Защо не се насочите към жени от съседни балкански страни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не се насочите към жени от съседни балкански страни?
преди: 2 месеца, 16 дни, прочетена 1411 пъти
Не знам защо миналия път не ми одобриха темата. Българките за нищо не стават, аз лично бих избрал азиатка ако вече нямах жена до мен. Нито са красиви, нито са умни - умните обикновено са в чужбина и вече заети. Нито за сносен секс стават.
Аз съм с баща сърбин и майка българка и изобщо настрана нейното поведение в момента няма да коментирам с кризите на средната възраст и незряло поведение. Повече чест ми е да се наричам сърбин. Знам и двата езика плюс английски, италиански и следователно разбирам и испански, ако го говорят с латино акцента. Ето възможните опции за мъжете, търсещи жени, но нямащи толкова възможност да пътуват надалеч и време. Даже от Балканите ще изброявам.
Македонки - те са си българки, но до колкото знам по-традиционни и в Струмица са много красиви млади мадами тези, които съм виждал. Бройките им не са космически.
Албанки - проблемът е, ако идват от семейство, което се меси. Повтарям тези жени не са мюсюлманки, защото има някаква такава лъжа, въртяща се. Албанските мъже хич не са ми привлекателни, но жените им са сладки. Аз съм бил с такива отново от Македония. Голям праз от историческото минало, жената си е жена. Но бих предпочел за съпруга да не е албанка, да. Там има и езикова бариера (освен ако не е в Македония) или в диаспората. А и нали имаха традиции рядко да се смесват, особено със сърби, но не е невъзможно, правят го.
Сръбкини - ситуацията е като при българките, макар че в тела са по-красиви. Високи и стройни, но пак кифли. Все пак в Белград съм виждал по-красиви и уравновесени от София.
За мен личен топ са хърватките - аз затова взех и такава. И за връзка и секс, в област Славония, защото тези от големите градове често летят и за италианци с пари, малко следят западните течение.
Моята е хърватка от Славония, родена в Босна, преместила се в диаспората и сега с мен.
Иначе вече знаем рускоговорящите жени, в частност украинки, че за секс най-добре човек такива да си търси и не връщат. Гъркини, туркини, румънки, ами не са ми привлекателни. Поне не съм срещал такива. Азиатка иначе е най-добрата възможност за един мъж. И децата ще са ви сладки. И няма на 40 години да прилича на 60-годишна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e82fc7aa86
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Хубаво, а тази азиатка как ще я търсиш? На живо ли, през приложения ли, на кои места? Пък и не знам как ще се навият да дойдат тук. Иначе и аз съм си мислил за Азия, но чисто организационно има доста неща, които не са ми ясни.
Някой ако има опит, да сподели. Също и кои държави са най-добрият избор, особено за нас като българи.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: b089bb47e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   За мен украинките и рускините са най-яки!!! Ако някой има повече опит, моля да сподели!

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e766914cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Като човек, живял сред албанци, ще кажа, че темата ти е пълна измислица, а ти жена не си и помирисвал в живота си!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5f91d4be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Да не мислиш, че са по-различни. Бях за 3 дни в Атина и 3 дни в Букурещ. И на двете места жените и хората като цяло са яко зле. Атина е като третия свят - мръсно и гнусно. Букурещ също е мръсен и гнусен и има съвсем грозна архитектура, почти всичко е соц. Като манталитет и двете нации са чалгарски, но поне в Гърция обслужването е по-добро.

По-добре словачка. Много са красиви и за различа от чехкините мислят по-традиционно и искат семейство. И по личен опит дори да флиртуват с теб няма да изневерят на приятеля си, тоест верни са, за разлика от полякини, украинки и рускини.

Албанки има красиви, но са супер изостанали като култура.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: c08e6fbcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Съжалявам, но не споделям мнението ти.
Особено за сръбкини и македонки - впечатленията ми са, че масово са напомпани със силикони, филъри и тем подобни глупости. С две думи - чалга визия. От там мисля, че са и доста празноглави. Румънките са ми по-симпатични като цяло - и там има всякакви, но като цяло ми се струват по-култивирани и интелигентни, без това селяндурско излъчване. Българките за мен превъзхождат с много сръбкини и македонки.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5010219025
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   Аз съм на мнение, че българките са страхотни жени, обаче българските ганьовци за нищо не стават. И сякаш след една проверка на фактологията и поглед върху обществото, моето твърдение надвива твоето без усилие.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e98021baad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Написал си го, все едно от всички националности от цял свят и от всяка област на всяка държава са се наредили в една редица най-големите красавици лично пред теб в София на крак и само чакат с нетърпение теб принца да каже коя е избраницата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e62298965a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Авторът съм. И какво точно измислям като и аз познавам албанци из диаспората, главно от Северна Македония? Може би са едни от най-развратните хора, но жените им са сладки и женствени с кръгли личица и не стареят толкова бързо като останалите на Балканите тоест младолики в сравнение. Не съм малоумен, много ясно, че няма да хващам от Косово и знам за чувствата след войната. С босненци и хървати няма този проблем освен малък процент безпичници, които се дразнят че за тях жена няма, а някои сърби взимаме всичко. А то не е до националност, а до визия, качества, поведение. Аз не срещнах готина в същото време интелигентна българка на моята възраст (в края на 20-те си съм). За азиатките говорех в световен мащаб. Другите жени как ги срещаш? Филипинките знам, че са стабилни жени и обичат чужденци, за тях балканците са богове. Латини и италианки, пак логичен избор, но разликата в морала не е по-различен от на българката. Даже потрес за италианки особено. Надценени жени са и българки, и сръбкини, затова вирнали нос. Хърватки, стига да не са от Загреб или Сплит, или региона Истрия, абе както казах от Славонска област са топ. По-земни, сладки, високи жени, с добра генетика няма. Иначе няма как да ги лъжеш, да "дойдат", ще прецените заедно по-добро място и за двама ви. От теб се изисква ако искаш да е при теб, някакви условия да имаш. И българка няма да иска просто "по любов"... това е истината, дай да сме честни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: c478035e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Наскоро имаше некаква подобна тъпа тема от жена, че западнякът бил страшен пич, с пък арабина направо бил мечта. Сега и ти разтягаш локуми все едно до преди теб е имало само студена вода.
И изобщо се чудя защо някой би отделил някакво време за подобни болни мисли. И често се окаже че тия дето толкова категорично зачеркват са баш тия дет най-малко имат право да се обаждат.
Бегай у Македония, Сърбия, Албания и не се връщай.
М42

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 9d6a377a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   до 8

Виж сега, аз съм жена. Познавам нещата "от кухнята" както се казва. Българките не сме толкова страхотни жени, но определено бием гъркините по красота.

За мъжете съм съгласна. Масовката са примати, подминати от еволюцията, но да не забравяме, че има и много готини и свестни мъже.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: d9d5058adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   1. За македонките от Струмица съм съгласен. Познавам две от това населено място и са страхотни по външен вид и характер. Едната е обвързана, но пак си общува с мен така сякаш се познаваме от доста години и сме си близки, а ние всъщност се познаваме от 2 години.
2. Албанките също са готини, но там трябва да си по-нащрек както казваш.
3. Румънките никак не са лоши също, но като че ли са малко надменни и се мислят за принцеси. Нищо де, това се поправя.
4. Рускините, украинките и беларуските са чудесни отвсякъде, или поне тези, на които аз съм попадал - в сегашния възрастов диапазон 20 - 26 години. Мили, любвеобилни и не ламтят за пари. Както се казва, само да ги последваш в Инстаграм / Тикток и да им подариш нещо за 10 стотинки от артикулите в Тикток битките, веднага те последват обратно и не знаят как да ти благодарят. Нашите българки кога ще изпитат интерес да общуват с теб ако им подариш нещо на такава символична сума или им харесаш стори в социалните мрежи? Никога.
5. Туркините също са големи красавици, но с тези бурки, които носят понякога и с този ислям, малко са като таралеж в гащите. За щастие не всички са мюсюлманки.
Не си мислете, че мразя и нападам нашите българки! Попадал съм на свестни и възпитани, но са единици. Повечето обаче за жалост са използвачки и дори и да изкарваш по 10 000 лева на месец и да си в топ форма, пак ще ти намерят кусур и пак ще са объркани, зарязвайки те заради някой друг.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 777b0bff61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Имам много примери на жени, създали семейства с чужденци. От всичките ми познати само един сключи брак с шотландка и един е женен за американка. Имаше и един с рускиня, ама тя го заряза. Толкова са желани българите.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 01e2ee0a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз лично не бих имал против жена ми да е албанка или румънка. Сръбкините дори са по-големи простакеси от българките с разликата, че са с огромно самочувствие, докато българките нямат никакво. Също така сръбкините рядко допускат чужденци до себе си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 312f978c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Украинка и рускиня само за секс. Тези винаги искат всичко на макс. Ако живееш с таква винаги всичко ще и е малко. Имам двама приятели женени за такива. Бил съм известно време в Гърция. Там младите са супер комерсиални. Ако си с пари, няма значение колко си стар или грозен. Иначе младите гъркини са много ебливи, а като остареят стават ебаси скочубрите. Румънките - от тях имам наблюдение, когато бях в Англия. Кофти жени, скандалджийки. За най-малкото правят скандал. Сръбкините са печени, но са курветини и мъжкарани. При всички случаи културните различия след време ще убият връзката. В повечето изброени страни, животът и манталитетът са като в България с някои различия. Ако една жена от тези страни реши да даойде да живее в България, тя не идва да живее с някой лузър, дето не може да си намери работа и да живее в постоянен страх, дали на края на месеца, ще има пари да си плати сметките. Тя този живот го е имала и в родината си. Отделно всяка година ще трябва да се отделят пари, за да посети роднините си. Това са пари колкото за една скъпа почивка. Българките може да не са идеални, но са си наши и животът с тях е предвидим. Не бих се забърквал с чужденка, освен за секс. Жените пък от развитите страни са страшно еманципирани и забравете да са някакви къщовници и покорни съпруги. Имам наблюдение от англичанките. Не бих живял с таква. Разбира се това са мои лични наблюдения. Хората навсякъде са различни и не могат да се сложат под общ знаменател.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: c83fba2a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   хаха пак вицове :) Пич и на Марс да отидеш за марсианки докато не осъзнаеш, че не жените а ти не ставаш все ще обясняваш как жените това жените онова. Не жените мъжете не знаете как да ги впечатлите и тук изобщо не говоря за повърхностни неща като пари. Те хората са ви го казали много отдавна жените обичат с ушите мъжете с очите. То една приказка не може да вържете пък а ако е някоя красива срещу него си представям "... ъъ.... аа.... ти ко праиш? ... аааа наиш аз познавам/имам/бил съм/... " хахахах пълен смях. Номер 8 много добре ви го е казал ама хакайте минусите на него и мен и ревете после че жените не ставали :) Да много по лесно е да обвиниш нещо външно за скапания си живот нали?

For kunsten maa vi evig vike

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: c743639b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Който търси намира, драги!! Ти явно за нищо не ставаш, щом не можеш да си намериш хубава българка.
А как мислиш, че ще си намериш хубава чужденка? Същото ще е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: f823fbbbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Кой излъга номер 17, че българката е покорна? Отдавна свърши това, някоя да търпи мизериите на Ганя. И ние не сме останали до балканските субекти. Има мъже като мъже - италианци например.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b663e43192
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Българките са топ пичета бе спрельо, това че не пускат на балъци и са супер хипергамни е причината да си търсиш от съседни страни, защото в теб нищо не виждат. Българките са женствени, разнообразни като външен вид, красиви ама какво да ти изброявам като можеш само да ги гледаш все едно да ближеш сладолед през джам, както казва един велик селянин. Нека съм пообиколил малко повече от теб и да знам, че наще са чук и който чужденец ги види откача. Съвета ти за азиатките е възможно най-глупавия ще ти обясня защо. Ако ти се роди син 50% азиатец ще види жена знаеш ли кога.... жените не пускат на азиатци, те за тях не са мъже дори за азиатките, които живеят извън азия - те са им братчета само.

Българки чук сте и сте красиви, сочни, женствени, добре миришещи, сексапилни и какво ли още не.

М32

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 94fa5090d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   17 а да си вземеш българка от другия край на българия не е ли почти като да си вземеш чужденка? Софиянец съм и имам повече общо като култура със словачките например, от колкото с някоя жена от Черноморието. Не съм дете на морето.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 225587e839
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Делите според държавата? Жените навсякъде биологично са жени, а мъжете мъже, има и по сексуални и по -асексуални.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: cd8b6dbac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До 22. Така, българките са топ пичета. Наскоро в тясна компания, една известна психоложка след няколко чаши си го каза, че повечето както Баба Ванга е казала, не става нищо от тях. Вика не са за психолог, за психиатрия са.
Лесни избори, лесни решения, накрая дават на късо и нормално до къде се докарват. Тук жените не се различават, говорят какви са мъжете, обиждат, те какви велики били и все пак не го казват на маса или пред свои, а го казват на някакво място, в което е ясно че не се влиза от хубаво и пишещите включително аз си имат свои проблеми.

Да иначе пред хора се докарват различни нещата, но жената каза какъв е резултата. Хем презадоволени, екскурзии, скъпи чанти, дрехи, мъже колкото искат и накрая от този рай в психиатрията или най-малкото на психолог.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: e62298965a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Авторът е. Първо не съм казал, че сръбкините са по-добри от българките. Хърватките бият и двете по красотата обаче. И силиконки там рядко, но дори когато има Ивана Кнол е по-яка от Галена да кажем. Българките са по-симпатични с лице, сръбкини в тяло, но и двете остаряват грозно, не са нежни жени, в същото време им липсва огън. Аз съм избрал за мен и не ми трябва да ми връзват, супер жена на мен си ми върза. И ако мислите, че съвсем без нищо става, ами не за тази жена поне впечатление да се направи трябва да не си скъсяняк, но целта е не само с пари да ти привличаме.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 5f91d4be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   26, да хърватките са хубави. Но бих предпочел словачка, като че ли не ме влече да живея на Балканите освен в моя роден град в България.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 21a2dafd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Женен съм, не че си търся жена, ама много ми са интересни хората, които си търсят специално чужденка/чужденец. Сърбите какви били, албанците какви били, азиатците пък не знам си какви.
Ако живееш в средно голям български град, къде ще ги търсиш тези чужденци... Сега ще кажеш в интернет, е да ама късмет с връзка от разстояние.
Аз например живея в Лондон от няколко години. Тук има хора от всякакви националности и връзки между хора от различни етнически групи е нещо нормално. Но ако живееш в Добрич примерно, къде ще го търсиш това разнообразие, хахаха.
Доста често двойките са хора, които просто живеят в един и същ град, работят близко един до друг, често влизат в един и същи магазини, едни и същи паркове, заведения, дискотеки и се срещат, завързват разговор и ако потръгнат нещата, стават двойка.
Забелязал съм, че тези на които все българките им са виновни, просто не им върви с жените.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a06da23656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Българките стават само за еднократно ебане за 1 нощ, ама някои и за това не стават. Адски тъпи, задръстени, комплексирани, нежелаещи да експериментират, да опитат нещо ново, всеки път едно и също - тръшкат се по гръб като дървета, мълчат като заклани и чакат мъжът да свърши всичката работа. А след като свършиш нарочно гледат да ти развалят кефа, като ти надуват главата за роднините си или за бившите си какви били, като че ли ти пука и си ги питал. Те, такова говедо като българката, няма (в лошия смисъл, не в хубавия, да не вземе пак някоя пача да се възгордее напразно).

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 94fa5090d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   На мен пък да ме заглеждат местни жени и то красиви ми се е случвало в Австрия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker