Още ме боли! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още ме боли!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2301 пъти
Ходих около 4 месеца с един наистина страхотен мъж. За съжаление направих грешката да се разровя в неговия Фб, телефон, поща и т.н. За съжаление открих кореспонденция, от типа свалка, с други жени. Вдигнах скандал, разделихме се, той съответно веднага започна връзка с една от мацките.

Проблема, е че аз наистина съжалявам за моето поведение и искам да се съберем. Наистина не знам какво да направя. Не ми се иска да повярвам, че към другата има чак такива чувства, не искам да повярвам, че не може да ми прости и отново да сме заедно.
Сега сме в никакви отношения, никакъв контакт.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5d862a2e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами моят съвет е такъв : продължи напред и ако е възможно, дори задължително забрави да се ровиш в личното пространство на хората... клюкарска история :Х
Габи, 18 год.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8029209ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СТ1: Жалка си. Ако тоя "МЪЖ" проявяваше интерес към теб нямаше да се занимава с други. Вземи бъди жена и си намери някой който да иска теб и да не се занимава с други.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c8d12a5d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Права си, че не е хубаво да се ровиш из телефона, пощата и др. лични неща на партньорът ти, но не мислиш ли, че ако се съберете пак той отново ще те мами? Не мисля, че те е обичал щом ВЕДНАГА след раздялата ви е започнал нова връзка с една от тези, с които си е писал по фейсбук. Даже мисля, че я е започнал тази връзка още преди да скъсате. Най-добре го остави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 02d2b9a08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се събирайте повече с този. Не се събирай и с други подобни на този. Ако е възможно предварително проверявай кореспонденциите на всички, за да не си губиш времето.
Зарежи тия стари благородни принципи - да не се месиш и да не ровиш на друг в пространството. Той пък да изневерява е много "принципно, благородно и честно", а? Щом ще е покер - и на двамата е позволено хитруване, лъжи и блъф.
Смело рови! Шансът да попаднеш на честен и без това е едно на 1000.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c9003b508e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не трябва да си ровите в кореспонденцията - било то телефони, социални мрежи, скайп. Това е грубо навлизане в личното пространство на другия. Вършите адски глупавите неща, държите се като тийнейджъри, пък после се вайкате.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ff0788a9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До авторката:
Тук говори привързаността и самотата. Не че е хубаво ровенето в личното пространство, но за да си го направила, вероятно си имала причина.
И какво искаше да стане? Той да те лъже, но ти да не си била ровила? Това ли предпочиташ? Лъжите, че те харесва и обича, докато ти изневерява. Вярно е, че много хора така се лъжат и живеят с лъжи, но ако това е твоето желание лъжци има под път и над път.

Ти наричаш страхотен мъж един човек, който подмолно е и с други жени и който веднага те е заменил. И мислиш, че вината е в теб. Гарантирам ти, че и да не беше ровила в пространството му пак щеше да те зареже, защото такива мъже не могат да са с една жена. Ти искаш невъзможното.
Освен това той трябва да ти прости, че ти си разбрала, че те мами. Това е една много интересна позиция.

Има много връзки, в които хората си изневеряват и това става явно или прикрито. Участниците в някои от тях съм чувала, че нямат нищо против. А ти имаш ли против да флиртува и с други, да прави секс с тях или искаш да ти е верен?
Ти искаш съвет. А какво искаш всъщност? Попита ли се това?

Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 52fc6c6446
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Търсила е-намерила е! И аз много неща съм научавала по този начин. По-добре, че си разбрала истината. Зарежи го този "наистина страхотен мъж":D

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aa9272f49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Обидно е да искаш да останеш с него след всичко което ти е сторил!!! Имай достойнство и знай че не е единствения. Хората трудно се променят, а пък той щом е имал толкова забежки зад гърба ти, значи че пак ще ги повтори. Не търси щастието на грешното място!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81f7407041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не потъпквай себе си, достойнството си.. Той ти изневерява, унижава те, а ти съжаляваш за собственото си поведение, в което единственото грешно е, че си ровила в личното му пространство, но да ти кажа по - добре така, отколкото в заблуда.. Съгласна съм с по - горен коментар, не си била права да ровиш, ами неговото да не би да е по - малко грозно и нечестно.. Колкото и да ти е трудно, продължи напред, с времето ще го забравиш и ще намериш човек, който ще те обича и уважава наистина:) Успех от мен :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 14e5b87e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за изказаното мнение! Когато чета коментарите Ви се надъхвам да продължа без него. Няма да крия трудно е, хубави спомени, обич, липса.... но може би всичко с времето ще отмине. Гадно ми е най-вече, че повярвах, че е различен, че е наистина добър и достоен мъж... е уви. В мен напират желания да му кажа как се чувствам, да се опитам да бъдем нещо като добри познати, да го псувам, да не го виждам. Може би с времето ще осъзная какво е най-доброто решение, само се надявам времето да не е прекалено дълго.
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker