Без гадже съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без гадже съм
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 8277 пъти
Без гадже съм... вече цял живот. Отдавна минах тийнейджърските си години, дори бих казал, че "нормалното" ми време да си имам гадже вече изтече. Когато бях в гимназията сякаш тая мисъл не ме глождеше така, пак ме човъркаше, но слабо. Тогава нищо не направих по въпроса. С всеки изминал ден тая мисъл все повече ме измъчва: усещам, че вече не мога да мисля нормално, че затъвам все повече и повече с всеки ден:(

Пропилях си най-хубавите години, съзнавам го, още ги пропилявам и чудовищно го изживявам. Да, може и да съм тъп депресар. Знам какво е стрес и нерви, бил съм даже и на хапчета(добре поне, че не бяха антидепресанти). Когато се заговори на тема гаджета с хора около мен и със семейството дори, отбягвам тази тема, забелязвам, че почвам вътрешно адски да се дразня като ме питат, прекъсвам разговора. Започнах и да лъжа - който ме пита, просто казвам, че съм имал приятелка, но сме се разделили. Така излъгах бившите си съученици, наскоро пак излъгах, излъгах дори когато един познат изстреля учудено въпроса "Никога? ! "(няма да описвам как се почувствах тогава).

Адски се питам всеки ден и час къде са причините и ги намирам в следното. Не съм привлекателен. Не съм красавец, но не съм и някой изрод. Нямам тяло, а знам как това действа на момичетата. Леко пълен съм, имам генетично по-широка фигура и съм неугледен, общо взето откъдето и да ме погледне човек. Нямам и самочувствие, никакво. чувствам се като отрепка, като някакъв пълен аутсайдер, защото нямам и приятели. Като характер съм свестен, бих казал, но съм много затворен като начин на живот и поведение. Не знам дали това поведение не е следствие от разбития семеен живот на наште, от взаимоотношенията им, които сигурно се стоварват право върху мен и ми въздействат пряко. Майка ми постоянно напира да си хвана гадже, разбирам я, но тя не разбира как само ме изнервя допълнително и ми налива масло в огъня. С баща ми дума да не става-цял живот не ме погледна, пък какво остава да седна да си говоря с него за момичета. В неговите очи съм разглезен "женчо" и един капризник. Може и наистина да е така - все пак досега 1 път не съм усетил силно бащино присъствие, камо ли една топла дума от него и най-вероятно съм станал такъв. Както и да е.
Все си повтарям, че не съм чак толкова зле, но като изляза на улицата и тоя мой оптимизъм веднага рухва. Виждам, че другите момчета навън са в пъти по-добре от мен, вероятно в много отношения. Адски се депресирам като видя влюбени двойки, които минават покрай мен, просто не издържам на гледката и целият ми ден рухва.

Психиката ми също вече е рухнала в това отношение и не мисля, че вече ще успея да си намеря приятелка изобщо. Сигурно тая, дето ще се върже с мен, ще трябва да е някоя ненормална, или поне същата прекомерна емоционалност и депресия. И това ще стане в краен случай... Негативен съм, приемам негативно света, може би защото живота ми досега ме научи така. Може да звучи неоправдано и глупаво, но е факт.
Истински се учудвам например на някои мои познати момчета. Имам 1 бивш съученик, който е десетки пъти по-грозен от мен, непривлекателен, хилав и дори ми стига на нивото на носа. Обаче си беше хванал гадже в гимназията. Тогава се питах какво ли му е харесала момичето във вида, но явно е видяла нещо. Не знам в тънкости отношенията им, само знам, че това момиче накрая постъпи много подло и брутално с него. Друг мой съученик също си има приятелка, дори сега май му е втората, а, за бога, той едвам ми стига и до гърдите на ръст, не е красив, дори още не може да чете(да, когато се разделихме в 12клас в гимназията той още сричаше). Не мога да разбера защо само аз не мога да си намеря приятелка, чувствам се покъртително зле! Осъзнавам с цялото си съществуване, че не грабвам женските погледи. Да, разчитам го в мислите им, виждам го в очите им! Всеки път, когато погледна някоя мадама.

Много е гадно да знаеш, че никой от противоположния пол не те харесва(говоря в интимно, любовно отношение). На никого не го пожелавам! :( Често са ми казвали:"ти дори не си привлекателен", без значение момичета или момчета го говорят. Не се засягам от такива изказвания, щото знам, че е истина и защото виждам кой стои насреща ми.
Досега, за целия си земен път, съм харесвал няколко момичета(някои от които още тогава брутално ме отрязаха). Дори не съм се влюбвал. Никога. Това чувство ми е напълно непознато, вече въобще не виждам начин как да прескоча тая дебела стена, която се е издигнала пред мен. Нямам вяра и силно усещам, че щом досега толкова години не си хванах приятелка, май няма и да успея. Не знам какво да правя. Нямам идея. Забелязвам, че към днешна дата дори не мога да спра погледа си върху някоя, толкова съм се вглъбил в себе си и проблемите си. Не искам излишно да се самосъжалявам и не търся съвети тук, просто защото знам, че за моя случай няма помощ-всичко е в мои ръце. Само изповядвам това, което ме гложди. Олекна ми засега, поне в следващите няколко дни може би няма да се измъчвам толкова. А после? Пак същото. И пак, и пак, и пак...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4f756b073d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това все едно аз съм го писал.

М24

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9a1217bdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали ще ти прозвучи успокоително, но много други мъже и жени са в същата ситуация като твоята и няма видима причина за това. От начина по който пишеш, личи че си интелигентен и чувствителен и дори само това е достатъчно да имаш самочувствието на достатъчно стойностен човек. Много е важно са да уважаваш себе си, за да те виждат и другите по този начин. Не гледай само "хубавите" външно двойки, хора има всякакви и за всеки вкус и ти ще намериш своята половинка, само не се затваряй в себе си и не мисли негативно, защото всички харесват позитивни хора.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e734732c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Независимо, че сигурно много хора са ти го казвали, всеки човек рано или късно си намира половинката. Недей да се вглъбяваш в проблемите си. Бъди по-разкрепостен (доколкото е възможно), излизай и недей да се самосъжаляваш. Колкото и розово да звучи все някъде има някой, който е за теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c044bf774a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако никога не си правил секс през живота си един път на проститутка (казвам ти го с условието да не ти става навик това). Никой не трябва да умира девствен според мен!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0c8227a231
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първото нещо което трябва да направиш е да спреш да гледаш винаги негативно на негативно на нещата... знам че е трудно и аз преди винаги мислех най-лошото което може да стане. И трябва да спреш да мислиш че няма да си намериш приятелка... така се депресираш още повече. Явно до сега си попадал на някакви много обзети от себе си момичета, които искат някой як батко с парички... ( за жалост повечето са така) Просто бъди себе си и ще срещнеш някоя която те заслужава, защото според мен имаш уникален характер а това рядко се среща в един мъж. А това че си малко пълен... и какво от това.. това не е нещо по което хората трябва да те съдят.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 22374b3544
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей, започни да харесваш себе си, бъди в хармония със себе си - това е най-важното. Никой не е идеален. Хората гледат на теб по начина, по който ти сам го правиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 10d82ce6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жалко, че хората съдят за нас първо по външния ни вид. Едни имат хубаво тяло, други имат красиви очи, трети чаровна усмивка и т. н. Не мисля че има грозни хора въобще, има грозни и отвратителни характери, но не и лица. Аз също като теб много добре познавам самотата и това да си нямаш гадже... помисли си дали би бил щастлив с някоя мадама, по които предполагам се заглеждаш, както правят повечето мъже. Ако за теб е важно просто да си имаш приятелка не е толкова трудно да се намери, а любовта вече е друго нещо... Да не си мислиш, че всички двойки са лудо влюбени... някои са заедно от интерес. Знам, че с чувстваш на дъното, но ако ти не намериш начин да се изкачиш нагоре никой няма да ти помогне. Намери силата в себе си и си повярвай, защото малко хора имат таланта да изразят по този начин сеоите чувства, успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cc4de6a44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към номер 6: автора: Не бих казал съвсем,че съм попадал на момичета, които искат яки батковци с парички. Просто ситуациите бяха много относителни, а и тогава бях още твърде малък. Първата, която си харесвах, знаеше добре това. Добре знаеше и един мой съученик, който също я харесваше, и от време на време се опитваше да ми прави мръсно. Боже, като си помисля,че тогава съм бил само в 4-5 клас...но пък момичето наистина ми харесваше, какво да направя. И тя не постъпи много благородно, но прощавам - били сме малки още. Все предпочиташе него и неговата компания, защото той си беше по-красив от мен, виждах го буквално в очите й колко й беше приятно, докато той е при нея. С мен не беше съвсем така, един ден даже се сдърпахме за нещо, разговора отиде към тая тема и тя ми изтърси в лицето, пред целия клас, много неприятно въпроса:"що, а ти ревнуваш ли?" Да, ревнувах тогава и много ме жегна реакцията й.

След тази случка вече спрях да общувам с нея, след време пак се сдърпахме, тя ми каза, че съм смотан. Аз вече я бях тотално загърбил, дадох си сметка, че не си струва, нищо, че съм бил толкова малък. Умея да преценявам хората, спокойно го заявявам. Във друг случай пък мацката, е айде да не е мацка, добро си беше момичето, също знаеше, че я харесвам. Това беше вече доста по-късно,в гимназията. Този съученик, който споменах по-горе в текста(по-грозния от мен :)), й беше казал в мое отсъствие, на което тя реагира простичко, но унищожително. Не ми беше никак приятно и тогава, но...тийнейджърски му работи..:)
Към номер 1: Казваш, че си на 24 години? Аз съм малко по-малък от теб. Сещай се докъде съм стигнал..

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0f6a4c3b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, ще ти дам един съвет... Аз също съм като теб, леко пълен (не много 5-6 кила наднормено тегло, но си личи), но все пак сам имал доста връзки, както са казали за всеки влак си има пътници, просто трябва да бъдеш малко по отворен, да заговаряш момичета, и дори да бъдеш отблъснат 1-2 пъти просто ще разбереш, че няма нищо страшно в това, по-добре че поне си се опитал. Също така трябва да излизаш по често и да започнеш да разчиташ знаците който мадамите ти изпращат, убеден съм на 100%, че поне 2-3 момичета са те харесали, но ти просто не разбираш кога те имат интерес към теб... :) Надявам се да съм ти помогнал, късмет. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e7d0680a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей.
Прочетох цялата ти история. По принцип съм позитивен човек, но все повече ставам свидетел на това как хората се затварят в себе си. Жена съм, минах през доста връзки, малко от тях със смисъл. Лъгаха ме, лъгах, но вярвай ми от всичко има изход, само да повярваш в себе си. Външният вид определено не е най-важното, повярвай, казвам го като жена. Имаше моменти когато се затварях в себе си, но това не води до нищо добро. Ако намериш смисъла в нещо друго и там би открил предполагам хора с близки до твоите интереси, повод да размениш мисли и дори и нещо повече.
Пожелавам ти успех и горе главата-това е всичко, половинката на всеки е там някъде:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 4d5ab63120
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз съм в същото положение. Безразлично ми стана абсолютно всичко, което показва какъв боклук станах. Мисля си да ида на психолог да си поговоря с него, знам, че няма да ми помогне, но поне да споделя и с него. Повече мисля, че няма какво да кажа. Сам ще си умра.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: a0e998b8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За всеки един човек има и още един който да го допълни. За теб също си има стига да избираш правилно.
"Н. (на 15год. )"

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 5b0df2cb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Изобщо не вярно че за всеки има човек,ако беше така няма да имаше самотни души,всичко зависи от това какво ти е писано,на някои не им е писано да срещнат половинката се съдбата им е отредила да са сами,карма!

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 5586e500dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Виж братле, за да си намериш приятелка трябва да излезеш от вас образно казано. Няма как момичето да дойде у вас и да те намери. Аз също съм имал много дълги периоди без приятелка и знам какво ти е, в момента дори също нямам, но не се отчайвам, просто е въпрос на време.

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: e66f311fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моли се да имаш късмет и действай, за да го заслужиш. Стойностните момичета биха се влюбили в душата ти. Историята е стара, дано вече си щастлив!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 20 дни
hash: a3d8740751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Към номер 15, изобщо не е вярно че всичко ти е предопределено, всеки държи сам съдбата в ръцете си, животът е такъв, какъвто си го направиш, на-лесно е да се успокояваш че така ти било писано, нищо общо и нищо вярно, това го казвам от собствен опит.
Към автора, влез на този адрес и изгледай филмчето много внимателно, вникни във всяка дума.

http://vbox7.com/play:738242cd64

Всичко описано там е вярно на 102%, истината за живота е описана много подробно, животът ми се промени коренно когато започнах да прилагам нещата, които са описани там.
Животът ти е в ръцете, от теб зависи дали ще го промениш!

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 8da8670dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   На 30 мъж съм. Никога не съм целувал даже жена. Съвсем нормален съм на външен вид. За тези години разбрах, че за да си намериш приятелка, трябва да можеш да говориш. Аз не мога да говоря.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: bce9d62057
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Напротив, предопределено е правих много опити и не се получава, сега ще кажете не си подходил както трябва, не е така, не се получава и не се получава, когато не ти е писано от горе, каквото и да направиш не става, явно в предишен живот съм прегрешавал с много вероятно чужди жени и сега си плащам за това. Но вече не го мисля, не искам да се тормозя и съсипвам заради това, има неща които не могат да се променят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 дни
hash: f4c54a16f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Изгледах внимателно виеоклипа номер18, трябва да ти кава че това го знам и съм го правил, месеци наред визуализирах и си представях как съм с едно момиче което много харесвам, но нищо не се получи, оказа се че тя си има друг и въобще не я интересувам, това въобще не работи, тези неща които се описват в филма не са верни, ако беше така нямаше да има бедни и страдащи, там се казва да мислиш позитивно, правих го представях си как съм щастлив, как постигам всичко което поискам, как сме щастливи с това момиче за което споменах, повярвай ми това въобще не работи. Изминаха 6 месеца откато практикувах това и няма абсолютно никаъв резултат.
от:(15), (20)

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 39a50a7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Пичага, горе главата! Човек е такъв какъвто мисли, че е. Ти сам се филмираш, че си депресар, сдухан тип, затворен и т. н. Промяната е възможна, виждал съм пичове като теб дето грам социални умения не са имали, но с времето са ги придобивали. Просто я пожелай, започни с нещо ново, отиди на фитнес, на планина, бъди по-контактен с хората в работата, гелдай повече комедии, смей се повече, не се оставяй на унинието и отчаянието, щото е глупаво. Излез навън дори и да си сам, поръчай си една бира, поогледай света, хубав е, готин е, заприказвай непознати по някви поводи, няма да те изядат. Знам, че ще мине доста време, докато придобиеш някакви базови социални умения и самочувствие, но просто го направи!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 5f7c9375de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   А може би това момиче не е за теб. Може би някъде те чака истинската любов

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 дни
hash: a3d8740751
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   15 и 20, нека сега пък аз ти кажа как стоят нещата. Това, за което се говори е със силата на природен закон - действа без значение дали го познаваш или не. Да кажеш че законът на привличането не работи е все едно да кажеш че законът на гравитацията не работи. Именно затова ти казвам че трябва много внимателно да се гледа и да се вникне във всичко. От 10 години прилагам това, за което се говори във филма и всичко в живота ми се промени коренно от това. Фактът че не ти се получава нищо означава само че грешиш някъде. Вярата трябва да е истинска, ако само си мислиш че вярваш, само се успокояваш вътрешно или пък си казваш "А бе аз знам че няма да стане, ама все пак да си вярвам! ", просто си на абсолютно погрешен път. Трябва да се чувстваш така, все едно вече е станало, все едно си постоянно заобиколен от момичета, готови да се сбият за теб. Примери имам около себе си с познати, които от затворени, потиснати и необщителни хора се превърнаха в истински пичове и атракции за жените покрай себе си, няма как да се видим да поговорим, да те срещна с тях, буквално няма да повярваш че преди са били аутсайдери в женското общество. Собствената нагласа за това, какъв си повече от всичко друго те представя пред дамите а те усещат това. Една жена търси сигурност и надеждност в потенциалния партньор, природата и е дала на женския индивид способността да преценява правилно всеки един, навсякъде в природата е така.
Има и нещо друго - като ти чета постовете имам усещането че си затворен в себе си черногледец на когото му е по лесно да си човърка душевните рани отколкото да се вгледа къде му казват другите че греши и да направи обрат в себе си. Да, именно това е най-трудното - от затворения, необщителен човек да се превърнеш в чаровният, усмихнат и отворен за хората до себе си пич, чиято загадъчна усмивка не слиза от лицето. Естествено трябва да обърнеш внимание и на външния си вид, ако си някой с наднормено тегло, грозни очила и миришещ фрапантно на парфюм, естествено че става много по-трудно. Аз лично се поддържам в изряден вид, тренирам активно бодибилдинг, тялото ми е стройно и атлетично, гардеробът ми е 6 точки винаги, парфюмът и афтършейвът ми са прецизно подбрани да подчертават индивидуалността ми. Изключително общителен съм, разговорлив, умея да бъда винаги душата на компанията, редовно вземам инициативата, когато купонът не върви, винаги съм в полезрението на потенциални партньорки. Всичките ми приятели ме определят като "женкар", не са далеч от истината, не оставам на сухо никога.
И накрая - ако си мислиш че момичетата са тези, които трябва да вземат инициативата в свои ръце заради теб, много се лъжеш, нужно е освен коренно преобразяване също така и действие. Даже да си попаднал на правилната честота, момичето няма само да дойде и да те измъкне от вас. Излизаш редовно с приятели, къде по дискотеки, къде по рождени дни, къде по заведения, забавляваш се искрено, пускаш майтапи постоянно, активен си в общуването със всички покрай теб, казваш винаги подходящите неща на правилното място и най важното - НИКОГА НЕ БЪРЗАШ, КОГАТО ВИДИШ ЧЕ ПАРАШУТА ТИ СЕ ОТВАРЯ, т. е. когато усетиш че си привлякъл вниманието на чаровно момиче. Всичко трябва да става непринудено, почти случайно, нещата винаги се нареждат, когато не бързаш. Тя сама ще ти покаже, кога е правилният момент за всичко - целувката, секса. Не трябва да се бърза, защото така я разочароваш, плашиш я и тя си променя коренно мнението за теб.
Мога да напиша книга вече за тези неща, имам приятели, които бяха с твоите проблеми, всичките в момента са много щастливи след промяната, която настъпи в личният им живот с моя помощ. Излишно е дори да си помисляш за нещата, които си написал тук, нищо от това не е вярно, просто при теб в момента чашата е наполовина празна, при мен винаги е наполовина пълна, начинът по който виждаш и вярваш в нещата е основното, всичко останало се нарежда само.

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: f4c54a16f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Всичко това го знам много добре, там е работата че опитах всичко и не се получава, вярвах че ще стане както ти сам казваш но вече не вярвам на подобни приказки от хиляда и една нощ. Колкото и да се правиш на отворен забавен не се получава, а не съм грозен, напротив симпатяга съм, но явно Господ е решил така, вече не знам.
/20/

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 06a839e4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ми какво да ти кажа и аз бях като теб, преди известно време се запознах с едно момиче и уж станахме гаджета и познай изневери ми и даже съжалявах за това, че съм опитал, но не се отчайвай има и свестни момичета! Относно това с разговорите ми лъжи, просто си измисли някаква история за момиче, с което си ходил и сте скъсали и така и че още не си намерил подходяща, за секса ми братле проститутка е варианта, влизаш в интернет и намираш някоя, но внимавай все пак да не се окаже някой боклук да се държи гадно, аз така си реших временно проблемите с жените! Купи си някоя нова риза, дънки, яке! Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: 5f7c9375de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   На номер 24 да му завиди човек. Та... номер 24 имам конкретно един въпрос към теб. Как точно човек да намери правилните думи, когато нищо не му идва на ум?

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 дни
hash: a3d8740751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От 24. Мой човек, това ме са неща, които се учат от раз. Да си атрактивен, провокативен и общителен не е нещо с което се раждаш, въпреки че познавам и хора, които винаги са си били такива. Аз бях преди 10-на години абсолютно същия като автора, най-лесно ми беше да се оплаквам че нещата не вървят и да се надявам на чудеса. Казвам и на всички останали със същите проблеми - докато си мислите лоши неща и се оплаквате колко лош и самотен е живота ви ще получавате още самота и лоши неща, това е нещо като 100%-ва обратна връзка по ток (електрончик съм), колкото повече мислиш за лошите неща, толкова по-лоши ще получаваш от което пък живота ти ще става по-лош, всичко се развива в геометрична прогресия. Повратният момент във всичко е да замениш лошото настроение и мисли с хубави такива, с положителна нагласа и мнение за себе се, с усещането за щастие и скорошна промяна, ефектите от тези трансформации не идват бързо и лесно, но дойдат ли, са за постоянно.
Трябва да схванете (обръщам се към всички с проблеми в гаджилъка) няколко основни неща:
1) в очите на потенциалните партньорки вие сте такива, за каквито се мислите и такива, каквито вярвате че сте, езикът на тялото не можете да го скриете по никакъв начин - мислите че сте нещастни, несигурни, потиснати, без късмет или каквото и да било друго - вие СТЕ ТАКИВА и момичетата го виждат това, колкото и да се опитвате да го скриете, те са програмирани да откриват подходящ/неподходящ безгрешно.
2) вярата в нещо (било то добро или лошо) е основата в живота на всеки, тя не прави разлика между това дали вярваш в нещо лошо или нещо добро, получаваш това, в което вярваш.
3) конкретно към 27. Думите идват от само себе си, когато всичко друго си е на мястото - когато вярваш че си отворен, чаровен, общителен, уверен в действията си, знаеш че можеш да плениш всичко около себе си и най-важното - ВЯРВАШ ИСТИНСКИ ВЪВ ВСИЧКО ТОВА.
4) освен гореизброеното трябва и да се ДЕЙСТВА - даже и да си уцелил правилната честота (вибрация) на това, което искаш да си, трябва и да покажеш че искаш това да ти се случки на практика а то става като се размърдаш и покажеш всичко това на практика - активен обществен живот, център на внимание в компанията, забавляваш себе си и другите, провокативен и самоуверен в действията си, загадъчен и усмихнат пред момичетата, контролираш ситуацията във всеки един момент. Това са нещата, които момичетата харесват.
5) никога не трябва да се бърза - колкото повече бързаш за да стигнеш до целувка, чукане или каквото и да било друго, което обикновено се случва (доста) по-късно, толкова по-вероятно е да останеш без него. Това е много характерно за момчетата, които почти са стигнали до края на свалката и се дънят именно там, от което пък остават разочаровани и си казват "Човек, това нещо просто не върши работа! ", оттам вече губят вяра в себе си и нещата тръгват на зле много бързо. Всичко трябва да става "случайно", "неволно", побутване по рамото, небрежно хващане на ръката, обектът сам подсказва с реакциите си дали сте на прав път или бъркате някъде.
6) винаги бъдете себе си - изтъркани лафчета от рода на "ти си роза, крем, щастие за мен", "сърцето ми бие за теб" и други от младините на баба ви са отживелици, днешното поколение е напълно имунизирано спрямо такива неща, импровизирайте ако трябва, но не със заучени от тук-там неща, най-добре ще бъде ако се поинтересувате от интересите и, какво харесва и какво не, разговорът трябва да е активен на общи теми, така хем поддържате интерес и, хем научавате какво харесва тя.
Тук е мястото да спомена че вие далеч не сте ми първите, които подхождат с недоверие към думите ми, но пък тези, които повярваха в това, вникнаха във смисъла, усетиха промяната в момента са ми едни от най-добрите приятели, приятели във всеки смисъл на понятието, не случайно това се нарича великата тайна на живота, малко са хората, които са вникнали в тези неща, още по-малко са тези, които са съумели да обърнат живота си в своя полза чрез тях.
Най-лесно е за недоверчивите и предубедените да кажат - да бе, да, дрън-дрън!! Това е истината, господа, проблемите са във вашите ръце, разрешението им също, това е нещо, което трябва да свършите САМИ!!

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: a3d8740751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Пак съм аз, 24. Излишно е да ползваш заучени действия и думи при свалката, повечето обекти усещат това, но мога да ти напиша един мануал за това, какво трябва и не трябва да правиш в леглото, там също има тънкости и можеш да се изложиш тотално ако вършиш и говориш неща, за които смяташ че са правилни и възбуждащи а да се окаже че са такива само според теб. Надявам се само мястото да стигне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 дни
hash: f4c54a16f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   "в очите на потенциалните партньорки вие сте такива, за каквито се мислите и такива, каквито вярвате че сте, езикът на тялото не можете да го скриете по никакъв начин - мислите че сте нещастни, несигурни, потиснати, без късмет или каквото и да било друго - вие СТЕ ТАКИВА и момичетата го виждат това, колкото и да се опитвате да го скриете, те са програмирани да откриват подходящ/неподходящ безгрешно" Не съм съмгасен с това опитах с позитивното мислен имах нагласата че съм щастлив че ме харсесват, но уви явно има излъчване което се улавя от тях както казваш ти но това излъчване не се променя.
" Думите идват от само себе си, когато всичко друго си е на мястото - когато вярваш че си отворен, чаровен, общителен, уверен в действията си, знаеш че можеш да плениш всичко около себе си и най-важното - ВЯРВАШ ИСТИНСКИ ВЪВ ВСИЧКО ТОВА. "
Ами точно това правих, повярвах в всичко това и пак ме отблъскват и не ме харесват, много бих искал да повярвам в това, но вече се разочаровах. В филма се казва че можеш да привлечеш всичко, ако ти кажа че месеци наред вярвах и си представях как съм с едно момиче което харесвах, вечер лягах и си представях как съм с нея, как сме щастливи, сам аз се почуствах щастлив сякаш това найстина се е случило, и какво стана накрая, тя изобщо не пожела да бъде смен още на първият ми опит да се сближа с нея, писах и в мрежата и тя ме отряза, е кажи ми ако това работи защо тогава не можах да я привлеча, как да повярам отново че това работи, защото вярвах истински че това работи?

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 590269bb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Малко думи и от момиче искате ли? Случайно се зачетох в темата и ми стана интересна. Авторе ако искаш да ни завъртиш нас момичетата покрай себе си покажи си малко носа покрай нас почни малко да се мислиш за по-хубав отколкото си мислиш прумени си мнението за себе си и изобщо се вземи в раце. Какво ли ти обяснявам 24 и 28 ти е обяснил какво трява да правиш направо ти е написал правилник чети му думите и си в играта. Може да сам на 19 ама разбирам от пичове и задръстени а 24 е страхотен пич личи си му бих си легнала с него. Сладур откъде си?

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: a3d8740751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   "Пропилях си най-хубавите години, съзнавам го, още ги пропилявам и чудовищно го изживявам. "
"Когато се заговори на тема гаджета с хора около мен и със семейството дори, отбягвам тази тема, .... "
"Не съм привлекателен. Не съм красавец, но не съм и някой изрод. Нямам тяло, а знам как това действа на момичетата. Леко пълен съм, имам генетично по-широка фигура и съм неугледен, общо взето откъдето и да ме погледне човек. Нямам и самочувствие, никакво. чувствам се като отрепка, като някакъв пълен аутсайдер, защото нямам и приятели. "
".... но съм много затворен като начин на живот и поведение. "
".... но като изляза на улицата и тоя мой оптимизъм веднага рухва. "
"Адски се депресирам като видя влюбени двойки, които минават покрай мен, просто не издържам на гледката и целият ми ден рухва. "
"Психиката ми също вече е рухнала в това отношение и не мисля, че вече ще успея да си намеря приятелка изобщо. "
"Негативен съм, приемам негативно света, може би защото живота ми досега ме научи така. Може да звучи неоправдано и глупаво, но е факт. "

От 24. Готин, само се зачети какво си писал в кавичките, което съм ти цитирал и после пак прочети последния си пост. Едното няма нищо общо с другото. Ти си един затворен черногледец, окопал се в собствената си черупка, на когото светът му е крив за всичко, човъркащ душевните си рани, оплакващ настоящето си и виждащ бъдещето си от черно по-черно. На кого ги разправяш тия - вярвах, представях си? ! Изобщо в нищо не вярваш, сляпо се надяваш на някаква промяна която да ти падне отгоре и да те удари по главата. Да те успокоя, това няма да стане никога! Само виж сам за колко неща пишеш че ги мразиш и не ги искаш! Фокусираш с цялото си съзнание върху това, което не желаеш и после се чудиш защо то ти се връща с още по-голяма сила. Най-лесно ти е да казваш - не мога, не става! Няма да можеш и няма да стане никога с тази нагласа, уверявам те!

Говориш за твои съученици че си били намерили гаджета? ! Били по грозни от теб? ! Така си мислиш ти, но не и те! Пак ти казвам, за кой ли път, хубаво и красиво са много относителни неща, всичко зависи от гледната точка, едно и също нещо може да е красиво за един и очарователно за друг. Съучениците ти са грозни според теб, но не и според себе си а следователно според момичетата, които са ги харесали.
Относно фигурата си, можеш да я промениш коренно, бодибилдингът върши чудеса, в момента приличам на културист, погледна ли се в огледалото виждам една страхотна фигура, силует за който много могат само да мечтаят, нося прилепнали по тялото дрехи които го подчертават. Възхищавам се от силуета си, имам отлично мнение за него и това ми личи пред нежното съсловие, те го забелязват и без да парадирам с него, просто аз се харесвам много, те също.
Преди и аз бях леко закръглен, с коремче. Всичко това е минало, както и предишния ми живот, който много наподобяваше твоя, именно затова се хванах да отговарям тук.

Няма какво да обсъждаме повече нещата, сам си противоречиш в темата и пост 30, ти в нищо не вярваш и не правиш нищо по въпроса да промениш нещата, само се оплакваш колко лошо е всичко, колко си грозен и как нещата щели да станат още по-зле. Да, така е, още по-зле ще станат, гаранция!! Поне докато не започнеш да мислиш като мен....

31, мечтай си, не съм толкова лесен:). Освен това ще трябва да почакаш малко, в момента съм с друга, която на всичко отгоре е много ревнива, не ме дава на никого! И си оправи правописа! :D

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 ден
hash: ad4b10d426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Номер 24 това което си постигнал е благодарение на твоята воля и желание да се промениш, но не ми ги разправяй тези за привличането и тем подобни и тези глупости в филма "искай и ще ти се случи" само с едното искане не става, трябва действия.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a3d8740751
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Явно коментарът, който пуснах нещо се е загубил по пътя, може да не се е понравил на някого, затова пиша този, дано той да стигне до вас.

Господа песимисти, нещата, които съм описал са верни до последната буква, най-малкото лично минах през всичко за да го твърдя, аз съм живото доказателство за твърденията си. Освен вярата (истинската, да повярваш че вярваш) трябват и действия, авторът е описал това от ясно по-ясно - стои затворен в собствения си мрак, изпълнен с лоши мисли, самосъжаление, мрази себе си и външния си вид и не си подава носа навън, като в същото време у него има 0.0005% надежда че това ще се промени. Да, така е, ще се промени . . . . към още по-лошо. Не ми се влиза в полемики и излишни коментари относно истината или не на нещата от които зависи решението на описаните тук проблеми.

Основното обаче, което трябва да преборите е тази предубеденост към нещата, които не виждате а действат. Изградили сте си нещо като стена в която спират всичките ви възгледи относно абстрактните неща, нещо като суров реализъм, подхранван от предубеждения. Всички с такива проблеми си приличате силно в тези неща, прочетете си един друг постовете, 1, 13, 15, 19, 20 са един от друг по-черни, отчаяни, авторите им определено няма да стигнат далеч с такива разсъждения. В същото време 2, 3, 6, 7, 8, 22 казват в общи линии това, което и аз. Казах, каквото имам да казвам, същността на проблема е изложена тук , подробното му разрешение също, но вече всичко зависи от вас и от никой друг.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ea6ac7bac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Брат и при мен е така но не правя вече нищо по въпроса опитвах се но не става това е положението! Аз не мисля вече за това и всичко ми е ок! Така съм по-добре! Направи и ти така!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1538db540d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Същото е и при мене, съсипах си психиката от там и живота до някъде от скапаното нещо да си сам и нищо да не се случва с живота в интимен план. Вече нямам мечти и така... не знам към автора не мога да ти помогна ако бях си помогнал на мене да ти дам съвет, дано в някой друг живот нещата да са по-добри за сега ден за ден.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 24d1c6ab44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Първоначално, като прочетох историята (не докрая) помислих, че я е писал някой най-малко на 40 години, заради патетични изрази като "вече цял живот". После видях, че авторът на темата е на 20 години.
Напуши ме хем смях, хем ми идеше да му врътна на автора eдин шамар зад врата та да вземе да се стегне малко.
На вашите години и аз бях същата drama Queen. Може би не чак с толкова ниска самооценка. Но, о, чудо, намери се някой и за мен.

Обърнате внимание на коментар 24 (автора и другите като него). Четете го по няколко пъти, ако е нужно.
Трябва първо да поработите върху себе си - да не сте толкова отрицателни, енергийни вампири. Само докато ви чета и се натоварих - никой не търпи дълго такива като вас.
Има една книга "Законът на привличането" на М. Лозиър.
(Има и много литература на тази тема).
Прочетете я! Променете нагласата си към света! Спрете да се жалвате и самосъжалявате. Мислете само за това, което искате и харесвате, а не за това, което не искате.
Промяната е единствено и само във ваши ръце.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0f1a8e9407
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Ей,авторе - я по-ведро!

Всеки преминава през своите "моменти". Смятам,че ако промениш някои неща в себе си,ще видиш,че ще си намериш и приятели и гадже.

1) Започни да тренираш ЗА СЕБЕ СИ! - Така ти самият ще се чувстваш по-добре,а и спорта много дисциплинира;
2) Намери си интереси- може да бъде всичко- моделизъм,книги на определени тематики, филми,реално ВСИЧКО- Всякакви клубове за интереси,които да те запознаят с нови хора и да излезеш от депресията,в която си.
3) Недей да поставяш проблемите си в "култ" - Имам в предвид,че когато се "вглъбиш" в тях,те те поглъщат. Всеки има проблеми,но е успял малко или много да ги подтисне и да работи за разрешаването им.
4) Недей да се подтискаш-така омаловажаваш личността си и черната дупка става все по-голяма,а светлината в тунела- все по-далеч.

Ще ти дам един личен пример: Излизам с момче,което... не е красавец(определено),но той това го е установил още когато е бил на 17. Решава,че ще промени това и започва да тренира усилено,става републикански шампион по бодибилдинг и това променя живота му напълно - спорта стана част от ежедневието му,приятели намери много, момичетата му се лепят една след друга. Дори учи и приятелите си как да свалят момичета- хаха.
Така,че .. всичко е в твоите ръце!

Друг пример: Запознах се с човек,който реши да сподели с мен,че е преминал през подобна "лична криза" преди време. Спрял е да се социализира,не излиза и т.н. и започнал да чете книги от типа на " Тайната" . В такъв тип литература се говори,че всичко ИДВА от ТЕБ! Ако насочиш положителни мисли и енергия към себе си ще постигнеш чудеса:)

Не спирай да търсиш и успех :))

Sun,23

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b4518d61ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   24 е обяснил на автора Законът на Вселената, но авторът явно не иска промяна. Ами авторе то от писанията ясно се вижда, че завиждаш здраво на околните / успелите. Завистта и другите ти негативни чувства се връщат обратно като бумеранг към теб. Като толкова не искаш да повярваш вземи прочети Библията там са описани същите закони по друг начин, но трябва да имаш акъл, за да го разбереш.
А за 33 ами той закона си работи ясно са описали хората, че само с мислене не става и най-важното е действието. Но пак всичко започва от мисълта и привличането на ситуациите в живота на човек.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7e727e2250
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Аз пък оптимистично ще се обърна към автора и неговите "събратя" - Момчета, важното е, че "Деси и Ленчето" винаги ще са на ваше разположение:). Грижете се за тях;).
На номер 24 ще кажа, че аз като уверена оптимистична красавица, никога не бих погледнала женкар като теб ;). Така, че няма нужда да ни заблуждаваш, че всичко от женски пол те иска:).

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f4c54a16f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Беегай вие не сте добре24.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a43e9cce98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Може би от голяма степен ти влияе и това, че нямаш самочувствие. Да, знам- в днешно време хората гледат единствено външния вид, но не всеки е красив ВЪНШНО! Като прочетох това, което си написал забелязах, че си чувствителен и наистина интелигентен. А това само по себе си ти дава достатъчен повод за гордост и самоуважение ?.
Бъди сигурен, че все някой, някъде ще забележи качествата ти без значение външния вид ? Успех..

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e4916a58a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аз нямам гадже също като тебе и изобщо не искам да имам. Това да си имаш гадже е личен избор, а не този на съдбата. Поне аз така мисля.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a15ecd8932
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Една камара дървени философи тука само. Аз лично не видях след всичките нападки и уж много мъдри съвети как помогнахте на автора. Ако съм на неговото място, направо вените ще си срежа, заради бруталния ви хейт и нежеланието наистина да бъдете с нещо полезни на момчето. Сега аз се обръщам персонално към автора: Пич, едно към едно сме с жените, аз и ти. Разбирам те напълно. Само това ще кажа на теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker