От всичко най лесно би било да загърбя отново всичко, но мамка му, не искам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От всичко най лесно би било да загърбя отново всичко, но мамка му, не искам!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2409 пъти
Здравейте.
... още една шантава история.

Преди около година приключих много трудна почти десетгодишна връзка. От онези крайни изпълнени с много емоции връзка. Последните някоко години се наложи да се грижа за болната си баба, която много обичах. Това беше един от предтекстите му да не живеем заедно-"жената е болна, да не и пречим", кълнеше се че не е обичал друга жена през живота си така, всяка вечер идваше и си отиваше и това ме убиваше, но се надявах, че нещата все ще си дойдат на мястото. Докато не се оказа, че от три години живее с друга жена и нито аз, нито тя знаехме. Реших и сложих край на тази връзка. Много тежко преживях всички лъжи, правехме планове, за малко дори да продам апартамента си само за да има къде да живеем без да ни притеснява никой. Бях бременна във вторият месец когато разбрах за всичко и все едно ме удариха с чук по главата, отидох сама и направих аборт.

Когато реших да сложа край на това той откачи. Щял да я остави, не можел без мен, започна да ме преследва и тормози, загубих дори и работата си заради него.
Мина време и срещнах човек който на практика е всичко от което съм имала нужда. Домошар, внимателен, добър.

В началото всичко беше идеално. Аз съм на 32, а той е с четири години по-голям от мен, и двамата в настоящият момент се чувствахме чудесно заедно.

От доста дълго време беше сам. Почти всички от предишните му връзки са били с много по-млади от него жени. Извинявам се за леко обърканият си разказ. Всичко започна в началото на лятото. Той сякаш се успокои и се почувства сигурен до мен. И сякаш самочувствието му се изстреля нагоре, почувства се уверен(нямам нищо против това, не ме разбирайте погрешно). И пак се започна.

За мен това беше напълно нов кръг от хора. Идваха ни гости, ходехме на гости... харесвам тези хора, но...
на практика за мен са почти непознати.
Един от неговите прители се завърна от чужбина и започнахме да се виждаме наистина често. На планина, на море, на плаж... Той също има връзка с много млада жена-може би около 20.

Но червената ми лампа започна да свети. Когато тази жена е покрай него виждам как му изтичат очите, тя също го забелязва и явно и е приятно. Започна да им се обажда почти всеки ден и когато приятелят му дойде сам разочерованието му е видимо.

Опитах се тактично да попитам какво се случва, но отговоръ беше-"заглеждам се, много ясно, но не съм тръгнал да ходя никъде"
Получавам-дежавю...

Често ми е споделял уж на шега, че идеалът му за жена
е гръдна 120 върху 22 годишна жена със 120 см крака... приемах го като шега, но май не е.

Имам буквално алергия към лъжи вече. Иска сериозна връзка от мен, иска деца, дори спря да ме пази, аз също искам деца и семейство, но на каква цена? Идея нямам как да постъпя. Имах самочувствие на хубава жена, докато това не започна да ми се натрапва всичко
това. Засега се държа доста тактично, но не знам колко ще издържа... и дали въобще трябва да издржам подобно нещо.

Благодаря, олекна ми малко дори докато пишех за това....
Ще се радвам да споделите с мен какво мислите.
Нямам приятели в този град, нямам с кого да говоря за това, а се срамувам да говоря за с хората около мен... и ми е адски тежко. Буквално съм като в небрано лозе и не зная как да постъпя. От всичко най лесно би било да загърбя отново всичко, но мамка му, не искам!
Но се притеснявам и от друго-ако остана на 32 вече се чувствам стара и усещам как ми се смила самочувствието... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f35e79664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страхотен идеал! А ти твоя каза ли му какъв е? И изобщо за какви идеали може да говори мъж, който е на 36 години - абсолютно незряло поведение. Крака, гърди, задник! Не мисля, че те обича истински щом се случват такива неща. Сама си прецени колко можеш да понесеш и какъв е смисъла изобщо да го понасяш. Страхът от това, че възрастта ти напредва ще оправдае ли, това че ще се чувстваш повече нещастна, отколкото щастлива със същия този мъж след време? Не мисля, нужно ти е самоуважение преди всичко, както и усещане, че си обичана.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d002b7d19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво да ти кажа.. така се преобърна този свят.. няма никакъв морал, никакво уважение.. лутам се и аз като теб и се питам... има ли свестни хора.. има ли такива които уважават жената до себе си.. има ли такива които създават връзка и я уважават и се борят за нея.. четейки историята ти.. се свивам.. страх ме е.. искам човек до себе си.. а ме е страх че ще е същото за което пишеш или нещо друго но няма да е истинското.. има ли смисъл.. хората казват по добре сама от колкото зле придружена.. но не е в това смисъла на живота.. всеки иска да намери своята половинка.. човека който чувства близък до себе си.. но на каква цена.. съжалявам авторке че не мога да те посъветвам нищо.. да, много лесно бих ти казала зарежи го той не те заслужава.. но нима следващия с който ще си ще бъде по добър? .. чудя се дали тези неща се изглаждат във връзката.. не е ли по добре всеки да си каже ако не харесва нещо и другия да се опита да промени това заради взаимното удобство.. а когато имаш вече връзка малко или много се съобразяваш с партньора иначе би настанала анархия и всеки би си правил каквото пожелае.. тогава смисъла на връзката се обезсмисля... още повече гаджето на приятеля му.. това вече е нагло..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8fdcf23ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом отсега не се чувстваш комфортно с този мъж, какво остава когато родиш и напълнееш и от тичане покрай детето нямаш време да се гримираш, нито пък да имаш често желание за секс. Ако сега се притесняваш, че се заглежда по други жени, а и той не го отрича, тогава със сигурност ще ти изневерява. Защо ти е такъв мъж? ! Направи си профил в сайтове за запознанства и ще видиш, че не си никак стара и ще преоцениш положението си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 197b4525c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, не пренебрегвай интуицията си. Щом така го чувстваш, значи в действителност огънят между тях вече гори... или поне в него. Защото според мен тя няма сериозни намерения към него, просто повечето жени обичат да получават внимание независимо дали си падат по дадения мъж или не. това ги ласкае и храни самочувствието им, няма какво да се лъжем. държи се така защото се кефи мъжете да се влачат след нея. това което ти можеш да направиш е да престанеш да бъдеш толкова зависима от мъжете. знам, че като жена се стремиш към стабилност в отношенията и те разбирам, това ни е в природата. Незнам с какво се занимаваш /работа, занимания, хобита... /, но за да събудиш чувството в него трябва малко да се откачиш и да покажеш, че си независима, имаш своите интереси и занимания... не казвам да се държиш еманципирано, а просто направи нещо с което да му покажеш, че си личност, постави си цел и се самоусъваршенствай. не бъди /или поне не показвай/ че си 100% негова. мъжете усетят ли подобно нещо се "успокояват" и губят интерес... няма я мистерията, няма я тръпката, т. е крепостта е завладяна. това е и причината да тръгнат да търсят нова тръпка и обект на тяхната страст. мъжете са ловци, за това и според мен си му поомръзнала. това е проблем, който е нормално да се появи във всяка по-дълга връзка, но ти можеш и да я съхраниш като запазиш някакво лично пространство и покажеш характер стига да прецениш че мъжа си заслужава. седни и помисли дали той е мъжът за теб, в никакав случай не оставай с него само защото се чувстваш вече притисната.
и какво като си на 32? пак можеш да се поддържаш, а и въобще не си стара, ако това те притеснява :) не бъди поредната безинтересна и безлична жена...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d1cdee5be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти сама виждаш за какво става на въпрос, но се надяваш да го "поправиш , за това седиш. Предполагам ти е ясно че няма как да се случи. Просто продължаваш да чакаш логичното да се случи и да прави някакви забежки с подобни жени. Аз като мъж ще ти кажа, че всеки се заглежда по 20 годишни, всеки иска младо яре, но ако човек е достатъчно отговорен ще знае, че примерно както съм аз твой набор, няма как с 20 годишна да имам нещо повече от секс, защото като започнат да говорят ми идва да си запуша ушите. И аз съм имал много 20 годишни, но за партньорка не бих си избрал такава, да не говорим че ако имам половинка, не бих тръгнал да развалям всичко с 20 годишна.
Та за това те съветвам, да не се услушваш и да търсиш под вола тела.
Гаранции няма.
Както казах аз съм ти набор (почти ) и съм на същия хал, имах 7 годишна връзка, в която ми говореха много уверено и сладкодумно, голям морал насреща имах, но един ден разбрах куп неприятни неща и се оказа като при теб, че насреща седи човек, който не познавам и беше голям шок. Но само заради това, не бива други да страдат.
Успех.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dff98c86b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ги понасям тези мъже вече.. Може ли такова нещо, как е възможно да са такива изроди! ;( Долни използвачи.. такива жени са станали, чакат жената да върти всичко, а те да имат само претенции

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef3b6c645e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай ако написаното ти прозвучи малко цинично, но ето как аз накратко виждам нещата.
Излизаш от дълга връзка, разбила ти живота, и притисната от комплекса на възрастта си вече, намираш някой. Този някой е бил на сухо доста време. Ти му даваш всичко и го караш да се почувства като цар. И след това той показва същността си и започва да играе на 2 фронта. С теб - ти си сигурната, няма къде да бягаш и с теб ще прави семейство. На другия фронт - той си търси неговия идеал - бюст, крака и задник.
Извинявай, ама нещо става с този свят! И на всичкото отгоре ти го показва и казва на теб? ! Този няма да се промени, каквото и да правиш. И след 10 години ще рабереш, че от 7 той си има и друга жена. Това ще бъде тогава дежаву!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: da087c8353
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като начало използвай противозачатъчни, докато си изясниш чувствата и това дали искаш да си с него, то е ясно, че той няма да те пази, щом иска деца, но се погрижи ти за себе си, без да му казваш, за да не се окажеш пак в същото положение, както и при предишната връзка. Другото което е, това не е нормално - нормално е да се заглежда, и моят приятел го прави понякога, дори се блъснал с колата веднъж, докато се е заглеждал и сам ми каза:), но да я кани на гости, това вече е целенасочено поведение от негова страна, той иска да я опознае, да контактува с нея, да спи с нея, ако може. Ако бях на твое място щях директно да му кажа, че не мога да се вместя в идеала му, то е ясно, в такъв идеал трудно може да се вмести някоя жена, и ако мисли, че цял живот ще продължава да търси този свой идеал - нега си го търси, но аз няма да участвам в този филм. Той ще се опита да изкара теб виновна, че преувеличаваш, че си внушаваш, но това са стандартни мъжки номера, лошото е, че той ще си вярва, но майната му. АКО ДОРИ ЗА СЕКУНДА ИНТУИЦИЯТА ТИ ПОДСКАЖЕ, ЧЕ ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ГРЕДА НА ТЕБ КАТО СВОЙ ИДЕАЛ, ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧА, ТРЪГВАЙ СИ, ДОКАТО Е ВРЕМЕ. УСПЕХ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker