Връзка с по-възрастна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по-възрастна
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 1266 пъти
Мъж на 25 съм, от столицата. От 2-3 месеца се срещам, след работа, с колежка на 35. Всъщност не знам дали "среща" не е малко пресилено, понеже пием кафе за по 30-40 минути след работа ( когато сме първа смяна ) и един път я придружих до мола, за да си купи обувки. Главно ми се оплаква от мъжа си, дъщеря й, какво станало в училище, и всякакви такива битовизми, които не са ми особено интересни, но я изслушвам.
С течение на времето все повече започна да ме привлича, а ако трябва да бъда честен, тя изглежда страхотно. :) По характер винаги съм бил малко по-смотаничък, не съм чак аутсайдер без среда, но никога не съм бил и кой знае какъв "алфа"

Та се чудя дали въпросната колежка просто ме възприема като нейн малък брат/син, с когото споделя ежедневните си проблеми или има нещо повече? Притеснявам се да направя първата крачка, тъй като все пак има семейство, а и не знам как ще се отрази и на работата ми... какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 29 дни
hash: 872cf9c932
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Какъв син може да си и? Иска да я минеш. Или те има за безполова дружка, чиято глава може да надува и да я валидираш.
Толкова ли си закъсал и загорял, че ще сваляш по-голяма, омъжена и с дете? Да те бие мъжа и? Да ти цъфне с багажа и лапето у вас?

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 27d507e04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Надали има нещо повече от нейна страна, звучи като да си й яко във френд-зоната, но нищо не пречи да опиташ. Най-много да те отреже, проблем ще е само ако ти е някакъв вид шефка.
Поне ще си опитал, пък ако ще и шамар да отнесеш. Аз колко такива пропуснати момента имам и с годините все повече ме хваща яд на мене си...

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: fa8e562d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Има мъж и дете, а те води на кафе и по моловете?
Това значи че отдавна е избримчила от семейното ложе и изобщо не я интересува кой ще в види и защо. Това пък значи че не и пука за мъжа и.
Към теб няма намерения каквито си мислиш, просто няма или е разочарована от приятелки, а трябва с някой да си споделя, ти си кошче за душевни отпадъци.
Не възлагай надежди, това че се мотае с теб поради горните причини, явно те ласкае и е по-добре от сушата при теб, но най-добре не се занимавай с нея занапред.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 6295ff7c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Бих те посъветвал да се поставиш на мястото на мъжа и. И да си го държиш в гащите...

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: e4a5af98cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   По-скоро те възприема като кошче за душевни отпадъци.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 60a03b8d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Определено трябва да се пробваш. Сам казваш че все се оплаква от мъжа си, още по-зле че и от детето си. Явно семейният живот й е омръзнал. Най-вероятно няма намерение да го напуска, но има нужда да изживее някаква тръпка, малко разнообразие, някой да й припомни приятните усещания в началото на една връзка. Иначе защо й е да излиза точно с теб. Жените ходят по моловете с приятелките си, в краен случай с половинката си. Казва ти го жена на 45г. Вашата разлика в годините не е толкова голяма. Предполагам че на нея също й се иска, но не знае как да си поиска. Трябва обаче да го направиш деликатно, да не я оставиш с впечатление че я мислиш за к.. ва. Ти вече си положил основата като си бил на разположение да я изслушваш, така си спечелил доверието й и сигурно вече те чувства близък. Най-добрата проверка е докосването : докосни я по рамото, по ръката докато си говорите, направи й комплимент и я погали по косата. Непосредствената й реакция веднага ще ти даде отговор дали е разположена към теб за нещо повече от приятели или не. Ако се отдръпне веднага значи сме сгрешили, ако се остави на близостта ти значи съм права. Тогава й кажи че я харесваш. А ако не се получи, най-малкото ще й повдигнеш самочувствието че все още я харесват и даже се котира и при по-младите, така че едва ли ще ти се разсърди :-)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 8ca75a7aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз пък мисля, че си и интересен. Коя жена ще те води на кафе всеки ден след работа ако няма интерес.
Бутай разговора в по-интимна посока и ѝ признай, че я харесваш.

Ти нямаш какво да губиш - най-много да започне да се дистнацира от теб, но на всяка жена и е приятно да я харесват.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 086b0459ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Авторе, ако искаш да бъдеш достоен човек и да живееш в мир, любов и спокойна съвест спазвай следните принципи:

1. Никога не се занимавай с омъжена(или обвързана) жена!

2. Никога не се занимавай с по-голяма от теб жена! - това е противоестествено, защото Адам е бил по-голям от Ева

3. Вярвай в Бога и спазвай Божиите заповеди!

4. Намери си добра и свястна жена за своя съпруга и сключи и църковен брак, за да има Божие благословение над семейството ти!

5. Дръж се добре към хората и винаги им помагай

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 08a25ce738
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Директно направи първата крачка да я целунеш и след това и предложи да правиш секс с нея. Ще се съгласи. Имах няколко години връзка с по-голяма жена, че дори се и влюбихме един в друг.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: c2f472a67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пич, придатък си и. Използва те за емоционален тампон, така и за самочувствие защото си по-млад и даваш внимание. Внимание което вече не получава от мъжът си. След някоя свада или изневяра от негова страна, и тя може да реши да изневери. Ама толкова ли нямаш самоуважение да я обикаляш и чакаш нещо да изпада...

Ясно ми е какво е положението с жените на 25, ама все пак... не си губи тотално времето

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4bf7376982
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Според мен, 100% можеш да я оправиш!
По мои наблюдения, семейните жени точно към 35 откачат! Вкъщи вече всичко им е омръзнало, освен това никой не ги бръсне за слива. Те от своя страна са на върха на своята сексуалност и копнеят за нежост, внимание, зачитане, страхотен секс... Сам разбираш, че ако действаш, след това може и да не можеш да се откачиш.. :)

 
  ...
преди: 7 дни, 14 часа
hash: cbad8a1161
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Нищо съществено. Използва те за кошче за душевни отпадъци, а може и да те мисли за гей.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 18 часа
hash: 5c2cb5580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Толкова знаци ти е дала, че ти си на ход отдавна. Харесала те е. Младо и енергично лъвче- за какво, ако да не те почувства!? Има минуси в евентуалната "схватка" но това са от казусите или/или. Щипете се по бузките без да си причинявате болка и сърадания!

 
  ...
преди: 6 дни, 13 часа
hash: 80de5fbb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мен, ако питаш за единия секс не си заслужава, или тя ще се влюби, може и ти. Нищо хубаво не се очаква.
Никога не съм разбирала хората надяващи се на еднократен секс, вместо сериозно отношения.
Търси си свободна жена.

 
  ...
преди: 6 дни, 13 часа
hash: 80de5fbb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   12 А защо стигна до тези заключение, мъжете не могат ли да дадат всичко това на жена си, та да се налага жената да си го търси при друг? А после какво стана? Брака не е края на всичко, за него трябва постоянно старание от страна на двамата, но никой не се усеща. Всеки иска само на него да му е добре.

 
  ... горе^

...
преди: 6 дни, 11 часа
hash: c1d76c9a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Темата е малко старичка вече и не е ясно как са се развили нещата между пича и жената, но ще го посъветвам да не се заблуждава, че го е харесала и да не слуша съветите да "действа", да целува и т. н. Тя ако е искала нещо такова да го е вкарала отдавна в леглото си, а не да го мъкне на разходки по молове. Ползва го единствено за кошче за душевни отпадъци и най-вероятно изобщо не гледа на него като на мъж, а като на малко братче, син или приятелка. Може би малко я е и засърбяло, писнало и е вкъщи само при мъжа и децата и си търси нови хора за общуване, но нищо повече. Това е моят опит с такива приятелки, колежки, шефки и т. н. Все уж някакви сигнали дават и всеки път се оказва, че тия сигнали са само в загорялото ни чекиджийско въображение, и не вярвам случая да е по-различен. И точно не и пука някои да я види с него, защото не го възприема като обект на някакво желание, макар че отстрани изглежда различно. Това им е начина на мислене на жените, чувал съм го и от майка ми. Така че пичагата ако се реши да напада, най-вероятно ще изпадне в някаква тъпа ситуация, или по-лошото ще си навлече проблеми с мъжа ѝ.

 
  ...
преди: 6 дни, 8 часа
hash: 1697f3e2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Приготви някакъв страхотен коктейл, или дори ястие или торта, ако умееш. Покани я при тебе. Пусни хубава музика, приглушена светлина. Покани я на танц... После я рзпори жестоко! (Казвам го в преносен смисъл - просто я побъркай от удоволствие и да ѝ изпълняваш жеания). Твоя е!

 
  ...
преди: 6 дни, 7 часа
hash: 5bfb7c6bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Загуба на време. По голяма от теб с 10 години.. Още е с мъжа си. Дете има. Докато се навие да ти роди ще стане на 40. Ще ти излезе с номере, че дъщеря и е голяма вече или пък че тя е стара абе оправдания много ще намери.
Ти си знаеш де. Сега си на 25. търси някоя на 20 години. За какво ти е тая лелка бе. Губиш си времето но това си е твой проблем.
Времето цена няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker