Има ли такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли такива?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2755 пъти
Здравейте, момче съм на 26 и напоследък доста мисля по един въпрос. Тъй като имам доста познати и момчета и момичета, имам някакви наблюдения все пак, и ми се струва че хората някак си са отчуждени един от друг. Имам приятели които са с половинките си примерно, уж щастливи, доволни и в следващия момент той примерно казва ку..а си беше такава си остана, или момиче ми казва гадно се държи вчера пак плаках заради него. Първо не мога да разбера как може да използваш подобен вулгарен език по адрес на някой който обичаш, и второ не разбирам ми ок разплакал те , простак бил, не знам какво било. Ок, някои вързал ли те е аз него? Или същото в обратния случай, като е ку..а защо си с нея, за да я обиждаш и унижаваш ли? Имам усещането че хората са станали някакви мазохисти, които им е кеф да се нараняват, да правят драми и скандали. Момчетата вдъхновени от филми и порно се мислят за големи е...и и искат само да чукат, сякаш момичето им е някаква кукла за забавление, момичетата пък заплеснати от своята мания за дрешки,парички и подражание на хора от екраните. Разбира се подчертавам че не мисля че всички са такива. Разбира се не всички, но за съжаление една голяма част. По тази и причина от известно време съм без приятелка, а и ако е такава от тези които описах по добре да съм без подобна. Не казвам че съм идеален, всеки си има и минуси, но ако се сравня с някои хора ... Та това исках да споделя с читателите в сайта. Ако някой има сходно мнение и опит да пише. Ще се радвам ако има хора мислещи като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 60a0c990ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно съм съгласна с теб. Все повече си мисля, че хората се събират всякаш не да си помагат и обичат, а вместо това гледат как да се наранят и да те тъпчат. И като чета и историите в този сайт още повече се отчайвам. Радвам се, че моята връзка не е такава и се надявам и за в бъдеще да не се превърне в това подобие на '' връзка ''.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fa2223b32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се подчертавам че не мисля че всички са такива.

Пич, търси от другите, пък онези не ги мисли, кво ти пукат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 17ddc30ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм момиче на твоите години. Напълно споделям мнението ти. Живея в чужбина, но и тук е що-годе така. Единствената разлика е, че момичетата по-малко търпят.
Но да се върна към проблема на родна почва. Според мене причината за подобно поведение се крие в това, че младите хора не познават себе си, истинските си интереси и мечти. Както вече си споменал - копират. И то не винаги от липса на акъл, а от страх да не са сами, да не изпуснат нещо. Страх насаден от медиите, където се пропагандира идеята, че на 16-17 трябва вече да имаш или още по-добре да си имал интимна връзка.

Затова и толкова често четем тук теми, в които основният проблем е, че някоя девойка на 18-20 била още девствна, ама как да кажела на настоящето гадже, че да не я помисли за задръстена или недай си Боже как да се отвори сама!!!

Но има и хора, които са различни, с изразена индивидуалност и нито парадират с това, нито пък го пренебрегват в името на група "приятели". Явно си от тях. Има и други като тебе, но за съжаление не си попаднал в техни води. Търси. А тълпата ще си остане тълпа. Нея винаги я е имало и ще я има.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d984ba9f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора съм :) благодаря за мненията до тук много сте прави. Права си номер 3, не съм от тези които в името на измислено приятелство нарушават принципите си. За съжаление обаче те някак си са щастливи в момента а аз не съм, това е тъжното. Да не са стойностни хора ок но... нали се сещаш прасето като му сложат попарка в кочината и е доволно така че.... ако ме разбираш :) те не мислят какво ще е след 5 години примерно, не мислят засуканата кукла или напомпеното борче че ще е до време :) Тълпата си е тълпа да, но трудно се намира някой който не е от тълпата. Аз съм от голям град сравнително от Русе съм та не е да няма хора около мен ама...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b73b8c4956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Споделям мнението на автора.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d5ce843a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да авторе, има такива:))и аз съм на твоята възраст, момиче съм и страшно се дразня от такива, от"тълпата отворковци", заради които като че ли страдаме и ние, тези които сме различни и не желаем да им подражаваме, само за да бъдем''модерни'', за съжаление те никога обаче няма да разберат какво имаме ние. Знаеш ли какво? , ще ти кажа, ние си имаме самоуважение, разбираш ли? , дори и да сме черните овци в стадото, ние сме си ние и точно това тях много ги дразни. Знам, защото и покрай мен има такива, но на мен не ми пука!!! По-добре да търся стойностен човек за връзка, отколкото да се правя на''модерна''и, знам че ще го намеря, малко сме но сме истински и това е най-важно! Така че, не му мисли, за всичко си има време и в никакъв случай никога не се сливай с''тълпата''Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 957b9baedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За съжаление нашето общество като цяло през последните години доста изпростя. Изгледай един чалга клип и ще видиш какви са идеалите на младото поколение у нас- силикон, пари, простотия, вулгарност, пошлост, материализъм. Останаха на заден план моралните ценности, уважението между хората и половете. Хората като че ли не внимават какво говорят, навсякъде валят псувни, българския език се е обезобразил до неузнаваемост. Но все пак има и свестни и възпитани момичета/момчета. Вади си поука от чутото и видяното- да се обиждат на "к... а" приятел и приятелка. Търси си възпитано момиче, което ти подхожда. Не се разочаровай от пошлата българска действителност- за всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d984ba9f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора съм :) Съгласен съм с вас хора, но така или иначе времето си минава, ако ме разбирате. Не оставайте с убеждение че съм някакъв крайно задръстен или консервативен, напротив много отворен човек съм, просто правя разлика между отворен и простак. Защото това е най лесно да се каже, има време за всичко, за всеки влак си има пътници , е да ама аз сега съм млад все пак, сега ми е времето.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7331f53c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Споко, авторе и аз съм на 25 и още не ми е дошло времето... и аз като теб предпочитам да съм сама (а това продължава вече доста време), отколкото да съм с някой ей така защото той ме обича, угажда или там каквото ще.... и аз не виждам смисъл в доста от връзките на свои приятели, но те поради някаква скрита причина продължават да поддържат ограбващи ги отношения. Не знам какво да ти кажа, явно обществото ни е такова, хората са станали някак простовати и най- важното за тях е какво говорят и какво мислят другите. Почти никой вече не прави това, което сърцето му диктува, а то знаем никога не греши. :)
Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d984ba9f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   към 9 автора съм :) Уважавам мнението ти, но не съм казал че предпочитам да съм сам. Казвам че не бих бил с човек като тези които описах. Казвам го защото имам и такива познати, погълнати от работа и кариера, и дори не се замислят за връзка с някой, интересуват се само от себе си. Аз обаче не мога да съм такъв човек, а и не мисля че е нормално. Човек има нужда от топлина и подкрепа до себе си. И липсата на такива мисля че не ми се отразява много добре напоследък.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker