Мечтата ми стана реалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мечтата ми стана реалност
преди: 1 месец, 20 дни, прочетена 1428 пъти
Историята ми започна преди 14 години. Тогава бях пубертет и смятах, че всичко, щом лети във въздуха е за ядене. В ученическите си години бях много желан, искан и не можех да се оплача от женско присъствие в живота си. Тренирах, бях яко мускулест и нямаше пречка да завладея сърцето, на която си пожелая. Аз обаче исках само една. Бях хлътнал до уши само в една- класната ми. Беше много трудно, но набрах смелост да я поканя да излезем, колкото и да беше трудно, принудих се да и призная какво означава за мен. Отначало тя се изплаши, тъй като беше семейна, за съжаление обаче нещастно семейна. След много настояване от моя страна, все пак постигнах успех в следващото изпитание- направих я моя, разбира се бях абсолютно дискретен, тъй като отначало не исках да и разбивам семейството. След няколко много сериозни катаклизми в нашите отношения, тъй като аз бях решил, че съм неин мъж и съм в правото си да я ревнувам непрекъснато и постоянно, тя реши да приключи всичко, като се опитваше да че убеждава, че всичко е било само секс. След поредни драми, скандали и дори физическо насилие от моя страна, за което разбира се не се гордея, страстта и любовта надделя и тя реши да ми даде шанс за по-нататъшни отношения. Подаде молба за развод, тъй като с мъжа си живееше само фиктивно и заради детето и, което преди 14 години беше само на 7, отделно аз бях пред изпитанието на 18-20 години да започна да градя дом и сигурно място за живеене, докато родителите ми живееха в чужбина, с които заради тази наша любов дълги години не си проговорихме. Да, събрахме се в последствие, да все още сме заедно, аз на 34, тя на 44. С родителите ми рядко поддържаме връзка, тъй като те не го приеха, с нейните родители положението е същото. Мъжът и ме търси, търси, накрая съжали, че ме намери. Фактът е обаче, че аз и тя успяхме да докажем на света и на себе си, че когато обичаш, граници няма и дори тогава да сме мислили, че мен тя ме е учила на повече от основната дисциплина, а за нея аз съм бил свежата кръв и необузданият нерез, с когото е имала интерес само да спи, любовта надделя и вече гордо мога да се похваля, че тя е част от семейството ми, радваме се на дете и всичко е все така силно, защото има любов и винаги ще я има!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 19 дни
hash: ea60c71aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не знам какво да кажа за цялостната история, но знам едно - благодаря ти! Благодаря, че ми вдъхна надежда, че колкото и невъзможно да звучи за мен моята най-голяма любовна мечта, тя все пак може да се сбъдне.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 4f57ccddd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   А някога мечтал ли си си да отидеш на психотерапевт? За твое добро го казвам, не е хейт.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 15a1251a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   34/44... последни години на илюзии. Като станеш на 42-43, а тя на 52-53 пак се похвали.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 7dfea23f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Темата ми прилича на измислена, но ако е истина ще кажа на автора следното:

И много ли си доволен, че си разбил семейство и градиш псевдо щастие върху чуждото нещастие?

Постъпката ти е подла и мерзка! Извършил си голям грях и ще си понесеш последствията за него - рано или късно!

Втората ти грешка е, че си се хванал с по-голяма жена - това е противоестествено! Редното е мъжът да е по-голям от жената с 5-10 години!

Почти всички като ученици сме харесвали някоя учителка - но твоето е откачено!

А това, че си мислиш, че такава "любов" като твоята - която всъщност е плътска страст, винаги ще я има - е голяма грешка! И сам ще се убедиш, че е така, когато нещата приключат!

Сигурно си пуснал темата, за да се похвалиш - но твоето не е за хвалба, а за срам! Но бързо ще се приземиш!

Всъщност е добре, че си пуснал тема, за да видиш от коментарите на хората, че си сгрешил много - но имай доблестта да си признаеш и да си видиш грешките и греховете, и се покай пред Бога за тях!

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 476a2b49d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Объркал си графата, трябва да е в раздел "Измислени истории"

 
  ...


...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: b0de01a7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Интересен разказ.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: b7be2a2e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Родителите нямат право да се месят при избора на партньор.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 521ba90788
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   От автора към номер 5- Кое семейство съм разрушил? И къде точно пише, че превес са взели плътските ми желания, ако беше така, всичко щеше да се сведе до там. И защо трябва да се разкайвам, заради това, че е била моя учителка ли? Същото можеше да се случи, ако беше продавачка в кварталния магазин или сервитьорка в барчето, в което съм се събирал, когато съм бил 18 годишен… А това с разрушеното семейство можеше да се случи при всеки един удобен момент, така че, моля те, не намесвай Бог, тъй като не смятам, че съм сгрешил с нищо! А към номер 2- Благодаря за съвета, но мисля, че е абсолютно излишен!

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 43cdb03c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Българската версия на макрон.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: ce85f4ecbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Супер, всичко и идеално, само родителите ти не са прави. Ако ще и с тъпа циганка да се беше хванал, трябваше да те подкрепят. Плюс това възрастовата ви разлика е 10 години…. Не е кой знае колко. Аз съм жена на 35 и също харесвам по млади от мене само - на около 28. По-красиви и секси са. Тия на около 40, с които трябва да съм, са тотално разпуснати. Търся мъж, който да е перфектен в леглото и да живеем заедно. Искам и дете възможно най- скоро.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: ce85f4ecbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 5, тука само задръстени дядовци ли влизат? Какви са тия архаични възгледи. Първо, не е разбил никакво семейство, тя не е била щастлива с мъжа й. Второ, кой ти каза, че мъжът трябва да е по-голям

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: efeb7f556d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Подкрепям номер 5

Човекът, макар и малко сурово, ти е написал истината.
Разбира се, че си разрушил семейство, защото дори да са живеели фиктивно, в даден момент са можели да оправят нещата. Но изведнъж се появяваш ти и чрез супер нахалство и принуда(дори и физичеко насилие) - както сам пишеш, си я буквално заставил да тръгне с теб.
И как да не е плътска страст, прекрасната й душа ли хареса?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: e39102209b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ех много красиво и позитивно, стил Макрон, браво, дано сте винаги заедно.
Това е доказателство, че има любов и тя не се влияе от нищо и никой и когато обичаш няма пречки.
Но трябва да си истински мъж, за да се бориш така за любовта си, такива като теб са малко, вече по големия процент са страхливци и нагаждачи и използвачи и егоисти и да не продължавам.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: f64ed871bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз виждам в историята любов.
Понякога любовта е такава - наранява едни, за да направи щастливи други.
Но когато имаш сили да се изправиш срещу всичко и всички, вместо да живееш в лъжа, че един брак е щастлив, а той не е (имам предвид жената в историята), това е Любов. От тази, която описват в песни и книги.
Грешка е да си мислим, че трябва да се жертваме непременно за другия, да запазим брак, който вече е изчерпан или по начало не е започнал с най-подходящия партньор. Не е лесна и раздялата, но в крайна сметка в едни отношения спойката трябва да е любовта, а не очакванията на обществото и другите.
Към автора- развивайте се заедно, мислете заедно, мечтайте заедно до последно.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 0f8857529b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Горко ти, авторе. Как може да си толкова глупав да питаш номер 5 кое семейство си разрушил и после да викаш "не намесвай Бог". Той Бог вижда всичко и не го намесват, а ти просто бягаш от него и от истината.

Ето каква е истината - прелъстил си я. Както сам си написал, настоявал си да спи с тебе и след като това се е случило, не ти е било достатъчно, та са последвали "катаклизми" и "физическо насилие" от "любов" и "страст". Тя е искала да приключи всичко, а ти насила си я приковал към себе си и тя като едно кутре клекнала пред теб, и твоите младежки истерии. Ами ако утре един друг младеж като тебе я дръпне към себе си и ти от ревност я пребиеш? Това пак ли е "любов" и "страст"? С кое този младеж ще е по-различен от теб?

Погледни се в огледалото и си признай, че си извършил прелюбодейство. Няма никаква любов в твоята история, а слабохарактерност от двама ви. Ако си чел Едип Цар, сети се за края, ако ли не, прочети го и може да ти светне, какво си извършил и какво те чака.

 
  ... горе^

...
преди: 7 дни, 18 часа
hash: d5ecbf6341
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторе, браво!
Пожелавам ви да сте щастливи заедно и за много, много дълги години!
Има жени, на които възрастта изобщо не им личи, а и вече има толкова подмладяващи процедури, че мбого жени на 50 изглеждат като на 30 и са по-красиви от много от 30-годишните. Позбавам няколко такива
Не ги слушай за секса. Не е вярно. Здравите цени влизат в климактериума след 55 г. възраст, а и тогава правят секс и йе отказват свкс
Пишат ти ги злобните разведени самотни чичовци, които жена през изминалите години не са и помирисвали

 
  ...
преди: 4 дни, 13 часа
hash: c2f12618cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе, поздравления. Ако някой ще носи отговорност за разбитото семейство, то това ще е жената. Ако не е искала да бъде с теб, е нямало да го направи. Ти си искал своето, постигнал си го. Вината не е в теб. Живи и здрави бъдете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker