Той се оказа гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се оказа гей
преди: 29 дни, 11 часа, прочетена 1200 пъти
Разделихме се, защото бившият от 8 години се оказа гей. Истината е, че това беше трудно за мен да приема.
Първо защото ме е лъгал и второ защото се притеснявам как хората около нас ще реагират. Мисля си как ще започнат да говорят за мен – че съм била наивна или „сляпа“, че не съм забелязала знаците. Може би някои дори ще кажат, че съм виновна за това, че е гей, което е абсурдно, но знам как хората обичат да говорят.

Сексът ни никога не беше особено добър, но аз дълго време го намирах за нормално. Той никога не иницираше нещо, всичко идваше от мен. Постоянно беше уморен или не в настроение, и аз го приемах, мислейки, че това е просто част от връзката ни. Сега разбирам, че причината е била много по-дълбока – той е бил гей през целия си живот, но го е потискал. Сам ми го каза, че винаги е знаел, но не е бил готов да го приеме или да го сподели с другите.

Раздялата ни беше неизбежна, защото, колкото и да се опитвахме да бъдем заедно, нещо просто не беше наред. Сега ми е по-ясно защо връзката ни не функционираше нормално – той не можеше да бъде напълно себе си с мен. Но въпреки всичко, се тревожа какво ще кажат околните, дали ще разберат какво наистина се е случило, или ще ме обвиняват за това, че съм прекарала осем години с някого, който всъщност не е бил привлечен от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 29 дни, 11 часа
hash: 123844d491
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Кажи повече за знаците?

 
  ...
преди: 29 дни, 10 часа
hash: 929b46fed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Tвоята грешка е, че си стояла 8 години в неудовлетворителна връзка. Няма значение какъв е бил, важното е че ти си можела 100 пъти да се разделиш, но си стояла. И сега, няма нужда да се филмираш кой какво щял да мисли. Казваш " не знам" и толкова. Не си длъжна да даваш обяснения на никого, особено за лични неща. Не смятам, че този мишок открито ще се държи нато гей.

 
  ...
преди: 29 дни, 10 часа
hash: c9d3117604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Моля те, разкажи повече. Имам нежда, понеже не искам да лъжа приятелката си. Същевременно времето с нея и любовта ни е най-нежната и хубава, от скромният ми опит в тия среди знам колко е токсично, човек буквално изкорубва сърцето си от мнителност и подозрения. Не мисля, че трябва да казваш че тези години са ви изгубени, или прочее... всичко си има причина и всеки е на пътя си... как така - че не е бил напълно себе си?

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 10 часа
hash: c9d3117604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да добавя само, че нашият секс е на ниво, доста време и вкичко, възбуждаме се. На просто съм имал влюбвания и влечения и към мъже, предполагам - по-силен нагон. Но ако и призная имам чувството че ще ни се развали интимността, моментите които водят до секса са много деликатни - ако тя ме възприема за би, може да реши че има проблем, т. н. - не искам да го причиня. Не искам да имам други връзки докато сме заедно - просто това е една част от мен, която си пазя за себе си.

 
  ...
преди: 29 дни, 9 часа
hash: cb218a81e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Обвинявала си го и си го потискала. В тази тема никъде не казваш за твой грешки през всички тия години, а такива със сигурност има. Една жена може да направи брутален тигър от един мъж и може да го съсипе тотално. Има толкова красиви и женствени жени, които много гейове биха поискали.

 
  ...


...
преди: 29 дни, 9 часа
hash: 780c105f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Донякъде те разбирам защото имам позната с подобна история.
Буквално искаше аз да и помагам да разсейваме слухове и обвинения към нея :))) така се беше "спаружила".
Явно ще се случва все по-често "хетеролюбопитни" мъже да изкачат от гардеробите.
Виж, единствената ти вина (и си е вина единствено към теб самата) е, че си си затваряла очите за нещо толкова важно като секса, който не е бил естествена необходимост при вас, хармонично сливане с всички екстри--желание, такт, усет "онова" сливане между двама, което потвърждава целостта... Това се случва когато има химия и любов.
А са много години при вас така.
Лесно можеш да връщаш с кофтия ако някой ти тръгне в лице с кофтия, например "Еми липсваше ми много важна за него част, и двамата имахме нужда от мъж, но за него не знаех, а той не казваше".
Но какъв е смисълът? !
Никой няма да си помисли, че ти си виновна. Ако ти не беше жена за него, щеше да те замени за друга жена, не за мъж.
Бих те посъветвала все пак въпреки предателството му (да ти открадне толкова много години е жестоко предателство спрямо теб, аз поне така бих го почувствал и това е, което най би ме ядосал, но аз не бих била толкова години с мъж, с който няма химия, нито любов) да простиш първо на себе си, после и на него.
В България все още е табу тази тема. Все още хомосексуалните страдат и са жертви на "хомофоби" които почти винаги са "хетеролюбопитни" - прочети мнения на психолози и психиатри за хомофобите.
Та, донякъде е разбираемо, заради страхът и срамът им, макар и това да не им дава право да отнемат време от чужди животи.
Ако можеш да поддържаш някакви "приятелски" отношения с него, може би бихте си помогнали взаимно, или поне докато си преживееш етапа "траур"

Но на основният ти въпрос и притеснение--НЕ, никой няма да си мисли, че ти си виновна. Но да, може да те съжаляват прикрито и не толкова прикрито.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 8 часа
hash: 67322856d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти пък си тръгнала да се притесняваш какво щели да кажат другите. Проблемът е, че ти е пропилял 8 години от живота! Именно заради този прекомерен страх от мнението на околните има скрити гейове които се правят на хетеро и разбиват собствения си живот и живота на близките си! Майната им на останалите, остави ги да клюкарят. Теб какво ти дреме? Нали не те издържат? Остави ги там да те одумват ако искат, а ти се стегни и следващият път си отваряй очите на четири и не се задоволявай с мъж, който никакъв го няма в секса.

Имам познат гей, от когото знам че има много хомосексуални мъже, които се крият. Повечето имат приятелки, някои дори имат жена и деца! Но си правят профили по гейските форуми и търсят мъже да се ч*кат! Тъй че много внимавай следващият път.

 
  ...
преди: 29 дни, 4 часа
hash: 758d55f18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Фейк история

 
  ...
преди: 29 дни, 3 часа
hash: 68761633dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ега.. Всяка пета тема - за гей или за лесбос. Човек ще каже, че аз съм ненормален, а те са поне 20%!

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 3 часа
hash: 6ee32c463d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мъж съм, но това е абсурдно от негова страна! Не виждам защо ще обвиняват теб. Този човек дали съзнава, че поради собствените си страхове и нерешителност ти е изгубил 8 години от живота ти? Не се обвинявай и се опитай да се абстрахираш от това какво говорят другите.

 
  ...

...
преди: 28 дни, 15 часа
hash: 4406fb1b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Данък обществено мнение винаги ще ти тежи. Ами не споделяй, а следващия път си отваряй очите и анализирай повече. Ако не ти е ясно- питай, не е срамно.

 
  ...
преди: 28 дни, 11 часа
hash: 6fd19d7e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моля, обяснете - какво значи "изгубил х-години от живота ти". Аз лично имам такива влечения, но се боря с тях от малък. Не ме кефи историята да пилея жизнената си сила и на мен, и на някой друг мъж, без това да има нещо, което да продължи в бъдещето...

Запознахме се с приятелката ми, тя направи от мен самостоятелен човек - живея извън къщата си, имам си кола, работа... осигурявам и всичко, каквото мога. Същевременно знам, че не мога да я обичам както съм обичал мъж, но - нали в живота не може да има идеалното - човек не може да има всичко! Тя ме обича, аз ѝ давам колкото мога. Намерили сме се, пасваме си, и тя и аз си имаме трески. Но това, че сме заедно да бъде изгубено време - какво да правим, да си стоим в миналото, тя да си бъде в депресия и да я теши с алкохола, аз да си живея при майка си и да съм си самодостатъчен... еми сори, не виждам това като изгубено време. Ако дай Боже имам дете, ще го науча да си следва желанията и да ги отстоява по-добре от мен, да бъде какъвто иска! Това което не можах аз да бъда. Ще му дам всичко от себе си за да е добър човек. Виждам, времето си минава - онова, което за мен е било готино и модерно, вече младите поколения го имат за даденост. Тоест, нещата се развиват, тъпо е да си стоя в моят си свят, моята си глкоруба, да си плуя в собствените си мечти и желания - нека друг да ги има след мен - собствените ми желания не са толкова абсолютни, аз да не съм Бог, че да страдам, че не е на моята?

Я стига идеализъм!

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 9 часа
hash: 5a5576f10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Е, как ОСЕМ ГОДИНИ не си разбрала, че е гей? ! Това се усеща в първите месеци, ако изобщо се стигне до връзка, а не само приятелски отношения. Няма как да се сбърка отношението на хетеро мъж към жена, с която иска да има отношения. Далеч не е само сексът.

"Сексът ни не беше на ниво и аз го приемах за нормално"... и така 8 години.. пак не е било нормално за теб.

Сега се чувстваш излъгана и вероятно имаш право, но какво направи ти за тези години, в които не си се чувствала удовлетворена? Говорихте ли, изяснихме ли се? Това е много важна част от една връзка. Иначе си е приятелство, съквартирантски отношения.

И накрая, наистина е било брутално мъжът да си мълчи с години и да си признае, когато ти си инвестирала толкова много в тези отношения. Едно време ги разбирам гейовете - очаквало се е от всеки брак и деца. Нямаш много възможности. И се "прежалваш" няколко пъти за децата. Хората не са имали може би толкова сексуален опит и не са знаели защо е този "студ" в спалнята. Не мисля, че гейовете когато и да било в историята са били по-малко, просто много дълго се е налагало да се крият. Сега обаче защо? Какво срамно има и по-достойно ли е да заблудиш един човек? Просто да си кажат открито в самото начало. "Обществото" да си гледа своя "идеален" живот.

 
  ...
преди: 14 дни, 1 час
hash: f38ff3c2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Само защото мъж не се съгласява да му духат, това не значи, че е гей. Ама научете ги тия работи моля ви се. Вижте запишете си там някъде.

 
  ...
преди: 13 дни, 4 часа
hash: d547ffeedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз мисля че съм гей

 
  ... горе^

...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 7ffdb2bed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Интерсно ми е, ако някъде го срещнеш, дали ще изпиташ отново дълбоките чувства, който си имала към него навремето. Аз не обичам да се бъркам на хората по животите, но считам, че той не те е забравил все още, въпреки твърдението ти, че е гей. Както и мисля, че никой никога не те е обичал толкова безприкословно и истински. Даже се обзалагам, че като се събере с роднините си, именно ти си тема номер едно на разговорите им. Предполагам, че им е разказал за теб и за вашата история.

 
  ...
преди: 4 дни, 14 часа
hash: c8cf44c3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Изобщо да не ти пука. На всеки може да се случи. В 21 век вече е така - педал до педал. Това не значи, че ти си мъжествена и привличаш гейове, просто те е изиграл. А другите като ходят с негейове, хетеросексуални, но се съдират да им изневеряват, да не са по -добре? Разбираш ли, че светът откачи вече. Няма нормални връзки.
Аз затова съм решила да имам отворена връзка. Нито има смисъл да съм вярва на някого, нето нищо. Всичко е безсмислено. Единственото смислено нещо в тоя живот е да имаш дете. Така че го зарежи, щото тоя не става за баща.
В момента правя секс от година и половина с момче на 28 години. Той не иска сериозна връзка и се опитвам да забременея от него. Най-вероятно после ще ме блокира и ще гледам детето сама. Просто не виждам друг избор да имам, защото мъжете са несериозни вече и не искат обвързване а само секс, а нормалните и свестните или са импотентни, или с някви малки пишки или както казваш ти - гейове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker