Той... тя... аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той... тя... аз
преди: 12 години, 17 дни, прочетена 2430 пъти
Здравейте :)

няма да разказвам в подробности цялата история за да не ви отекча... банална история с любовен триъгълник.

Имам няколко въпроса, от който някак си не мога да открия правилните и най вече смислени отговори...

Във връзка без брак мъж допуска друга жена... (мен) в началото твърди, че обича половинката си... в последствие се влюбва ( в мен), но след 8 месечната ни връзка той решава да заживее с другата жена... естествено аз пожелах да се разделим... така 1 седмица... Следват сълзи... молби и признания

Попитах го защо... отговорът " не мога да наранявам хората... тя има очаквания от мен... искам да опитам ... "

Хубаво ... но пък не бил щастлив... липсвам му... не могъл да ме остави с лека ръка... Имало е моменти, когато ме е питал дали АЗ искам той да прекъсне връзката си с другата жена... Тогава замълчах... та как мога аз да реша вместо него? Не е редно и си мисля че решението трябва да е изцяло негово...

Досещате се простих му... обичам го... и тогава нямах си и най малко представа как да постъпя

Това продължава вече една година... те живеят заедно, но пък и мен не оставя...

Знам че ме обича, но какво е това според вас? Искам и нея искам и теб?

Защо предприемаш някаква стъпка, която не те прави щастлив?

Защо когато искаш да изживееш нещо не го правиш пълноценно с всичките му плюсове и минуси? Страх може би? Несигурност? Или просто така му е удобно?

Аз никога не съм искала нещо от него... нито съм искала да се разделя с нея... но чудно ми е наистина ли можеш да обичаш повече от един човек едновременно или само се заблуждаваш...

Дори тези дни ми каза че вече не обича "жена си" така я нарича, не че имат подписан брак..

Не пиша тук, защото ми трябва решение... след 1 месец заминавам за чужбина... ще го оставя колкото и да го обичам... И ще ми липсва... но той сам направи своя избор...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 17 дни
hash: 65d46f6bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той зависим ли е по някакъв начин от нея?

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 23a7c162d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, ако му се водиш по акъла, ще полудееш. Той може да иска всички жени на света, може да ви иска двете накуп, може да има и още много фантазии, но въпроса е ти какво искаш.

Не го слушай какво говори, защото от това само ще се побъркаш, а и така си съпричастна с простотиите които прави. Остави го и дори не се чувайте, така той ще направи това, към което се е запътил, само че поне няма да ставаш свидетел на тези неща. Бъди силна и не дей да се самоунижаваш.

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 5f633bc095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И какво като не са женени? Ти пак играеш ролята на любовница... ако се чувстваш добре в това положение, толкова по-зле за теб.

Не я бил обичал? Ами защо е с нея тогава? Да не я нарани, да не я засегне? Глупости! Ако мислеше за това-нямаше да е с теб! Обича я, бъди сигурна, не го слушай какво ти казва.

Просто на човека му е кеф да е с две. От цялата работа ти си прецакана, щото играеш ролята на тая дето може да им провали отношенията.

Смятам, че е крайно време хората да се научат да се поставят на мястото на другите! Ами ако твоят приятел постъпва така с теб и ти един ден разбереш, как ще се почувстваш?
Заминавай за чужбина и не се бъркай в чужди връзки-това е моят съвет!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: 3f62ee4526
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да не е това, което искаш да чуеш, но аз мисля, че ако този човек наистина те обичаше нямаше да избере нея, независимо дали ще я нарани, той по този начин те наранява теб. Явно му даваш нещо, което тя не или пък се е овлякъл, знае ли човек? ! Най-добрия начин да провериш дали наистина е така е като му поставиш условие да избира или да се разделите, пък времето най-добре ще покаже.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 5880be360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти хубаво го обичаш, но как виждаш бъдещето си, живота си с човек, който няма доблестта да направи един толкова естествен избор? Все едно си избира сладолед, дали да е този или пък другия, абе дай и двата, че не мога да реша. За мен това поведение не е мъжко и не бих допуснала такъв човек до себе си. Ти си решаваш, но ако бях на твое място, вече жестоко щях да съм разочарована и да не искам да имам нищо общо с такъв човек. Мъжът трябва да е мъж, а не лигльо, който не може да вземе елементарни решения за живота си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 4c7f8b6305
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ето го отговора-гледа си интереса, в двете намира неща, които го устройват, но това е събирателно от теб и нея. Така никой не е съгласен да бъде-да бъдеш втора, да си допълнение.
Няма да ти давам съвет, ти правилно си решила.
PS... със заглавието, ти най-точно си поставила АЗ последно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: 524f572fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пиша от позицията на съпруга в триъгълника, не вашия. В тази ситуация късам и продължавам напред. А любовницата ако го иска, харизвам й го. Поставям се и на твое място, не бих могла да търпя. Такава връзка бих поддържала само за секс, докато не изскочи нещо необвързано за чувства и т.н. Много е унизително да чакаш години някой да реши дали иска да е с теб или не. И за жената и за любовницата.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 7b179a2886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте :)

благодаря на всички за откровените отговори.

Номер 1: едва ли е зависим от нея .. по скоро е обратното.. но, докато ти отговарям се замислих.. тя по скоро му е удобна, дори съм му казвала, че доста му ходи по акъла.. била съм откровена .. а, докато с мен винаги му е било по трудно. Не я наричам непретенциозна.. само тя може да знае каква.


Когато нещата при нас се случиха нито той, нито аз сме го търсили и искали. Той, както и аз хлътнахме, но дори и тогава не съм искала връзката между него и нея да приключва....Никога не съм била от тази страна, но пък винаги съм мислила, че не е правилно да заставаш м/у двама.. Но сега погледнато от тази страна, не мисля точно така. Допуснал го е той.. така мисля.

Явно тя е усетила на къде бият нещата. Беше отишла една вечер при него и му беше казала " ти защо не ме обичаш вече" .. веднага след което той звъни за да ми го сподели. Винаги съм му казвала, че техните взаимоотношения са си тяхна работа, но интересното е, че той винаги ме държи в течение и на тяхната връзка и на това къде отива, какво ще прави и т.н.

Уплашена или не, тя незнайно как го накара да заживее с нея на квартира.... всичко се разви за 1 месец.. повярвайте ми беше истинска драма. Вечерта преди да вземе решението се разплаква бяга от нея и ми звъни на мен с думите " липсваш ми.. нищо не се променя..." и много други неща..

Е да ама сърцето ми се разкъса на две.. боли и още боли..

Така сега положението е следното: Тя го има за по час, два вечер ... през другото време седни с мен на телефона.. или се виждаме.
Кажете ми това какво е? и съм абсолютно убедена, че тя продължава да подозира, че той не е само нейн.. защо на една жена би и притрябвало подобна връзка?

Значи нито аз го имам нито тя... Но както го накара да заживеят заедно скоро и деца ще поиска.. а, той казва че не е готов..

Интересното е, че той се бори за мен, защо не мога да си отговоря.

Номер 3 не се чувствам любовница.
Нямам и няма и да имам претенции към него. И точно защото съм се поставила на мястото на другата жена съм решила да си тръгна.. никой не ме е вкарал в този филм насила ..
Но поне живота ми показа и другата си страна.... да обичаш , но да нямаш право на това... ще си науча урока и ще си изстрадам болката сама :)

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 7b179a2886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката

да допълня, че съм напълно съгласна с номер 5 и номер 7. Благодаря ви!

Споделих историята си просто за да се знае, че има и такива хора.. жал ми е и за нея, жал ми е и за теб :) така казва той :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker