Хубави жени се продават за пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хубави жени се продават за пари
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 14028 пъти
Преди малко излязох по задачи в центъра, за кой ли пореден ставам неволен свидетел, на дадена двойка при които като си казват довиждане както сега например видях, мъжът-гаджето-любовника, даваше на жената три банкноти от по 50 евра и го чух да казва разпускай си...

Знам че при всяка жена е различно, не ви слагам под един знаменател, но защо мили дами трябва всичко да се върти само и около парите (отнася се за жените материалистки).... парите са средство и необходимост, но не е най-важното...

Аз имам възможности, но за мен това е като нож с две остриета, как ще знам коя ще е с мен заради мен самия, а не заради парите.... Тъжно ми е за тези жени:(, тъжно ми е за мен самия, защото в този материален свят всичко явно е пари, пари и само пари:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c71c476aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което ще ти напиша може би няма да ти хареса. Мисля си, че е защото жените виждат в един мъж бъдещият си съпруг и баща на децата им и затова да искат да са материално осигурени. Дори имаше една история, написана от едно момиче, точно по тази тема. Просто жената като излезе в майчинство ако не се лъжа получава минимална работна заплата, което е крайно недостатъчно за памперси и т. н, абе за всичко, което трябва за едно бебе. Да не говорим за прегледите - и те струват пари. Поне аз така си го обяснявам, може и да не съм права. Но така го обясни и онова момиче. Напоследък при доста жени забелязах тенденция да искат да си стоят вкъщи и да се грижат за дома и децата, което донякъде е правилно, за да могат децата да се възпитат добре. Ако не са тези причини, вече не знам. Това си е чисто материална изгода. Аз не съм от този тип жени, даже мисля като мъж. Затова пак ти казвам, може и да не съм права. А относно това, че се чудиш коя е с теб, защото те обича - можеш да я излъжеш на даден етап от връзката си, че нещо е станало и вече нямаш пари. Ако остане с теб- обича те. Но гледай после обяснението как си си върнал парите да е логично, защото иначе има вариат да те остави, защото си и нямал доверие.
~Кървава победа~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 12dcd9a5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Като срещнеш твоята жена тогава ще разбереш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aefeda47e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Когато една жена се поддържа също не е лесно!
Да правиш упражнения, да се въздържаш колкото и да ти се иска парче шоколад или пица!!! Защото знаеш че мъжете искат слаби и стегнати мацки!
Тя третираш всеки косата си с преси, лак за коса, бои!
Да се гримираш всеки ден, да поддържаш ноктите и кожата си това ако не знаеп да ти кажа струва пари и изисква време!
Ти казваш че жените са повърхностни а нима мъжете не са като оценяват и биват привличани само и единствено от големите гърди, малките задници, дълги, какар изкуствени коси!!!! Вие искате секси мацка, докато пускате биреното коремче, а очкавате и да не ви сика пари е НЯМА КАК ДА СТАЕН!
Преди да съдиш жените погледни себе си!
Ако започнеш връзка с някое невзрачно девойче което не си прави косата, не се гримира и не е с перфектни мерки можеш да си позволиш и да не й правиш подаръци, но когато ТЯ СЕ ПРИГОТВЯ С ЧАСОВЕ ПРЕДИ СРЕЩАТА С ТЕБ ЗА Д АМОЖЕ ДА СИ ГОРД ЧЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛИ МЪЖЕ Я ГЛЕДАТ ЖАДНО И ИМ СЕ ИСКА ДА СА НА ТВОЕТО МЯСТО, то тогава съжалявам драги ще тие нужно нещо повече от чувство за хумор и добър характер!
Това е просто една много стриктна и добре оформена сделка тяло срещу пари, друг доста по-добър вариант на проститутуцията!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 281a32fb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ~Кървава победа~, много е лесно да се говори, че алчността на тези жени(има и такива мъже) е свързана със семейството. Не, определено не е точно така за всички. Да не говорим, че най-важното е способността на мъжа да изкарва пари, а и не само, това, с което се занимава, дори в момента да не му носи много пари също е важно. Това какво работи един човек и как се справя, е част от същността му и от това, което харесваме. Това се отнася и за мъже и за жени.
Семейство не е много хубаво да се създава само с очаквания от едни доходи, защото не се знае кога ще им спре кранчето, а жените, които очакват някой да ги гледа в много дълъг период от време, нали не очакват и да ги уважават, защото двете не стават на веднъж....
Авторе, ти други жени освен направените не поглеждаш ли?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 787fec02d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Авторът е доста фрустриран май, защото няма (хубава) приятелка и си намира причина - ами те са всичките продажни.

Иначе, мъжът ми днес ми даде 50 лв., защото случайно намерихме автомат, от който той тегли пари без такси. Какво сега, купил ли ме е?
С тези пари пък напазарих и има, какво да яде като се върне от работа.
Когато двама живеят заедно, имат общ бюджет. Както и да е - авторът живее в негов си свят.... ако ме беше видял днес, 100% щеше да потвърдя нагласите му. Човек приема информацията избирателно - вижда само това, което ИСКА да види. (руса съм, слаба и поддържана, днес мъж ми даде 50 лв. на улицата - поредната продажна женка в неговите очи)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ff24e8b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ма авторите, ти пък как от неволен свидетел на някаква си 3-секундна сцена на улицата си направи такива генерални изводи? ! Самия ти ми звучиш повърхностно. Дал на жена си пари- ми голяма работа, това моментално проститутка ли я прави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bedda3935e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер:3! До колкото разбирам, вие сте млада, добре изглеждаща сексапилна дама, и излиза че се продавате за пари. По изреченията който сте написала, съдя за вас че сте между 20/27г. До колкото разбрах, Вие търсите мъж, който да изкарва доход, между 40. 000-70. 000лв годишно, за да можете да живеете добре. Като човек с добре развиващ бизнес в България, мога да ви кажа следното:Моите приходи, ще се увеличават с всяка изминала година, докато вашата красота, ще намалява с всяка изминала година, следователно това да изразходвам пари по вас, ми се вижда абсурдна инвестиция, тъй като, първо нямам възвращаемост, второ вашата цена, с всяка изминала година ще става все по малка и по малка. Докато моите доходи, ще стават все повече и все повече, през годините, следователно такава като Вас, за жена няма да взема, тъй като животът е низ и падение, и ако ми намалеят парите, вие ще изчезнете много по бързо, от колкото бих могъл да предположа... Следователно вие може да сте ми само и единствено любовница, и то за кратко време, тъй като веднага щом ви намалее красотата, автоматично ще бъдете заменена с някоя друга, по млада от вас. Но тъй като в момента, финансово Българина е ту добре ту зле, в такъв случаи ако се предлагате на изплащане, моля обадете се!

Wolf 25

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 787fec02d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   О, Wolf, никога не казвай НИКОГА!
Първата жена на мъжа ми е подобна, а той се е оженил за нея и я е поддържал цели 20 години. Накрая му взе и половината от имотите и парите.
Чукай на дърво и сключвай предбрачни договори, че любовницата е лесна работа, но сляпата неделя не пита.
Днес мадамата е стара чанта, но лачена - фитнеси, пластични операции, изглежда на 25. Познай кой е платил всичко това?
Днес му е дошъл акълът и си живеем скромно с него, оценява готвената ми храна, докато бившата е искала само по ресторанти и заведения да я водят. На 45 му е дошъл акълът, а иначе е умен и интелигентен мъж, бизнесмен и т. н. съмнявам се, че на теб на 25 ще ти е дошъл, внимавай!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 281a32fb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А., wolf говори за нещо съвсем различно и тук ли успя да си намърдаш историята? Изобщо има ли някакви ситуация и разговор за нещо, при което да не започнеш да говориш за нея? Тук става въпрос за това как някои жени се предлагат а не за браковете по принцип и човекът не казва, че видиш ли, никога нямало да се ожени и да поддържа жена си ако ще и 50 години.... Боже... ти си нещо страшно.
За мен мъжете, които искат красиви жени, трябва самите да изглеждат достатъчно добре.
Wolf, много остроумни и не твои думи. :) Определено ми харесват и съм ги виждала вече достатъчно. Някои жени сами са си виновни и после се чудят от къде им е дошло.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0e534f4418
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Научете се като крадете чужди писания да слагате КАВИЧКИ. Уважение към трудът на някой друг е.
Wolf, можеше да посочиш източникът, защото някой, който не го е чел това, ще си помисли, че е твое.

Подкрепям номер 3, много гадно и извъртяхте думите, а тя искаше да каже нещо друго, върху което май много малко мъже се замислят.

Лоша

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 167f603b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Докато има мъже, които да пръскат толкова много пари по жени, ще има и такива "дами". Тук говоря, когато става въпрос за много пари. И жените не ги оправдавам разбира се.. И аз съм толкова възмутена от целия този материализъм, че не ми се мисли... Толкова са повърхностни хората наистина..
А това, че всяка жена си търси финансово стабилен мъж е съвсем нормално. В природата на всяко едно животно е. Не сте ли гледали анимал планет :D Там примерно мъжките птици, за да привлекат женската се съревновават кой ще направи по-хубаво гнездо, кой ще го направи по-цветно.. Това значи и че мъжкият е по-надежден като партньор, говоря за потомство. Така съвсем естествено и на подсъзнателно ниво жените си търсят финансово стабилни мъже, които да могат да издържат едно семейство, да предложат подслон и сигурност.
Ив!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bedda3935e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Живота се върти, около 3 неща "ПАРИ, ВЛАСТ, СЕКС"Прочетох нещо интересно "прически, гримчета, дрешки и прочие, това също е пари"Мила да ти кажа това , може да го каже само някоя, която си разпростира краката, повече колкото и е чергата, думите са на жена която няма, но иска да има, тъй като тези който имат, никога няма да търсят от къде, да си "избиват"дадените пари за да изглеждат добре! Трагично е, че някой се имат а умни а са толкова повърхности. Мъже повечето жени са играчки (не всички)Когато една ЖЕНА си играе с вас, играйте си, и вие с нея!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa9de5dc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От Автора:

Тук малко се отклонихме от същината на проблема, може би не съм обяснил добре, мисълта ми е че искам да имам до себе си жена, без значение дали са кокетки или обикновени, тук става дума че жените с които съм имал връзка а те са от-до, в момента в който разбират че имам възможности, веднага се променят отношението към мен и почват без да се усещат да ми се лигавят, лицемерничат и ми се усмихват толкова доволно та чак се дразня, изглеждам добре, не съм някой чичко с шкембенце и т. н. Мислил съм да си взема панелен апартамент с обикновено обзавеждане, и обикновена кола и при запознанство с дадена жена при тези условия да разбера и усетя че е с мен заради мен самия със скромни средства, и така ако мине поне година и любовта ни се докаже с времето, то тогава да и разкрия материалната си възможности. Лошото е че ще трябва да избягвам приятелите ми и обкръжението си, това ще ми бъде най-трудно да скрия, та го мисля още...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35c6039a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пич и аз съм на твойте години, обаче не завиждам. Като няма какво да предложиш друго на една мацка, ще ти гледа само парите.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b1e5cc9a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторе, това с панелката е добре, но нали някак трябва да забогатееш после. Помисли върху това! А идеята не е лоша, но е важно как ще я изпипаш.
Аз мисля обаче малко по-различно. Животът не се интересува от това какво искаме или не искаме. Той си тече такъв какъвто е. Или се терзай, или се научи да го приемаш.
Твоят случай - нямаш жена, каквато искаш до себе си. Кофти! Ама от това не се умира я. Пък и знаеш ли? Утре може да се появи, или в други ден. А може и да не се появи. Ама от това не се мре, както вече казах. Каквото дойде - това е. Да се ядосваш и тормозиш е абсолютно безмислено, защото някои неща не зависят от теб. Това е!
А и винаги една липса може да се замени с нещо. Не напълно, но може. Знаеш какво казват хората. Като няма риба и ракът е риба :)
Късмет

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8b4be15585
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До Автора...

Ха, относно идеята ти - ще ти разкажа една много интересна история...

Мъжът ми си има приятел - бивш спортист, който има доста средства, спечелени по разни състезания, от реклами и тем подобни, но жените му се лепяли (според него) само заради парите.

Наема си панелка, кара трошка и т. н. една година, за да немерел жена, която го иска заради него. Решава да е обаче и много стиснат.
Среща момичето, много свястно и хубаво момиче, което го търпи цели 6 месеца. Какво търпяла - ами непрекъснато мрънкане, как нямал пари, като седнат някъде, винаги тя плащала сметката, пак се почвало с мрънкането.

Е, накрая на мацката ? писнало - не от нямането на пари, а от цялото мрънкане. Зарязала го.

Човекът се чувствал потвърден.

Е, обаче след това мадамата се омъжила също за съвсем нормален човек, които е бил дори по-беден от неговия театър, но просто човекът не е мрънкал.

Изводът - който ви обича, ви обича такива, каквито сте. Не преигравайте. Бъдете себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6fada46e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Лоше, не съм очаквал от тебе, че ще подкрепиш подобно малоумно изказване като номер 3! Естествено, че струва пари човек да се поддържа, това важи и за мъже и за жени. Вярно е, че за жените може да струва малко повече от за мъжете, но това е главно защото жените сами си го правят такова.

Както и да е, това е друга тема, идеята е, че не може да се влагаш пари в себе си, само и само да си дигнеш акциите, и после да гледаш как да си избиеш парите обратно от мъжа. От тва по-проститутска нагласа няма. Много е прав/а номер 12, всеки се поддържа с парите, които има, точно както си купуваш сирене от 5 или от 20 лв. според джоба си, така и за гримове, фирнеси, козметици, парцалки и т. н. За мъжа също струва пари да спортува, да ходи на фитнес, да си купува качествени дрехи, а за истински заетите мъже ВРЕМЕТО, което отнема цялото това, струва много повече, отколкото самите покупки. На мъжете тия пари кой им ги връща обратно? ! Никой - те го правят за себе си.

Що се отнася до идеята на автора в 13 - не съм сигурен, че е добра идея. Има известна логика, може и да проработи, но пък авторе, по тоя начин автоматично си отрязваш пътя към по-взискателни жени, които също могат да са "свястни" (немеркантилни), но просто да държат мъжът им да е с възможности. Това дали една жена е с тебе заради парите или не, си проличава много бързо. Като видиш накъде духа вятъра, биеш шута и тва - или просто чукаш докато ти е кеф и паралелно си търсиш нещо друго. На твое място не бих си крил парите, но бих ги харчил разумно, бих държал жените "на къса каишка", без да ги оставям да ми се качват на главата или да профукват пари за глупости. Само това като направиш, много бързо ще отсееш плявата...

Иначе това с двоинствения живот не е толкова лесно, когато си във връзка, скоро ще станеш разноглед кога как трябва да се държиш...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 253909d715
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   До автора;написаното и вярно да е, звчи твърде наивно.... и мъжът с възможности е достатъчно прозорлив за да разбере, защо една жена е с него.... и достатъчно умен за да бъде с точно определена жена... било тя и хубавица... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b83ba33fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не знам защо отричате мнението на номер 3, то е много вярно. Всеки от вас иска да има до себе си красива жена, като от корица или поне поп-фолк клип. И всяка би могла да изглежда така ако разполага с достатъчно средства. Защото с каквото и да ви е надарила природата то трябва да се поддържа. А природата не към всеки е толкова щедра. Направете една проста сметка колко пари трябват на една жена за да изглежда "лъскаво"- маникюр всяка седмица, фризьор- 2 пъти в седмицата, козметик- 2-3 пъти в месеца, почистване на лице и др. процедури- 1-2 пъти в месеца. Искате хубав бюст- ок, има силикон. Ами спорт. Ами други корекцийки по лицето и тялото- нос, устни, ботокс, филъри... Малко екстеншъни, защото мъжете харесват гъста и лъскава коса. Ами дрешките... Отделно да учи и да се развива, за да не е някоя куха лейка. Да се издига в професията си, за да може после да не срещне някой като автора, който да каже, че разчита само на него.
Авторе, според мен искаш тук, макар и анонимно да си направиш рекламка. Ми ако си търсиш жени в кръчмите, какво искаш да гледат- колко си забавен ли? ! Ти първо колко е интелигентна ли забелязваш или колко й е стегнато дупето?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 281a32fb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (140 гласа)

20.   19, ти не описа красива, а изкуствена жена тип поп-фолк. Ако някоя жена е симпатична изобщо не и трябва толкова много. Ако се поддържа редно е да го изисква и от мъжа, ако се искат пари за да си оправя външния вид, това е продажба на себе си. Какво от отношение искаш да имаме?

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 845746e283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не всички жени се продават за пари. Мои гаджета много пъти са ми предлагали да платят определни неща вместо мен, но много пъти съм отказвала. Приемала съм подаръци, приемала съм плащане на сметки, но пари на ръка НИКОГА. Аз не съм проститутка. Ако жената има мъж, няма нищо лошо той да и даде пари на ръка, за да купи нещо, все пак са семейство и според мен доходите са общи. Но ако е гадже на този етап, приемането на пари кеш, не изглежда много добре. Зависи, аз лично не бих сключила брак с НЕамбициозен мъж или мързелив, на който не му дреме. Не ме интересува, настоящия му статус, нито банковата ми сметка. Ако не обичам някой и не ме привлича, и рая да премести на земята, няма шанс. Така, че не всички жени търсят пари. Някои търсят просто любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d492b6197
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Кубрат, аз не мисля, че мнението и е ограничено.
А пък да кажеш, че женската подръжка струва "малко повече" от мъжката е супер, ама супер смях.
Ако искаш може да направим една сметка, напиши колко пари хвърляш ти, после ще ти напиша и колко хвърлям аз като жена.
Вашите разходи за външен вид се ограничават до шампоан, душ гел, парфюм и карта за зала.

Ако един мъж няма пари да ми изкара хляба на масата, то да става и да си заминава. Както искайте го наричайте. Боли ме фара.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab18978168
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Според мен мъжът трябва да изкарва повече пари от жената, за да има и той самият самочувствие. Как би се чувствал някой, ако изкарва по-малко пари от жена си и едва ли не тя храни семейството? Подкрепям изказването на номер едно. В един мъж жената вижда потенциален бъдещ съпруг и баща на децата й. Може би е подсъзнателно, не знам, но тя преценява как ще живеят децата й, дали няма да се лишават, дали мъжът ще може да издържа семейство. Наречете ме старомодна, но това е моето мнение. Но не отричам и наличието на разни глезли, бих ги нарекла дори паразити, които харчат пари за глупости и спят с дебели чичковци, за да си направят утре маникюра или прическата. Тях не искам да ги коментирам, защото не разбирам мирогледа им.

Ледената кралица

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce0c751ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ледена кралица ми взе думите от устата. Особен проблем с „мизерниците“ имат, според мен, жените от нашето поколение - под 30.
Повечето от нас си спомнят мизериите на 90-те и не искат децата им да се лишават от каквото и да е било.
Когато една жена е инвестирала в образование, кариера, външност, тя има правото да изисква същото от мъжа до себе си.


Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 73743250bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ами просто не парадирай с парите си, както правят много мъже в България. Не говори каква кола караш, какви дрехи носиш, какъв алкохол пиеш и т. н. Дръж се като средно статистически мъж и виж коя жена ще ти обърне внимание и ще е с теб, не защото може би можеш да ? купиш нещо, а защото ти си там...
Лола

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 27b19f761d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   С аргумента, че жените искали повече пари за да могат да осигурят децата си, има нещо вярно но не всичко. Нормално е за една жена да иска едно нормално финансово ниво за семейството, но мисля че автора има предвид един много специфичен кръг от жени, за които "едно нормално ниво" не е достатъчно. Всички хора искат да имат повече пари, но въпроса е колко е достатъчно за да отделят време на истинските си чувства.

На автора искам да му кажа, че наистина това че имаш повече пари може да се окаже нож с две остриета. Моят съвет е да не показваш възможностите си за първите няколко седмици. Ако момичето продължава да излиза с теб, това означава че намира нещо друго в теб. Също можеш да се направиш, че парите са ти свършили да видиш реакцията, но тове не е много по вкуса ми.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 008aba2506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Един въпрос към автора. Жените, с които си имал връзка по какви критерии ги избираш? По визия или по качества, излъчване и интелект? Бъди откровен, моля те. Защото това е отговорът на въпроса ти. Мъжете с възможности търсят красиви жени, защото са сигурни, че с парите ще ги привлекат и задържат, а после се оплакват, че не били с тях заради тях самите, а заради парите им. Ами и ти не си избирай приятелките по външния вид, а дай шанс на по-обикновено момиче, което умее да цени стойностните неща и хората заради качествата им. А това ако си умен можеш да разбереш след месец - два, като през това време не е нужно да й демонстрираш материалните си възможности. Обличай се по-обикновено, карай по-стара кола, не я води в къщи, а по заведения среден клас, или сред природата. По това дали ще е готова да излизате само на разходка или е задължително да ходите по ресторанти и молове ще разбереш доста. Все пак не се дръж и като скъперник, а като средно статистически мъж. Аз не бих се обидила, ако разбера, че по този начин мъжът ме е изпитвал. Ако съм го харесала обикновен, а разбера, че има пари просто ще приема, че ще живеем по-спокойно, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6fada46e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Лоша, много грубо смесваш нещата! За хляба на масата съм абсолютно съгласен с тебе, както и с Ледената кралица и Лаура.

ОБАЧЕ! Това се отнася вече когато мъжа и жената се семейство или поне живеят заедно. Това, за което вие говорите е нещо, което ти правиш за себе си ПРЕДИ да си "хванеш" даден мъж. Ти го правиш, за да изглеждаш добре, да се чувстваш добре и в крайна сметка за да привлечеш до себе си по-"качествен" мъж. Това е инвестиция в себе си, която рано или късно се възвръща, но не може да очакваш да ти я изплащат директно в паричен вид.

Аз като реша да уча в унивеситет примерно, това ми струва много време, пари и усилия, но въпреки това го правя, защото очаквам след това да имам по-добра и по-високо платена работа и по тоя начин инвестирам в себе си. Но не мога да очаквам някой да дойде и да ми върне обратно таксите за обучение, само щото видиш ли съм се "набутал" да следвам. Никой не ме е карал да се набутвам, сам съм го направил, като ми е скъпо няма да го правя и тва е! При вас е същото - никой не те кара насила да ходиш на козметици и фитнеси, ти го правиш доброволно за твое добро, и в крайна сметка печелиш от това по един или друг начин, но не може да изискваш някой да ти плаща собствената инвестиция в тебе.

И още една много важна разлика с твоя пример с хляба на масата - тука не става дума дали мъжа може да си позволи да ти плаща козметичното поддържане, а за това дали е РЕДНО да го прави. Разбира се, че ще си търсиш мъж с възможности, който да може да си позволи да ти плаща глезотиите, но дали ще прецени за правилно да го направи е нещо съвсем различно.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 80a892ba4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Хора, какво се карате за козметиката. Аз хванах, че взех на приятеля ми био-крем за лице, той само го помириса и сбръчка нос - отиде антибръчковия ефект! (а доста се бях оръсила)

На мен ми стига мъж с възможности да СИ плаща своите си глезории, че кремчета, червилца все ще мога да си взема, но само гумите на колата му сигурно струват, колкото моята „поддръжка“ (барабар с фитнеса) за 1 година.
Да си мъж е по-скъпо, определено.
Да си жена е по-готинко, и дрехи има, а и са по-евтини и хубави. Можеш да караш, каквато кола ти е на сърце (Смарт, старо Сузуки.... и все такива до 2000 лв. на старо), без да ставаш за посмешище.
Който е достатачно чалнат да подарява Аудита за Св. Валентин е, разбира се, извън всякаква класация.
В случая, защо да се продават жените за коли - вижте, и коли взимат, и други работи. (ха ха)

Лаура

П.П. Сори, откакто прочетох историята „Кенгуру“ ми е смешно цял ден

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d2991ddbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   То пък да бяха само жените както и да е, пълно е и с мъже държанки които искат парил

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 09ad553099
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Заболя ме главата от четене. Аз съм на мнение, че една жена никога няма да каже на мъжа до нея "дай пари", това че той по собствена инициатива решава да и даде ако щете левче или стотачка не означава, че е с него заради материални облаги. Също не вярвам, че съществуват такива жени, които ще хванат мъжа си и насила ще го затикат в бижутерския магазин за да им купи бижу по принуда. След като мъжа сам прави подаръци или дава пари на жената до себе си за да изглежда добре и да не се срамува, когато е с нея, жената защо да не ги приеме? Освен това всички знаем, че мъжете не могат да обичат и за тях е много просто, когато започнат да гледат на приятелката си като "материалистка" да махнат с ръка и да преминат към следващата кукличка, която да превърнат в принцеса, докато за жената не е. Ако за нея това е било идеалната връзка, тя търси мъж със сходно поведение като предишният и приятел.. А вече, когато са семейни нещата са различни-няма твои, няма мои, и кой кого издържа, всичко е общо. Пък в крайна сметка като мъжете сте толкова дребнави и смотани стойте си самотни и стари ергени

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab18978168
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   , , Освен това всички знаем, че мъжете не могат да обичат '' - тук си в голяма грешка. И мъжете са хора, и те имат сърца. Момиче съм, но знам, че и те имат сърца. Съжалявам за отклонението от темата. По нея ще добавя, че любов не се купува.

Ледената кралица

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 02c5cc95b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   жена ми ме бие и е-е всеки ден. помогнете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2ee2442913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Да така е до някъде всяка жена която иска да създаде семейство гледа да си намери някой с пари особено сега в тази криза, но пък за да бъдеш ти самия сигурен в някоя че не е само с теб заради парите ами че истински те обича, първо ти сам трябва да го усетиш дали тя за теб не за парите ти а за теб дали е готова на всичко можеби тогава би трябвало сам да разбереш дали е за теб или не

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 281a32fb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Невероятно, че го казвам, съгласна съм с Кубрат. Инвестицията във външния вид е дала резултат тогава, когато си с мъжа/жената, кой(я)то искаш. Ако аз се поддържам, ще изисквам и мъжът да се поддържа. Ако за някоя жена това е инвестиция за живот с богат чичко, който да я издържа, това е съвсем друго нещо. Нормалните жени не биха се престарали да приличат на фолк диви и не би им харесало да ги харесват само за външния вид.
Парите за поддръжка, поне на младите, които още не ползват по-скъпи кремове за бръчки, изобщо не са толкова много. Козметиката, която ползвам, не е от най-скъпите, но не е и от евтините. Имам страшно много неща в къщи и не ми е излизало толкова скъпо.

П. П. Дрехите и обувките за жените, не зная дали са по-скъпи, но са много неудобни и по-некачествени от мъжките.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 397c6230ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Кризата не може да бъде извинение, че си търсите мъже с пари. А преди кризата какво беше? Какво ли няма да измислят жените за да се оправдаят. Единствено мога да приема това, че трябва някой да издържа семейството. Съгласен съм с номер 12. Най-точно казаното нещо! Симпатичен и забавен съм, но на мен жени ми казват да не се занимавам с красиви жени, щото разбирате ли не съм им бил на нивото. И това го казват мои добри приятелки само като ни видят на снимка, без дори да я познават. При предположение, че вече съм я свалил. Но знаете ли, лошото е, че обикновено познават! Така, че за какво си говорим! Един познат казва "На първо място гледат портфейла, а това дали си забавен или умен са само екстри към него" Според мен днес парите свалят жените много по-успешно от шегите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a80f7fb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Интересна тема сте подхванали, някой коментари са много сполучливи, други са... как да го кажа " завистливи", но всеки си има своята гледна точка, и за него е права, авторе ето какжо ще ти кажа, давай толкова колкото полочаваш, нито повече, нито по малко, само така ще бъдеш оценен, колкото до 25г кифли... Авторе тази красота няма да им е вечна, тя ще е до към 30 в най добрия случай 35, но при положение че се "хабят така" и 28 не знам дали ще искарат :(

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cad25a18d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Хубаво е мъжът да е стабилен финансово, за да има самочувствие и наистина - когато се наложи да може да издържа семейство. Съгласна съм с коментарите, че подсъзнателно жената търси и финансова стабилност, дори и да не си го признава, това е природа. Обаче - за умната жена, добрата жена според мен е достатъчно едно средно ниво на задоволеност така да се каже. Което означава мъжът да има професия или компетентност, а не да е просто далавераджия или нещо от сорта, което осигурява доход ден до пладне (така ли беше приказката).

Една уважаваща себе си жена не би следвало да разчита на доходите единствено на мъжа си, а е хубаво да бъде самостоятелна, образована и т.н. От там нататък - каквото дойде добре дошло, както каза някой по-горе, просто се отчита факта, че ще се живее по-спокойно.

От такива, които първо гледат портфейла - бягай надалеч. Що ли си мисля, че те обитават главно нощните фолк клубове. Виждала съм ги такива - екстеншъни, напомпани джуки (извинявам се за грозната дума) и разбира се тъп поглед.

Но, авторе, не абсолютизирай - по мое мнение тези екземпляри далеч не представляват масата от жените. В моето обкръжение на класни мадами няма ни една такава, всички сме естествени хубавици и с одухотворен поглед, а мъжете ни далеч не са богаташи:))) На най-богатия младеж в компанията ни жена му е най-скромна, така да се каже, детето си даде на ясла на годинка, за да не се налага той да я издържа. Само едно момиче е със силикон, но платен със собствени средства.

Има свестни жени, но стой далеч от поп-фолк средите, че там направо плашат, ама не само женската част :)))
И още нещо да кажа по повод поддръжката на дамите - хубавото си е хубаво, на по-млади години (докъм 40) дори не са нужни особени средства. Да не сме смотани нещо, че не можем да си направим маникюр, преса и други подобни (не се и сещам какво толкова). Че да ходя на "специалист" за тези неща :) Най-много карта за спорт, ама аз и до нея не опирам, защото си имам стадион до нас. Разбира се, въпрос на предпочитания. Хайде обаче не го изкарвайте така, че мъжът да си мисли, че трябва да е милионер едва ли не, за да може жена му да се поддържа. Да му се внушава имам предвид :) Вече след 40 някъде - да, малко повече средства трябват.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ebfa274d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Стара тема, ма с лачени дръжки явно, за това нека и аз се включа.

Ми то само красивите могат да се прдадат за пари, при това до време, после се появяват други по-крехки за тази работа,а досегашните ако са имали късмет да спестят нещо, правят я бутици , я масажни салони, я сватбени агенции:) Тия другите дето са прахосали всичко, стават недоволни и кисели продавачки, които си личи че са били някога красиви, ама не са лапали правилните пишки , или пък са си изиграли лакомите козове както не трябва:)

Кво има толкова да се мисли, кой иска да се продаде да се пробва, само че знаете че е важен резултата след това, а тия повечето пущиняци живеят, все едно няма утре, а само днес. И така един ден братко, ни приятели, ни някой дето да ги ебава за слива, нищо че някога била красавица.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 998af787fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Не завиждам на някоя ''изпъната'', платена кака, дето само тя си знае цената какво и коства всичко това.
нали се сещате, че силикона и гримовете се заплащат скъпо? !
оня ще я бие, ще я унижава, тя ще му бъде просто една подлога.
а на никоя жена не й пречи да е ''изпъната'' и достойна.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3a06e40732
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Ами спрете да вървите с пачките напред. Свястната жена се познава по това, че няма да обърне внимание на това, каква кола караш, в какво заведение можеш да я заведеш и колко пари да пръснеш, какви маркови парцалки можеш да й купиш. Ще я познаеш по това, че на нея ще й е приятно и на пейка да седи с теб, било то и посред зима, и да говорите за какво ли не. Ще полага грижи за себе си, но няма да се докара като фолк пача отгоре до долу. Пък, като се замисля... Май си заслужавате да ви използват само като банкомати и вибратори, защото в доста случаи не оценявате жената, която ви иска заради вас самите, а се целите към *поддържаните* меркантилни използвачки. Па макар да знаете, че всичко в тях е фалшиво, душата им също. Така че кой каквото си търси, това си намира.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ff2d334f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Охххх... идва ми да изпиша роман, ама ще спестя. Както обичам да отговарям на повечето мъже/жени, които все се питат "ама що не мен лайно се падна? " "еми защото себеподобните се вривличат! "

Знаете ли, че там някъде има момиче, което ви обича не заради парите, което ще ви боготвори всеки ден, ще бъде опора, най-добър приятел и любовница, която ще ви е вярна до гроб? А какъв е проблема... ми проблема е, че няма да ви хареса :) Ей това е! Защото всеки иска свясно гадже, ама ако може да прелича на маникенка, майната им на тея мърлите с кецове.

Като искаш да си чешеш егото и приятелите да ти завиждат - ще се бъркаш за подръжка, я!
ОФФФ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5395674474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Добре де, разбирам, че в бъдещия си мъж жената търси пари, защото от него се очаква той да осигурява семейството, но защо гледат само това?
Вярно е, че и в днешния свят много жени са неподготвени, самите те нямат умението да изкарват пари например... Все пак, жената е (уж) по- слабия пол, и е логично да не се нагърбва тя да изкарва парите и да носи семейството си на гръб. Защото , ако тя хем ражда, хем отглежда децата, хем работи и изхранва семейството си, то тогава какво остава да прави мъжа? Да го издържа и него ли? Или той да си работи, но да не влага парите в семейството, да ходи и да си ги пропие с приятели, например. Тя тогава може спокойно да си е самотна майка с две деца и хубава кариера, например. Или да си бъде просто жена без деца, но с кариера- да си яде вечер сама вечерята и да се радва сама на кариерата си, например. Или да са двамата с кариера, желателно да са колеги, за да са с общи интереси и да прекарват повече време заедно, и да нямат деца, за да не се налага да издържат никого, и така си делят парите на 50/50 - т.е. - всеки с неговата си заплата- и така си плаща дори и в заведението.Не може ли жените да вдигнат и да си усложнят малко стандартите ? Например да е красив (поне по нейните представи), да е интелигентен или поне интересен, да умее да прави пари, да са си добри приятели и да се разбират добре, да си пасват в леглото, и най- важното - да си бъдат верни един на друг. Ама не защото брака ги ограничава да си бъдат верни, а защото наистина се уважават и се обичат!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 01f3219aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Нали се сещаш не е луд който яде баницата. Жените все пак обичат мъже които не са стиснати, а в днешно време има много такива, но си е негова работата дали ще и даде или не, щом не му пречи.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2cbbce66a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Вижте какво ще ви кажа, мили мъже.... не всички жени са такива каквито мислите, защото си има хора и хора. Темата е стара, но и мен много ме подразни това че автора слага всички жени под общ знаменател. Както каза някой в един преден коментар, явно такива си ги намираш! Има си по-обикновени жени, но в никакъв случай грозни, които могат сами да изкарват парите си, изглеждат супер, добри по душа и прекрасни, а не поп фолк манекенка със силикони, която лапа пишки за пари.... От далеч се забелязва коя каква е мога да ви кажа....
Аз лично съм с приятеля си от 6 години и се е случвало много често той да няма и аз съм му давала, изкарвам си сама и честно парите и знам че ако и на мен ми се случи и той ще направи същото за мен, така че мъже не се заблуждавайте, че само вие трябва да работите и да издържате семейството, защото далеч не е така... Просто трябва да намерите подходящата жена за вас, но това определено няма да е Анджелина Джоли или фотомоделката, с която сте се запознали или манекенката и фолкаджийката в дискотеката...
Поздрави!
Съни

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: faad26f988
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Имам една мечта и тя е да изчезнат всички козметики, гримове, удължения, силиконови цици, джуки и не знам си какви още простотии с които само лъжат жените, че са по-красиви, а всъщност само пълнят джобовете на производителите... ако искате да станете по-харесвани започнете да спортувате, така ще сте и по-здрави, а това е още по-важно!
М21

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: de7c52cd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   "Това е просто една много стриктна и добре оформена сделка тяло срещу пари, друг доста по-добър вариант на проституцията! " каза някой по-горе - Напротив, това си е чиста проба проституция, разликата е, че действието не се развива на магистралата или в публичен дом. Просто стока, която се продава, но докато има купувачи, ще има и продавачи.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: de7c52cd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   №23, откъде накъде "мъжът трябва да изкарва повече пари от жената"? - това поставя жените в подчинено положение, хора - втора ръка, стока, която чака да се продава, супер унизително е!!! Аз пък не искам да ставам нечия робиня, продавайки му се. Даже предпочитам аз да подпомагам някой мъж, а не той - мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7a57436238
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   На жена вяра не можеш да имаш! Винаги някой е по-богат от теб

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: af54101e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   53: объркал си термина: това, което ти имаш предвид не се нарича жена ;)
Лола

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker