Свекърва ми ненавижда мен и сина й .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекърва ми ненавижда мен и сина й ..
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 651 пъти
Болно ми и, тъжно ми е.. искам да споделя но не мисля, че ще ми олекне не знам какво да направя..
Свекърва ми мрази мен и сина си, карали сме се защото винаги е делила сина си, но винаги ние сме им помагали за всичко винаги на нас за разчитали. Не мисля, че това трябва да и причината така да ти мрази, тя при всеки удобен момент ме обижда мен сина й и внучето й. Не ни е помагала относно детенцето ни, не го взима никъде с нея, не го е изкарвала, не го е гледала.. последно се опитахме да оправим отношенията със тях, и то заради мен защото съпруга ми вижда, че много ме измъчва това- но отново нищо не се получи. Моите приятелки такива добри свекърви имат помагат си взаимно гледат се и се уважават и то по точно свекървите въпреки това, че много от снахите не ги понасят те ги уважават защото синовете им са си ги избрали. А моята свекърва сина си не уважава, аз искам мен … болно ми е боли ме тормозя се, плача нон стоп, много ви се отразяват тези неща, и въпреки всичко което ми е сторила свекърва ми не веднъж ме обиждала, настройвала е сина си против мен и последно за капак кроеше планове преди няколко месеца да ни раздели ( не и пука, че ще раздели семейството на едно детенце, и второ което е на път.. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 29 дни
hash: fea7bbd873
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти пък защо толкова искаш свекървата да ти помага? ! Тя е баба, редното е да е баба. Щом не иска, не се натискайте. По-далечни контакти.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 79bffcdcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ооо, съжалявам. Наскоро четох и се ядосах на една жена от сайта оплаква се, че свекървата й гушкала бебето представи си, радвала му се е като всяка баба както се радва на внучето. Но не ми публикуват коментара.
Обадила се на онази защото бебето вдигнало температура след ваксина и бабата естествено се притеснила но онова момиче не разбира.
Не иска свекървата да й съвети. Представи си.

Да точно тогава си казах, че има и по-лошо. Свекърви, които не се притесняват и интересуват от внучетата си. Наистина. Ето, че имало и по-лошо. А.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: ec204603dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Нали знаете къде може да я пратите... без извинение.
Спазвайте дистанция от такива човекоподобни.
Това, че е майка и баба не означава, че е добър човек.
От Ваша страна и от морална гледна точка може да се обаждате от време на време и да я подпомагате, заради принципите.
Това е нечовешко и отвращаващо.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: fa4df3a583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   При нея ли живеете? Ако не - какво се напъваш да плуваш срещу течението. Не й обръщай внимание и толкова.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 8fc97ba0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   О, забрави тази тема. Като човек с подобна свекърва, само ще ти кажа стой надалеч и не се терзай. И на мен за моето дете не е помагала, мен ме няма за човек, не знам къде са тези добри свекърви, но към мен се отнесе непростимо и прекъснах контакт с нея и дъщеря й. Те целяха това от самото начало. Синчето отива сам без жена си като ерген.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 4167d440be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На мен баба ми така правеше - делеше си синовете. Чичо ми и децата му живееха с нея, издържаше ги, абе всичко си даваше за тях. Ние живеехме отделно. Цял живот ѝ бяхме трън в очите на тая женица. Постоянно говореше на братовчедите ми как ние имаме повече и не е честно спрямо тях. А реално това дето го имаме не ни го е дала тя.
Баща ми беше болен, тя един път не се сети да го попита как е. Знаеше, че не е добре. Не ѝ пукаше. За мен и майка ми да не говорим. За съжаление баща ми си отиде много млад. След неговата смърт, с ръка на сърцето го казвам, един път не ме попита имам ли нужда от нещо. Докато другата ѝ внучка е на 30 и не работеше, щото ти да видиш дъртата ѝ пълнеше гушата с пари, аз бях месеци наред като зомби, защото ми се налагаше да работя и да ходя на даскало, за да свържем двата края. Само аз и майка ми си знаем през къв ад минахме. Дори да си беше предложила помощта си, аз не бих ѝ приела мръсните пари. Става дума да прояви някаква човещина.
Накрая и тя се разболя и я подмятаха. Малко преди тя да го закъса аз влязох в болница. Не само, че един път не дойде, ами и по тела не можа за тия две седмици дето бях там да звънне да пита как съм.. За съжаление дойде на моето. За разлика от нея аз ходех да я виждам като тя е болна. Носех ѝ по нещо. От мен толкова. Тя нямаше уважение към моя човек, аз ли да имам към нея? И това дето съм направила ѝ е много. Но съвестта ми е чиста.
Та, мога само да те посъветвам - подкрепяй мъжа си! Видях с очите си децата как преживяват да са отхвърлени от родител. Отдръпнете се и да се оправят. Само нерви ще берете покрай тях, не си струва. А, повярвай, един ден всеки си плаща с лихвите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: a6b84e9892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До 1 - Виж аз не искам да ми гледа детето и да ми помага- но ми е болно заради детето ми и съпруга ми. Аз се справям и сама добре, имам достатъчно помощ от съпруга ми. Но просто искам нормални отношение здравей, здрасти как си, как е детето. Живеехме заедно в една къща, но на отделни етажи засичахме се само в двора, дори и тогава не е погледнала детето защото все беше по кафето и разходки. От както се изнесохме от там, защото съпруга ми видя колко много се тормозя и, че не се чувствам добре там се изнесохме от тогава ме намразиха още повече, започнаха да настроиват съпруга ми против мен, бях свидетел на разговор как кроят план да ни разделят, и на всичкото отгоре говорили на детето ми, че аз съм им провалила семейството, защото от както аз съм се появила и баща му спрял да им дава пари ( те бяха свикнали съпруга ми да ги издържа и да им осигурява всичко което искат)

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 311539d55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен си има причина някой да те мрази, значи нещо прикриваш от нас, какво ли е станало че някой да те намрази?

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: f7e9996b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8. Намрази ме от там когато аз се появих, защото те бяха свикнали сина им да ги издържа да им плаща почивки
и т. н. Те сами си казала, че от както аз и детето ми се появихме сме им спрели кранчето. И майка му се принуди да започне работа.
Предисторията е такава, че в началото когато бяхме гаджета много се разбирахме със нея. Излизали сме заедно, на разходки на кафето на пазар. Тя навсякъде много ме хвалеше колко съм целенасочена и упорита. Пълна противоположност на дъщеря й която е мой набор, но за 100 сменени работни места няма и 1 година стаж общо. Дъщеря й започна да ревнува. Аз съм с професията мечтана от дъщеря й, но нея дори не я приеха в университет макар и години да пробва. И тогава се появи и нашето прекрасно дете. Което още повече спря паричките които моя съпруг даваше на родителите си. Сестра му тогава забраняваше на майка си и баща си да му купуват неща и подаръци защото тя сама беше заявила, че от както брат й е станал на 16 години и е започнал работа той вече не е от тяхното семейство и майка му и баща му не са длъжни да му дават пари.
Това може на някои които няма такива роднини да звучи много нереалистично, а за тези които им е до болка познати ще ми повярват, че наистина има такива хора.
Сестра му също заяви, че той получи ли някакво наследство тя ще се отрече от родителите си, и майка й е категорична, че той няма да получи нищо от тях.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 79bffcdcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Еее много съжалявам номер 6. Що за майка е тя. Дори да е егоис пак трябва да се обади. От човещина или поне от КУМОВА СРАМА.
Но както и да е. Продължи напред в живота.
Успех ти желая занапред.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 79bffcdcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Е номер 9 това с парите си е друга тема. Не е било редно да им спира парите. Можеше поне малко да им дава. В този случай наистина нямаше да се настроят срещу вас.
Завидели са ви. Амии кво да се прави.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: c6eb0c3ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Значи авторке първия който е постъпил зле сте били вие, вие сте "спрели кранчето", а е можело да продължите да им давате по рядко и по евтино някакви подаръци.
Така както сте действали не само да спрете кранчето на свекървата, ами и да очаквате тя да дава подаръци на вас, май е нормално да ти се ядоса.
Когато ти влизаш в едно семейство и променяш техния начин на живот толкова много е нормално да ти се ядосват. В крайна сметка мъжът ти като син е плащал почивка на майка си, ти какво лошо намираш в това му действие че не само не го подкрепяш да се грижи за нея но си го накарала да спре. Добре след като той има жена и дете нека почивките са по рядко и по евтини, но чак заради теб да спре да гледа майка си....
Свекървите които обичат снахите си ги обичат защото се чувстват уважавани, а за да покажеш уважение на свекърва е нужно, да й подаряваш неща които тя харесва за да има с какво да се хвали пред приятелките си, нейния кеф е да покаже какво си й подарила и да каже снахата ми го подари. Ако тя обича ексурзиите какво толкова да й платите една две ефтини екскурзии годишно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: f7e9996b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 13.
Винаги им е давал и продължава до скоро да им дава, но не всеки път когато те последно време са искали на почивка той е можел да я покрие. Той другото което е не е длъжен да издържа здрави, прави хора, защото просто ги мързи да работят. Няма да забравя никога, един път искахме да гледат детето за 3-4 часа да излезем с приятели и те му искаха 20лв на час да го гледат. Ние следователно не дадохме и те не го гледаха. Еми какво повече да кажа.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: ae0f9a5d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А ясно. Много са алчни. Но все пак вина има и мъжът ти.
Така ги е свикнал още в началото.
Не е трябвало да им дава толкова много.
Да права си млади, прави и най-вече здрави хора е трябвало да работят.
Но какво да се прави. Така ги е свикнал..

Да така е. Това с парите е друга тема. Парите озлобяват и развалят отношенията между хората. Да.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: ae0f9a5d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И ти си прав номер 15. Трябва да продължат да им дава поне малко пари.
Всеки ще се озлоби ако му спрат кранчето.
Но авторката няма вина. За всичко е виновен мъжа й защото така ги е свикнал години наред.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 24e79e9075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Разбирам те. Но, никога, ама никога няма да разбера такива" майки", дето си делят децата. И моята свекърва обожаваше малкия си син, братът на моя съпруг, всичко беше за него. Никога не действаше открито-тайно му даваше, тайно ни плюеше и го насъскваше срещу мен и мъжът ми. Приписа му къщата, нивите-за нас нищо. Здраве да е, справихме се сами, не мога да се оплача, имаме достатъчно и то постигнато със собствен труд, на четири ръце. Но много сълзи съм проляла, много. И накрая знаеш ли какво стана-разболя се онкологично и познай на кой падна на ръцете-на нас, лошите. Оттичах си по болници и доктори. Умря сравнително млада-на 57. Другата снаха, любимата, на любимия син дори не дойде на помените, които правех. И сега да си призная един грях-първите години след като умря раздавах, правех всичко, каквото трябва-по задушници, по годишнини. Сега от няколко години нищо не съм подавала за Бог да прости за нея. Знам, че Бог ни учи да прощаваме, че мъртвите вече друг ги съди-наумя ли си нещо изплуват в главата ми най големите мръсотии, дето ми ги е правила и сякаш душата ми не дава да подам за нея. И тия последни години, когато не спазвам традициите да подам за Бог да прости много взех да я сънувам. Защото ако аз не направя помен и не раздам храна-няма кой. Добрата снаха се разведе с любимия син и и забрави даже името. А мен ме тормози с угризения даже и от отвъдното...

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 1d4e025898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 21.
Надявам се да не прозвучи грозно, но раздвам се, че има човек който найстина разбира как се чувствам и какво ми е. Човек който е минал през подобно нещо и вярва и знае, че съществуват такива хора като тях.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: b8bf6eddf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Дано се оправите авторке.
Искрено ти го пожелавам да сте щастливи. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 86f4f9ffd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 24. Благодаря Ви от все сърце. Желая всичко най-хубаво и на Вас.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: cf056ff442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ние сме като вас. Често срещано е по нашите ширини, не знам това успокоява ли те. Ами плаках, плаках и в един момент спря да ми пука. Децата ми не искат и да чуят за нея.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 404a2558b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Благодаря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker