Значение на жестовете които прави една жена за да привлече вниманието на мъж. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Значение на жестовете които прави една жена за да привлече вниманието на мъж.
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4708 пъти
Незнайно защо предният пост не ми беше публикуван, надявам се поне този да има успех.

Та ето и това което ме интересува и се надявам да получа повече нормални отговори.

Аз съм момче малко над 23 години. Нямам достатъчно познания в тази област, затова ми е много любопитно, какви са жестовете и знаците, които прави една жена когато си хареса дадено момче, доста често ми се е случвало дадено момиче да се загледа по мен, а и не само, но аз да не реагирам, от което може би доста пъти съм губел.

Досега съм имал няколко краткотрайни връзки, но от доста време си нямам приятелка.

В интерес на истината съм и малко срамежлив, но все пак все някога това трябва да се промени, може би ще кажете че щом досега не съм разбрал какво иска едно момиче съм доста задръстен, но въпроса от мен, мнението от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 748f51d2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих те посъветвала да действаш по- смело... остави всички страхове и действай с тази, която харесваш. Толкова хора се разминават заради глупави страхове и после съжаляват доста дълго време. Жестовете могат да бъдат измамни, не се ръководи от тях.. има жени които флиртуват просто защото искат внимание и когато го получат, бият отбой. Затова като харесаш някоя, деиствай без да мислиш за жестове и такива подобни глупости, а тя ако има интерес, ще се получат нещата... ако не, продължавай напред с увереност, все някъде ще срещнеш споделеност!

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d783522ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охооо... чак да се загледа... браво... значи си готин... ама все пак говорим за момичета.
Аз съм мъж доста по голям от тебе... Големите жени не се заглешдат. Не разчитай на това като порастнеш.. Само поглеждат крадешком
Ако искат да привлекат внимание се почва- рошене на косата, често премятане на краката.. ако е с пола може да ти покаже и с какав цвят бикини е.. някой започват да говорят и да се смеят по високо... но... не очаквай да има светещ надпис на челото. Затова никога не си сигурен
Но пък... ти си мъж.. какво те е страх. Срам п.. ка не е.. Сещаш се. Издебни я като е сама-като си заминава от заведението или като отива в тоалетната. Тоалетните с общи мивки са идеални. Големи леваци са тия дето не са си ги направили така в заведенията... затова не ходи в такива кафета... Ми.. после и кажи с най обикновенни думи че ти е харесала и питай може ли да се запознаете.. Питай я често ли идва в това заведение... Следва да попиташ за телефона естествено.... и нататк... айде стига сам си давал занаята без пари.. хахаха... успех

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 33df407007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2-голяма си скръндза. Вместо да дадеш по-подробен съвет как се сваля момиче, ти го пазиш за себе си. Не всички сме като теб-да умеем да заговаряме момичетата. А после се присмиваш на смотаните... Любопитно ми е как би се чувствал ако беше на мястото на момчето, което е пуснало заглавието.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 24d9a97ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   това жените могат да го обяснят най-добре

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: efe16eb044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами чeсно казано мен ме влечат мъже които изглеждат уверени в себеси или като аз ги наричам перспективни, обичам мъже със панталон и риза (типично облекло за офис)
мен такива мъже ме влечат или някои сладичак . Това е аз не харесвам обиновени стандартни мъже ако се засечем и ти не изглешдаш по моя си критерии просто нямаш шанс . Всяка жена си има критерии или тип мъже

The Sister

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 361744453a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато едно момиче говори с теб... наблюдавай стойката й. Тя говори много, много често оправят косите си в присъствието на човека, когото харесват, очите й говорят най-много обаче, както и усмивката. Едно момиче си личи, когато харесва някого, въпросът е дали ще си достатъчно съобразителен да го забележиш.
Плюс това защо трябва да чакаш някоя да ти покаже, че те е харесала и тогава ти да действаш? Действай ти, ако ти направи някое момиче впечатление, какво толкова. Нищо не губиш и момичето може да те хареса в последствие. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: de2cd81257
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Жестикулирането открай време е било начин за привличане на вниманието на околните, но... има едно но. Този, който се старае публично да се показва има егоистични подбуди - да стане център на внимание. Ти такъв човек ли търсиш? По това как описваш себе си, не личи ти самия да искаш да бъдеш център на внимание, по скоро обратното. Предполагам, че и търсиш някой с подобни харастеристики. Така че извода е за теб, реши сам какво търсиш.
Заглеждането само по себе си нищо не значи, но една непринудена усмивка, едно "здравей, как си" може да ти отвори врата за по-нататъшно запознанство. И никога не бъди груб, само мил и учтив. Ако нямаш успех, значи не е "тя". Нищо не губиш. Ще я срещнеш един ден, може би много непринудено и ще се подсмиваш над собствената си нерешителност.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f6f95bc89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз съм същия като автора и не разбирам особено от знаци и от намеци!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dc998fda52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако има близък контакт - докосванията, онези "случайните" и закачливите усмивки са сигурен знак за проява на интерес.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 67a802c6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Чак пък докосвания... Това свестните момичета не го правят. Може би свалячките, бройкаджийките, кучките, когато искат да си начешат егото. Обаче най-често търсят някаква изгода или после може да ти се подиграят, ако хлътнеш, и да те зарежат с празни ръце и разбито сърце. Нормалнте момичета изразяват интереса си с дискретна усмивка, с внимателен въпросителен поглед, не много продължителен, - по-скоро бърз, но говорещ, че са те забелязали сред всички останали, че биха искали да разменят няколко думи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 67a802c6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да добавя, че в живота след подобни закачливи, кокетливи знаци - шегички, закачки, хихикания, погледи, подмятания - почти винаги задължително следва едно отдръпване, студенина, пренебрежение, когато момчето клъвне на стръвта и тръгне след момичето. Така рибарят подсича с въдицата рибката, за да я закачи по-добре на кукичката, за да няма отърване. Тези флииртове винаги са малко или повече опасни, ама без тях е скучно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8bd74082f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм вече жена на средна възраст, но преди време се влюбих като ученичка. Да ви разкажа как се държах... Като полуидиот. Това с оправянето на косата е вярно. Без да се усещах все нещо връзвах, развързвах. Също и търсех близък физически контакт. Т. е. все се препъвах в него, блъсках го, но без да искам. А очите, просто не се познавах, гледах го дълго и замечтано. Чак след време си разчетох сигналите. Той обаче не успя или не искаше, кой знае. Ще усетиш вътрешно дали някой ти симпатизира или не. Само увереност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker