че бях дълготърпелива. "

Последно колко дълго продължи връзката Ви с онзи... "индивид", както се изразихте?

Каквото и да Ви се е случило в миналото, пожелавам Ви да намерите вътрешен мир със себе си!


С уважение,
от автора на историята



До коментар №27:

Благодаря за милите думи! Всичко добро Ви желая и на Вас! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker