Не искам да съм такава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да съм такава
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2890 пъти
Когато съм влюбена в някого.... никой друг за мен не съществува. Съществува единствено ТОЙ и му се отдавам безрезервно. А защо? Защо за мен не правят същото? Когато обичам, както обичам сега.... нищо не ме интересува освен той, вниманието му, обичта му към мен, той самият. НО винаги аз съм обичала ПОВЕЧЕ до сега... винаги аз съм се раздавала повече.... забравям за всичко, дори не искам да спя, за да съм колкото се може повече време с този човек. Защо съм такава? Не искам да бъда толкова обичлива.... никой не го заслужава явно... или по-скоро няма нужда от това. Не съм от онези досадници, които търсят човека до себе си нон стоп, но когато обичам се отдавам напълно. Просто няма скрито-покрито.... искам да сме едно цяло.

От две години съм влюбена в един мъж, но никога няма да бъдем заедно. За него други неща са по-важни от една връзка, разликата ни в годините не е никак малка (на мен не ми пречи) но и хиляди километри ни делят. Не е красавец, обикновено момче е. Не знам какво съм харесала в него, не знам как така ме грабна още от първият път.... но знам, че го ИСКАМ :(. Хора, ужасно е това чувство :(. Егоизъм ли е какво е? Какво означава да искаш някого толкова много, но да знаеш, че никога няма да бъдете заедно, и въпреки това, предпочиташ да те боли, отколкото да забравиш за мисълта за него? Сигурно съм голяма наивница, но и много влюбена. Искам да се променя и да бъда по-недостъпна. Знам, че повечето от вас ще кажат да не се променям.... но искам и аз да бъда поне малко от другата страна. И дори и да съм голяма наивница... любовта ми винаги е чиста и прелива, и не виждам нищо срамно в това да обичаш :(. Дано един ден да срещна любовта в лицето на любимият!
Пожелавам на всички ви много здраве, късмет, и много ама много любов... защото любовта е най-прекрасното чувство на земята, за което си струва да живееш!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f01fe28a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ми е позната.. повече от година бях влюбен в едно момиче, разделяха ни хиляди километри както и в твоя случай. Знам че е трудно, казвам го от личен опит, но моя съвет е.. продължи напред. Аз самия още не мога да се събера, но времето лекува нали така. Намери някое свястно момче.. сигурен съм че има някое момче което ще ти даде любовта която търсиш. Просто продължи, не се измъчвай.. няма полза от това. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 98bdb7f0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това все едно аз съм го писала! Не си едимствената, а освен това имам и една приятелка - обичлива и романтична като мен, а явно и като теб. Така че, има и други като теб.
Казваш, че искаш да си " от другата страна ". И там не е никак приятно. Когато съм влюбена, всички останали са невидими. И аз като теб съм влюбена в един мъж. Междувременно в мен се влюби втори. Или поне много ме хареса. Гледаше все да не се разсърдя, интересуваше се от мен, от проблемите ми, утешаваше ме, когато обектът на желанията ми ме тревожеше. Но така и не успя обожателят ми да ме спечели и да бъде с мен. Много е неприятно да гледаш как някой се натъжава заради твоето безразличие.
Остани си все така позитивна и обичлива. Нека душата ти е все така чиста.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9564606bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ох мила и аз съм в същото положение в момента... Много съм влюбена в едно момче и той не е безразличен, но си мисли че и двамата сме прекалено силни и еднакви характери и не може да бъдем заедно... Скоро не съм имала връзка и по принцип не съм толкова отдадена (имала съм 2 сериозни по 2г) но за него е различно. Не ми излиза от главата, постоянно мисля, говоря за него че чак аз не мога да се трая, какво остава за приятелите ми... Досега се виждахме често но понеже сме от различни градове а учим в един, скоро няма да е така. Единственото което ме успокоява е че това което не виждаш го забравяш или поне малко ти минава... освен ако не умра от факта че няма да се виждаме... Иначе бих те посъветвала да обърнеш малко повече внимание на себе си и да насочиш тази любов към себе си... А ако откриеш начин как да не мислиш постоянно за някой, моля те сподели защото и при мен е ужасно ;)

Я. 21г

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: aed1bdebf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък никога не съм обичала така. Не мога. Аз обичам, но искам и мен да ме обичат. Давам, но и искам в замяна. Може би съм от другата страна-аз съм тази, която обича по-малко, макар че любовта не се мери в килограми.
Щом не ти харесва това положение, в което си, направи нещо, за да се промениш. Например- слез на земята. Щом знаеш, че не може да си човека от чужбина, спри да мислиш за него. Лесно е. Просто си казваш, че няма как да сте заедно, няма смисъл да се измъчваш и да страдаш. Кажи си, че заслужаваш да бъдеш щастлива и ще откриеш своята любов.
Заобичай себе си. Няма да умреш от неосъществена любов.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e34cafc643
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лошо е да си такъв... за съжаление това е истината. Когато се раздаваш на 100%, хората свикват и рано или късно се възползват от добротата ти и ти си този, който изпитва болка, докато на другия спира да му пука. Той просто знае, че си му в ръцете и си отдаден безрезервно и някак му става безинтересно и безразлично. И аз наскоро бях абсолютно ограбена емоционално от един мъж, но за щастие се стегнах и си казах че втори път няма да съм толкова мека с някого, дори да го обичам до смърт както се казва. И сега се чувствам много по- добре... виждам как хората се опитват да ме задържат в живота си, докато аз не си давам зор за никого. Повече не!

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6caa897cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм мъж, но и аз съм така. Обичам с цялото си сърце и си патя от това. Същност само едно момиче съм обичал ама истински. И незнам защо я обичах толкова, като тя се държеше много некоректно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ada6a7b7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче! На мен ми се случи нещо подобно, обичах до лудост едно момче, направих какво ли не за него, като теб не спях, не можех да се храня и познай какво стана-тъкмо си мислех че съм го спечелила и той си намери друга, а в същото време едно друго момче даваше всичко за да бъде с мен, а аз какво направих-нищо. Май в живота почти винаги е така-обичаш някой, който не можеш да имаш, а теб обича друг, който ти не искаш. Любовта е много относително понятие и понякога ни заслепява. Но моят съвет е колкото и банално да звучи-бъди просто себе си и любовта, истинската сама ще те намери, успех и горе главата!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4a8e0da2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
Какво означава "лошо е да си такъв"? Искам да кажа... защо трябва всичко с лошото да се постига? Защо трябва да ти лош с някой, за да постигнеш целта си? Е, аз не мога да бъда такава. Обичам да обичам и да ме обичат. Обичам да показвам любовта си, но явно от другата страна не обичат.... Все ме привличат мъже, които са малко по-стеснителни на тема чувства и тем подобни.... офффффф. Не искам да се преструвам или да се правя на недостъпна само за да ме забележат.... но явно така се печели? Е, според вас, защо с добро не може, а с лошо всичко се постига???

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4cbfdf0e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, чети внимателно: АЗ съм мъж и съм като теб, влюбен ли съм всичко около мен е невидимо... На мен също са забивали нож в гърба и болката е неописуема. Не казвай, че ние мъжете сме лоши а вие добри, според мен не сме попадали на точните, коректните... хора за съжаление.
Успех в любовта а да си правиш на недостъпна си е пуберска работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 807d4cc402
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами сама виждаш, че с добротата си само позволяваш да се възползват от теб. Аз например никога не се разкривам пред другия, дори да изпитвам силни чувства. Не считам за нужно той да знае за тях... даже напротив. Отсреща никога не знаят какво да очакват от мен и това ги озадачава. В същото време не искам много от тях, не се натрапвам с изисквания да ме обичат и да отделят цялото си време и внимание за мен, понеже и аз не обичам да съм притисната от изисквания и очаквания. Но каквато и да си по характер, най- важното е да срещнеш човек, с който ще си паснете и ще се чувствате добре заедно и ти го пожелавам искрено! :)

Doriana

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4a8e0da2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Авторка:
Благодаря за пожеланията, и аз ви пожелавам същото, защото от споделената любов с точния човек по-хубаво няма.... :(
Аз не мога да се преструвам и да се правя на недостъпна или да си крия чувствата от някого.... това би било една много трудна и мъчителна задача за мен. А и не смятам, че ако го направя ще бъда по-щастлива след това. Обичам да обичам и да ме обичат.... не виждам смисъл да се правя на недостъпна или резервирана към отсрещния човек, макар че, така като се замисля, понякога точно това привлича... Ами да. Мен винаги ме привличат мъже, които хем си показват чувствата към мен, хем ги крият.... явно и повечето хора са такива, обичат загадките. Аз лично не обичам да се правя на загадъчна... искам с момчето/мъжа ми да сме едно цяло.... и тези качества, които търся в един мъж ги намирам все в мъже, които не ме привличат... с'я външния вид малко или много има значение!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 695b78b90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей авторке, Първо ще ти разкажа една история. Някога имах връзка с момче, което така и не успях да обикна. За сметка на това той ме обичаше безрезервно. Толкова много, че на раздяла ми каза"Пожелавам ти да намериш някой, който ще обичаш така както аз те обичам, и който ще те обича дори повече"Трогнах се от думите му. В тях нямаше злоба а само едно искренно пожелание от човек, който обича всеотдайно. Доста време след това срещнах момче, което ме развълнува от пръв поглед. По късно ми призна, че и той е почувствал същото. Сега това момче е мой съпруг и чувствата ми са така силни както в началото.
С всичко това искам да ти кажа, че подходящия е онзи който чувства това, което и ти. Бъди щастлива.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 96dc91d4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моят приятел е така... Ще да знаеш, задушаващо е. Обичам го ужасно много, но често ми идва повечко тази негова любвеобилност и привързаност. Да, ок, неговото момиче съм, но освен това съм и отделно човешко същество и имам нужда от време за себе си, от лично пространство.. Опитай да му вярваш повече, да не го притискаш, не му натрапвай присъствието си.. Това отблъсква, колкото и да те обича.. Покажи му, че си там за него, когато и да има нужда от теб, че си неговият партньор и другар, а не господар или учител. Надявам се да помага мнението ми, другата гледна точка си е :Д. Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker