Хората, които съблазняват всеки и всички са привлечени от тях - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хората, които съблазняват всеки и всички са привлечени от тях
преди: 1 ден, 23 часа, прочетена 479 пъти
Добре де, в ерата на хипергамията и порнографията, ще разбера малко това всеки да иска най-хубавото, макар че само визуално с повърхностна връзка нищо не става. Разбирам и хората, които избират добротата и хубавите качества в един човек. Разбирам и някой да избере изстрадал, но човек за пример някакъв. Но тук имам въпрос, щото не веднъж съм виждал това нещо в живота.
Мъж или жена, не грозни, но съвсем далеч от "топ" (разбирайте оценки между 5. 5 и макс 7, не ползвам скалите иначе), които всички около тях ги харесват, а на всичкото отгоре често и нарцисисти са въпросните, егоисти, не изпъкват с лични качества. Давам примери, не много, но достатъчно ясни такива съм видял в живота си.
Моя съученичка. Още от класа всички момчета бяха влюбени, после в живота стана един вид фаталната жена. Самият аз бях попаднал в мрежите, уж приятелски, но аз такива ги разчитам. Тя мореше мъжете, в 30-те си сме сега и още същата работа. Обличаше се често в червено с червено червило, имаше магнетизъм, но нищо особено иначе. Нейн следващ приятел дори пробва да се самоубие, когато тя го остави. Носи й се име на страшен тартор и луда жена и въпреки това около нея, мъже от различни нации - милионери, едни от желаните ергени в България също. Не се шегувам. И не, не е иначе с привлекателно поведение, до трета среща дивата врачанка в нея излиза наяве.
Една самотна майка. Бившият мъж я издържа още и то стабилно, има и бавачка, а не работи. Не е от тези кифли, влизащи в по-лъскавата категория, не се поддържа. Тя би шута на мъжа си, алкохолизирана е, а той даже я молеше да се съберат. През това време върти други, често по-красиви от нея, които искат и на тях да им роди и да се женят за нея.
Ето и мъже такива има и съвсем не броя пари в тази категория, дори не умения за общуване, може би донякъде, но често хората първи им се лепят. Един познат 1. 70, така че изключва масовата теза за ръста. Приятен е в лице, но чак красавец. Шегаджия е, но не ходи да заговаря жени, обаче постоянно е имал някакви около себе си, по-ниска от него половинка не съм виждал. Най-често по-високи или на неговия ръст готини мацки. Той сега е женен и ще става баща с уникално красивата му жена.
Така че често не разбирам, явно ли го имаш, или го нямаш. Някой ще каже, че тези хора може да са много добри в леглото. Е добре, ама по-хубави от тях се влюбват преди да са спали с тях и тичат подир им. Много повече са отрязаните, особено при тези жените отколкото "намазалите". Не виждам една причина, затова мисля, че е някакъв чар. Необясним често. Общото между тримата е, че се държат сякаш за нищо не им пука.

Преди да питате какво ме интересува, ами виждам теми на мъже, които казват, че изглеждат добре и си личи, че търсят проблема в себе си, на изстрадали жени, които често са големи красавици, или изпъкват с качества на домакини, имат възможности, практични и скромни. Нещо от този род. Да, има много хора, които реват, щото сами тичат по боклуци или неподходящи, но обяснете ми как така има хора, в които всеки от противоположния пол около тях залитва и то сериозно.... каква е тайната? Явно не е нереална красота, ръст, секс, домакинство, възможности, телосложение. Първи отиват при тях другите! И винаги искат сериозни отношения. Угаждат им за всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 13 часа
hash: 4312108aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Един вариант, може да има и други. Карат те да се чувстваш специален и започваш да се раздаваш за тях. Оттам нататък си пристрастен. Обичаш това, в което си инвестирал.

 
  ...
преди: 1 ден, 8 часа
hash: 343ea4ab05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   А ти откъде си сигурен, че тези, които тук се описват като добре изглеждащи мъже, домакини-красавици, скромни и пр. действително са такива?

 
  ...
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 966d5cf7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Леле... Ти цял трактат можеш да напишеш за живота на тази жена... Такива като теб са ми малко смешни, ако трябва да съм честна. Тя те допуска до теб чисто приятелски и е мила с теб, а ти си водиш хронологии с кого спи, как се алкохолизира и така нататък. Ами не знам какво да ти кажа, освен да се прегледаш, но ще опитам да коментирам по темата...

Някои жени имат качества, които простите мъже не могат да забележат, защото не познават - никога не са ги виждали и не могат да ги разпознаят и категоризират, точно както и ти не можеш. Много под нивото си ѝ просто, затова и си останал "само приятел". С други думи - не се мъчи и не го мисли.

И още нещо - това, че тя е по-съблазнителна и магнетична е просто до природа. Има и такива жени. Всичко това при тях е естествено и поради тази причина хората се чувстват привлечени към тях, а не към хора като теб - и без грим да излезе, пак ще е така. Докато ти се криеш под маската на приятел и се дразниш на това, че не си бил с нея, пускайки цяла тема за това как не била толкова специална из форумите и паралелно представяйки си я в разни интимни ситуации и моменти... тя е просто себе си и не се крие зад фалшива маска. И ето това ми се струва много специално. В пъти по-специално от това, което ти можеш да предложиш, например.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 343ea4ab05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мдаааа... Високо е гроздето и кисело.

 
  ...
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 7ea1d8defd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мен например открито са ме сваляли около 30 жени! Имало е и доста, за които приятели са ми казвали, че ме харесват, а аз дажи не съм и разбирал.
Вече съм на 50, с 2 големи деца, но и в момента пак ми се увърта една жена - самотна майка, която е супер готина и секси. Тя живее с един много по-млад мъж от мен и не ми се занимава. Тя е на 36-37, а той на 32. Комуникираме си тайно с нея, но не сме правили нищо. Знае че я харесвам, но аз се правя на безразличен, което имам чувството, че я кара още повече да ме иска.
Миналата седмица докато ходех в мола си засякохме погледа с една жена- е, как не отдели поглед от моя, накрая и се усмихнах и отместих поглед.
Вчера една жена с коята говорих така ме гледаше в очите и лицето, чак и беше изписано на лицето, че ме харесва!
Не знам какво ми харесват толкова - поддържам се (тренирам 7 дни в седмицата), въпреки, че вече съм на доста години.
1. 80, 68 кг, спортно телосложение - тип тенис на корт (оформени, но неголеми мускули), тъмно кафява коса, зелени очи. ( май най-много се взират в очите ми, особенно, когото сложа зелена дреха)
Не съм богат, но винаги гледам всичко да е в горе-долу в крак с модата и да е в тон - облекло, аксесоари.
Харесвали са ме и когато нямах пари за дрехи и носих каквото мога да си позволя.
Явно човек има някаква аура, която се усеща от другите.
Също сам забелязал, че има хора с допълващи се енергии и когато се срещнат подобни хора, стават тези неща, като любов от пръв поглед, пеперуди, и т. н.

 
  ...


...
преди: 1 ден, 1 час
hash: ebd6d53510
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От човек на близо 60 години - щастливо женен.

"Хората, които съблазняват всеки и всички са привлечени от тях"

Авторе - такива хора НЯМА!

Няма хора от които ВСИЧКИ да са привлечени!

Има хора, които се харесват визуално и са привлекателни за ПО-ГОЛЯМАТА част от хората, но не за ВСИЧКИ!

Единствено такива хора, от които всички хора са били привлечени, но не само визуално, а ДУХОВНО, е имало сред Православните Светци - примерно някои от Оптинките старци, Свети Серафим Саровски, Свети Йоан Кронщадтски и др. защото Божията благодат явно е присъствала в такива хора. И хиляди хора са се стичали към тях, за да получат духовен съвет и утешение...

Но ти имаш предвид нещо съвсем друго.

Това за което ти говориш се нарича: чар, обаяние, лъчезарност, също и сексапил - просто има хора, които го притежават по рождение, и ти говориш за тях.

Такива хора се харесват на по-голямата част от хората, но ти грешиш за тях като си мислиш, че са много щастливи!
Напротив!
Това е голямо изпитание за този човек, защото пред него има много повече изкушения и съблазни. И принципно той пада много по-често в грехове, отколкото обикновените хора.

Така, че съветът ми е да не залиташ по такива жени!

Аз съм имал три много красиви приятелки преди жена си, а едната беше 100% на това, което ти описваш като визия. С нея където и да отидехме, постоянно всеки се обръщаше да я гледа, а като влезем в заведение - всички мъжки погледи се заковаваха на нея...
Но беше с "празна" и "куха" душа - и аз прекратих тези отношения, защото аз си търсех жена с цел брак и създаване на семейство. А за човека в семейството няма значение красотата на другия човек, а важни са други неща и качества!

Затова ти потърси подходящата за теб жена - за твоя съпруга!

Писал съм го и в други теми, но и на теб ще ти го напиша:

Ще напиша още веднъж какво значи подходящ човек за създаване на семейство, защото виждам, че много хора не са наясно с това!

За да си създадеш добро семейство - трябва да намериш подходящата за теб жена(и ти да си подходящ за нея също! )

Ще говоря за семейството - защото това е едно от най-важните неща в земния живот на човека.

Ето най-важните условия, за да се създаде едно добро семейство:
1. Да имате и духовна връзка.
2. Да имате еднакви(или много сходни) цели, възгледи, приоритети и виждания по най-важните неща в живота.
3. Да се обичате и уважавате, да се жертвате един за друг - това е същността на любовта, да няма егоизъм.
4. Да положите семейството си на здрава духовна основа, която е Христос! Тоест да сключите и църковен брак в Православната църква, за да има Божие благословение над семейството ви и да живеете Богоугодно.

И ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО!

След като си създадете такова семейство, това не означава, че всичко вече е приключило, и може да се отпуснете и нищо да не правите! НЕ, НЕ СТАВА ТАКА! Животът е бурна река, постоянен път, борба, движение, развитие, ако стоите на едно място - течението ще ви изтласка обратно назад!

Затова и в брака ни всекидневно трябва да полагаме усилия, за да пазим всичко това! Защото любовта трябва да се поддържа! Тя не е нещо, което е даденост и не е стационарна и неизменна! Човек трябва да внимава върху себе си, защото изкушенията и съблазните в наше време са много, и трябва твърдо да им се противопоставя, още в зародиш - като започне от помислите!

 
  ... горе^
преди: 16 часа, 42 мин.
hash: ba873e2d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Автора

Първо става дума за две различни жени, ама вие нападате без да четете. Едната е набор 91 (като мен), друга е (01). Първата ми е съученичка, няма деца и семейство, движи в среди със заможни мъже, тя ги реже за брак и деца, майка на й се ставало и те пак влюбени въздишат. Когато съм я харесвал е било преди години и номерът не й мина и мен да ме върти.
Другата жена е 23-годишно момиче. Мъжът й (вече бивш) адвокат 77-ми набор, на 47. С жена си от 10 години не е искал деца, тя му става асистентка тази и той се влюбва, развежда, жени и набързо й прави дете. Още трепери за нея. Тя не работи, но има бавачка, всичко това от него освен за детето е да не работи с мъже, пък тя си ги кани в апартамента от него. Как да не знам, като ми е съседка? В блока, на етажа! Малко или много забелязваш хората около теб и нещата, които се знаят са обществени тайни.
А мъжът е мой далечен братовчед, по-малък с 2 години.
Никой от тях не изпъква с визия или други качества, само той е по-пичага. Особено второто момиче, родило на чичо-адвокат, може да му мине за наборка. Всеки, който ги знае, е залетял, по тези тримата.

 
  ...
преди: 15 часа, 32 мин.
hash: e7050747f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 2, добър коментар.

 
  ...
преди: 9 часа, 36 мин.
hash: 5708af6155
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има мъже, на които жените сами им се натискат. Има и жени, около които се навъртат много мъже. Най-често причината е, че изглеждат различно. Не, че непременно са топ-красавци, но изглеждат различно от масата.
Примерно в България такива са хората с естествени светло-сламени коси. Естествено всички ги виждат, защото изпъкват веднага.
Другия вариант са хората, които в позиция на авторитет. Типичен пример са учителите, особено в университетите.
Хората, които са известни - също попадат в тези категории.

Не случайно - много често такива хора са тотални задници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker