Що за човек е... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Що за човек е...
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3863 пъти
Здравейте приятели. Имам връзка с мъж от близо 2 години. Семейна съм от 12 год. Той е най-добрия приятел на мъжа ми. Живее с неговата, с която са разведени отдавна и със сина им. Нещо си допаднахме с него и аз не знам точно с какво ме привлече.

Той е малко груб, непукист. Не се обажда често, но като сме заедно е много мил. Посяга на жена си, но на мен не е разбира се, ние се разбираме добре. Висок, синеок и симпатичен, направо копнея за него, хм... за в леглото май повече, но обожавам и да се гушкаме. Готино ми е с него.

Но забелязвам, като че ли, че не е сериозен. Той сам не знае какво иска. Уж ще се маха от неговата, ама не. Уж ме иска и обича, а рядко ме търси. Той е такъв и с родителите си и със сина си даже. Вълк единак. Намекна ми, че иска дете, но му казах, само ако го гледа и той и ако сме заедно. А може и да не иска дете, а само да го е казал нарочно за пред приятелите си. Но сега съм бременна и то не от мъжа ми, а от другия.

Дотук няма лошо. Писах му смс, че съм си правила тест и е положителен и че трябва да поговорим. Но нито ме потърси, нито дойде на обявената от мен среща. А и как да звънна в тях, след като оная е там и хлапето? Май ще излезе доста несериозен или може би се е уплашил първоначално от написаното от мен. Не мога още да го разгадая този човек и не знам как да го накарам да си поговорим. Моля ви дайте ми съвет, че вече не мога да мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 65b95bdc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе ти добре ли си изобщо?! Как ще имаш дете от друг при положение, че си омъжена? Ами като го родиш това дете какво ще кажиш на мъжа си ще лъжеш, че е негово ли и от там детето като порасне кой ще кажиш, че е баща му?!?!?! Пфф май изобщо не мислиш.... Ами ако твоя мъж прави така ти как ще се чувстваш ако има дете от друга?

Извинявай,че така те нападам, но мисля че тоя другия само за секс те търси не се заблуждавай, че има любов!!! Помисли как ще постъпиш и дано вземеш правилното решение... никой тука в този сайт не може да ти каже какво да правиш ти сама трябва да решиш какво да правиш с живота си!!! Успех :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: de5a596b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, ще прескоча мнението си за поведението ти като цяло. Тук не сме, за да обиждаме и упрекваме, а ако можем-за да помогнем.

Затова минавам директно на въпросния мъж (макар да мисля, че ти сама си си виновна за филма, в който си се вкарала).

1. Той не иска дете от теб- а само ‘’да ти направи дете’’. Това всеки мъж обича да прави. А някои - само това, без да споделят отговорностите по отглеждането му;

2. Ти си му само за забавление и нищо повече. Затова и рядко сте се виждали, затова и сега се спотайва. Тоест - сещай се сама какво да правиш с детето.

3. Той не те обича. Докога някои хора ще бъркат сексуалното привличане с любов?

4. На твое място бих теглила една черта на този човек, завинаги. След като съм направила аборт, разбира се. А причини да теглиш чертата имаш МНОГО - и затова,че не струва, и затова,че е е приятел на мъжа ти (боже, каква наглост!), и защото просто ще си следващата бита в семейството.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e5f0a24679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ах интересна история.. Почти сигурно те е от*бал след като е разбрал, че ще става татко за втори път. Доста несериозно от твоя страна. Би било още по-грубо ако ти имаш свое и да копнееш да го зарежеш заради сексулано влечение към друг мъж. А аз като представител на мъжкия пол ще ти кажа, че от цялата ситуация е най-грубо, че той е най-добрия приятел на мъжа ти. Такова нещо трудно се прощава. Оттук нататък по-добре се замисли какво ще правиш :)

Успех!

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5d89ca304b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Найстина трябваше да помислиш преди да си легнеш с този човек.

Питам се... какво ще стане с теб, ако кажеш на мъжа си, че си бременна от най - добрия му приятел?

Сега ако питаш мен, направи аборт. Той се отнася твърде несериозно към ситуацията - на теб не ти трябва такъв, нали? Спри да го търсиш, защото нищо няма да излезе от всичко това. И още нещо... Той посяга на жена си и се отнася безотговорно към сина си. Помисли ли, дали тази съдба няма да сполети и теб, ако задълбочиш отношенията си с него?
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: cfa72c4ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не могла да го разгадае! Оф ще се пръсна от смях. Какво не можеш да разгадаеш? Направил ти е дете и сега се крие и никога няма да отговаря за действията си. Очевадно е,но ти явно си уникално тъпа.

А и как да звънна в тях, след като оная е там и хлапето?
,,Оная" значи нещо за него заразлика от теб. Просто е надушил курвата в теб и се е възползвал. Ако съм на мястото на мъжа ти ще Ви накарам и двамата да съжалявате горчиво за това. Такива като теб не мога да ги понасям.

Дано съпругът ти разбере и те изрита като мръсно псе на улицата.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c8f13593e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №5 до №6

Коментар №10 на историята "Как никой от вас мъже, не се замисля... как се влюбвате така изведнъж в грозни жени... как става"? - пак е твой, нали?
Странно и в двата ти коментара (най - вече в този) усетих някаква злоба. Сякаш искаш повече да нараниш някого, вместо да му помогнеш.

Наясно си, че всеки може да обижда, нали? Тук наричаш авторката "курва, тъпа, мръсно псе" и тн. Ако питаш мен, с тези думи няма да я засегнеш кой знае колко - по- скоро показваш до къде ти стига акъла. Плоски обиди без никакво обоснование - глупаво, найстина.

Съветвам те ако продължиш да "СЪВЕТВАШ" хората тук, да бъдеш поне мъничко по - любезна, защото човек се учи от грешките си. Щом те хората са писали тук, значи не търсят упреци а съчувствие и решение.
SFA

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker