Да чакам ли или да действам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да чакам ли или да действам
преди: 6 дни, 2 часа, прочетена 887 пъти
Случвало ли ви се е да имате нужда от човек до себе си, от обич, от интимност, а да не ви се "занимава" чисто "организационно" да се сваляте, да се представяте пред другия, да се "опознавате"...?
Отстрани сигурно изглеждам темерутски. Но не съм само аз - жена, 37 г.
От мъже съм чувала, че им е досадно да свалят, да се правят на кавалери, да чакат...
При мен го има и страхът от неизвестното.
Объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 дни, 2 часа
hash: 906e8aa29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Следвай пътя си, нещата ще се наредят. Без страх.

 
  ...
преди: 6 дни, 2 часа
hash: 2de9da6acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Мислиш като мъж. Те искат от здрасти и в кревата.
Явно не си случила на човек. Ако случиш, хич няма да гледаш календара и всеки час ще ти минава неусетно с него. Няма да ти е тегаво като да си на работа.

 
  ...
преди: 6 дни, 1 час
hash: 3fac61eee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако не ти се занимава както казваш, това значи че си изградила образ и си представяш някакви неща по принцип, без конкретен човек. Което значи както Златките - търсят богатия, удобния, без значение кой е и какво е.
В същото време ви е самотно и отегчено и някак си представяте розовите облаци, които никога няма да дойдат с това мислене.
Важен е човека, от там апетита идва с яденето, както и каквото стане, от там срещаш някой който много харесваш и се бориш за него, както и той за теб от ден едно, до последния ден заедно.
Като не ти се занимава, ще имаш бутафорни отношения с много усмивки на снимките у фейса и другото ще е пълен шит.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 1 час
hash: e09c56188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Зависи - всичко е въпрос на баланс между усилия и очакван резултат.
В наши дни жените станахте прекалено сложни и претенциозни. Мислите си, че това че се правите на недостъпни ви вдига цената - това разбира се не е вярно.
А иначе опознаването и представянето пред другия може да стане за бързо и лесно - стига да искаш. Проблема е, че повечето жени не искате да се покажете такива каквито сте, а такива каквито мислите, че ние мъжете искаме да бъдете. Изключи преструвките, првеземките, игричките и недомлъвките и всичко ще се случи без грам усилия.

 
  ...
преди: 6 дни, 52 мин.
hash: 1b375317a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Който го е страх от мечки да не ходи в гората, нали знаеш?
Явно имаш комплекси, не умееш да общуваш свободно, липса на самочувствие и това те прави затворена и отблъскваща.
Всеки има нужда от любов, внимание, нежност и това е съвсем човешко и естествено. Но нищо в живота не идва без да положиш някакво усилие и да се потрудиш за него.
Ако чакаш някой да почука на вратата ти, няма да стане. На 37 нямаш много време за чакане, така че действай! Работи върху характера си, върху външността, общувай с повече хора, колкото и да ти е трудно в началото.

 
  ...


...
преди: 6 дни, 20 мин.
hash: 5e18c57a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Да, винаги. Не обичам флиртовете. Не се преструвам и ако харесвам някого си личи по усмивката ми до ушите и словоохотливостта.
Да се пудря, да въртя номера, да се представям за нещо, корто не съм не е за мене, но за щастие има и достатъчно мъже, които не търсят притворни кучки и сама не съм оставала.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 6 мин.
hash: 385a217289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като цяло, не. Не ми се занимава със свалки, от една стрена защото съм може би по-срамежлив, но от друга защото намирам свалките за неискрени, пошли, скучни, бездарни, отчайващи и ненужни. За мен, това не е методът посредством който да бъда интимен с една жена, все едно да гледам реклами, измежду действието на някой филм. Не, предпочитам същинското опознаване, което приравнявам с филма, в случая. Опознаването ми е интересно, дори и да не произлезе нещо от него, не го възприемам като някаква загуба на време, на която да удрям бутона SKIP. Та, винаги и особено когато харесвам някоя, изпитвам желание да я опозная.

Разбери, живеем в забързани времена и всеки бърза и се нерви, ако не стане веднага - мъже, жени, деца. Не знам с какви мъже си говорила, ама тия мъже, които си описала, звучат като типичните мъже "ебачи", клиенти на "дами на повикване" или такива с развод/и зад тях.
На мен не ми е досадно да бъда кавалер и да чакам и съм сигурен, че има и други необвързани за които не е проблем. Това, което би ми било не толкова досадно, колкото отегчително, е че доброто отношение е почти изцяло едностранно. Очаква се мъжът да заговори, да поддържа разговора и настроението, да прави комплименти, а отсреща пустиня
Същевременно, относно чакането, дразнещо е това, че жена би карала мъж да чака за интимни отношения, при положение, че преди него се е чукала с мъже още в денят в който се запознаят. Масово, оправданието е, че тези мъже не ставали за връзка, а ако мъжът ставал за връзка, жената искала да я карат бавно, да го тества, че няма да бегне след като преспят заедно.
Разбираш ли колко нелепо и лицемерно звучи това? По думите на самите жени, ако е нискокачествен мъж, го чукат още същият ден и отмятат от списъка, а ако е висококачествен мъж, минава през строга проверка, където го карат да се доказва отново и отново, при положение, че жените го правят това ЗАЩОТО е висококачествен? Как така хем знаят, че става а дългосрочна връзка, хем го карат да се докаже, че става? Според някои е просто защото не го харесват достатъчно за да прекрачат собствените си правила, както са правили с нискокачествените мъже, от които са силно привлечени; склонен съм да повярвам. Е, ако имаш предвид, че много от мъжете приемат секса като възнаграждение за усилията си, би трябвало да ти стане ясно, че горе описаната ситуация е обидна за много от мъжете и това ги кара да не искат да полагат усилия, ама го правят въпреки това, защото какъв избор имат?

Ти, като жена, имаш привилегията да си приемник, да чакаш и да ти се редят; та, ако страхът от неизвестното се корени в това, че някой може да те заблуди, докато се опознавате, пробвай ти да си проактивната. В твоя полза е, ако ти заговориш някой мъж, защото няма да те върти и заблуждава, като свалячите, а вероятно ще му е и приятно.

 
  ...
преди: 5 дни, 23 часа
hash: 5f3605ee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е нужно да влагаш енергия в запознанствата с мъже, няма нужда да влагаш старание в това как ще се представиш, бъди просто себе си.
Недей да имаш очаквания, карай го спокойно, в никакъв случай не тръгвай ти да сваляш мъже, винаги ми е изглеждало отчайващо жена сваля мъж!

 
  ...
преди: 5 дни, 23 часа
hash: eb7ecc51c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Случвало ми се е, даже доста дълги такива периоди съм имал. За жалост играта е такава, че нищо не пада от небето и трябва да се занимаваш. Още повече, че никога положените усилия не са гаранция за успех.

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 20 часа
hash: f13683aa40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Мъж съм. За жена, която си струва, бих чакал и съм чакал месеци! В днешните бройлерски времена обаче става все по-трудно да срещнеш човек, който да си струва. Всяки все за някъде бърза.

 
  ...

...
преди: 5 дни, 20 часа
hash: 6ba3c1ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мда.. замисли се дали наистина имаш нужда от това, щом не си готова да се занимаваш “организационно”…май не

 
  ...
преди: 5 дни, 19 часа
hash: 31a475e204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   На 37 вече се започва със секса и едва след това се "опознавате". Не става въпрос за тийнове все пак.

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 19 часа
hash: 79c7ae126c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Едтествено, на мен ми е тотално писнало и ми е досадно някой да ми се слага и натиска. Натрапчивото показване на интерес е за смотаняците, които още не са се напатили и не са ги отрязвали достатъчно пъти. Хората с житейски опит са уморени от такива групости. Аз съм жена на 35 и вече с нещо освен със секс не ми се занимава. Искам една дете да направя с някои и това е всичко. За друга нямам сили.

 
  ...
преди: 5 дни, 10 часа
hash: a6e97b838f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Е, как ще опознаеш човека и ще знаеш, че няма да си губиш времето с неподходящ? Или в крайна сметка каквото дойде-такова? !
Ако искаш деца, нямаш време-вярно, но тогава избираш по външни белези и поне малко проучване за заболявания във фамилията му, които може д а наследи детето.
Но ако е за дългосрочна връзка без деца, имаш много време за избор. Свободна си, можеш да излизаш с много хора, не да се бухнеш във връзка. С първият откликнал само защото не ти се занимава със "свалки". Разходки, бар, театър, компания т. н не са совалки непременно, но са възможности за запознаване и опознаване на хора.
Не се вкарвай в драми, социализирай повече и ще се случи когато и с когото трябва.

 
  ...
преди: 5 дни, 1 час
hash: 385a217289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   15, но после ще се оплакваш на колежките, че нищо не правил вкъщи, а само те ръгал и блъскал в леглото. Голям житейски опит, няма що...

 
  ... горе^

...
преди: 4 дни, 23 часа
hash: 101871e66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Хубаво е да се решиш, така със сигурност ще има резултат, които ще е добър.

 
  ...
преди: 4 дни, 7 часа
hash: 0bb9e4883d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Приемам да даде първи сигнал за интерес (и от двете страни ), но не бих демонстрирам за любов и уважение не се молия подавам сигнал ако има интерес от другата страна ОК ако не- не. Жените в повечето случаи се приемат за нещо ПО, но ако бяха по нямаше да са тук а щяха да са при мъжете си, не искат да си признаят че са също нещастни, Моята мила бивша бе много силна и след развода всичките чукачи избягаха и сега е сама, а аз съм с по млада-това е за съветничките които съветват женените жени да го зарязват бащата на децата и да си намерят друг. Както казва една умна жена то качествените мъже са заети- същото се отнася и за женните

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker