Днес изневерих, чувдтвам се странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Днес изневерих, чувдтвам се странно
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 5183 пъти
Аз съм жена на 26 години с едно детенце и мъж, заедно сме от 6 години. Всичко между нас вървеше добре, но с времето охладняхме един към друг. Много пъти съм влизала и писала в сайтове за запознанства, имала съм много покани, но никога нищо не съм предприемала. Вчера изпратих мъжа ми и детето на почивка, аз не отидох, защото съм на работа. Така, излизах, свърших си домашните задължения и ми доскуча. Реших да вляза в един сайт и да си початя малко с някой да ми мине времето. и просто така видях един мъж, харесах профила му и му драснах един-два реда. След няколко часа ми отговори но нищо интересно. И се започна голямото писане от 6 до 1 през нощта. Чухме се и много ми допадна тембъра на гласа му и се възбудих. Реших че ще направя крачката и ще правя секс с него. Разменихме си снимки и мръснишки думи. Разбрахме се днес да се чуем и да се видим. Аз от страх да не ме притеснява в последствие му се обаждам със скрит номер-И така днес мислих да се видим, но приключих работа късно, разколебах се, но все пак му се обадих. Той така сладко ме омая че приех да се видим. Уговорих му среща не далеч от нас и се качий в колата му. Беше готин и ухаеше прекрасно. Още като се качих вътрешно започнах да съжалявам, не бях сигурна дали да си тръгна или да остана. Тогава той ме целуна така, че свят ми се зави. Отидохме направо в неговия апартамент, беше страхотно, но се чувствам виновна.
Хареса ми, но не трябваше да го правя, сега иска да продължим да се виждаме, а не знам какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b3b443e2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не мога да те разбера - защо си се омъжила и си направила дете толкова млада, щом искаш да ходиш с мъже?
Второ - как така мъжът ти отиде сам на почивка с детето?
Изобщо - семейството ви е един път. Единият с детето, а другият си търси хора по нета.
Каквото и да правиш това няма да ти е първият и последният любовник. Един ден ще лепнеш някаква венерическа на мъжа ти (кондомите не предпазват от всичко) и ще имаш проблеми.
Веднъж щом си изневерила - край, ще продължиш. Поне взимай някой лев, за да не трябва да работиш и да можеш да се грижиш за дето си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a34ce782b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така или иначе вече си го направила и се причисляваш към групата на жените изневеряващи на мъжете си! Според мен вече трябва да се чувстваш зла и жалка!
Няма значение дали ще го направиш с тоя мъж още един, два или пет пъти... вече е факт, че си изневерила на мъжа си, докато той ти води детето по почивки....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3f16c365ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като не знаеш какво искаш, къде си тръгнала по срещи? Реши за себе си какво е редно и какво не е редно да правиш, прецени си дали можеш да понесеш всички евентуални последствия от решението и тогава действай.
И още нещо - не оставяй друг да решава вместо теб, както е станало с този мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db61d42b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   честито сега някой ден мъжът ти ще разбере. Жалко, че на твоето дете ще му бъде гадно ще мама и тати са разведени, защото мама обича да кръшка с други мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5b6b256df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Оф, поредната измислена история, изкарана от калъпа, за да има народа кво да пише и по кой да плюе...

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 03dca0cbab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не мога да разбера жени като теб. Да беше някоя хлапачка на 18, добре. Обаче ти си женена, имаш дете и какво излиза? В първия миг, когато се почувстваш "свободна", започваш да ровиш из нета и да търсиш мъже, с които да си легнеш. Помисли ли за детето си, което като порасне и разбере каква всъщност е майка му, няма да е много щастливо?

И един съвет - поне като ги правиш тия неща, не ги споделяй в интернет. Знаеш ли колко момчета като прочетат историята ти, ще се запитат "Какъв е смисълът да имам жена и дете, като и на мен може да ми се случи същото? " Такива като теб насаждат комплекси. Аман вече!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1aa8aef49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато се появи в една жена желанието и сърбежът отдолу нищо и никой не може да я спре да се изчука с друг.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3d38baefbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Офф, не ги слуашй тея светци дето само знаят да критикуват. Виж и аз също критикувах хората, които изневеряват, докато не ми се случи и на мен. Е, ние нито сме женени, нито имаме дете. От 3 години сме заедно и вече няма същата тръпка както преди. Аз нямах очи за друг, докато не се появи ТОЙ. Само сме се целували, но си изгарям от желание и за нещо повече. Пък и откъде знаеш, че и мъжът ти не кръшка?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fbdcfcb842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като казваш, че с времето отношенията с мъжа ви са охладнели, някой направи ли опит да спаси положението или продължихте да живеет в рутината на семейство с малко дете? Не е това решението. Не може всеки път, когато нещо не върви и да ходиш да се чукаш с други. Този левент, дето те е свалил по интернет, ще ти се понарадва още 2-3 пъти и ще си намери друга като теб, ти ще си тази, която ще се чувства употребена и ще се върне при мъжа си. Трябало е да наприте опит да оправите нещата с мъжа ти, преди да ходиш по чуждо. Това не е решение или по-скоро е временно такова, което носи само главоболия, особено пък, ако има и малко дете. Колегата по-горе е прав. Щом вендъж си го направила, ще има и втори и трети и пети път и всичко ще замине на кино. Прецени си сама колко държиш на семейството си, обичаш ли мъжа си и искаш ли да си с него. Ако вече не изпитваш същите чувства към него, по-добре е д се разделите и да не се унижавате така, защото бъди сигурна, че мъжът ти (ако още не го е направи) то със сигурност ще почне да хойка и той в даден момент. Тежко е за едно дете в ранна детска възраст да има разделени родители, но от това не се умира, даже напротив, по-скоро ще израстне по-силно и самостоятелно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 91286484a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много грубо ще прозвуча, но винаги съм казвал, че браковете между толкова млади хора са направо трагедия. Не се обиждай, но нямаш прилики със зряло и майчинско поведение.
Като захвърлите куклите си мислите, че сте зрели, но представата ви за зрялост е далечна от реалната. Продължавайте да се жените и на 14 години. :X

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b667fad4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нормално е да се чувстваш виновна. Според мен скоро ще ти завърти главата/ако не го е направил вече/ и е по-добре да не лъжеш мъжа си, а да се разделиш с него и да останеш с този, с който си му изневерила. Принципно изобщо не съм на твоя страна, но, винаги идва един такъв момент, в който чувствата един към друг охладняват... и тогава винаги съм се питала какво следва? Раздяла или търпимост един към друг, докато чувствата отново не се върнат към началния си етап, защото вярвате или не - винаги след омръзването идва и моментът, когато отново се чувстваш много влюбен и дори още повече от преди. Не знам... по -добре е да спреш да се виждаш с него, защото ти казах как предвиждам нещата между вас... но ако си се влюбила, тогава вече трябва да решите и двамата какво да правите. Само дано и той е толкова влюбен колкото си ти.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a29d2e09e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен, да тръгнеш да изневеряваш е много глупаво и неуважително към другия. Или сядаш и говориш, за да оправиш връзката си, или кой от къде е.
М20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 253a5cfd2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   какво толкова сте налазили авторката, не се е случил края на света! и аз еднократно изневерих на приятеля ми и макар че сексът определено ми хареса, мога да кажа, че впоследствие точно това беше причината, поради която отношенията и сексуалният ни живот се подобриха.
Авторката да си прецени добре ситуацията, това че е с малко дете въобще не следва да бъде мотив да стои при мъжа си, ако не я удовлетворява. Но пък от друга страна не само сексът прави отношенията, така че и предстои тежък избор. пожелавам и да направи правилния избор!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dc4b8e8322
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Ма-али-й! Съдниците се нахвърлиха като лешояди на мърша! Евала, маце! Заради хора като тебе животът е все още интересен! Какво по-интересно от една неочаквана щуротия?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a927033e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Защо я осъждате така??? Моралисти такива! Сякаш никой от вас никога не е изневерявал на някой! Може искрата между тях е позагаснала, но един ден пак да разпалят страстта по между си! Това, че е кривнала веднъж от правия път не означава, че ще се разведат, или ще става курва... по-ограничено милене от вашето-здраве му кажи! А на авторката ще кажа сама да прецени-няма нищо по-хубаво от добрия секс, но добрия секс не гарантира покрив и храна за детето ти...
Кат

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 85fdd9f445
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   че и съвест нямаш...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6255c09da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Всички ли, които казват истината са моралисти бе, номер 15? Подкрепям мнението на № 6 с две ръце нагоре.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 214e819816
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Изневерила си изневерила си няма смисъл в това, но ти го решаваш много жени като спят с друг се чувстват желани възбудени подмокрени само от мисълта, но знай истината стара всичко скрито да остава. Но грешката ти до някъде е първият срещнат ти го търсиш и го намираш ама какво нали си се забавлявала малко от малко.
Само ще те помоля не казвай на приятелките си защото можеш да издадат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9ed10d147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   от Авторката, доста се позабавлявах с някои от коментарите. Днес един ден по-късно се чувствам прекрасно. -като презаредена.
доста мислих и рабрах, че обичам мъжа си, въпреки постъпката си. Нямам намерение да се срещам повече с онзи другия. Признавам че го направиих по-скоро от любопитство.
Благодаря на всички изразили мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b021bb9658
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами какво да правиш... Чакаш рогоносеца да се завърне вкъщи и забравяш за случилото се. Това в случай, че искаш да си запазиш брака. Пък ако не, продължавай в същия дух. Изборът е твой!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9035d6f5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не те ли е срам поне заради детето ти.... имам дума с която да те нарека, но ще замълча... щом искаш да ходиш по мъже, разведи се мъжът ти не е длъжен да търпи подобно унижение, а ако той изневеряваше на теб, ти как щеше да се чувстваш, а?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9035d6f5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Струва ли си за 1 нощт удоволствие да загърбиш семейството си... много хора не си отговарят на този въпрос и затова има толкова нещастни семейства, които ги свързват само децата! А струва ли си едно дете да живее в къща с безразлични и преструващи че се обичат родители...??

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db61d42b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   до 14 точно заради такива хора семейстава се разпадат.И децата страдат най-много.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dc4b8e8322
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   14 до 25: Да! Все някой друг виновен! Ако няма хора като авторката, семействата няма да се разпадат и ще си живуркат мирно во век и веков!
Му-ха-ха-ха-хааа...!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 333366bb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Тук дават акъли главно такива без житейски опит. За всяко действие си има причина. Изживяла си нещо което ти е харесало, няма връщане назад. Действието е факт. Не си първата, не си и последната. Все пак бъди разумна.. ти сама си решавай!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96fe5fa3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Реши какво искаш. Ако смяташ, че е било грешка, не казвай нищо на мъжа си и продължи. ще ти е трудно и ще се чувстваш виновна, но всеки греши (пък и ти си само на 26 до някъде разбирам). Но ако смяташ, че не се чувстваш комфортно с мъжа си по-добре не продължавай така. Няма да стигне до никъде.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 23edcc3700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Голям морал, голямо чудо, повечето хора изневеряват в даден момент от живота, поради различни причини, това не прави нито жената проститутка, че да и се предлага да взема поне пари за секса, както е споменато в преден коментар, нито я прави жалка. ДА, гадно е, не е честно спрямо другата страна, но това е - стореното, сторено! Според мен не повтаряй с него, повечето жени сме така устроени, че не можем да сме с някого само заради секса, както повечето мъже, когато изневеряват, ние рано или късно се влюбваме, а аз не мисля, че този мъж, с когото си преспала, търси любов, той просто си търси някой, с когото да преспи. Не казвай на мъжа си, забрави за случая и продължи напред

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e13f1940b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От всичко това ще страда най-вече детето ви, а така като чета май много, много не ти пука за него - жалко! Къде си тръгнала да се омъжваш като още си с тийнейджърски акъл, по дяволите! Да бъдеш майка е отговорност, грижа и всеотдайност, все неща, който още не са ти понятни. Помисли за съпруга си, как би се почувствал той? ! Като семейство трябва да решавате проблемите си заедно, а не да се чукаш наляво и надясно. И най ме е яд на детето ви, което е потърпевшо в случая. Да си мислила като си се омъжвала, сега ще си носиш последствията.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8703d8c7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   световен проблем направихте.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98788fb676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Поредната недорасла жена...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 01436f60f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Абе, защо всички намесвате детето и, какво общо има то с изневярата? Нито ще разбере, нито това я прави лоша майка. Мъжът и е този, заради който тя е изневерила, а дори и да не е той, какво толкова се е случило. Разнообразието е нужно на всеки, щом я е взел за даденост, част от интериора, какво странно има, че е погледнала встрани. Аз съм жена на 46 и ми се е случвало да бъда с друг мъж, без децата ми да научат никога, нито мъжа ми. Имаме 24г. брак и не сме разведени. Спазвам максимална дискретност, така и никой не разбра, нито мои, нито негови познати и приятели. Нямам намерение да му казвам никога, така, че мила никому не казвай и живей живота си, както ти харесва и се чувствай желана.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e1efb1cc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Младо момче съм на 21г и заради такива жени като теб се питам-Струва ли си да създам семейство? Започвам да мразя жените. От кога станахте толкова развратни? Да не говорим, че и секс правят на 14 години.
Страх ме е от едно, че може да попадна на свястно момиче/жена и да я нараня, защото вече си мисля, че няма жени, които да не изневеряват и защо да не го правя и аз?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e3e952c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Изневери днес пак, но с друг и ще ти мине

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dad422fd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Ми така са повечето жени - безкомпромисни курви в същността си..!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker