Жените с богати родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените с богати родители
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 1034 пъти
Забелязвам тенденция как жените, които имат стабилен финансов гръб в лицето на техните заможни родители са по-предпочитани за сериозна връзка от момичетата, които се блъскат с всичко сами. Автоматично момичетата, които се трудят и борят с живота стават само за секс или любовници.
Мъже, вие кажете защо е тази тенденция? Защо предпочитате пред някоя стойностна жена, която се е трудила сама за всичко, разглезено момиче, на което всичко му е дадено от родителите? А уж жените сме били меркантилни? И как така често се оказва, че повечето жени имат богати родители, а уж българите са бедни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 29 дни
hash: 9e08c74bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Масово хората са обикновени, това е истината, богати са малко хора, но си, е късмет в живота, хубавия живот е на едно в цветни нюанси, формула измислена от някои гении.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: e69ba433c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Често жени на хора с възможности стават инфантили, презадоволени. Това води до много проблеми после с партньорите, свикват че някой трябва да се грижи за тях, което е много натоварващо. В същото време на такива почти не може да се разчита и са безотговорни. Жена мечта какво се казва.
Другите които са постигнали с Труд това което правят, най-малкото са отговорни и могат да мислят, не са разчитали на никой и определено са добра партия.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 5f8166b01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Главната причина е защото тези жени са възпитани и имат ценностна система, израствали са в семейна среда. Повечето БГ деца растат в нездравословна без един родител или с родители с проблеми като алкохол, насилие и прочее. Тези хора главно са от нискоквалифицираната страна на обществото и предимно са масовката. Главно проблемите идват от финансовите затруднения, които изпитват ежедневно, което разсипва тези деца и те стават проидохи и некачествени за семейство, което кара такива като нас (много малка прослойка хора в страната) да избягваме мъже/жени от такива семейства. Аз предпочитам да имам партньор от заложната прослойка, не за да си уредя живота с наследства и пари (вече ги имам), а за да имам здраво семейство и човек с който да изградя бъдеще за нас и бъдещите поколения. Имам наблюдения по въпроса ти от първо лице.

М25

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 427879ffcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Подкрепям авторката. Имах две дълги и уж сериозни връзки. Но в даден момент и двамата си намериха някакви богаташки, зарязаха ме и побърза ха да се оженят.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: eea3d2f88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Същото важи и за мъжете с богати родители. Предпочитат ги, защото покрай богатството им ще намажат и те.
Мога да кажа само едно - ако човек има малко акъл в главата ще си хване способен партньор. Такъв, който дори да не е толкова заможен в момента, развива умения и има потенциал след време да стане. Пикльовци и пикли, които не могат да си напишат имената без няколко грешки, няма да имат вечно зад гърба мама и тати. То не е само да имаш пари, трябва да знаеш как да ги инвестираш, за да ги задържиш и умножиш. Не слагам всички хора с по-големи/по - малки възможности под общ знаменател. Има си хора, които имат покритие и са способни и достойни.
За съжаление, не всички имат равен старт в живота. Но определено в един момент лъсва кой колко струва.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 80e3cc6038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Явно си в такъв социален балон, но според мен не е вярно. Аз идвам от много бедно семейство, преди 14 години имах едни гащи. Сега съм милионер, за мен най-важното в жената са ценностите. За мен ще удоволствие да дам сигурност на жената до мен и семейството си, всичко друго ще ме кара да се чувствам зле.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 796bfdd53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Богатото момиче си идва със зестрата и с нея никога няма да имат финансов проблем, преди да им свършат парите тя вече ще е поискала от баща си.
А бедните които "се борят сами" имат само голо самочувствие и прекалено големи очаквания от мъжа си.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 5e0b1b2b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ти как мислиш, драга женичке? Много ясно, че повечето от нас ще си търсят заможна жена. Искаме да се подсигурим така че и жените да ни издържат, защо само ние вас да издържаме? Едно време искахте равни права, ами ето, вече ги имате. Както вие можете да си избирате все богати мъже, така и ние имаме право да избираме богати жени. Не е приятно когато сте в такава ситуация, нали така? Сега виждате какво ни е било на нас борещите се мъже когато дадена жена ни отхвърли заради някакъв богаташ, който вземе че й намести чакрите набързо и я захвърля като парцал след това.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 5644448c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Това мяза на някакви твои, лични извращения.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 74ffd9eaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Е как защо, същото както, че жените търсят богат. Защото там е парата, ако е беден си му купуват дрехи, екскурзия, храна. Ако имат деца съвсем.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 0b4df15385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Аз съм имал връзка с такава, не беше добре момичето

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 7b5719241a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До авторката:

Искам да ви уверя, че това не е вярно, поне за мъжете с достойнство и висока стойност. За мен са важни елементи като характер, чувства, отдаденост. Друго няма абсолютно никаква стойност, дори тя да се затруднява да си плати елекричеството. Не всичко е материално и се измерва в парична стойност. Правилната жена до мъжа е неговото огледало, неговата сила, неговия кураж да има сили да се бори в живота и да постигне успеха към който се стреми.
Парите не могат да ти дадат това от което имаш най - голяма нужда.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 3fb9f88223
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Моме, средно статистическия мъж изобщо се радва ако е с някаква жена. Налита на дебели, дърти, тъпи... Излез малко от собствения си ограничен свят и се загледай по улиците. Хубави мъже с кофти жени. Колко са заможни даже не идва на въпрос...

Ама да ти обясня, че жените все не схващате. Ти говориш за "готините" мъже, за тарикатите които са спали със 200 жени и за тях не е проблем да си намерят някоя. Е, точно както и една по-вървежна жена, те си мислят, абе хубаво секс, ама аз какво получавам в крайна сметка.

Значи, жените сте царици на нещо случило се с вас или някоя приятелка, и вече генерализирате до умопомрачение... Но обвинявате мъжете в генерализация. Поне аз като генерализирам, го правя от научна гледна точка, с доказателства и всичко. Мъжете които ги интересува колко е богата една жена:
1. Трябва да им върви много с жените и да знаят как да "омаят" една богаташка. Това малко го умеят.
2. Трябва да нямат качествата и самочувствието да си изкарват сами парите.

Че има такива мъже, има, но са малцинсво, тип жиголо.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 27faffa83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Два пъти съм зарязвана за чужденки, вярно е. Предполагам, че това, че не идвам от богато семейство, е причината да не ми върви с мъжете. А тези, които твърдят, че е ок да търсиш богата жена по-горе, мига да нарека п**тьовци. За жена е нормално да подбира финансово стабилен мъж, а за мъжа - млада и красива жена. Такива са стереотипите

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 889e9b23e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ха-ха! На мен идеалът ми за подобна двойка са малкият Гущер и Гущерица! Гущерица се хванала с "Мечо" заради парите на тате. Кълне му се във вечна любов и даже, че са любовници от предишни животи.. Обаче в един момент татко Гущеп казва - пари йок! И гле'й к'во става! Целият гущерски катун свикнал да живее нашироко, съответно започват да взимат заеми - от кого по 100 000, от кого по 300 000, само че времето си минава, заемите не се връщат. "Малкото" Гущер е с такива килограми, че трудно става от леглото... Гущерица тича да кълчи кълки и да върти опашка, за да прилапа някой лев от боксьорчета и подобни. Съответно в един момент започват да ги плашат да им счупят главите... И започват да се правят на маймуни - да квичат по медиите, да лъжат...
Жалка история!
Благодаря на Бога, че не съм обременен с "богати" родители! Дори и аз да забогатея един ден, на децата си ще оставя не повече от един скромен апартемент. Всичко друго ще даря за сираци, за спорт, за научни изследвания (както е направил Алфред Нобел)...

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: d81450a8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, права си до голяма степен. Познавам мъже, които търсят такива жени именно, защото искат всичко да им е наготово. Нито се срамуват, даже се хвалят и приятелите им завиждат. Живеят с техните и благодарение на родителите й са на широко и с уредена работа. На всичко отгоре понякога се държат нагло с тъста и тъщата. Абсолютно продажни. Думата зестра не си ли я чувала? Да не говорим пък за богатите мъже, че ходят с тази онази обаче имам един приятел от детските години, богаташки син също каза, че ще вземе само заможна жена... На въпроса Защо??? ми отговори "как, ами да си умножа парите". Особено в малките градове всеки иска да вземе цитирам "някой да му помага с парите" Така, че който си е продажен си е такъв без значение от пола! И да знаеш, че хора от различни черги рядко се взимат или остават заедно дълго време.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ec543dee79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Защото са меркантилни. Надяват се я някой апартамент, я някоя солидна сметка да и оставят родителите, че да може и господинът да се възползва. На мен винаги ми става смешно като започнат да обвиняват жените в меркантилност, като знам колко меркантилни мъже има дето си правят тънката сметчица. Ето реален пример от моя живот-Преди време бях поканена на едно тържество на моя позната. Бяхме в един ресторант с градина, беше лятото и седяхме отвън. Тази моя позната беше поканила една нейна позната, на която баща и се оказа богат бизнесмен. Не знам точно какъв му беше бизнеса, но беше доста богат. Та седим си ние и пред ресторанта спира последен модел джип Порше. Оттам съответно излиза въпросната дъщеря на богаташа. Беше на 23-4 години, всичко ок. На външен вид беше - някъде към 90 кг, на 1, 60 висока, беше доста мургава и с голям клюнест нос. Тоест доста далече от определението за красива. Тогава на тържеството имаше доста свободни мъже, които бяха дошли сами. Е няма да ви казвам какъв цирк настана. Всички свободни и се залепиха до един. Обикаляха около нея, усмихваха и се, носеха и питиета, канеха я на танци. Аз гледах и не можех да повярвам на очите си, защото дотогава си мислех, че уж мъжете не харесвали дебели и грозни. Но бързо стигнах до извода, че след като са я видели да слиза от джипа са преценили, че има нещо хубаво в нея хаха. Цяла вечер се излагаха и едва ли не бяха готови да и оближат подметките, а някои от тях бяха доста симпатични момчета. Имаше няколко сами момичета, които бяха симпатични и добре облечени, но не на тях не им обърнаха никакво внимание. Е после как да кажеш, че мъжете не били меркантилни. Меркантилни са и то доста. Аз въпреки, че съм от средностатистическо семейство, не един път се е случвало още докато съм била студентка и съм живеела с нашите да ме питат колко ми бил голям апартамента, кой щял да го наследи, какво работят наште, колко изкарват и т. н. Така че недей да живееш с илюзии, че някой ще вземе обикновена продавачка, ако има възможност за нещо повече и недей да вярваш, че жените били меркантилни а мъжете не. Именно защото в обществото цялата меркантилност се прехвърля на жените, такива интересчии минават метър и на тях им е простено, а те през това време си използват който могат.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: a28f0e089b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Това ако ти стане комплекс доста трудно ще се измъкнеш. Не бива да го мислиш, трябва да знаеш като жена какво даваш самата ти на масата. Парите на родителите са си техни пари, без значение дали са на тъщата или на свекървата.
1. Сплотените семейства дават спокойни деца. Добронамерените и спокойни жени са предпочитани.
Богатите семейства (за стандартите на страната) са здравите семейства, които са съумели в периоди на криза, да се сплотят. Децата на такива родители са със стабилни семейни ценности. Някои са разлигавени, други са много дисциплинирани, това вече е в следствие на изискванията от родителите към детето. Защо си мислиш, че бедните семейства не си разлигавят децата!

2. Жена, която се блъска за всичко сама с енергията си прогонва мъжете. Самодостатъчна си е! Еманципирана! Мъжете трябва да знаят, че имате нужда от тях. Една жена не трябва да може всичко.

3. Всички жени гледате богатите момчета и после си мислите, че и ние така ви избираме

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 64825c3e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Смятам, че не са всички мъже, но наистина има и такива.
Аз също се сещам за пример. Имам познати на 26-27 години, той живее в нейния апартамент, той нищо не работи и тя го издържа с парите, които дават нейните родители. Даже тя има хубава кола и го вози него. Смешно и нелепо е направо отстрани.
Явно има такива жени, които са склонни на такова нещо. За мен лично ще ми е отблъскващо и унизително да съм с такъв тип мъж.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 875db1a067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ами ако няма любов межу хората, то какво остава - пари и власт, а където има любов, другото е пълнеж. И това е така независимо дали става дума за мъже или жени, така е устроен живота...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker