Защо продължавам и нормално ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо продължавам и нормално ли е ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2271 пъти
Здравейте, преди време имах доста сериозна връзка. Щях дори да се омъжвам, но нещата не се получиха и се разделихем. От тогава се минаха доста години и аз никога не успях да се привържа към някой мъж и общо взето все съм сама. Никой не ми харесва достатъчно, че да мога дори да се замисля за връзка. Е, не съм си стояла като монахиня, имах няколко връзчици, но нищо сериозно.
Така до миналата година. Запознах се с една нова компания. Повечето от тях са момчета, а аз обичам мъжкото приятелство - дори го предпочитам. Постоянно излизахме заедно, купони, никога нищо общо не сме имали. Само, че се улових, че харесвам едно от момчетата в тази група. Той единствен не беше като другите, беше нежен, мистериозен, малко дръпнат и никога не знаех какво точно мисли. Може би и това ме привлече - не знам.

Времмето се минаваше, а аз вс еповече и повече хлътвах, вече се обличах не по същият начин както преди, сега висях по-често пред огледалото и се контех. Нищо, не се получаваше, той имаше прекрасно поведение към мен, но нищо лично. Една вечер се понапихме и вечерта приключи в къщи. Той не можеше да шофира, а аз не можеш да пропусна единствената възможност той да бъде близо до мен. Легнахме си заедно, като приятели, от алкохола може би малко страстите се разпалиха и се целувахме доста продължително, но до секс не се стигна. Аз бях неразположена, а и нещо ме хвана шубето. Исках го за повече, не само за единия секс. Заспахме един в друг, аз сгушена до него, той до мен, сякаш винаги бяхме спали така. Бях щастлива. На другата сутрин, той ми направи кафе, но не говорехме за случилото се, мисля, че и на двамата ни беше неудобно.


След това, той изчезна и повече и не ми се и обади. Бях бясна, чувстах се пренебрегната, въпреки, че нямах правото, тъй като ние не бяхме нищо повече от едни приятели. Стрястите се поуспокоиха и минаха месеци. Случката обаче се повтори и потрети на различни купони. Всеки път си лягахме заедно, всеки път имаше нежност, романтика, гушкане, целуване, но никога секс... И на мен ми писна. С времето започнах толкова да страдам от тази ситуация и не мога да разбера какво му има на този човек? Опитах се да говора с него, но той се правеше на ударен и ми казваше, че така не бива, че сме в една компания и че сме приятели.

Защо тогава все при мен идва като си пиине, защо все в нас спи като е така и защо ако е толкова пиян, не спи с мен? Толкова ли ме уважава както той кава? Или просто аз не му харесвам като жена? Мисля, че аз не го привличам и че той има само приятелски чувства към мен, за другото не мога да си го обясня.... Кажете какво мислите по въпроса моля ви.

За съжаление нещата обаче не приключват до там : неговият най-добър приятел, също от компанията наскоро започна да прочвчва доста голям интерес към мен, покани ме на вечеря, после на бар, често ми се обажда или ми пише на скайп. Най-накрая си призна, че ме харесва и че иска да има нещо повече от един секс с мен, искал да се пробва на нещо сериозно....

Защо все така се получава? Защо аз харесвам човек, който въобще не ме харесва и защо мен ме харесва мъж, който аз не харесвам? Всъщност приятелят не е никак лош, физически е доста добре сложен и мисля, че ме привлича, но само сексуално. Зная и го чувствам, че ако бъда с него, ще бъде само от лубопитство и само за един два пъти... От мен, той нищо няма да получи...
Та си мисля, че и не трябва нищо да правя с нито един от двамата в тая компания, най-вече защото сме вечно заедно и ако стане нещо на мен ще ми излезне име?
Пък и аз харесвам този, който не мога да имам, а това го знам само аз и той, другите не са в течение на тази тайна.

Ами това е, надявам се, че ще ми дадете мнението си.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc3077db63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ("искал да се пробва на нещо сериозно.... "), неясно изразяване. Как да разбираме, ти си сериозната и той иска да се пробва на теб, т. е. да те пробва как си в секса, или има сериозни намерения, и иска да опитате сериозна и продължителна връзка? Кое от двете? Първото, наистина става с пробване, но за второто пробни няма, то се ражда спонтанно, не става с проби. Тук усещам уловка, да се използва второто тълкуване, за постигане целта на първото!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6b146eba49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ООоо, мила моя.... Винаги така се случва... съжалявам, че те е харесало другото момче, но според мен и този, когото ти искаш не е безразличен. Това, че все не иска да спи с теб на мен ми звучи много романтично. Ако искаш пък да чуеш нещо кофти, ще те "зарадвам" - може би момчето найстина държи на теб, а жените с който спи бързо му омръзват... следователно не иска да си от тях.... Аз на твое място бих била напълно искрена с онзи, към когото нямаш чувства... Виждам, че си много умно момиче.. кажи му в прав текст колко си очарована и поласкана, но си влюбена в друг.... Междувременно не споделяй това с никой, за да не "разцепиш " групата... И да знаеш, каквото и както и да постъпиш ти ще излезеш кривата и ще те изритат от компанията. Бъди търпелива и изритай от леглото си онзи хубостник, кажи му, че си влюбена в него не само на по едно питие, ами и на трезво, ако и той изпитва същото и съумее да превъзмогне своите си страхове ок.... ако не много му здраве. :) Много успех ти желая от все сърце и умната, ей :)
Петя

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 27c5db6751
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   О благодаря за коментарите и съветите.
За пурвият, този, в който съм влюбена от толкова доста време, мисля да го зарежа и да не се занимавам повече. Преди два дена доста ме нагруби с поведението си. Да кажем, че не се бяхме виждали от повече от 2 месеца и аз нормално, си мислих, че като ме види ще му стане приятно. Да ама не.
Просто каза здрасти, как си и нищо повече. Да не говорим, че ходихме компанията на едно кафе и стана късно. Обикновенно поне едно от момчетата ни изпращат мацките до вкъщи. Не и този път. Аз леко се отклоних и казах, аз ще тръгвам от тък, а той дори и не реагира. Нито се обади да пита дали съм се прибрала нормално, нито нишо. Този въобще не го е еня за мен, мисля, че едва ли не ме използва за пристан, когато няма какво да прави.
За този, който ме харесва. Снощи излизах с него на кафе. И по едно време, нешо пламна взаимна вазбуда, ходихме и на дискотека и на барове, прибрахме се късно. Както вече бях опенала, аз го харесвам, но само сексуално. Нищо повече.
Еми качи се той в нас. Цяла нощ се целувахме и натискахме, той се опита на няколко пъти да спи с мен, аз бях почти навита, ама не се получи. Явно не ми стиска. Просто не мога да се разбера и мене си, хем ме кефи поне за секс, хем нищо не правя. Такива жени винаги съм ги мразела, а сега и аз станах една от тях.
Лошото е, че допуснах все пак с него някаква интимност, и сега ми е кофти за това. Той е свестно момче и явно ме харесва. Пич е, и няма да ме остави ако решим да имаме връзка. Но аз съм тази която не иска да има връзка.
Сега след това ми е държание, какво трябва да направя? Да се правя на ударена все едно нищо не е случило, или поне най накрая да спя с него, като е гарга да е рошава поне?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker