Всеки си има минало, но винаги ли трябва да се примирим с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всеки си има минало, но винаги ли трябва да се примирим с него?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2925 пъти
Здравейте,
Историята ми ще ви се стори сигурно глупава, но все пак да си питам. На 21 съм, приятелят ми на 26 и сме заедно от 8 месеца. Преди време ме беше попитал с колко съм била преди него и аз му казах истината. Пожелах да знам и аз за него но той не пожела да ми каже " някои неща е по-добре да не се знаят". Месеци наред настоявах да ми отговори безуспешно... твърди че не помни, което ме кара да мисля че са или наистина много и не иска да ме нарани (беше му доста криво като му казах за моите), или че се прекалено много че чак да не може да ги преброи. Ще кажете че миналото си е минало, прави сте. Но как може да се има доверие на човек който дори не си знае бройките? Тази мисъл не ми дава мира, сигурно всяка втора която поздравява по улицата е била с него... ами гадно ми е. Вие какво ще кажете трябва ли да превъзмогна този мой проблем и да остана с него? Или и вие не бихте се доверили повече на такъв човек.
Благодаря ви за отговорите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6da5649754
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Приятелят ти е пълен идиот - измамил те е ти да си кажеш, а той си наляга парцалите. Според мен се прави на интересен и далеч не е бил с толкова много жени, споко. Иначе - спри да го ръчкаш по темата, доставяш му удоволствие.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 82a55cfdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Много е просто, той е бил с мнооого по-малко и го е срам да си признае, особено като вижда, че ти си била с повече. И да ти каже по-нататък, че са много, не му вярвяй, според мен 100% си личи, че го е срам да си признае истинската бройка, за да не изглежда задръстен :) Успех ;)
Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 03420c5dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   А аз мисля, че с нито една не е бил. И ти трябва наистина да спреш, защото не е приятна тема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9a34763eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами кофти ситуация, само едно ще ти кажа или ще го преодолееш или не, ако ти каже и са много.... ами била съм в такава ситуация, аз не можех да се примиря, беше ми адски трудно, не съм ревнива по принцип и не ми пукаше с кого е спал, самата бройка ми дойде твърде много, след 3 години разбрах, че просто не е за мен, просто това си оказа влияание... така че си помисли дали наистина искаш да разбереш, това е нож с две остриета, повярвай по - добре е да не знаеш... а и погледни от друга страна може да са толкова малко, че да го е срам да ти каже...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8565fcab6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   АВТОРКАТА: Не мисля че са малко. Знам че е имал и групови изпълнения с проститутки... Не виждам смисъл да ми казва това ако не е вярно, едвали мисли че ми е приятно. Като се замисля всъшност казвал ми е че на бившата си приятелка е казвал че е бил с много преди нея само за да се прави на по- опитен и зрял. Но от друга страна при положение че знае колко ми е криво от това че е толкова " използван" защо да не ми каже истината ако е бил с малко жени и да се успокоя?

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5e460b7cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   а ти с колко си била?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4544b6a4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Миличка, ако наистина ти е добре с него. Ако той е мил, грижовен и ви е хубаво заедно... ккаво сте зациклили на тези бройки.
Явно просто се опитва да вкара някаква интрига във връзката ви. Да му стане по-интересно. Ако това негово минало е оставил отпечатък върху него и това не ти харесва, разделете се. Под отпечатък разбирам - твърде разюздан и не ти е по вкуса, твърде свободни разбирания за живота. Погледни го и си кажи - Виждам ли в него, бащата на своите деца или просто се забавлявам.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8565fcab6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   АВТОРКАТА: Била съм с 13.
Обичам го, и той твърди че ме обича но и двамата сме силни характери свикнали да са водещата страна във една връзка, следователно много често се караме. Не мога да кажа той ли е мъжът на живота ми, но определено като си помисля колко е бил разюздан че даже да не помни трудно ми е да му имам доверие. Хората са казали "По- добре човек с минало, отколкото човек с бъдеще", но ако човек е имал бурно минало възможно ли е да стане кротък и тих? Твърди че преди мен 8 месеца не е спал с никоя... улегнал бил с годините и затова с мен било различно. Не знам аз мисля че човек не се променя без причина, а старите навици си остават дори и да се подтискат.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5e460b7cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ами не са малко, сигурно неговите са по малко а и да не са все тая. щом го гложди рано или късно ще бега. не го слушай какви ти ги разправя, сигурно не му е приятно че си лапала 13 к. ра, не се знае дали са само толкова... а той сигурно понеже е завишил веднъж и сега няма как да ти признае, че са по малко от твоите, а и не му се ще да ти каже, че те мисли за лесна... но рано или късно ще го направи

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9102883483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   не ти е малка бройката, но няма лошо в това... аз преди време направих твоята постъпка... зададох този въпрос, но преди това ми беше зададен на мен... по същия начин ми отговори както и на теб... много са не си знам бройката.. така и не разбрах тогава.. мина се време около една година и разбрах че горе долу колко са.. като за начало мин 8 на които им е бъл първи.. к****е и п******те не се броят, там не мога да ги определя... а другите минават 25.... тежкое боли много и аз всеки ден се питам до кога пак ще изкара изневеря ва ли ми.... незнам... но се живее тежко с такава мисъл... боли много... и само той като ми каже много съжалявам че не съм ти първия, аз му отговарям мен пък това ме прави щастлива.. ако решиш да ги разбереш... бъди готова да те заболи, но преди това разбери с кое ще ожеш да живееш по добре и по спокойна, като ги знаеш или никога да не ги разбереш, ако избереш първото, повече никога не го питай по този въпрос
Успех :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d67724cbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Един от най-глупавите въпроси, които човек може да зададе на любимия си човек е този. Безмислен и глупав въпрос. Миналото не може да се променя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker