Вече не е като преди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не е като преди
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2946 пъти
С приятеля ми, с който живеем заедно сме в отпуска по едно и също време. Всеки ден сме заедно и аз много се радвам, че имаме повече време да сме заедно. Но той постоянно ме иронизира. Постоянно се чува с негови приятели и ходи на разни места, и малко преди да тръгне за навън ми дава зор да излизам някъде и аз. Аз му казва, че сама не ми е приятно да се шляя по жегите по обяд, понеже нямам близки приятелки, с които да излизам. Не съм се и оплаквала. Но в моментите, в които излизаме заедно се радвам много, но все ще се намери някой, който да ни прекъсне. Излизаме и след малко ми казва, че ме прибира, защото ще се вижда с някой. В началото на връзката ни всичкото време беше за мен - той сам го искаше, търсеше ме, а сега сякаш съм му дотегнала. Вече и секс не правим толкова често и се караме, а той дори започна да си бърка в носа и устата пред мен без да му прави впечатление. Преди като правехме секс всеки ден и ако един - два дена пропуснем го боляха тестисите, а сега го правим веднъж на 30 дена и не го болят. Няма нагон. Правихме го последно вчера, и той свърши много трудно, въпреки че не го бяхме правили от много време - и като го попитах защо така трудно свършва, той ми каза, че понеже било лято и жега и по - трудно се свършвало тогава. Мъже, това вярно ли е? Или бе будалка?
Чувствам се сякаш не съм жена в любовна връзка, а сякаш съм приета за домакиня. Забелязала съм, че е мил с мен само когато му сготвя. През другото време е по - отдръпнат. Понякога сънувам как се влюбвам отново и момчето отсреща ме обича и съм целият свят за него.. събуждам се с трепет и осъзнавам, че не ми се случва наистина....
Искам да добавя, че в началото на връзката ни забременях и направих аборт. Той не искаше бебето. Аз също, но когато дойде време за аборта майчинското чувство се събуди в мен, но той каза че се бъркам и ще съжалявам, ако го оставя. След време не спрях да го искам, а той каза, че щяли да ни се смеят ако имаме бебе преди да се оженим.
Сега излезна... с някакъв негов приятел по магазините. А аз съм сама, не му търся сметка, нека излиза, радвам се, че излиза с приятели, но ми е криво за всичко останало, понеже вече не върви като преди....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 04f239bf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Упси, май си има друга.
Аз съм по принцип от коментиращите тук, които първо търсят други причини, после разнищват връзката, дават съветчета, но при теб определено има друга или най-малкото човекът не е влюбен (вече) в теб. Случва се. Ти си още влюбена, а той не. Нещата, които ми описа, ако се случват с 60 годишен мъж ще си кажа - ОК, но с млад мъж, който до скоро е имал ежедневно секс? Вярваш ли?
Не си щастлива, това е най-важното. Може да има мъже, които да изневеряват и да правят жените си щастливи, но твоят определено не е сред тях.
Има някаква причина, поради която не може да е с другата/те. Най-вероятно и тя е обвързана.

Ти избираш - или да си му готвачка до живот, или да си търсиш друг живот. Първо си намери друго жилище и се изнеси. Тогава ще почне да те търси и може и да почне да се връща към поведението си от преди, но не клякай - щом му сготвиш хубавичко, той пак ще те приеме за даденост.
Ако искаш да спасиш връзката си все пак - прочети книгите на Шери Аргов „Мъжете си падат по кучки“ и май „Защо мъжете се женят за кучки“ - там има ефективни методи, с които можеш да накараш подобен да спре поне да пърди пред теб. Ако мислиш, че си заслужава... бори се, просто бъди сигурна - той прави ежедневния си секс с друга. Ако можеш да живееш с това, бори се да си го върнеш. Може и да успееш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 57e3db9914
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторка:
Номер 1, благодаря ти за коментара. Няма друга, сигурна съм, но май просто наистина вече не е влюбен и не се интересува от мен и просто приема живота си така. Никак не сеп олучава, пробвах всичо май....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 57e3db9914
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторка: Моля кажете ми вярно ли е това, което ми е казал, че лятото се свършва по - бавно... лъже ли ме? Будала съм нали?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 04f239bf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке - има друга, било и дясната му ръка! (ха-ха)
И да, глупаче си действително.
Хвани прочети книгите, които ти препоръчах, ако мислиш, че те обича по свои си начин все пак. С начините, описани там, ще можеш да му възбудиш отново интереса от самото начало.
Книгите са евтини, интересни и се четат на един дъх.

„Когато използвам думата “кучка”, нямам предвид гаднярка или злобарка, а силна жена, която е наясно със себе си. За нея не е проблем да предостави на мъжа повече пространство, защото самата тя има нужда от такова.

При най-малката проява на неуважение тя се отдръпва, а така става още по-привлекателна за мъжа. “

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cd57c793dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен е редно да седнете и да поговорите. Ти пробвала ли си да му обясниш, че това те измъчва и те кара да се чувстваш зле?
Ако държи на теб и мнението ти има значение за него, ще промени ситуацията. А ако не... просто трябва да приемеш, че връзките понякога се изчерпват. И това ти го казвам като човек, който стигна до тая истина по трудния начин...

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 57e3db9914
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Той отрича... казва че лятото в жегата е трудно да се свърши особено когато е потен като го правим....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 04f239bf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, отиди в Практикер, там продават подвижни климатици, не се инсталират, слагат се в стаята подобно на печките, струват 100-200 лв. Инвестирай и да видим после, какво ще му е оправданието!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dfcd001b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Когато има желание жегата не е проблем! Освен да има друга, може да се притеснява след аборта, и затова да му е трудно да свърши, ако поговорите помежду си или със сексолог нещата могат да се оправят.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5a5478deef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това за жегата и трудното свършване е пълна лъжа! Мъж съм. Даже по-бързо свършвам, ако е жега. И не само с мен е така - повярвай ми!
Но... винаги има едно НО! Казва, че го болят тестисите, ако не го прави дълго време. Това, ако е истина, определено има здравословен проблем. А има ли такъв (а пича сигурно го крие от срам), то може и да му се отразява на еякулацията.
Най-добре го накарай да си каже всичко и ако си признае, че причината е здравословна, веднага го карай на уролог.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5534c53359
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какъв уролог! Той не е болен от някаква болест, от отношението му ясно се вижда, че вече не я желае. Хормоните на секс-а са намалели и нищо не може да се направи. Идва момент във всяка връзка, когато хормоните отговорни за желанието за секс и влюбването значително намаляват. Съвсем естествено ако няма нищо друго между двамата е да се изчерпа бързо връзката. Поне при него е така. Съвет няма, той не може да те желае както в началото каквото и да правите. След време нищо не може да е както е било отначало. А дали ще търсиш друг, който също след време ще му намалее сексуалното желение или ще се примириш с положението е твое решение. Приеми, че вече няма интерес, омръзнала си му. Просто хората сме полигамни и е заложено в нас да си омръзваме. Процес от човешката еволюция както и на много други полигамни животни.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 778338977b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами намери си приятелки, излизай, забавлявай се без него. Не е казано, че трябва да търсиш друг, а просто имай лично време само за себе си, което не включва него. Света не се върти около него все пак, помисли малко за себе си. И може би си от жените, които първоначално полагат грижи за вида си, докато не "завържат" някого и после се отпускат в това отношение. Ти пък прави обратното, нагласяй се преди всяко излизане БЕЗ НЕГО, нека си мисли че във всеки един момент може да хукнеш подир друг, ако той самият не ти обръща достатъчно внимание.

Междувременно нека и той да си излиза с приятелите, какво като не те взима, използвай това време да свършиш някоя твоя си работа. Ако му е все тая как изглеждаш и къде и кога излизаш, ако не изпитва и капчица ревност, значи човека наистина не те обича. Пък току- виж всичко между вас пламне отново, както е било в началото. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8663c7d7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен.. основният ви проблем, е тоталното обсебване от твоя страна. Дори много да те обича, едни задушаващи отношения, могат да погубят и най-искрените и дълбоки чувства. Не е нужно да имаш близка приятелка, но е силно препоръчително да имаш свой живот - интереси, занимания.

Не може да се претопиш в света на другия..
Тази връзка няма да я бъде, от мен да знаеш. Много съжалявам за аборта ти, от личен опит знам, че е травма. Човек се нуждае от силна психика, за да го преживее. Още една забележка - причината да не сте се разделили, по-скоро.. той да не те е скъсал, е точно този аборт. Чувството на вина е най-добрата спойка за двама души, може да ги залепи един за друг с години, до живот.
Не пропилявай времето си с човек, който не те прави щастлива. Повярвай ми ..клишетата и приказките, колко е кратък живота, ни се изясняват с годините - кратък е !
LA

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker