Прецаках нещата, а тя си намери друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прецаках нещата, а тя си намери друг
преди: 2 месеца, 20 дни, прочетена 1379 пъти
Накратко - с бившата ми бяхме заедно 5 години, от 2 сме разделени, имаме общи дете. Винаги съм я ревнувал, въпреки че сега си давам сметка, че не е имало реални поводи за това. Стигало се е до тежки обвинения и обиди. Имах и проблеми с алкохола след като мой близък приятел загина в катастрофа. За това също сме имали много скандали, но никога не съм вярвал, че ще се разделим. Знаете - човек много неща може да каже в момент на афект. Но тя накрая наистина си тръгна. Бях убеден, че ще се върне, но не само че не се върна, ами си намери друг. Полудявам от мисълта, че детето ми ще расте с друг мъж. Полудявам от мисълта, че тя продължи напред а аз не. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 15182f1205
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Спираш да мислиш за нея, помагаш на детето си и си живееш живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 091e22ff36
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Имаме вика общо дете. Че кво друго да е?
Какво да ти се каже сега? То е свършило, няма нищо за изговаряне и не можеш да направиш нищо.
Пропил си се заради загуба на близък, супер оправдание. Само ти в целия сеят си загубил някой, другите не. Оправдаваш бездействията си, мързела и слабия характер със смърт или ревност, което освен всичко не е и много достойно. Други са загубили много повече и вероятно имат доста по тежък живот от твоя, ама не са се пропили, защото направят ли го, някой друг трябва да ги носи на гръб и да взима решения вместо тях.
Болка викаш? Всеки носи своята болка, животът е болка и колкото си по отговорен, колкото повече възмъжаваш разбираш, че точно издържайки на тази болка и приемайки я, това те прави мъж. А не да ми ревеш за глупости тук и да се правиш на жертва, а на действия да си 13 годишен палячо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: c4ad0fb462
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Нищо. Другият я е оценил. А с тебе само ревности, скандали, обиди и пиянски изцепки. Даже бая те е изтърпяла. Не си вярвал, защото си мислил, че друг няма да я оцени и тя винаги ще ти е под ръка да я тормозиш. Разчитал си на Стокхолмския синдром, който имат българките. Ама явно някой и е отворил очите, че това не е нормално и не е нормално да гледаш дете в такава среда. Взела е най-доброто решение за себе си и детето.
Ти ще намериш друга жертва, споко.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 0352bb92a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не съм сигурен как да подходя за да ти дам оптимален отговор.
Във всяко семейство понякога има скандали ( ако има физическо насилие, ситуацията е много различна ).
Ако е имало истинска любов това е щяло да бъде предотратено в почти всички случаи. Ако е нямало физическо насилие в случая мисля, че тази твоя "любов" не е таяло особено нищо към теб и е била някаква повърностна личност. При всяка трудност да решиш да бягаш и да гледаш себе си говори много негативно за неговата същност. Да не говорим, че вероятно не е минало време и вече е с друг мъж.
Да не си я хванал от АЛО. БГ?
Съдбата се е намесила и ти е показала, че това е човек, на който не може да разчиташ в трудните моменти.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4b1f5c0a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да продължиш напред без нея.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: b905e442b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лошите думи оставят белези, които не минават с времето, без значение колко пъти ще се извиниш. Прости си момче. Тя и детето ти ще бъдат по-щастливи без теб. Всеки е правил грешки. Гледай да научиш урока си и да продължиш напред по-мъдър и по-добър. Пийс!

M30

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 9bc2060a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Допускам, че този е бил там преди да се разделите и твойта само това е чакала. Манипулирала те е и е направила така, че да се изнервиш и да я скъсаш. Жените се разделят с мъжа, но не обичат да прекратяват връзките. Правят така, че все едно ти да скъсаш с нея, за да може тя да си тръгне.

Имал съм раздяли с жени от моя страна и повярвай, готови да дори да игнорират друга жена, само и само да имат времето ти и да са до теб.

Не казваш много в историята ти, авторе. Предполагам, че си манипулиран, това е. И явно щом не се чувства тя толкова тежко и не и е кофти, значи нещата с нейния се развиват добре.

Остави я. Не се занимавай. Заменила те е и е продължила напред.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: cf9d1220c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сменяте външния вид, спирате със всички пороци, прочитате хубава филсофска, но не булевардна, литература по темата с любовта, сменяте работата за по-доходна, оправяте си хранене, външен вид, и започвате да се интересувате от детето Ви, но по начин, по който на ДЕТЕТО Ви му е важен - без глезене, а със жив интерес към него и развитието му. В един момент жена Ви може и да прогледне, кое е по-добре и евентуално да има плоскост за разговор. През това време, НЕ я молите, натискате и тн. защото трябва да има плоскост, на която да се развият нови отношения, да пламне старата искра, та докато Вие не се подготвите - не унищожавайте несъздаденият все още потенциал.

Ако тя види хубави промени у Вас и у характера Ви, и види, че НЕ разваляте детето Ви, само и само защото го натоварвате със скрита комуникация към нея, а се отнасяте бащински, грижовно, в името на неговото ментално и духовно развитие, без настройвания, и то започне да Ви предпочита, но пък и Вие сте се променил към по-добро, можете и да имате шанс. Пожелавам Ви го - всеки има право на грешки, а любовта и животът не търпят нашите граници.

Много деца в момента растат в семействата им, но реално без никаква грижа, докато лелеят за нея. Дали ще са игри, книжки, образование по дадена тема. Я си представете, че Вие лично запалите детето Ви на тема програмиране, и го развивате, учите го на добродетели, и това докато осъзнато сте станал друг човек, докато оня го неглижира? Ами, тогава - ако жена Ви не прогледне - пак си заслужават всичките тези промени - те гарантират бъдещето на детето Ви, защото не се знае как ще се развият нещата, както и намирането на нова любов...

Успех, пожелавам Ви го! Имам провалена връзка, заради постоянно ревнуване от другата страна. И случайни обаждания, години след това, със затваряния.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: a948bbcd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да си търсиш психолог и да се лекува на първо време.
А... и да я оставиш на мира да е щастлива с друг, ти не можеш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 0a2aa7f07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако е имало тежки скандали е по- добре, че не сте заедно отколкото детето да живее в този ад от викове и крясъци. Или просто си е намерила друг, за да те накара да се осъзнаеш не е това начина де ама да.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 05b5c4f11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Тя е продължила напред, защото е била "търпящата" страна най-вероятно. Много пъти човек и без да иска започва да си го изкарва на най-близките, държи се токсично и свиква да му се прощава. Човека от другата страна пък търпи с надеждата нещата да се оправят, но в един момент нещата се натрупват и идва преломна точка, в която човека е понесъл достатъчно и повече не може. На теб пък ти идва като изненада нейната промяна, защото си свикнал токсичния цикъл да се повтаря и като другия го прекъсне си с пръст в уста. Работи над това да си промениш отношението към живота и проблемите, за да не се повтаря това и в бъдещи връзки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 46486a2f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Продължи напред и ти. Няма какво да полудяваш, нямаш права да контролираш когото и да било. Направил си грешни избори и действия, сега животът ти е връчил сметката за плащане. От теб зависи колко дълго време ще избереш да се жалваш и страдаш. Приеми фактите и действай този път добронамерено и обрано към хората, без простотии. Намери си цел на твоя живот и действай. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 7643c9fdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Много си неосъзнат. Чети и развивайки този моз к, детето ще расте с двама ви, с новия партньор, твоята нова партньорка. Тя не ти е отвлякла детето. Някой, че е починал в катастрофа не е повод за пиене. Проблемът е твоята неосъзнатост, че не се развиваш и с ограничените си възприятия 6 сипва живота на околните, детето и твоя. Звучиш, като от дълбоката провинция със стари вярвания, пияница и ревнивец. Кой ще те иска? И скандалджия. Проблеми не се решават с викове. Сега си опичай акъла да не даправия някоя глупост да я следиш, нараниш, убиеш, защото не можеш да приемеш и поемеш отговорност.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: ef6bceb328
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Ами поздравления на жената, че е напуснала мъж алкохолик! И явно мъж който, кой знае какви скандали вдига за наай-малкото нещо, такива ревниви мъже, обикновено ограничават жените от всичко, което обичат, с тази приятелка няма да излизаш с оная, знам ви... Много приятелки загубих заради властни мъже. И деца които са израснали при алкохолици и наркомани по принцип имат много трудности в живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 2f1ce5c041
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Кофти човече. Може да се върне. Но ти как ще живееш с мисълта че е лапала на друг че е свършвал върху коремчето или в устата не те знам. Приеми го и толкова.
Търси друга жена направи си други деца и продължаваш

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 3d8dfb185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Автора съм. 7, тя постоянно ми повтаряше, че ако не било детето отдавна щяла да ме остави. Не мисля че заради новия ѝ ме остави, той се появи на хоризонта преди около година. А пък моята ревност беше заради нейн бивш. Впоследствие разбрах че вече е женен, има деца пък и е от друг град, тя твърдеше че няма причини за ревност, а аз полудявах, че той понякога коментира и харесва нейни снимки във фейсбук

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 37eac23d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ако е обичана, ценена, щастлива и финансово независима докато е с този човек, навярно няма да се върне при теб. Жените не обичат мъже, които ги задушават, а в твоя случай е било много агресивно с това безкрайно ревнуване и то за нищо.
Дай си шанс и ти да продължиш напред. Колкото и да е гадно. Колкото и да боли. Не може и не трябва да тъпчеш на едно място. Така ще се побъркаш още повече. Излизай с приятели, срещай се с хора, разсейвай се с приятни дейности. Намери си хоби. Спортувай. Докато правиш нещо полезно за себе си, като нищо може да се натъкнеш на жена, с която да си паснете. Както се казва - съчетай полезното с приятното.
Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: cf8ea4893b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ех, Авторе какво да ти кажа? !
Женати е трябвало да те изтърпи още малко, че да се осъзнаеш ли? Не ти ли е казвала да спреш, или поне да опиташ. Сигурно го е правила и то не веднъж. Не искам да те обиждам, но ти като по-вечето мъже си мислил, че едва ли не "дедовия ти е златен" и щом имате дете всичко е решено и каквито и мизерии да правиш ще те търпи. Просто защото няма къде да отиде и няма да се справи сама. Добре, че се решила жената преди да е имало още деца.
Горе в коментарите някой спомена, че вероятно другият го имало отдавна, вероятно коментара е писан от мъж. Трябва да обвиним жената и да търсим друг повод. Ами аз не вярвам, че го е имала от преди. Казваш, че от доста време я ревнуваш и правиш скандали, много просто е от доста време те е превъзмогнала. Ето така скъпи мъже отблъсквате стойностните жени, казвате си "тя ме обича, няма къде да отиде" и до там. Истински обаче е, че винаги някъде има някой, който само стой и чака вие да сбъркате и да дойде и да ви вземе жената, защото поне малко я е оценил.
В момента и аз живея със зависим човек - хазарт и алкохол. И от опит знам за какъв психически тормоз става дума. Мъжът ми е много спокоен и не прави скандали, но все пак търпението ми се изчерпва. Роботи за да плаща дългове и постоянно вони на алкохол. Имаме три деца, но въпреки това съм решила да го оставя все пак трябва да мисля първо за децата не могат да растат в такава среда. И не нямате оправдание
за вашата слабост, нямате оправдание, че
не можете всъщност просто не искате да се
справите с тези зависимости. И си мислите, ще
всички са ви длъжни и виновни и трябва да стоят до вас без значение какви ги вършите.
Ж 37

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: f3fbc85f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Номер 16: Отвратителен коментар. Това ли ти е най-важно?

Що не питаш автора със скръстени ръце ли е стоял, а? Демек не са ли лапали неговия докато жена му го е чакала вкъщи евнетуално трезвен?

Не ти отърва да питаш такива работи. На комплексирания мъж все жените му виновни. А българската комплексарщина край няма!

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 2cea8f1564
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До 17. Ревността ти не е била безпочвена, просто си прекалено тъп за да си го обясниш, а тя е била същата с нейните схеми. Ревнуваш по бившия викаш, появил се нов. Сега ще ревнуваш новия, ще се появи някой друг и така до кога? Всичко това защото се занимаваш и си направил дете от жена, дето само шета напред назад по мъже, толкова си може.
И не е седяла с теб заради детето, седяла е щото си оправял сметките, ама не толкова, колкото и се иска за да си трае и да се прави на монахиня. Сега тов новия е за това, ще и осигури някоя почивка че си в напрегнал, докато ти или родата и гледа детето.
Всяка втора такава, докато се обърнеш детето ще е пораснало, твоята ще е строшила една камара кочове, с ти ще седиш и ще ревнуваш, хахаха.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 10a1355fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами авторе, ти какво очакваше? Че цял живот ще тормозиш жената с безпричинна ревност и пиянски глупости, а тя ще търпи, защото някой ден може и да ти дойде акълът? Бил коментирал и харесвал снимки! Ти да не си на 15, че да броиш лайкове??
Не полудявай, а приеми, че си прецакал нещата безвъзвратно. Вземи си поука как оттук нататък да се държиш с жените и не повтаряй грешките си. Продължи си живота без нея, само присъствай в живота на детето.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 10a1355fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Да, бе, 7, как няма жената да е виновна за всичко? Авторът бил манипулиран, горкият, още малко и ще се разплача за този ревнивец, пияница и скандалджия! Нека си тъне в грешките и обвинява жената, викаш, няма смисъл да се променя!

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c6972074fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До №20, Ще го кажа кратко и ясно, с всичкото ми уважение към прекрасният пол. Това, което е разрешено на мъжът, не е позволено на жената. Тя е носител и пазител на чистата генетична линия потомството. В някои отношения жената трябва да направи крачка назад. Очаква вълна от негативни коментари и жлъч, те са моята енергия. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 8aea64adab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Да си мислил, сигурно многократно се е опитвала да те накара да се вземеш в ръце. Никой не може да направи нещо, както ти сам. Защо не сте се оженили, щеше да е по- трудно да си тръгне

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5c89be5ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Жена съм и въпреки че авторът е направил доста грешки и подкрепям жената в случая, намирам много от коментарите за излишно груби към него.

Идеални хора няма, нито някой ти е гарантирал "цветя и рози" цял живот. Хората минават през какво ли не и много често сам не можеш да познаеш себе си след някой срив. Да да, знам, че във форумите всички сме перфектни, но животът, истинският, е нещо друго.

Този мъж осъзнава, че е сгрешил и че няма човек, който да търпи такова поведение до безкрайност. За което БРАВО - това е първата стъпка към положителната промяна, да признаеш, че имаш проблем.

Другото важно - детето, няма как да нямаш възмобността да го отглеждаш и възпитаваш, защото правата ти на родител не приключват с развода/раздялата. Ако си обичаш детето и си бил добър баща досега, ще бъдеш и занапред. Не могат да ти спрат достъпа. Има закони.

Иначе не сте първите разделени родители и няма смисъл да се драматизира за минали работи. Ревността и пиенето нямат място в една връзка и просто в бъдещи такива се въздържай, работи над слабостите си, а не им се поддавай с очакване вечно да ти прощават и да те разбират.

И това го има, че у нас традиционно все още се счита, че жената е в кърпа вързана, няма да си тръгне, особено с дете/деца и много мъже го приемате като покана да си позволявате лошо отношение. Не, не сме даденост. Жената, като искаш семейство и деца, ще я уважаваш и толкова, иначе няма смисъл да се мъчи с теб. Няма безкрайно търпение никъде.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 6492ca23a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Да си я ценил и уважавал когато е била с теб. Като не цениш това, което имаш, ще го загубиш. Житейски закон. Сега си полудявай колкото искаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 3254c3f16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Опитай се да си вземеш детето обратно със съд, тая разпоретина ще му повреди психиката с всичките тия непознати пръчове, дето сега ще ги кани да я чукат у тях всяка нощ. Детето не бива да живее в публичен дом, по-добре с баща алкохолик, отколкото с майка курва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: a6c7c1d6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   21, автора съм. Не е била с мен заради сметки сигурен съм, защото почти не съм плащал. Живяхме в нейното жилище, давах пари чат-пат за храна, и за детето. Тоя новия не ми изглежда да е много богат

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 4b1f5c0a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ох, мамин със златния! Еми, сам намери отговора накрая.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: cf8ea4893b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   19 съм, извинявам се за провописните си грешки. Писах набързо не съм внимавала!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 47751e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   28, мдааа, друго си е пиян баща, който повръща и лежи по цял ден. Живял наготово у жената, не покривал нищо, само му се откъсвало от сърцето сумичка за ядене някога си. Скандалджия.
Животът на детето ще е песен с такъв тип. Тоя мъж няма да е монах, и той ще мъкне жени, стига да намери коя да го приюти.
Авторе, признай си, че грам не ти пука за жена и дете, а защото остана на улицата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: eb04bae2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Н 24, ние на очите си ли да вярваме, или на празните ти приказки! Авторът ти казва, че жена му си е намерила друг, и го е зарязала. Пълно е с жени, които си се ебат с когото си искат, и пет пари не дават дали ти разрешаваш, или не! А ти си седнал да обясняваш какво можело и какво не!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 3d8dfb185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Автора до 33 - не ме е зарязала заради друг. Към момента на раздялата ни още нямаше друг, появи се година след това.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 47751e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34, че ти какво очакваш? Да ти реве с глас?
Просто си останал на улицата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker