Ревнувам от приятеля на гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам от приятеля на гаджето ми
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2835 пъти
Най-добрия приятел на гаджето ми е пълен боклук. Въпреки че си има дългогодишна приятелка, която е много хубаво и свястно момиче, само се чуди в коя да си го завре. Не подбира изобщо- грозна, курва, тъпа... няма значение. Мене такова поведение ме отблъсква и отвращава. А какво остава като е от най-добрия приятел на моя приятел.

Моя човек страшно си го обича и са много близки. Обаче тоя човек изобщо не е за пример. Не само ку*венското му поведение, а е и безделник. Нито работи, нищо. Издържа го приятелката му. Той се държи супер грозно с нея. И съм забелязала на няколко пъти, че груби реплики, които е употребявал най-добрия му приятел към неговото гадже, след това моя човек ми ги е казвал същите на мен. Като му го кажа той много се ядосва. Казва, че говоря пълни глупости.

Иначе приятелят мен уж много ме уважавал и харесвал. Винаги ми пращал поздрави. Обаче не знам дали да вярвам, аз съм усещала няколко пъти, че все едно се съревновава с мен, кой ще е номер 1 в живота на моя човек. Ревнувал е от мен. Дразнил се е като моя приятел му каже, че първо има да свърши нещо с мен, после ще му се обади.

Не ме разбирайте погрешно- аз уважавам приятелството им. Винаги съм се държала добре и приятелски. Но насила не мога да уважавам такъв човек. От както съм заедно с моя приятел (година и половина) те не са излизали сами вечер по заведения. Виждат се за по кафе. Което ме и успокоява.

Тоя неговия приятел сега се е разгонил още повече. И като го знам какъв боклук е, ме е страх, че ще повлече и моя. Съмненията ми идват от там, че моя човек много му се влияе. Въпреки, че вече са мъже по на близо 30. А и винаги оправдава поведението му.

Последно излизахме заедно и боклука пак намери една долнопробна и грозновата. А тая същата хвърля погледи и на моя приятел. Започва да прави заядливи и преднамерени забележки към мен. Тъпи ку*венски коментарчета с цел интрига и да ме раздразни. Супер ясно става, че иска и двамата да я оправят. После моя човек ми споделя, че оная била казал на приятелят му, че го била уважавала много (въпреки, че го вижда за пръв път) само защото му е бил приятел. Тоест аз го разбирам като намек- да знаеш, че може и двамата да я чукаме. Моя не знам дали се е усетил, защото понякога е малко наивен.
Много тъпо ми стана. С всякакви хора съм се срещала, но в компания, с която излизам да се веселя и забавлявам никога е нямало такива изпълнения.

Моя приятел не знае как точно се чувствам. Споделих му за заядливите коментари и реплики. Той ми каза, да не съм обръщала внимание. Но от къде да знам тоя болкук как ще му повлияе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: a0129a096f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кофти ситуация кажи му аз повече неискам да го виждам нацупи му се и след време му кажи или мен или него
Знам че това не е най-доброто решение ама аз друго невиждам

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6b5fe0ddac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познавам много добре ситуацията ти.
Аз направих така казах на приятеля ми да ходи да се ч. ка с приятеля си щом му е толкова скъп и си тръгнах. След 2 дни дойде да се моли и от тогава е игнорирал тоя смотаняк.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7a96baf93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От друга страна моя приятел е до мен. Въпреки, че трябваше за Нова година да сме пак със същата компания ми каза, че няма да ходим с тях. Но го каза това едва след като видя колко се разстроих. Най-лошото е, че съм сигурна съм, че до ден днешен не осъзнава нищо- мисли си, че са мои капризи.
На мен ми е супер болно и обидно как може да се забъркам в такива долнопробни ситуации и интриги. Аз не съм на 18. Вече съм жена и цял живот съм бягала като дявол от тамян от такива хора. Искам да споделя на приятелят ми всичко, но до колкото го познавам, разговорът ни ще прерасне в скандал. По-склонен е да защити приятелят му боклук. Винаги като излизаме с него става някакъв проблем между нас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 09db79a1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Охх, до болка ми е позната тая история. Аз направих така, че моя приятел да спре да се вижда с копелето, но сега понякога ми го натяква. Искала съм да го отдалеча от всичките му приятели, искала съм го само за себе си... и т. н. Съветвам те да го отдаличиш от такива хора, който могат да навредят на връзката ви докато е време, но се приготви за това че ще ти натяква след време, но ще разбере че е било за ваше добро.

М. Б.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker