Поредната търсеща отговори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната търсеща отговори
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2336 пъти
Седя и си мисля, че на пръв поглед всеки е различен, а всъщност случките, действията, думите, чувствата ни обединяват и ни правят едно цяло и така по-лесно разбираме човека дори на километри от нас, без да го познаваме или виждаме...

Ще разкажа историята си, ще споделя всичко чрез писане и може би някой ще открие себе си в мен, друг пък ще ме подмине или няма да се съгласи с мен.
Аз съм онази, която повечето мислят за слаба, а е минала през толкова много, че живота я е направил силна, на моменти студена. Скоро завършвам и мечтая да започна на чисто, без преструвки, без маски, без лъжи, с нови хора, които наистина ще оценят моята личност. Не съм лесен човек, инатя се, опитвам се да правя всичко сама, не се боря достатъчно. До скоро бях влюбена мислех, че това момче или по-скоро мъж ще ме спаси от мен самата, но уви... Не след дълго бях наранената, страдащата, защото беше като останалите. Да, не съм от тези с достатъчното опит, но момчетата, които навлизаха в живота оставаха в мен лоши спомени, тръгваха си без причина, отказваха се от мен.

Не знам къде е проблема, наистина. Перфекционист съм и потърсих вината в мен, но всеки ми казваше, че аз съм си идеална... Добро, мило момиче, забавна, симпатична, обичаща живота, даваща, но и взимаща, разбрала кое е ценно и кое не е... Качества, които или пречеха, или плашеха. Не съм се отказала да обичам, дори и да страдам, живота учи, грешките също... Но как да разбера кой е истинския, правилният, като всеки и аз се питам, къде са мъжете, които биха ти подкосили краката, които ще те обичат повече от ден, два и няма да те зарежат, заради друга, ще се борят за теб, ще направят и невъзможното да сте заедно, да си добре. Знам, че за всеки влак си има пътник... Но къде ли е моят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 246b94c658
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа... всеки от нас е бил разочарован в даден момент. Хората са различни и не винаги се държат по начина, по който на нас ни се иска. Ще се намери някой, който да те приеме такава, каквато си и ще остане стеб, явно просто не си го срещнала все още. Много хора са в твоето положение, но след време намират утеха в прегръдките на някого. А що се отнася до тези, които са си тръгнали от живота ти... ами те са направили този избор поради една или друга причина, не можеш да ги съдиш. Просто ги пускаш с гордост да си отидат и не се обръщаш назад... а когато срещнеш някой, който да те развълнува, не тръгвай с много очаквания, защото ако не се удовлетворят, после боли. Дано да съм била полезна с коментара си! :) И горе главата, всички изпадаме в такова положение от време на време.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9c1334c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така казват "за всеки влак си има пътници", но въпроса е, дали си на точната гара, или твоя влак минава през друга гара. Ако си убедена, че си на точната гара, убедена ли си от посоката на идване? Те идват отляво и отдясно, трето положение няма... или става, или не става-това решаваш ти! Затова си избери внимателно влака в твоята посока, класата на пътуване отговаряща на теб, седни си удобно и се наслаждавай на пътуването. Билетът еднопосочен, никога не се връщай назад. На всяка гара ще слизат и ще се качват, гледай ги през прозореца.... и на някоя гара ще кажеш на някого: "Остани, пътувай с мен! "

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6dfe274125
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога любовта може да дойде и на 40г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ade05ca5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо животът според теб трябва да се върти около търсенето на един МЪЖ? Нещо модела ти е грешен. Бъди ти, себе си, щастлива, уверена, забавляваща се, учеща се, образоваща се, четяща, разхождаща се, рисуваща и т.н. и т.н. Един ден ще го срещнеш, а може би не. Но от това не трябва да се определя щастието ти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 53cd615231
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: Благодаря за съветите, мненията по моя въпрос. Относно Номер 5 мм аз съм себе си, не ми е приоритет повярвяй, просто се запитах, кога разбираме кой е правилният, кой е човека, нормални и вечни въпроси. Аз съм си щастлива и така, защото има хора, които ме обичат, които са до мен. Живота ми никога не се е определял от един мъж, не съм такава.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2dd596e1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво е да бъдеш себе си, но в някой момент си трябва любов и мъжка ласка да усетиш, че някой мъж е до теб и с теб.... аз самата, като жена неусетила наистина всичко това, макар да имам две деца(само съм чувствала закрилата, желана не съм се чувствала никога, заради индивидуални особености на мъжа ми и несрещането на друг), бих казала, че е въпрос на късмет май.... или ще го срещнеш, или не.... права е номер 1-нямай големи очаквания, боли много.... Пожелавам ти да бъдеш щастлива и в мир със себе си.
Катя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c9bd4bf1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   4, страхотно успокоение. А дотогава може да прави проба, грешка, проба, грешка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker