С приятелката ми сме пред раздяла за пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С приятелката ми сме пред раздяла за пари
преди: 29 дни, 10 часа, прочетена 1364 пъти
Аз съм на 39, тя на 32. Заедно сме от малко повече от година, живеем заедно от пет месеца.
За нея, скромно момиче от консервативна среда. Не е по дискотеките и бройките. Имала е две сериозни връзки. Красива жена е.
За мен, господ ме е надарил с хубава визия и знам как да се държа с жените. Доста съм имал, също и няколко сериозни връзки, но не се получиха по една или друга причина. Всъщност причината винаги беше една, каквато е и в случая - пари. Не успях да се справя в това отношение. Работя в голяма компания на експертна позиция, с доход около 4000 на месец. Имам наследствен апартамент. Не съм някой прошляк, но съм далеч от заможен.
Приятелката ми работеше до скоро в кол център, но напусна и сега сме само на моята заплата. Още не е намерила нова работа.
Винаги съм покривал битовите разходи - сметки, храна. Нейната заплата си е била за нея - за женски разходи или да спестява. Домакинската работа уж я делим, но пак я поемам почти изцяло - готвя, чистя. Понеже е отскоро вкъщи, приятелката ми сякаш се чувства все още като гост. Както казах, не съм богат, но гледам да спестявам и да я водя на почивка понякога. Ходихме това лято веднъж на нашето море, един път в Гърция на Халкидики. Есента ще идем до Италия.
Тук идва проблемът. Тя има една приятелка, млада на 24, която има богат любовник. Чичак, по-възрастен и от мен, над 50. И постоянно снимки от екзотични дестинации, скъпи дрехи, подаръци. Съответно моята гледа и иска и тя. Преди два месеца имахме голям скандал. Моята разбра, че приятелката ѝ ще ходи в Тайланд и ме заврънка и мен. Отказах ѝ, изпокарахме се, упрекна ме, че не съм мъж. Обясних ѝ, че не мога да покривам такива очаквания. Дори сега да тегля заем да идем в Тайланд, утре ще види на Малдивите и ще иска и там. Или на яхта. Казах ѝ направо, че ако за нея тези неща са важни, по-добре е да си потърси друг партньор. И на мен ми се иска да съм богат, но не съм се справил, това са ми възможностите.
Преди няколко дни пак имаше подобен скандал, макар и за малка сума. Поръчахме си дрехи онлайн, почти изцяло за нея. За мен една тениска. Предложих ѝ да си разделим разходите, понеже нямам много пари в момента. Последва скандал как може, че аз съм мъж и това е моя работа. После пак сълзи, извинения.
Взе обаче да ми писва. Явно тя иска нещо, което не мога да ѝ дам. Не я знам дали ще успее да си намери милионер или ще съжалява. Но струва ли си да търпя такова отношение? Мисля да я разкарам, да си търси там каквото очаква и си мисли, че заслужава. А дали ще намеря жена, която да не е меркантилна, не знам. Може би и аз не заслужавам, след като не успях да се реализирам финансово.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 28 дни, 13 часа
hash: 9a75462888
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Описаното за нея се разминава с уводните ти редове, скромна, добричка.
Което ще рече че е играла един образ докато захапеш на куката, сега вече я виждаш в целият и блясък.
Средностатистическа шаврантия, която вижда смисъл в нещо, само ако е далечна почивка. От там не е откровенно глупава и нагла,
Не че искам да те депресирам, но най-добре за теб е да я сменяш на време, не случайно прителката и е такава, от там и тя.

 
  ...
преди: 28 дни, 13 часа
hash: be674da39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Според мен приятелката ти те използва за пари.
Като живеете заедно е логично, да си разделяте разходите и не може само ти да поемаш всички битови разходи, а тя да ходи по прически и маникюри с парите от заплатата и.
Също така после се опитва
Късай с нея докато е време. Не ти трябва такава жена.

 
  ...
преди: 28 дни, 12 часа
hash: 448ea7f939
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Може ли да се запознаем?
И аз изкарвам почти колкото теб, , не съм меркантилна и търся партньор с човешко отношение...

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 12 часа
hash: f6ff466923
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Четейки подбни статии се радвам, че съм ерген.
Това момиче е далеч от "скромно", както твърдиш.
За скромните момичета е достатъчно да имат опора в живота, мъж, който да обичат и да си помагат взаимно, да израстват, да вървят заедно по житейския път.
Захванал си се с недорасло момиче с представи живеещи в приказките. Материална парцалана. Едно семейство се основава на любов и взаимна подкрепа. Като иска да к%рвее я изпращай на входната врата.
Тоест не знам как си се захванал с подобна жена. Типично кифле. Мъже, мислете с тези глави, не ги използвайте само в работно време.

М33

 
  ...
преди: 28 дни, 12 часа
hash: e6e3bc979c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мъж съм и според мен 4000 е много голяма заплата. Твоята не е млада и трудно ще си намери някой да й уйдисва на претенциите. Въпреки това не ти препоръчвам да останеш с нея. Лично аз не харесвам такъв тип жени, нито самият аз имам потребност да ходя всяка година по такива екскурзии, но това са мои предпочитания, ти си решаваш. Освен това мисля, че си се реализирал добре финансово.

 
  ...


...
преди: 28 дни, 12 часа
hash: c9b50490b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Сам го казваш... Щом иска такива неща, а на теб не са ти по силите, еми да си търси друг. Само че не осъзнава, че нейната приятелка е на 24 и сега и е пиковия период. Твоята на 32 няма какво толкова да очаква повече от мъжете. Нито някой топ мъж ще я вземе, нито някой богат.

Един познат така на 35, неговата на 31, когато се разведоха. Бяха 4 години женени. Той я обичаше и го прие тежко и беше на хапчета няколко месеца от напрежение. А тя след раздялата не се спря да излиза по заведенията и да спи с кой ли не. Той беше готов след като се бяха разделили да се съберат, но тя не искаше. На нея не и пукаше и тя си мислеше, че като излезе на пазара на любовта, всички ще са на опашката да я искат. Беше така, но само я минаваха и изхвърляха като отпадък. Не успя да се класира при разните там милионери. Само се забавляваха с нея и я оставяха. Сега 2 години по-късно той си живее живота, а тя иска да се връща. След като е спала със сумати хора. А само да подчертая, че пича е много заможен и има апартамент на 2 етажа - супер огромен, взе си нов модел Мерцедес на 2-3 години... Представяте ли си колко трябва да си заблуден, за да направиш подобна глупост и да си съботираш живота по този начин. Да си женена за такъв мъж и на 31 да си мислиш, че ще можеш да се мериш с момичета на 20-25. Та така и твоята, авторе... Чак не мога да повярвам какво повдение имат жените. А и доходите ви не са никак лоши. Даже са много добри. Имам познати които и двамата вземат по 1500лв и се справят.

Твоята я махай докато е време, ако ти е мил живота. Съвсем сериозно ти го казвам. С такъв човек и проблеми от сега, не те чака нищо хубаво. Раздялата ви е въпрос на време! И по-важното е кой кого ще изхвърли. Ако тя го направи първа, ще страдат. Затова след прочитане на коментара ми, директно и говориш за раздяла. И без да се поддаваш на манипулации от реване. Това е оръжието на жените за унищожение на мъже.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 12 часа
hash: e9c0298ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Здравей! Според мен тя е голяма късметлийка с мъж като теб. Но наистина не оценява какво има и това, което правиш за нея. Ти като мъж си осигурил апартамент, поемаш разходите по домакинството, почивките. И също така и помагаш в домакинските задължения. За което, евала наистина. Така и трябва да бъде. Но трябва също и да оценява всички тези неща и да те уважава. Вместо да прави скандали и да се цупи като малко дете, може да се постарае и тя нещо да направи. Да те изненада по някакъв начин. Някакъв жест или нещо. Ти си прецени. Но според мен първо седнете и поговорете тихо и спокойно, без упреци и викове. И си кажете кой какви очаквания от връзката има, как ги виждате нещата занапред и след това вземете решение какво да правите. Успех!

 
  ...
преди: 28 дни, 12 часа
hash: e67aa8c691
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   При 4000 лв доход, ти си в топ 10% от най-богатите българи.

Щом на жена ти това не й е достатъчно, няма какво да я мъчиш. Пускаш я да си гони щастието.

 
  ...
преди: 28 дни, 11 часа
hash: a19e105bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мисля, че взимаш добра заплата. Аз взимам по- малко от 2000 лв, с висше, работя по специалността ми.
Аз също искам на много места да отида, но не някой да ми плати, а ако успея да събера, само бих се радвала на компания, но мъжа ми и до Гърция не иска.
Много жени биха ти се зарадвали. Кажи и, че като събере пари, ще отидете заедно.
Ние сме и с деца

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 11 часа
hash: 63f4e7bd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм същия като теб но с 7години по млад и с доход по нисък от твоя. Живея вече 10години с нея и неме питай колко съм задлъжнял точно заради такива глупости защото едиси кой има а ние нямаме. Ако искаш спокоен живот бягай на далеч иначе ще си с заеми като мен за стотици хиляди левове но с красива жена която само иска едно..

 
  ...

...
преди: 28 дни, 11 часа
hash: b65304f3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз не знам и се чудя...
Като жена: как винаги някоя като хване мъж с "нисък" доход 4000, напуска работа и почва да иска ли, иска. Познавам семейство: тя не работи от 5 години: гледа двете им породени деца и се радват на две почивки: лято в Албена, където той организира и рождения й ден и една есента. Но тази жена в това време гледа две деца, готви и чисти скоро се връща на работа. Няма време, а и желание да гледа чужди снимки от Тайланд. Заедно от около година, ти готвиш и переш, тя се била чувствала като гостенка, напуснала работа като усеща, че ще я издържаш и бам! Скромната в Тайланд. Не намирам нищо лошо, но трябва да има някакво взаимно даване. Хубаво, работиш, вместо да се връщаш, чистиш и готвиш пазаруваш естествено, гостенката нещо да посвърши. От празноглави и много време е цялата работа. И двамата сте на сериозна възраст, хубаво, тя деца може да не иска, за трудовия си стаж да помисли поне. Всяка има по една приятелка в Тайланд и дай всички дружно да се тръшнем и скандали да вдигаме. Извинявай, не знам на коя планета живееш, богаташ не си, но с апартамент и 4 хилки на месец да се изкарваш супер нямащия пари: може да имате 2 деца с тия пари, но хайде в Тайланд. За мен тя не е скромна, а е готованка и празноглава, защото напуснала работа една пералня не пусна, един курс за квалификация не записа. Красива била, красотата е преходна. Много българки са красиви. Но са и трудолюбиви, борбени, майки, домакини, дъщери. Не знам какво да ти кажа, мисля, че средата ти ф гнила, но до към 45 ще разбереш какво имам предвид.

 
  ...
преди: 28 дни, 10 часа
hash: 85f1f189f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Дори не го четох цялото... класическа тема, която да вмени на аудиторията какъв готин пичага е авторът - желан, оборотен, с опит, с пари, но не прекалено, че все пак да звучи реалистично. Мадамата - красива, не твърде млада, за да не звучи подозрително, вписва се в критериите на дебили като Андрю Тейт и т. н., и т. н.
Стига пуска едни и същи теми през няколко седмици, разбрахме - мани я тая златотърсачка, не я заслужаваш, толкова е неблагодарна, типична Ганьовка. За това колко ще плащаш за бъдещите ви деца, разбрахте ли се или още не е ясно? Пробвай с мъже и мирясай, аман.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 10 часа
hash: e255b44bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Значи за кифлочите и разработените си давал , а за свестните с малко бройки не? Двойни стандарти имаш. Ти не стига, че си по-амортизиран, по-стар, ами и сега пък жена с малко бройки ще прогониш от скръндзалък. Нали все виете, че искате скромни. Може да и е писнало да е скромна като вижда, че нищо не е постигнала с това в живота.
Не е редното да не работи, ама ти като нормален мъж можеше да я побутнеш тук-там, да я насочиш към някоя фирма. Или да я стимулираш да изкара курс за нещо.

 
  ...
преди: 28 дни, 10 часа
hash: a19e105bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Добре се е уредила, щом ти плащаш всичко, моят мъж никога не ме е водил на почивка дори за един ден и да плато той, аз винаги му давам половината, но и той не изявява желание да плати изцяло, даже на предната почивка платих почти всичко аз.
Сега жените са много добре ориентирани и знаят, че мъжа трябва да се учи да плаща.
До Тайланд не е много скъпо, ако си го поставиш за цел и го искаш, бързо може да спестиш пари. Няма по- хубаво нещо от това да пътуваш. Но нека и жената се включва с някакви разходи. Тя мадамата сама ще те остави като спреш да плащаш.
Аз, ако остана без работа не знам изобщо дали ще ме издържа моят мъж, ще ме прати веднага да си търся работа. Но, аз не съм гледала като съм се омъжвала, другите гледат и искат.

 
  ...
преди: 28 дни, 10 часа
hash: 4bb277763f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това, ако е истина, означава, че авторът си е взел дългосрочна проститутка.

 
  ... горе^

...
преди: 28 дни, 9 часа
hash: 7127683cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Кажи й, че безплатен обяд няма и всичко си има цена. Нека направи избор - дали да спи с противен застаряващ чичак, плешив и шкембе, който да я води на Малдивите, или с мъж около нейната възраст, който да я води на Халкидики. На мен като жена са ми чужди разсъждения като нейните, че мъжът трябва да й осигурява всичко. Да, разбира се, че трябва да е финансово стабилен, защото, когато жената гледа децата, е в уязвимо положение и трябва да има на кого да разчита. Но това не значи, че трябва всичко да й се дава на тепсия. Да е е саката? Иска Малдиви, но е безработна? Готово, ляга си с чичак с пари и въпросъ е решен! По принцип хората, които разчитат някой да ги осигурява, са мързеливи. А мързеливите хора никога няма да признаят, че са такива и все ще си търсят оправдания.

 
  ...
преди: 28 дни, 9 часа
hash: 8261c62ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Какво не си заможен, направо си такъв ако питаш мен! Знаеш ли че 80% от населението в България работи за заплати, по-ниски от 2000 лева? От останалите 20% половината са безработни. Какво да говорим повече?
Относно приятелката ти, най-добре да я разкараш. Не изцяло, но поне я изгони за два, три месеца, да видим дали ще си намери друг, който да й ходи по задника! Със сигурност няма да намери такъв балък и ще се върне при теб, но ще я приемеш само при условие, че стане послушна и спре да ламти за пари и други глупости. В противен случай пак й показваш вратата и този път ще е завинаги.

 
  ...
преди: 28 дни, 9 часа
hash: 231d46e6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "За нея, скромно момиче от консервативна среда"

Всичко написано след това не отговаря на описанието. Витае в облаците. Докато е млада и красива има шанс, но след години може да съжалява. Иска живота, който дори и аз не мога да си го помисля. Да избира. Не е за мен. Обича парите и лукса. Да си заминава

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 8 часа
hash: 07cbbfd27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пич имаш си съвсем прилични доходи и съвсем прилична оценка на нещата. Тези с Тайланд и Малдивите са сигурно 5% от българското население със съмнителни приходи. Иначе за жените е ясно кога ще те зарежат- когато парите не стигат, секса не им харесва или са намерили някой по-добър. Ако не си напълно сигурен в тази жена, по-добре я зарежи. Представи си да имате деца заедно и тогава разходите ще станат още повече и тогава какво? Ще почне що на това са му купили Найк маратонки, а вашето има МатСтар( примерно)

 
  ...
преди: 28 дни, 7 часа
hash: d3918f0657
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Приятелката ти е меркантилна и завистлива, не личи да идва от консервативна среда. Защото израснах в бедно семейство и не мечтая за големи ваканции, дестинации и дрехи.

Ж, 30

 
  ...

...
преди: 28 дни, 7 часа
hash: 7ebb8efe4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Ето, аз като НЕ гледам парите на мъжа, защо нямам такъв грижовен мъж? Нали мъжете уж не харесвахте кифли и златотърсачки, ама май само на думи, а на действития не само ги харесвате, ами ги търпите. Никога не съм гледала парите на мъжа, затова и изкарвам повече пари от тримата си бивши, добра домакиня съм, жертвоготовна. Та, защо ли? Защото българските мъже сте балъци и винаги, винаги избирате кифлички- боклученца. Тежкият ви фетиш към тях ви дърпа назад и надолу. Това е твоят избор - мълчи си и си сърбай надробенкото с прикритата "святсна" приятелка - златотърсачка, която е достатъчно тъпа, че да гледа от някаква неофициална пр***итутка, ходеща с дъртанян за пари. И твоята приятелка е същата като нея, само че все още с неразвит в това отношение потенциал. Само й дай време, и ще я надмине, сигурно двама богати чичаци ще закачи, докато върти и теб. Консервативна ли? - когато пръдне кукувицата. Вярно, консервативните жени малко или много гледат парите, защото имат мъжа за паричен стълб и глава на семейството/ връзката, но никога не биха допуснали 24- годишна повлекана в обкръжението си или, ако все пак имат такава приятелка, никога не биха възприели начинът й на мислене като свой. Твоята използва консервативните възгледи като параван, с който да прикрие кифленските си капризи, отделно, ако наистина е консервативна, рядко ще те допуска в кухнята или в домакинската работа като цяло. За една жена, която наистина има поне някакви консервативни възгледи, домакинската работа е начин да покаже любовта и грижата си към теб. Ако двамата работите, разбирам да поделяте домакинските задължения, но ако е безработна, както е сега, ще приеме домакинските задължения като мисия и ще вложи женската си енергия за изграждане на уютен дом, а не за щуротии. Не че е лошо да отидете на скъпа почивка, но тя ще иска теб заради самият теб, а не заради почивката, която на този етап не можеш да и' осигуриш, а и ако наистина те обичаше, щеше да се радва и на пикник с теб в близкия парк, защото ще имате красиво време за вас двамата и нямаше да мрънка за скъпи неща, дори да ги иска. Почти всички искаме скъпи почивки, просто не за всеки е главна цел, особено ако разменна монета са половите ни органи. Пиша ти всичко това като жена и като жена с някои консервативни виждания. Когато бяхме заедно с бившия ми и не работех, а само учех, се научих да готвя и целият етаж светеше от чистота до такава степен, че хазяйката ни попита дали не сме викнали жена да почиства. :D За консервативните жени домакинските задължения са не просто да можеш да врътнеш две- три манджи и да забършеш плота; те са творчество и мисия мъжът й да се прибере в не просто апартамент/ къща, а в уютен, чист и подреден дом и да се нахрани с храна, приготвена с любов, да легне на чисти и изгладени завивки, да носи чисти и изгладени дрехи. Не си мислете, че някогашните роли на мъжа и жената са някаква измислица.
Жените, които търсим предимно любов, не ни бръснете за нищо, българските "мъже". Отдавна трябваше да ви зачеркна даже като съществуване, защото вие сте невменяеми в простотията си и в любовта си към материалистичните жени. Вие сте просто един потъващ кораб, мъртва надежда и едно голямо разочарование. Сами си правите кочината с тези жени и не го осъзнавате, ама то си е за вас - накрая вие страдате, както и ти, авторе.
Не, не си струва да я разкараш злати- клатик рец- за- пари - търсачката и не, няма да намериш немеркантилна жена, защото като почти всички останали български мъже, НЕ харесваш немеркантилни жени. Не е до това дали си реализиран финансово. Жени като мен (а не е възможно да съм единствената такава в държавата) обичат, независимо от паричките ви, просто вие не обичате нас. Единият ми бивш, при който се научих да домакинствам, даже остана без работа и се депресира, но никога не съм му го натяквала и през цялото време му бях опора, а другият се води безработен и работи почасово, но държавата, от която е (беше интернет връзка), е много по- стабилна от България и живее прилично, въпреки това също е депресиран, че не може да намери работа по професията си. Само любов съм им давала в такива ситуации. Животът винаги може да те завърти така, че да останеш без работа, даже без покрив над главата, но това не е причина да бъдеш изоставен или критикуван, още повече пък от половинката си


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 7 часа
hash: a474d53742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21 неодобрени коментара преди моя, явно темата вълнува хората :-)
Авторе, щом отсега се карате за такива неща, се разделете и всеки по пътя си. Явно мацката иска чичко-паричко като приятелката си и няма да спре да иска. Колкото и да се стремиш да й задоволяваш капризите, няма да успееш, защото винаги ще има нещо, което няма да можете да си позволите.
Щом и не работи, не допринася нищо, не домакинства, а се изживява като принцеса, не ти трябва. По-добре си намери нормална жена, с която ще гледате в 1 посока и ще градите семейство заедно. Жена съм, но с такава няма да успееш да се разбереш. Винаги ще тропа с крак и ще вдига скандал, че не получава това, което иска.

 
  ...
преди: 28 дни, 7 часа
hash: d2477422d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   ... Накратко казано, Вие приятелка нямате и не е ясно дали сте имал в този случай, а може би и в много други. Помислете с какви се събирате, те как изглеждат, какви са Ви идеалите за жена и ще намерите ключа. Един приятел е така.... уж, заможен, уж образован - доктор на науките, с много тежка позиция във световен концерн, уж от добро семейство, с черен колан по боен спорт, близо 2 метра, млад, а накрая все някакви силиконови джуки ми показва, които все го вкарват в някакви нечувани дивотии.... търпях, търпях и му казах - докато се занимаваш с фейсбук проститутки работата няма да върви, и това не е обида - помисли по какво си се бил лепнал, когато си изграждал тоя образ, още като тийнеджър.... и... има напредък, поне успя да се запознае с една нормална...

 
  ...
преди: 28 дни, 6 часа
hash: 28bea3dfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   4000 лв. и принцесата не работи и вместоэда ди търси работа си поръчва парцали и гледа снимки. Ти да видиш. Това са много пари, какви заеми, наем не плащате. Сериозен разговор и работа и никакви пари не и даваш.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 5 часа
hash: 849c6e8a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Бий й шута. Жена на 33 ти го казва. Ние с мъжа ми имаме обща каса и двамата работим. В нашия случай той иска главно маркови дрехи и скъпи почивки ама като обясня, че имаме сметки за плащане - разбира и се стяга. Тя има грешна представа за една връзка. Хубаво е когато единия има, а другия харчи, но когато си на зор - да се прояви разбиране и да се помогне. Всички с грешна представа и мечти като инстаграм звезди- ама ако може без грам усилие.

 
  ...

...
преди: 28 дни, 5 часа
hash: 03a2196124
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   " скромно момиче от консервативна среда"

Такива не ги правят, както сам си си видял. Българските жени са "консервативни" когато изискват към мъжете, и "либерални" когато се отнася до тях. Много си я изтърпял, за мен си типична бета. Като си толкоз красив и вървежен, за какво изобщо си се вързал с някоя? Вярно че наближаващ 40, и вече нещата опират по-скоро до пари. По-добре вложи усилия в изкарването на такива. Особено на тая възраст ти е малко късно да търсиш еднорози...

 
  ...
преди: 28 дни, 4 часа
hash: e2bae30ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ей аман от тези нагли и т. пи жени, не се и учудвам, жените са такива от тях друго не става, само да цокат пари знаят, ама иначе претенции имат. Вземи и я махай тая дрисла, такова нещо не ти трябва, коя тя бе, нещо много се взеха на сериозно тия създания на природата. И аз бях като теб имах една, дето само пари и бяха в главата, ама иначе го караше на много скромна, е показа се каква е и й бих шута на секундата и сега всичко е топ, нямам жена и не ми трябва, в днешно време жените гледат и мислят само за себе си, а ти приятелю си просто един банкомат, това е картината на днешния урудлив свят... Не се и учудвам, че много мъже започнаха да излизат и да си хващат други мъже, то с тия жени всички май ще обърнеме резбата...

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 4 часа
hash: 698880bce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   То такива жени и при милионер няма да са доволни. Защото тогава той ще я, , тормозил" или ще иска тя да е истинска домакиня, не като твоята приятелка (по твоите думи). Или пък няма да е доволна, че той е постоянно зает и може веднъж на няколко месеца да се виждат на скъпа почивка и толкова.

На мен просто ми звучи, че е мързелана, която иска луксозен живот, който не може да си го позволи. Дори не готви и не чисти...

Аз бих се изгаврил с нея и бих и казал, ти като искаш от мен да ходим по скъпи почивки, можеш ли да готвиш и чистиш всеки ден, след като сега нямаш друга работа? Можеш ли секс да правиш, когато аз поискам, без никакъв отказ?

Иначе не си длъжен да ги издържаш изобщо тези жени или да им покриваш каквито и да е почивки, щом те нямат принос в домакинството примерно. Това са паразити за мен. Защо изобщо трябва да я водиш на почивка? Тя с какво е допринесла, за да ти улесни живота?

 
  ...
преди: 28 дни, 4 часа
hash: 698880bce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   С такива като твоята приятелка и тази нейната приятелка, и един милиардер да се събере с тях, скоро няма да бъде и милионер.

 
  ...
преди: 28 дни, 4 часа
hash: 73d32b72f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   4000 лева на месец е повече от добър приход.
Сядаш и говорите сериозно как вижда финансовата част на приятелството ви /защото вие не сте годеници, а само приятели и съжители/.
След като тя ти обясни какво е виждането и по тези въпроси и какъв е нейния мироглед, сядаш на спокойствие и разсъждава.
Соколи от сорта на, ... ама ти не ме ли обичаш, да не те трогват. Защото това е чиста манипулация. Ако тя обича душата ти, ще те вземе и гол и бос. Всичко останало е икономика.

 
  ... горе^

...
преди: 28 дни, 3 часа
hash: 1be13b6569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторе мило ми стана докато ти четох историята.
Разбирам те до болка, но незнам дали някой може да ти помогне освен ти самият.
От опит знам, че с такава жена много трудно ще излезеш на глава. Тя е прикрита ломонка. Нейните действия зависят от приятелката и. Дръж я под око ( нейната приятелка) ако имаш такава възможност. Това нейно поведение е опасно и още по опасно за бъдещето.
Аз ако съм на момента ще я разкарам. Ще се случи светкавично. Но това съм аз. Не все е такъв и го разбирам.
Но e много тъпо това, което прави тя.
Ами представи си утре или в други ден намери някой да я подлъже за една ваканция до Китай, братле тази жена ще те предаде, като стой да гледай.
Помисли си. Бъди на шрек и си имай едно на ум ако не и две.

Wolf

 
  ...
преди: 28 дни, 1 час
hash: e296d7f64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Разкарвай смело... защото като ти роди едно, няма да си мръдне гъза и след 5 години и ще се чувства, че си длъжен за всичко

 
  ...
преди: 28 дни, 55 мин.
hash: 9e1f2f162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Като едно "скромно момиче от консервативна среда" мога да ти кажа, че тази те върти на малкия си пръст и те прави на луд. Никога не бих мрънкала на партньора си за пари. С мъжа ми сме заедно от 15 години, женени сме от 5 - никога не съм му се сърдила за подобни неща. За мен е важно като се прибере от работа да седнем като семейство, да хапнем вкусно приготвена домашна храна, всеки от нас да си сподели деня и да си почине в обятиятията на другия. Не ми е важно къде ще ходим на почивка, важно ми е да сме заедно. Освен това - и двамата работим, и двамата внасяме парички в бюджета, не виждам защо само единият да плаща за каквото и да било. Ако ни се ходи някъде заедно - правим си план, започваме да събираме и осъществяваме в даден момент. Осмисли си малко отношенията с това момиче - според мен те ползва. Ако ѝ пукаше за теб, нямаше да те кара да се чувстваш така зле заради това, че нямаш бленуваните от нея възможности, а щеше заедно с теб да гради, за да можете заедно да си извоювате по-добри дни. Не е жена това до теб, а използвачка.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 22 часа
hash: e612d9cdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Братленце тая история която описваш ми намирисва че си се хванал с някоя кифличка която ти е бръкнала под кожата и не можеш да се отървеш... Имаш наследствен апартамент това нещо ти скъсява поне живота с 20 години загрява ли ти фурната? Работиш на хубава доходна работа и изкарваш 4 бона на месец това е една заплата която не можеш да се лишаваш от нищо явно и стандарта ти е висок, повечето от форума съм сигурен че повече от 2 бона не изкарват а ти на месец по 4 палки и решаваш да се хванеш със супер яката кифличка и сега почваш да ревеш тука как искала на почивки щото нейната приятелка тръкача и бил рок фелер.... Ако не можеш да се отървеш от нея не сме хората който тука да ти решаваме съдбата избирай или ще пориш хубава кифла и да ти харчи парите или се хвани с по нормална жена която е с акъла си най важното да работи и да не е зависима че като чуя безработна жена обичала да бъде домакиня и филма приключва честно ти казвам!!!

 
  ...
преди: 27 дни, 16 часа
hash: f2bcd3e84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Безработна, но поръчва онлайн?
Нагличко. Аз, със моя 25 годишен семеен стаж, не бих се осмелила да поръчвам, ако нямам свои доходи. Сега поемаш разходите за двама - представи си, ако забременее - не само ще готвиш, чистиш, пазаруваш, но и бебето ще гледаш, докато майка му е на маникюр и фризьор, които ти ще плащаш.
Да мечтае човек за такава любов, нали?
Любовта е хармония, допълване, партньорство, приятелство.
Вашето някога може и да било връзка, но вече си е чисто използване. Да не говорим, че момата даже не се и крие, че завижда на приятелката си... Много морално "стойностна" приятелка си имаш.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 15 часа
hash: b56a0626eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Пускай я. Да си хване някой дъртофей и тя, да я тъпче с мекия и да се снима Сейшелите или Малдивите. И после тихо докато я пожелае отново. Ако може и да не си отваря устата, че ще блесне с ум и разум.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 14 часа
hash: ca6d261b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Авторе, има нещо грешно в начина ти на мислене и разсъждение, затова привличаш златотърсачки, и ти биваш привлечен от такива!
А най-странното е, че уж имаш опит с жените(по твоите думи) а не успяваш да ги разпознаеш(златотърсачките)? !

И казваш, че Господ(пише се с голяма буква! ) те е надарил с визия - по-добре да Го молиш да те надари с разум!

Значи виж сега - парите, които вземаш са доста, моята заплата е 3 пъти по-малка, но си намерих добра и свястна жена за своя съпруга! Слава Богу!

Имаш и апартамент - тоест финансово си много добре!

Но както ти казах - нещо ти липсва в горната глава!

Тази жена я разкарай на момента, защото не е подходяща за теб а е МЕРКАНТИЛНА - не виждаш ли? Сляп ли си?

И си търси наистина добра, скромна, трудолюбива и свястна жена!
И се оженете като сключите и църковен брак, за да има Божие благословение над семейството ви!

 
  ...
преди: 27 дни, 12 часа
hash: 672fb50c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Държанието на приятелката ти е направо ПОТРЕС!
Тя да не е дете, на което да му купуват дрехите!??

Ж50, която от 24 годишна (селд университета) се издържа САМА

 
  ...
преди: 27 дни, 11 часа
hash: 26eb8b53de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Търси си жена извън София. В столицата са почти всички високоплатени позиции, независимо дали създават някаква стойност или не. И стандартите на много от жените са изкуствено изкривени. Тези които са живели в по-малки градове, където средната заплата е 1500 лв, не са чак толкова претенциозни. Още повече, че една жена, ако те обича, няма да те тормози за пари.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 11 часа
hash: 6aef23d215
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторе, казваш че знаеш как да се държиш с жените, обаче явно не знаеш. Тая щом е спряла с бачкане е трябвало да и поставиш условия, че или ще бачка или ще става майка и домакиня. Трябвало е да и направиш две деца и да е по цял ден на печката и да гледа децата и ти вечер като се прибереш да не пипаш нищо. Моята жена е така, даже работи. Качилати се е на главата, защото в нейните очи си поредния балък.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 9 часа
hash: e673f3fbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Пич, те хората са ти отговорили:) Жената до теб не само е меркантилна, а не е и много умна, за да поставя така нещата във връзката ви. След като ти си поел дори нейната издръжка, то тя няма право да поставя каквито и да е финансови изисквания, а ако има желание за някакви допълнителни луксове, да намери начин да изкара пари за тях. Ако тя се беше хванала и на най-тъпата работа, при условие, че ти си поел издръжката като цяло, то тя би могла да заделя всеки месеце по 600-700 лв и по този начин за една година да осигури хубава екзотична почивка на двама ви. Ама не, тя го изисква от теб, без да е допринесла за нищо в семейството? ! И за какво ти е тази убавица вкъщи? ! Толкова ли са безценни кавалите, които прави? ! Риторичен въпрос:) Посочваш й пътя и следващият път внимавай каква жена си избираш, май си падаш по кифли, както те разкриха вече други колеги, а от тях по-различно поведение не можеш да очакваш. Не че трябва да търсиш свята женица и да обикаляте манастирите с нея /както би те посъветвал набожният колега:)/, ама все пак има нормални жени, с нормални очаквания и претенции от връзката си, а и ти твърдиш, че имаш добра визия, доходът ти е приличен, не е кой знае какво, ама бива, та така че има мегдан да срещнеш и читава жена. Успех, братле!

 
  ...
преди: 27 дни, 6 часа
hash: c06810b0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Определено не си струва!
Изхвърляй парцала - да го еват чичаците!
А нейната роля - да ражда и да гледа деца? Тя докъде е с нея? !

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 1 час
hash: 1be13b6569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Взимаш 4 палки плащаш сметки и ти казва че не си мъж.
Малее незнам как я търпиш.
На твое място ще я изкарам от вкъщи под много високо атмосферно налягане.
Тя те е хванала за балък. Ама ти си виновен не е тя, защото я търпиш. Ако беше някой стабилен мъж ще и изреве веднъж, като сибирски тъгар.. и до там.. Най много да оцапа гащите.
Както казах ти си си виновен.

 
  ...
преди: 26 дни, 20 часа
hash: 11cf100455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Деца, явно нямате... живот си живеете на тези години. И двамата сте зле-единият стигнат, другия нахален, не случайно до сега не сте направили семейство.

 
  ...
преди: 26 дни, 9 часа
hash: 19a6864fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Ех, къде ги такива мъже като тебе!
Смятам, че правиш предостатъчно!
Омъжена съм, но мъжа ми никога не ми е купувал други дрехи, освен булчинската рокля, нито преди брака, нито след брака. Всичко си купувам сама, както и купувам дрехи за него от моята заплата. Като казвам дрехи - 30 броя летни тениски накуп, бански, якета, дънки, ски екип, шапки, чорапи и т. н. Дрехите и обувките на детето пак аз ги купувам и никога не съм си мислила да искам оари за тях и да делим нещо.
Доста свят сме видели и много сме пътували и пътуваме, но сметките плащаме, ту аз, ту той, същото и храната вкъщи, редуваме се.
За мен - тази е търтей и материалистка, отървавай се.
Да си хваща дърт спаружен любовник и да ходи, където си иска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker