Студен е като лед, но има горещи очи. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студен е като лед, но има горещи очи.
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2621 пъти
Имам приятел, но сме само приятели де. Който харесвам, както интелектуално, емоционално и физически.

Казах му. Доколкото разбрах и той ме харесва. Проблема е в характера му. Много е прям, даже до критичност. Не може да се държи мило с една жена. Трудно му е да ми каже нещо хубаво. Като че ли не може да прави комплименти. Толкова е вдигнал гарда към мен, а в същото време очите му издават че ме иска.

Иска да се виждаме и да излизаме, но винаги като има възможност ме критикува за всичко. Това ми действа на самочувствието като жена. А самия той не се държи като мъж. Много е стеснителен и в същото време усещам нещо тиранично в него.

Харесвам го, познавам го отдавна, но не съм мазохистка. Ако станем гаджета, не знам дали това ще се промени. Но нямам нерви да се опитвам да го променям. То или ти идва от вътре да си нежен и внимателен с жена или не. И най странното е че като се държа гадно с него, той се променя и омеква. Като че ли му харесва да е в напрежение. Малко да проявя близост и искреност и той пак се прави на голямата работа. Не знам да се занимавам ли с такъв индивид?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: bdced46446
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо не е наред в главата. Очевидно нещо му се е случило, което той не е имал силата да преживее, и за това сега е толкова объркан. Внимавай все пак.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 01c63cd1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да те е лесно май...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: df6c36ce7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако ти се играе на котка и мишка се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 99a48c07a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурна съм, че няма да ме послушаш и ще направиш каквото ти нареди сърцето, но истината е, че такъв човек може да ти докара много проблеми. Ако наистина не си позволила на нещата да отидат твърде далеч се спасявай! И изобщо не го мисли, ако обичаш поне малко себе си. Най-хубавото при теб е че си усетила навреме и искаш съвет. Не ти трябва такъв паразит, който да храни егото си със заличаването на собственото ти самочувствие. Повярвай ми, намери човек който ще те обича и уважава не само на думи, но и на дела. До болка ми е познат този маниер на недорасъл мъж. Не си го причинявай, за да не пишеш друга тема след време в същият раздел - аз го обичах, давах му всичко, ама той така и не го оцени... Ами истината е, че такива хора не заслужават нищо, не обич, ами и внимание дори.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6b4ce6cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък мисля, че с времето може и да се променят нещата... ако имаш нерви да чакаш, изчакай го да си подреди мислите... ако не- откажи се сега. Дръж се закачливо и не му подсказвай, че намеренията ти към него са супер сериозни. Понякога закачливия тон се възприема по- добре от такива индивиди и току виж си го омагьосала. Няма гаранции за нищо, времето е единствения показател какво ще се случи. Сама трябва да усетиш интуитивно дали си заслужава да се занимаваш с него, жените го умеем това. Успех!

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 109c421023
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да поговориш с него за това и така да научиш отговорите на всичките си въпроси, свързани с неговото поведение. Дай му да разбере, че ти наистина много го харесваш и държиш на него, но не би имала силите и нервите да търпиш тази негова изменчивост в отношението му към теб-питай го на какво се дължи това, дали има връзка с теб или с емоционален спомен от миналото и заедно вземете решение дали има смисъл и можете да продължите напред заедно и да сте двойка или не.

Няма нищо по-хубаво от прямостта и откровеността-по-добре си му кажи всичко в очите, каквото мислиш и което не ти допада, отколкото да се измъчваш постоянно и да гадаеш защо той се държи така, дали това някога ще се промени и така нататък. В крайна сметка той едва ли ти е първият и бъди сигурна, няма да ти е и последният. Говори с него, кажи си всичко, а каквото ще да става. Един живот живеем все пак :)))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker