Истериите на един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истериите на един мъж
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3151 пъти
Имам истеричен приятел. Когато възникне проблем започва да крещи като идиот. Може най малкото нещо, някоя случайност или лош късмет да го ядосат и да почне да крещи и да демонстрира колко е ядосан и как едвам се сдържа. Стигало се е и до трошене. Държи се грубо със семейството си и е нежен само с кучето си.
Когато го видя че нещо се ядосва винаги си мълча и гледам да го успокоя, после му говоря как тия неща не са хубави и той е съгласен и иска да се промени. Чете философски книги, казва че малко се е подобрил от тях, но на мен ми писва вече да го трая.
Не знам дали е нормално да крещи на хората които обича, крещи на майка си или на мен, ако не може да си намери някоя тениска. А на кучето се извинява, че го е изплашил с крясъците си, прегъща го, пита го как се чувства, говори си с него, казва му че то не е виновно. Изглежда нелепо. Разбира се крещи и когато не му е провървяло и някъде другаде извън дома, като чели всички сме му виновни за неуспехите.
Днеска го питах как да се държа с него когато ми крещи а той ми каза, да мълча и да правя каквото той иска. Аз му казах, добре тогава когато аз искам нещо ще ти крещя и ти ще правиш каквото аз кажа. Той отвърна, че това няма как да стане и той щял да си прави каквото иска. Тогава го попитах защо му е жена, защо не си седи сам и той и каза, ако искам да си ходя, че не ме е карал да идвам, при положение, че една година ме е канил да дойда в неговата къща.
След скандала, разбира се той е много зает и излезна и ми писа смс, колко се извинява, колко много ме обича и други такива. Аз не искам да се карам с половинката си, искам да се разбираме без скандали, но тая негова раздразнителност ми идва вече в повече и вече сериозно обмислям да го напусна за известно време.
Има ли жени, които да знаят как да се справя с агресията му, той иначе е добър мъж, не изневерява, грижовен е, работлив, но на моменти все едно влиза някой демон в него и се държи все едно не е той.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 21c2d5d14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има такива хора. Аз лично познавам един. Парадоксалното е, че е фантастичен човек, страхотен приятел, изключително надежден, умен, прецизен, финансово напред с материала заради амбициозната си природа, щедър, грижовен... абе всичко, което би искала да видиш в лицето на приятел или партньор. Но е избухлив. Много. Ще те подкрепи в степен, в която никой друг няма, дори ако е срещу собствения му интерес. Стига да се примириш с моментите на викане и ругаене :).
Какво е решението в твоя случай? Добре помисли дали останалите качества на приятеля ти си струват да останеш с него. Ако не - най-добре прекрати тази изтощителна за теб връзка. Ако има солидни плюсове, заради които си струва да се бориш, го научи да те уважава. Не е лесно, но не е невъзможно. В моментите, когато избухва, стопирай всякаква комуникация и го наказвай с ледено мълчание и никаква прошка в продължение на дни. Не отстъпвай, бъди твърда. Когато решиш, че наистина се променя и е готов за разговор, постави условието си - да не ти крещи, да не ти повишава тон по никакъв повод. Ако те обича, наистина ще се постарае.
Ако не направи опит да се коригира, значи не си му достатъчно скъпа. Няма смисъл да оставаш с него.
Ти сама ще прецениш колко важен е за теб този мъж и защо. Ако е само заради страха да не си сама, мотивацията ти е погрешна и не оправдава търпението ти. Ако всичко друго му е наред, опитай да запазиш връзката си, но не и на цената на безкраен компромис.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 60cdf1d7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо не вземе да си изразходва енергията с някакъв спорт.. да удря боксовата круша там докато се изтощи и няма сили да крещи и вилнее

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8d350c930c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моят приятел е такъв, мен даже ме и обижда не заслужено. Някой нещо го ядосал и аз го отнасям. Набива ми в главата колко съм глупава, некадърна и проста и много други обиди, които мисля, че не заслужавам. Разбирам аз да съм провокатора ще го преглътна, но просто не е честно. Майка ми е същата като него. Не знам някаква пародия е явно-докато растях майка ми ме мачкаше като хлебарка, а сега любимият ми мъж ме досмачка. Да не ти разправям като е пиян. И после вместо да се извини ми казва "аз съм си такъв като накипя и избухна, после ми минава" А аз какво да правя с всичката тази тежест и болка и горчилка в сърцето си. Не прави моята грешка и се раздели с него докато не си го намразила. Колкото и да ти е мъчно и колкото и да ти се иска няма да си ти тази която ще го "излекува" с търпение и обич, ще се погубиш сама

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6175e6b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе не знам дали да се изнесеш за кратко или завинаги... Струвами се, че той няма да се промени, нали знаеш поговорката за вълка и козината си..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a09e940a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Убеди го да отиде на психолог / психиатър. Както го описваш е сериозно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ad13ba269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Преди време и моята половинка имаше някакви изблици. Аз прекратявах всякаква комуникация с него тогава, като казвах: "Този разговор е непродуктивен и аз няма да го водя. ". Или просто си излизах или просто млъквах, просто нямаше как да си изкарва нещо на мен, при положение, че аз просто отсъствам. В началото беше шокиран, след това нямаше проблем, защото знаеше, че по този начин не може да се разтовари. То остава в него, аз отказах да поемам отрицателната му енергия. Това си е вид енергиен вампиризъм. Ако се хванеш на това хоро, ще му даваш енергия и той ще се храни от теб. Ако откажеш, той ще знае, че няма нужда да вдига скандали, защото няма да го "нахраниш". Решението не е и ти да му викаш, а просто да го игнорираш, когато започне. Дори можеш да излезеш от къщата и да кажеш, че ще се върнеш, когато се успокои. Теб майка ти не те е родила и гледала, за да ти крещи някой и да те малтретира по този начин. Обичай се. Пробвай с това, което ти казах, но спокойно, без обиди. Не го обиждай, защото ще го нахраниш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 350e2f319e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледай след някоя годинка да не почне да те пердаши, защото тогава ще стане страшно. От такива лудаци стой далече. Сега само чупи и вика, ама като му кажеш "ДА" и ще си покаже рогата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker