Поредният урок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредният урок
преди: 1 ден, 20 часа, прочетена 721 пъти
Здравейте, жена съм на 24 години. В момента се чувствам ужасно и не знам изобщо това кога ще премине.. Тя реши да приключим нещата между нас.. Вярно е и, че връзката ни беше сложна поради ред причини. Да, казвам Тя, защото съм хомосексуална. Тя беше първата ми мисъл сутрин. Тя беше и първата ми любов. Всички моменти заедно. Всеки спомен. Давах всичко за нея. Тя живееше вътре в мен.. Не знам как изобщо е възможно човек който толкова много те е обичал, би загърбил всичко за минути.. Просто така, с лека ръка. Не мога да го повярвам все още.. Или поне не го искам! Болката е непоносима! Едно разбрах. Не винаги отсрещната страна ще държи на думата си и ще остане до теб. Чудя се дали изобщо някога ще срещна жена, която ще бъде искрена с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 17 часа
hash: 1169d1002c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Когато жена пита "Чудя се дали изобщо някога ще срещна жена, която ще бъде искрена с мен" кой е виновен? Жената която пита или жената за която се пита?

Търси си съпруг.

 
  ...
преди: 1 ден, 11 часа
hash: b88e778832
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Със сигурност ще срещнеш, поне по-вероятно отколкото искрен мъж.

 
  ...
преди: 1 ден, 10 часа
hash: 9241152653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Искрено ти съчувствам. Бих искал да мога да те утеша поне малко.
Понякога любовта е непостоянна. Понякога обичаме не някакъв човек, а образът, който сме си изградили за него. Възможно е приятелката ти просто да е осъзнала, че не сте една за друга. Ако си била винаги искрена с момичето да себе си й била отдадена, очевидно не си ти причината връзката ви да приключи и няма за каква да се виниш. Защо не пишеш на твоето момиче? Изяснете какво е имало между вас и защо не може да продължи. Направи си собствен извод и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 9 часа
hash: 9122236f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ужасно е постъпила с теб и според мен -или те е заблуждавала от самото начало, вероятно единствено -с цел секс(а милото отношение.. да е било път към тази цел), или е започнала да се среща с друга.

Възможно е и да е имало други фактори, които да са сочели не добра съвместимост...

Каква възрастова разлика имахте? С какви професии сте? В един град ли живеете? И какви зодии сте? Ако едната е била екстроверт, а другата-интроверт, това също е предпоставка за раздяла. Ще се радвам да отговориш на въпросите горе...

А също и по какви жени си падаш-по-големи или по-малки от теб? Женствени или мускулести жени харесваш? Самата ти- каква си по характер?

 
  ...
преди: 1 ден, 6 часа
hash: ce0dfed170
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Гей връзките са сложно нещо - и между жени и между мъже. Казвам го от опит, макар и не гей, а би, преди години съм имала опит за пълноценна връзка с жена, но до никъде не успяхме да стигнем.
За мен, да създадеш хомосексуална двойка е като да направиш чифт от две десни или леви обувки - на теория се получава, но на практика - не. Все нещо куца.

 
  ...


...
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 9122236f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От н. 4 до авторката - пропуснах да кажа, че те разбирам идеално, защото и с мен постъпиха така преди месец и половина.
Ако искаш да се запознаем, опитай да напишеш ел. поща в коментар и надявам се модераторът да допусне коментара.

 
  ... горе^
преди: 22 часа, 21 мин.
hash: 67bf1b8462
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От време на време се появява тема от сорта "Мъж съм и обмислям сериозна връзка с би-сексуална жена. Има ли смисъл? ", най често писана от разни екземпляри които са били силно впечатлени от някое порно с трима, и са решили, че живота е като на кино. Най жестокото е когато въпросния мъж наистина има някакви наченки на привързаност към тази би дама (а всъщност се самозаблуждава, за да придаде някакъв по специален привкус на мераците си) и е влязал в терзания, където от едната страна си мисли, че реалния им живот ще е стил софт порно със чувство, интимно мляко и едновременен троен оргазъм "щото те много се обичат, не като другите". А от другата страна на тези му терзания се намира здравия разум който му казва неща от сорта, че хетеросексуален мъж никога не би трябвало да обмисля сериозно връзка с такава жена, по ред причини. Авторката намеква за някои от тях, къде явно, къде не. Особено ако можеш да четеш между редовете.

Да де ама нали мечтите умират последни. Особено мокрите такива. В крайна сметка, номер 5 е права.

 
  ...
преди: 10 часа, 52 мин.
hash: e482942089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Най-големият урок, който хората като тебе трябва да научат е, че "връзките" между двама души (любовни, сексуални, партньорски или както и да ги наречем) съществуват от памтивека, за да се създава поколение! Не за удоволствия, не за хахо-хихи и ме за бъкане по дупките (или поне - не само за това)
Което пък предполага хетеросексуалност...
Няма хетеровръзка -> няма пълноценно семейство -> няма деца -> няма те и тебе след 1-2 поколения...
Точка!

 
  ...
преди: 10 часа, 46 мин.
hash: e482942089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   №5, абсолютно вярно емпирично заключение! При това, подкрепено от фундаменталния факт, че хомо-връзките са безсмислени в своята същност (създаването, отглеждането и обаразоването на деца)!

 
  ... горе^
преди: 9 часа, 4 мин.
hash: fa782847d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От Авторката до номер 4: Потърси ме в you tube под песента на Calvin Harris Desire, да малко странен начин, но модератора не иска да го публикува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 4 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker