Тежка раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тежка раздяла
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4395 пъти
Здравейте, искаше ми се да споделя с някого моята история, и ако някой може нека даде съвет. Аз сам на 27 години и от 5 години живея заедно с моята любов, имаме и прекрасен син на 2 годинки. Всичко между нас вървеше просто прекрасно, бяхме щастливи, обичахме се безумно много. Но преди няколко месеца се наложи да оперират баща ми (с които не сме в добри отношения) и в момента е инвалид на легло. Покрай тези проблеми почнах неусетно за мен да се променям. Почнах да се изнервям, да се затварям в себе си, и всичко това се отрази на нашите взаимоотношения. Тя се отдръпна от мен, загуби се щастието, загуби се усмивката в лицето и, загуби се магията на любовта... Преди седмица тя ми призна че вече не е щастлива с мен, че и липсва старият ни начин на живот. И така се разделихме, тя живее при родителите си, а аз се побърквам от мъка в нашия дом. Сега вече знам къде сбърках но май е твърде късно. Готов съм на всичко да си ги върна, готов съм да променя целя свят ако трябва. Не мога да живея без нея и детето ни. Искам да си ги върна, но същевременно не искам да я притискам. Не знам какво да правя, как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: dbc4ad2975
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си сигурен, че ще се промениш и можеш да и дадеш онова, което сте имали преди - не е късно в никакъв случай! Но само ако наистина го искаш и си сигурен, че няма да я нараниш отново. Не ми се мисли какво е да се грижиш за болен човек, още по-малко собствения ти родител, несъмнено си е тежко, но нали за това си се събрал с тази жена - за да споделяте заедно и щастието и тъгата, вместо да се изнервяш и затваряш в себе си, споделяй с жена си, давайте си взаимно кураж и сили. Иначе за какво се събирате и създавате деца? !

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 35bb858c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, че ще ти го кажа, но за мен тя постъпва егоистично. Живота не е само цветя, нали. Хората се събират в добро и зло, нали? Или се лъжа, може би само в добро. Така излиза. Вие на практика сте семейство имате дете. Ти си преживял труден период, къде е била тя тогава. Какво значи не съм щастлива с теб? Твоята болка е и нейна болка, логично е да минете заедно през нея и да я преодолеете, не да си събере багажа, да си вземе детето и да иде при мама и тати. Така не се решават семейни проблеми. Аз на твое място бих се почувствала предадена.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1024b32f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз ако може бих задала един въпрос.
Това първата голяма трудност във вашата връзка ли е?
Защото ако е първата и тя се е огънала и си е тръгнала, дори да се върне сега ще е до следващия път когато изпаднеш в тежка ситуация тя пак няма да е до теб за опора. А цялата тази ситуация само наранява детето. Децата усещат, дори и на 2 да не разбират нещата до край.

Моя съвет е да си помислиш добре ти какво искаш, как виждаш трима ви в бъдеще. И да си поговорите сериозно. Съвместния живот не е само цветя и рози, има и трудни моменти в които трябва да споделиш (това може би си го пропуснал докрай) и подкрепиш.
Каквото и да решиш успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f262ee09d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако се е влюбила в друг, забрави да си я върнеш. Ако не, значи има шанс, само трябва да си сигурен че би могъл да промениш нещата към по- добро и да направиш всичко по силите си, за да й го докажеш.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7bd8fb6632
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако не пропускаш нещо в историята ти и аз съм на мнение, че женати е постъпила егоистично. Най-лесното е при проблем да си тръгнеш. Ами всичко градено до сега? Ами детето? ... Не знам. Тази жена или е глупава или много наранена. Помисли си добре. Заслужава ли си да сте заедно? ! Детето си остава ваше и ти ще го виждаш и ще прекарвате време заедно.
Но ако все пак си твърдо решен да си я върнеш според мен не губи контакт с нея. Обаждай се често. Защото колкото повече време минава и сте разделени толкова повече тя ще свикне без теб и присъствието ти в живота й. Може би се е задушила, има нужда да е малко сама... Но ти не се отдръпвай прекалено. Изчакай подходящия случай или самия ти създай такъв, излезте на някое приятно място, хапнете, отпуснете се. Не я настъпвай веднага с разговори за това как искаш да си я върнеш. Просто я спечели отново, започни отначало...

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0b65510983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ми явно не е имало някаква голяма трудност.
От 1 страна разбирам-младо семейство.. тя иска внимание-млад човек е..
но е егоистично от друга страна.
за това много пъти съм казвала- не е важно колко години съм с някой, важни са ситуациите, през които е преминала връзката...
това можеше да стане и след 5 години, вашето.
например аз съм от 10г с приятеля ми, но за 1ви път се случва той да прогресира във финансов план, и тъй като не го познавам
в тази светлина, всякакви неща ми минават през акъла.
но това е животът-никога не знаеш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1694aee4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, че ще го кажа толкова директно, но тя не мисля, че те обича. Баща ти е болен - за бога, нормално е да се затвориш, нормално е да се натрупа в теб напрежение, нормално е да му отделяш повече време. И къде е тя и какво прави през това време - мрънка и се изнася.

Не гледай назад! Знам, че е трудно, но се опитай да я преодолееш. Тя е направила своя избор - напуснала те е! Кога една жена си тръгва, когато вече нищо не я задържа. Остави я да си седи при технте, подай молба за развод и се арзберете цивилизовано как ще отглеждате общото си дете. А ти, потърси жена, която изцяло иска да бъде с теб, а не само, когато й изнася. Егоизмът не е проява на любов. А доказателство за пълната й липса. Тя те манипулира и явно го прави добре, щом си готов да се промениш. Приятел, ти като я обичаш, очакваш ли от нея тя да се промени заради теб.. преведено на женски "да ти ходи по гайдата"
Любовта винаги носи промяна и развитие, но тя не е изманипулирана или натрапена. Вместо да се чудиш как да си я върнеш, помисли дали ти трябва жена, която не те обича истински!

Успех, каквото и да решиш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker