Възможно ли е да съм толкова сляп... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да съм толкова сляп...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4828 пъти
Историята ми е доста дълга, но ще се опитам да я предам колкото се може по кратка. Става въпрос за едно момиче.

С това момиче се познавахме близо 2-3 месеца и аз реших да действам. Тогава тя ме отряза и реших да продължа напред. Минаха се 8-9 месеца и наближи рождения ми ден, който прекарах болен от шарка. След като се оправих на следващата вечер се срещнах с нея и момчето заради което тя ме бе отрязала. Аз изревнувах, но си казах карай и се прибрах. На другия ден тя най ненадейно ми писа и ме пита как съм. Започнахме да контактуваме и накрая я поканих да излезем. Отново всичко към нея ми се върна, но реших да не бързам.

Така стана, че почнах работа и трябваше да замина извън града за 3 месеца. Тя ми се обиди, че не бях и казал, но й мина. Не се бяхме чували месец, но тя започна да ме търси наново. Пишехме си смс и по фейсбук цял ден и цяла нощ. Реших, че като се върна ще действам.

Дойде денят за действие, но тя отново ме отряза. Реших да постъпя мъжки и да се съглася с решението й. Тя ме блокира отвсякъде, но не за дълго. Минаха 2-3 дена и тя почна пак да ме търси и тогава си казах - тя е красива и умна - ще се боря за нея! Минаха се 2 месеца във филми, но накрая тя преодоля страхът си от обвързване и тръгна с мен.

Целият проблем беше, че момчето, с което я бях видял непосредствено след болестта ми бе от Шотландия и те поддържаха връзка от разстояние. Нейната мечта също беше да учи във Шотландия и беше на път да се случи. И все пак ние тръгнахме. Повярвайте ми по хубави десет месеца от живота си не съм имал. Да - карахме ме се като всяка двойка, но ни минаваше най-много за 2 часа. Тя беше просто перфектна. Думите й - винаги съм мечтала за мъж като тебе - още ехтят в главата ми.

Но дойде време да заминава за Шотландия да учи. Бяхме сме разбрали, че ще имам отворена връзка. Дори последната ни вечер бе все едно изкарана от някоя романтична сапунка. Аз й се бях отдал напълно както и тя на мене. Дори имахме план да живеем двамата в Шотландия. Нея това я плашеше, но също го желаеше.

Дойде 3 септември тази година и тя замина. В началото го приех доста тежко, но свикнах. Не бяхме се чували няколко дена - най-много да си кажем. Добре сме и това е. Тя замина там с майка си. В момента, който майка й я остави тя ми каза - Трябва да се разделим. В него момент и двамата имахме работа и не можехме да говорим. На вечерта проведохме дълъг разговор и тя накрая ме остави. Но искаше да си останем приятели. Цитирам - прекалено си ми важен, за да не си част от живота ми. С неохота приех. Мислех си, че като се върне ще поговорим и ще се съберем.

Мина се 1 месец и през това време ние водихме много скандали. Тя постоянно казваше, че няма да се върне при мене, но продължавахме да се търсим.
Накрая след поредния скандал тя се пречупи и каза, че не може така, че все така силно ме обича и, че все така още ме иска. Станах най-щастливият човек на света. Знаех, че като се върне ще бъдем заедно. Прекарахме (ако може да се нарече) заедно 2 седмици. На края на втората тя ми каза - Изчакай майка ми звъни по скайп. Мислех, че бързо ще премине всичко, но продължи час и половина разговора им.

Написа ми - нашите ме разплакаха, лягам си, липсваш ми. На другия ден тя каза, че не иска да живее във спомени, че не иска да бъде сама, но не може да поддържа връзка от разстояние. Искала да има някой до нея! Аз изрекох доста силни думи не си говорихме цяла седмица. Но отново се пречупих и пак почнахме да контактуваме. Това става около 15 октомври. И отново почнаха скандалите - че няма да се събере с мене, че трябва да спра да си го мисля, но че съм важен за нея. Казваше ми - след моето семейство ти си най-важния за мен.

Дойде началото на декември и скандалите ставаха все по-жестоки и по-жестоки. Да, водихме и много хубави разговори. Една вечер се притесняваше за изпита си и я успокоих. Тогава ми призна, че понякога си мисли за мене и, че понякога заспива с мисълта и чувството, че съм я прегърнал. В същият ден бе ходила на коледния панаир и си представяла, че сме били заедно, но искала да се събуди и да знае, че и аз искам да сме само приятели, защото я убивало да става всеки ден с мисълта, че аз я обичам, а тя не е с мене.

Един друг елемент от скандалите ни беше това въпросно момче, което беше в Шотландия. Те бяха в един град и понякога излизаха заедно. Той там си има приятелка и то сериозна, но моето момиче ми е казвало, че понякога я зарибявал. 22 приближаваше - това бе денят, в който щеше да се върне. Понякога се поддаваше на шегите ми и подмятанията ми. Виках и на галено име, което измислих за нея и това само я радваше. Знаеше, че още имам същите чувства към нея.

И така тя се върна. И ме изненада - бе накарала най-добрият ми приятел да събере всички от компанията ни - но главно мене. И се зарадвах, но усетих нещо странно, започнах да я прегръщам, а тя искаше само да я пусна. Не го каза, но се дърпаше с пред текст, че иска да се съблече - започнахме двамата да се джафкаме и да подмятаме разни коментари един за друг. Тя трябваше да тръгва и ме изкара с нея. Беше ми донесла подарък от Шотландия. На него беше и начина, по който и виках. Аз я прегърнах и й прошепнах, че много ми е липсвала, а тя ми каза, че всичко се е променило и не трябва да очаквам нищо. Питах я дали има друг, но ми каза, че няма.

Днеска сутринта отново се скарахме. Въпреки всичко отидох до тях с един приятел, който ме чакаше отстрани и й дадох подаръка. Започнахме да говорим и да я прегръщам, но в един момент ми каза - спри, че ме връхлетяват спомени. Отдръпна се и се качи в тях. Тя знаеше, че моят приятел е отвън и ме чака и ме накара да побързам. Не минаха и 5 мин и тя му се обади и го попита дали може да дойде с нас, дойде на кафето, но се държеше странно. Когато и казвах комплимент се радваше, но продължихме с джафкането.
Тогава направих нещо, за което съжалявам. Помолих я да и разгледам телефона и почнах да и разглеждам смс-ите.

Видях, че Inbox И Outbox са пълни със съобщения за него и от него. Не бяха кой знае какво, но последният бе от нея - пристигнах. Разгледах и снимките и видях, че има със всичките ни приятели, но не и наши. Попитах я защо не ми се обади като пристигна с предтекст, че исках да я оставя с родителите й, за да могат да се видят и за това не съм бил аз. Тя каза просто, че е забравила.

Това ме нарани ужасно много. На него е успяла да напише смс - този, който уж не искаше, а на мене мъжът от мечтите й и най-добрият й приятел е забравила. Нищо не казах. Заминахме от кафето и я прибрахме от тях. Това се случи днес. Моля ви, дайте ми съвет или поне отговори на някои въпроси.

Ето пояснения, които искам да направя:
Не ми е дала точна причина според, която иска да се разделим. Нея вечер не пишеше много смислено. Всеки на когото съм казал ми е отвърнал, че не ми е дала причина.
Възможно ли е да се е променила толкова?
Какво да правя - давам всичко за нея - дори със срам бих казал - ако трябва да избирам между нея и майка си не знам кого ще избера.

Дали тя е с това момче пак и ако ли не дали се зарибяват.
И най-важния - възможно ли е да ме обича още. Ако се сетите за нещо друго, което не съм споменал питайте - прекалено тежко го преживявам, а не искам да е тука. Тези дни пак ще се видим. Не сме сигурни, но мислим че има тежко заболяване и ме е страх за нея.
Това е моята история. Извинете, че не се разбира нищо - ако ви трябва пояснение - пишете ще отговоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 60c86d54dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да и се натрапваш и изчакаи тя да те потърси

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: de98eb4506
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Детска му работа. Вместо да седнеш и да си решиш проблемите с въпросната госпожица, ти се разкапваш пред нея. В една връзка мъжът трябва да си тежи на мястото. Ако има проблеми, говорите, има ли решение, варианти. Зрели хора сте. А ти какво правиш? :

- Не те искам.
- Ок.
- Не, ти си мъжът на живота ми, важен си ми, т.н.
- Ок.
- Всички се е променило, не мога да съм с теб.
- Ок.

Очевидно е, че тя не знае какво иска, или търси единствено сещаш се какво у теб. Въпросът е ти да й дадеш ясно да разбере ТИ какво искаш, какво търсиш от една евентуална връзка с нея, как виждаш решението на проблемите, и т.н.

Накратко, спри да се гънеш като вейка под буря, тропни по масата и прекрати тая детска игричка, дето се разиграва. Един човек или иска нещо сериозно, или си търси единия секс. Това е.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 012af41d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма да се получи пич! Колкото по-бързо я забравиш и си намериш нова толкова по добре за теб. Искаше ми се да ти кажа нещо укоражително, но единственото правилно нещо което можеш да направиш е да я игнорираш, и да не и пишеш дори тя да те търси.
Мъж 28

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3fd6372ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че има чувства към теб.. но разстоянието я притеснява, може би... Липсата на причина се дължи главно на това, че тя иска някой да е до нея, а не да сте на 1000 км. и да общувате само по скайп и да чакате да минат 5 месеца, за да се видите за 1 седмица. Разбери, че колкото и да обичаш някой, разстоянието прецаква всичко.

Покажи й, че искаш да знаеш какво се случва в главата й, покажи й подкрепа и разбиране(макар, че си наистина доста разбран и търпелив). Бъди настоятелен, проведете възможно най-сериозния разговор, но без да се джафкате!
Попитай я ясно какво иска и дали ти влизаш в нейните планове. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4f5d066524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен, техните я манипулират да си хване някакъв шотландец, защото като всички прости българи живеят с чувството за малоценност...
Остави я да лапа мухите... гледай своя си живот и не си губи времето с глупачки

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e571fecaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Радвам се, че не съм ти майка. Извинявай, но това момиче с какво заслужи обичта ти? Някой преди мен каза, че мяма да се получи. Няма. след като е толкова несериозна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a849d2e295
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей братле заррежи я! Тя само те разиграва бе човече! Тя ти каже, че си бил най важният за нея и ти се утешуш и край, мислиш си, че те обича. според мен държи на теб но дамо като на приятел! Една, жена която обича някой не се държи така със него! щом ти се дъроа, пиши я бегала! не се унижавай повече бате! тропни по масата и прекрати всичко веднъж за винаги! така само се измъчваш

toti

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 84a328ee4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автора на темата е. Благодаря за съветите, но всичко приключи. Вчера просто се намери кой да ми развали Коледата. По някакъв странен начин заведението в което се събираме бе пълно с мои познати и обикалях масите да си поговорим и да си честитим празника. Аз се застоях на едната маса, а тя беше на съседната с най-близките ми. Дочух само как каза, че дори и не иска да говори с мене. В този момент реших, че няма какво да се натягам и реших да тръгна. Веднага ме последва една приятелка и започна да ми обеснява как тя вече не искала да бъде с мене и защо. Причината била, че прекалено много се била променила. Водихме дълъг разговор и накрая момичето излезе и ме накара да вляза вътре да си изясним всичко. След като се поопразни започнахме да водим разговор. Тя настояваше, че иска да се държа нормално и да я забравя. Започна да ми обеснява как като ме погледне не може да разбере защо е ходила с мене и такива неща. Всичко което е било между нас е защото не е искала да бъде сама. (аз съм й първият в леглото - преди да почнат обидите не бе намерила никой свестен преди това - нейни думи). Изкара го все едно никога не ме е обичала. На въпроса какво ми е дала - от 4 години в семейството си имаме доста сериозни финансови и здравословни проблеми. Всеки ден си лягах с мисълта, че не искам да се събудя, докато не се появи тя. Накрая от постоянното бучене й казах, че ако иска мога да приключа лесно нещата - изтървах си нервите и я нерокох, долен боклук. Тя стана и си замина. Тя чу как не го мисля понеже ме попитаха пред нея дали е така, но всичко свърши. За протокола отново изкара го че това между нас е било използване от нея. Познавам я не е такава. Вероятно го е казала за да я забравя по лесно. Сега ще сме заедно на нова година, но мисля да не ходя. Не мога да я погледна в очите след тази обида която и казах...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 28441e4576
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен, ти си страшно много влюбен, а това момиче те използва. Така ми звучи. А също, тя иска шотландеца, но той явно не държи много на нея, защото си има друга. Това ми става ясно от това което си написал. Понякога човек е толкова влюбен, че не успява да мисли логично. Мисля, че би ти се отразило добре сега да си приказваш с приятелите си и да излизаш с най-различни хора в свободното си време и да се оглеждаш за друга приятелка. Опитай се да не се поддаваш на това момиче. Гледай другите и си мисли дали някоя няма да ти хареса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d614db1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ето това което написа може да стане материал за сапунка ;d
Сериозно - заеби я. Или ще сте заедно или не. Кви са тия дивотии

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 092eb965b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе и друго е ясно. Май тя се съмнява, че и със шотландеца нещо... някакси не е на 100%. Скандали, промени на 1000 градуса после пък други обяснения. Имам сериозно чуство, че те държи като някаква евентуална резерва. Освен това ти е потрошила нервите! Хвани си например една готина украинка.... Аз съм на доста годинки, но до себе си имам една страхотна дама от Одеса. Така де.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 85f83054a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не си перспективен пич. Жените търсят сигурност. Ще си хване някой шотландец, ще му народи едно-две, па след време, като се връща от време на време може да те потърси за реванш. Не си струва инвестицията на време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker