Защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2073 пъти
Здравей те наскоро приключих една връзка... Историята е следната. Момичето за в рамките на една седмица ме запозна с цялата си компания всичките и приятели и т. н.
Случи се обаче нещо не предвидено тя някак ми влезна в акаунта на една популярна социална мрежа, или поточно една от нейните приятелки го направи и са видя ли какво се е случило в последните няколко дни. Сещате се съобщения ала-бала и т. н. И защото имам много приятели, аз съм контактна личност и голяма част от съобщенията ми бяха с момичета... това много ме ядоса. и аз влезнах в профила за да и го върна още на същия ден. И реших да направя така че да приключим връзката си. Не съм много по зарязванията и предпочитам тя да ме отреже..

правилно ли съм постъпил искам женски и мъжки мнения
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81d66f3fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам че сте на по 17-18 години.
Ами и двамата не сте постъпили правилно.
Не е хубаво някой да ти рови иэ нещата беэ твое энание.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bbdb6a851a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В случая правилна постъпка няма. Всеки си преценя за себе си, колко да допусне другия в личното си пространство. Ти си преценил за себе си и това е.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cddd2a6656
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какъв ти е проблема, момче?
Всъщност реакцията ти е много нормална и обяснима - всеки който е н*акал гащите си бърза да ги смени. Някак не ти е комфортно да седиш на оцапано, нали :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d9366ee5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен правилно си постъпил, защото ако и беше простил това можеше да си продължава колко ли не време, проблема е, че някой хора не разбират и няма да се съгласят с мен. Аз така само че с моя приятелка, тя накара един да ми бъде фалшиво гадже, тя ми казваше, че не е целяла това (да имаше някой проблеми след това... ) и направо и пратих шута, тя и тя беше с много приятели и ме запозна с тях ама те естествено не ми бяха някакви големи приятели. Съвета ми е да пазиш самообладание ако стана разправия, и да не обръщаш много внимание :)

~Iv McLonely~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c37d4c56b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хммм... когато си с някой, личния живот или поне част от него, става споделен! :) Нали? Еее... какво е това което те е притеснило или ядосало? ! ... Че е видяла кореспонденцията ти с всички, че какво от това? Мислиш ли че тя също не общува с други, а? Виж, по-важно е не с кой пишеш, а с кой си! А тя с кой е? Била е с теб! ;) Та... ako искаш да изграждаш по-трайни връзки, се научи, да не правиш нещата на големи въпроси. Ооо, ... тя/той пише с други, е и? :)) Края на света не е дошъл? ! :D Ще ти кажа какво си можел да направиш. Да приемеш случилото се, като нормално, и да и покажеш, че за теб не е проблем, защото нищо не криеш! Сещаш ли се, така си цял да и гласуваш по-голямо доверие. Иначе... излиза че се чувстваш гузен, и си се крил от нея! Истината и откритостта, е винаги по-добрият изход от лъжата! ... Или последващите негативни настроения ;)

Е, ако беше зареден с търпение, можеше да поискаш същото от нея. Така и така, е видяла, да поискаш да видиш нейните разговори, стига да се съгласи! ... Доверието е много важно за една връзка. Няма ли доверие, какво тогава има? :) А и ти не си извършил някое престъпление, нали? ! Човек си, общуваш, щеше да е по-странно ако не го правиш. И сега какво ще правиш? На твое място, аз щях да я потъря, и да и разясня, че не ми е станало приятно, но държа много на нея, и не искам една глупост, да ни разделя. Мда... но ти си решаваш :) А тя ако има чувства, няма лесно да скъса с теб. Какво? Мислиш че тя не се досеща за немеренията ти ли? Може да е момиче, но това не я прави летяща в облаците :)) А че не си по зарязванията, че кой пък е? То това е като традиция, да прехвърлиш отговорността и вината в една връзка на другия. Та да излезеш чист от цялата работа!!! Е, хубаво, това е лесно, спираш да я търсиш, и започваш с друга! :D Ама запитай се, това ли е което наистина искаш? И то само заради един профил! ... Е, в последствие ще разбереш какво искаш, и кое е правилно.


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker