Изневерява ли ми според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми според вас?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3141 пъти
Вече споделих, че имам намерение да се разведа, но незнам дали ще е правилното решение. Там написах, че мисля че мъжът ми не ми изневерява, но получих коментар, че изглежда се заблуждавам. Затова като се замислих реших, че може и да е така и искам да получа мнение и от други хора.

Аз живея по много месеци в чужбина, а той е с децата в бг. На няколко пъти имах повод да се усъмня, че той си има друга, но той все успяваше да ме убори, че греша. Имахме период, когато му звънях вечер и той се ядосваше, че нарочно му звъня късно, за да съм го проверявала. И точно тогава ми се случи да ми вдигна телефона му една вечер жена. Личеше си, че е пияна по гласа, когато я запитах коя е тя, негов приятел взе телефона от нея и ми каза че той се е правил на майтап на жена. Моят бил пиян и спял, а в последствие се оказа, че наистина жена, която познавам бегло от компанията му ми е вдигнала, но тя ходела с този негов приятел дето се опита да ме забаламоса.

Същата жена я наблюдавах една вечер през прозореца от улицата в заведението, в което тя работеше, как е седнала до моя и му разказва нещо и се смеят, а нейният приятел, за който се впряга, че имат връзка седнал срещу моя, а не срещу нея или до нея. След време намерих при почистване отгоре върху секцията няколко презерватива, за които се оправда, че друг негов приятел му ги е дал на майтап и понеже не му трябвали ги хвърлил там. Обаче точно същият му приятел дойде с тази жена в едно заведение и аз отворих темата за презервативите и човека остана като гръмнат, че ми е казал, че той му ги е дал. А жената се опита да обясни, откъде са се появили, играли някаква томбола по коледа в нейното заведение и се паднали на нея и тя му ги е подхвърлила. Понеже постоянно я впрягах за негова любовница, затова не посмял да ми каже истината в началото.

Една друга вечер докато бях в чужбина пък ми вдигна и ми каза коя съм била аз, че да му държа сметка къде и ского си лягал, когато го запитах къде е той ми отвърна че спи, а аз го попитах къде след като знаех вече че не си е в къщи. На другата сутрин пак оправи оправданията, че го било яд на мен, че съм все по чужбина, писнало му е да бъде сам и затова така ми е казал. Още чувам, че на майка ми и казали приятелки, че са го виждали със жена, но той все отрича. Не мога да го хвана и да го докажа, за да имам настина за какво да го намразя и отхвърля от сърцето си, макар че ме наранява по много други начини.

Вие как мислите изневерява ли ми наистина или да му вярвам. Някой сигорно ще каже ами оставила си го по толкова месеци сам какво му държа сметка, но ние сме се разбрали, че го правим в името на децата да имат по добър живот, затова аз работя в чужбина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9531666b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От километри си личи, че ти изневерява и то не от сега! Оправданията са много лошо нещо!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a65bf9eec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти да не би да очакваш да ти каже в очите, че ти изневерява. То е ясно. Аз съм спортист и всяка седмица ходим да играем в различни градове, лятото сме по лагери и много често ме няма.. Моята приятелка Излизаше по дискотеки без да ми казва живееше сама в апартамента ни, имаше пари. Но след като разбрах (имах по-малко доводи от тебе ) се разделихме. Така че не чакай според мен да го видиш с жена или той да ти каже. Но при теб е по-сложно -децата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 13ae32e175
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила авторке, изневерява ти! Истина е и че очи далеко-сърце далеко. Така че и ти имаш вина щом по няколко месеца те няма в България. Нормално е в някоя ситуация да се запознае с някоя жена, която да му грабне сърцето. Не се сърди, случват се такива неща, колкото и да се обичате, щом не сте заедно дълго време е възможно да е с друга. От километри си личи, че ти изневерява, нервен е като му звъниш, като го разпитваш, намираш презервативи и ти се поднасят някакви смешни истории, че били подхвърлени, че били от томбола.... дрън-дрън, бла-бла... забаламосват те. Не ти трябват доказателства, не ти трябва да виждаш с очите си, то е ясно, че има нещо. Или се прибираш за постоянно в България, или приключвате! Трябва да вземеш решение. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a1c4e9e6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И ти още се чудиш? Как може да си толкова заблудена и да вярваш на тъпи оправдание, на които и 4 годишно дете няма да повярва?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fba83c018f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъж съм и според мен мъжът ти те прави на пълна глупачка. Никой нормален човек няма да се ядоса ако половинката му е далеч и му звънне да го чуе, все пак би трябвало да му липсваш. За мен нещата са напълно ясни, но ако искаш да бъдеш абсолютно сигурна, в нета има най-различни скрити камерки и подслушвателни устройства. Сложи една или две в апартамента докато го няма и след време сама ще се убедиш за какво става въпрос.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d21a6fe00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една жена винаги усеща, когато има нещо такова. Ти искаш тук просто да ти потвърдим. Е, ние няма как да сме на 100% сигурни, но ти можеш сама да провериш. Притисни го хубаво твоя, дай му някаква засилка и му кажи да не се оправдава и да не хленчи като жена. Да бъде мъж! Нека ако има нещо да си застане на мястото и да каже... Ти си го познаваш, ти сама прецени, но действай. Не чакай да стане любовен щестоъгълник примерно...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7c916447cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   (: Янси :)

Мъжът никога няма да си признае че изневерява, дори да го хванат. Така стана с майка ми, когато хвана баща ми в тяхната спалня с друга жена, а той и каза че и се привижда...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6e2248a40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   N:8 направо ме разби с историята ако е вярна. Леле какви хора имало, ужас направо. А аз вече се убедих, че наистина ми изневерява макар и да не мога да го хвана, но не мога да не се съглася с мненията на другите. Аз съм си доста наивна, но той вече си разписа развода. Все ми е тая дали ми изневерявал или не, това вече не е важно, щото аз взех окончателното решение, че той не ми трябва вече в живота. Благодаря и за съветите на N:6 да му сложа някой подслушвател, но нямам такова намерение да си харча парите за глупости. Предпочитам с тези пари да се поглезя аз да си повдигна малко самочуствието, да изпия 2/3текили и да го забравя. от авторката

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2fa64d85ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живееш месеци на километри от него, не подценявай толкова съпружеската вярност и не знам дали е редно да го съдиш. Не знам как човек може да очаква друго развитие при подобни обстоятелства. Тъжно, но факт. Няма връзка, просъществувала на километри разстояние в чист вид. Хората може и да се обичат, но единият от двамата поне прави секс с някого, а ако се чувстват самотни, следва и връзката с третият. Неизбежно. Само по книгите и филмите ги има тия работи, че такива връзки оцеляват такива, каквито са били в началото. Разстоянието убива всяка връзка, въпрос на време. Лично мнение, може и да спорите, но е така. Мъжете имат нужда от секс, жените от топлина и подкрепа плюс секс, това не става по телефона, нито по скайпа, нито насън. Или ако става, то е за няколко весеца само.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0390132767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз не мога да разбера и издържа да имам връзка или брак и да сме разделени. За едните пари сте си разбили семейството. Сигурна съм, че е имало варианти, да отидеш малко в началото, а после всички заедно. Семейство да живее разделене ще остане семейство до време. После развод. Ма като не мислите...

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fba83c018f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 съм и те поздравявам за решението ти! Предполагам не си отишла за кеф в чужбина, а да помагаш на семейството си. Малко жени останаха, като теб, които се стараят да бъдат независими и сами да си изкарват парите, мъжът ти би трябвало да те носи на ръце за това. Ще срещнеш друг, който да те оцени. Радвай се, че си се усетила навреме, а не след 20 години да свалиш розовите очила и да разбереш, че човекът, на който си посветила живота си, те е лъгал най-нагло.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7468b10dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   от авторката. Искам да ви споделя как преди два дни за пореден път се убедих, че нещо не е наред и пак ме хвърлят по върбите. Детето ми голямото влязло в болница и майка ми ме намира по телефона, но аз нямам кредит да говоря дълго и да разбера какво му е що му е, чувам само как реве и се паникйосвам. А понеже са скъпи разговорите, все аз звъня или ползвам интернета за връзка. Незнам какво да правя, неделя е няма откъде да купя ваучер и макар че не разговарям вече със съпруга си решавам ще се свържа с него на скайп. Племеника е на линия и аз го моля да му каже да се включи, но той ми казва че и той не говори с него и че спял в 18ч. Карам племеника да даде баба си казвам и върви го вдигай и го прати в болницата да види какво става. Да уточня децата ми са разделени и те, едното при мъжът ми майка му го гледа, а другото при моята майка. Тя свекърва ми веднага предлага тя да отиде и да види, а аз и поръчвам да му каже да се включи на скайпа. Почвам да чакам но той не се включва, казвам на племеника че чакам да се включи и той казва че ще накара синът ми да го събуди и да му каже, а той самият излизал и си изключва скайпа. Оставам си с чакането, притеснението и без никаква връзка до 21. 30ч мисля че минаваше. След това вече не издържам и набирам свекърва ми по телефона от уличен автомат и набързо ми казва какво е положението в болницата. Слава Богу нищо сериозно с детето. Попитвам я пак къде е мъжът ми, а тя казва, че още спи. Аз се ядосвам, че и тя ме лъже и затварям. След 10мин. сестра му се свързва с тях по скайпа и ми казва, че говори с нейният син и той и е казал че вуйчо му бил там в кухнята, което ще рече че е станал вече. Аз съм все още на линия, но той не се включва въобще нито смс нищо. Ако беше там при тази история с детето щеше да се включи и щяха да го събудят, но понеже го нямаше, нямаше как да го намерят, а и телефона му е спрян в момента. Това ми доказва, че той въобще не се е прибрал дори и по късно през вечерта, иначе щеше да се обади. На другия ден казах на майка му, че не и вярвам затова дето се опитва да го прикрива и и казвам че обмислям да се разведа с него. Вчера пак не се обади никакъв, не че аз вече щях да искам да говоря с него. Ето всички го прикриват, а той сам се издава с държанието си че си живее някъде и дори не се прибира да спи у тях, но остава въпроса къде спи тогава като не мога да го намеря дори и при такъв проблем с детето. Иначе нямал любовница, само глупости съм си мислела това ми каза и майка му. Е да тя му е майка, нормално е да е на негова страна...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e8cd7bcc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке - според мен, не би следвало сексуалният живот на мъжа ти, с когото сте разделени практически, да ти е от интерес, а гледай да си намериш някаква прилична работа, защото е срамота да не можеш да говориш с детето си, когато е влезнало в болница.
Ти каква майка си, извинявай - да зарежеш децата си при роднини, за да печелиш уж пари в чужбинаТА, а да нямаш пери дори да говориш с детето си по телефона, което „РЕВЕ“, но за да пестиш от кредита си гледаш да затвориш, а в това време мислиш, къде скитал някакъв си мъж. О, на детето нищо му няма - само дето е в болница, бе.
Срамота. И двамата не сте добри родители и тежко и горко на дечицата ви!

П. П. Да не говорим за степента ти на неграмотност на майчиния ти език, която затруднява четенето до непоносима степен.

„Детето ми голямото влязло в болница и майка ми ме намира по телефона, но аз нямам кредит да говоря дълго и да разбера какво му е що му е, чувам само как реве и се паникйосвам“

правилно

„ГОЛЯМОТО МИ дете е ВЛЕЗНАЛО в болница и майка ми ме намира по телефона, но аз нямам кредит, ЗА да говоря дълго и ДА разбера, какво му е, що му е, а чувам само, как реве и се паникЬОсва“

В едно изречение имаш 5 правописни грешки и 6 пунктуационни. Надолу спрях да чета...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a4f57aff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, а ти успяваше ли да устоиш на сексуалните изкушения?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3375d77d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към номер 14 се обръщам. Не пиша тук някой да ме оценява по български език, ако толкова те бърка стани преподавател и си показвай знанията на някой който иска да го учиш. Но дори и твоето не е на ниво и незнам дали ще иска някой да го учуш, аз не се нуждая. Второ работата ми е доста прилична, няма от какво да се срамувам работя в италиански ресторант в Германия като сервитьорка. Не съм писала, че нямам пари да звъня, а просто нямах ваучер за в момента и беше неделя и нямаше откъде да си купя. Не виждам смисъл да ти се оправдавам за нещо, такива злобни хора ги има нявсякъде като теб. Като не можеш да помогнеш на някого дори и със съвет, защо ти трябва да го оплюваш и нараняваш без дори да го познаваш. За това ли се ровиш по форумите да сипеш злобата си. Благодаря ти за коментара, мислех да го подмина(убий глупака с мълчание), но не се стърпях да ти кажа и моето мнение.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3375d77d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15 питаш ме дали успявам да устоя на сексуални изкушения и ще ти отговоря. За мен секса без чуства не ме привлича, трябва да съм влюбена и да обичам някого, че да ми е приятно, иначе нямам нужда от секс. А друг засега не съм срещнала, защото обичах мъжа си и държах на него затова не съм му и изневерявала. Когато се почуствам свободна да знам, че вече и официално не си принадлежим тоест като се разведа, като премине болката може би един ден да съм пак с някого, но то няма да е изневяра вече. Просто живота продължава и всеки се нуждае от някого, когото да обича и да се чувста обичан.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3b32c0eb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   изневерява ти но това е нормално за него

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e8cd7bcc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторке - няма оправдание за майка, която преследва приключенията на пишлето на мъжлето си, но не се трогва от „рева“ на детето ? в болницата! Както казва 18 - това си е норма в поведението на мъжа ти, какво сега си се сетила за тази работа, ами да си се сетила преди години. Кой ти е виновен?
Колкото до ваучерите - ти за скайп чувала ли си - можеш да си купуваш там кредит, но трябва да имаш кредитна/дебитна карта, а на теб май кеш ти се плаща? Изобщо - има десетки начини да намериш начин да говориш с болното си дете, вместо да си седнеш на задника пред ТВ-то и да си кажеш „а, нищо сериозно бе“. За детето е сериозно. В болница е с баба си, докато другите деца около него имат майки, имат родители.
Но както и да е - съвет от мен - гледай си децата, не мъжа. Гледай да намериш начин да си гледаш децата, защото в момента с нищо не си по-добър родител от него. Колкото до изневерите, ами разведи се. Това ли ти е в момента най-големият проблем?
Имаш дете в болница, имаш разделени деца, имаш ревове, а те мързи да се помръднеш до някое интернет-кафе (има ги в изобилие, работят и в неделя), за да успокоиш детето си! За Бога, просто нямам думи. С нищо не отстъпваш на съпруга ти като родител. И двамата сте наказание за децата си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8907e2edbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Е, това е живот, друг да ти гледа децата а....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2b46965252
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   19научи се първо да четеш, да вникваш в смисъла хората какво казват, а не само да си говориш ти какво мислиш. Кой ти е казал, че аз не съм се притеснила за детето си и не съм направила всичко да се чуя с него. Да нямах кредит тогава, обадих се с последният си кредит от 2е и понеже той плачеше от болки аз се притесних много. Затова изпратих да отиде свекърва ми на място да се види с лекарите да поговори с тях има ли нещо, а те са и бивши колеги. Проблема беше болки в стомаха, а се притесних да не е апендицит да не е нещо по сериозно. Това имах предвид като написах, че не е нещо сериозно. Имам си лаптоп и връзка с интернет постоянно, контактувам повечето така с децата(те също си имат свои лаптопи, но не са с безжичен интернет), затова и почти не зареждам телефона си. Колкото до банковата ми карта на която ми превеждат заплатата, имам си, но не бих си попълвала данните от нея по интернет. А за другото също не си прав/а, че не си гледам децата, напротив по тази причина съм тук далеч от тях. Да печеля и да ги издържам, защото в Бг не мога да печеля толкова, че да се справям сама. А от мъжа ми и роднините ми нямам финансова подкрепа, затова се налага да работя в чужбина и да се справяме някък си. Гадното е че заради това те растат без мен, но нямам възможност да ги взема тук защото работното ми време е кофти от 10сутринта до 22ч, че понякога отива и до по късно. Да си намеря друга работа на по малко работни часа няма да печеля достатъчно, че да ми стигат за всички разходи. Аз не се смятам за лош родител, правя всичко което мога за тях. Не съм ги захвърлила в дом за сираци, не съм се отказала да се грижа за тях поверила съм ги на бабите им. И не съм единственият човек който го прави в днешно време.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2b46965252
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 20 не ти го пожелавам моя живот. Трябва да работиш много, че да успяваш да си плащаш и да ти гледат децата плюс техните разходи. Никой не гледа даром в днешно време, всичко се заплаща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2b46965252
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   И още нещо номер 19 тук не ти искам съветите, мнението как да се грижа за децата си, а просто исках да споделя как се убеждавам, че мъжът ми кръшка и как ме лъже. Ти променяш изцяло темата. Като толкова те вълнува въпроса за деца, какви са родителите им и т. н отвори си твой коментар и си казвай мнението, Да с тази цел съм писала тук да видя другите какво мислят, дали биха повярвали на такива оправдания каквито аз получавам за съмненията си, че той изневерява.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2b46965252
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Какво си сте заяли с момичето бе, че отишла да си гледа децата да ги облича и храни. По дфобре ли е да се реди като мангалките пред социалните държейки по 2, 3циганета и да чака държавата да я издържа. И за благодарност какво получава упреци и гаври. мъжът ти изневерява то е ясно, моя съвет е зарязвай го от такъв помощ нямаш, нито уважението, че си поела и неговата отговорност.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eb278bd92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке, не се оправдавай пред непознати, изобщо пред никой не се оправдавай. Ти за мен си достойна жена - избрала се да работиш и да се справяш сама с живота и с издръжката на децата си. За съжаление си попаднала на мъж-мухъл, но виждам вече че си намерила правилното решение. Моето мнение е да се разведеш незабавно. Така ще ти отпадне финасовото бреме по издръжката на този търтей и ще можеш да разполагаш с повече средства за себе си и за децата си. На практика ти вече си се развела, като се прибереш в БГ за отпуската или някой празник, ще оформиш и документите. Спри да му пращаш пари и спри да контактуваш с него. Работлива си, оправна си, финансово си независима, имаш подкрепата на родителите си - какаво изобщо те държи при тоя мизерник? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e8cd7bcc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторке, ето ти отговор на темата - МНОГО ЯСНО, ЧЕ МЪЖЪТ ТИ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА.
Най-вероятно ти е изневерявал и преди, което много добре си знаела или поне си подозирала. Откакто си отишла в чужбина, практически е без жена и си изнверява на воля, лошо ли му е?
Разведи се и си гледай децата като хората, това исках да ти кажа. Като остарееш с още едни 10 г. ще се сетиш, че дали ти изневерява мъж някакъв не е толкова важно. Навън е пълно с мъже, но имаш 2 деца. Важно е човек да си изгледа децата. Ще съжаляваш, да знаеш. Поправи грешката си, докато можеш. Върни се, разведи се и си оправи бакиите. Бъди майка на децата си, защото загубеното време с децата не се връща.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fda235e532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторке, напълно те подкрепям, Наполовина съм на твоето положение т, е, аз с мъжа си живея в чужбина, а детето ни е при майка ми в България, защото и ние сме по цял ден на работа и няма как да я гледаме тук, Не ни е лесно и знам как се изкарват пари в чужбина, за да подигуриш децата си. Остави злобните коментари настрана. Не им обръщай внимание, Всички знаем, че наъ-добре е семейството да е цяло, но при някой от нас обстоятелствата са такива. Така, че вдигни гордо глава и върви напред, поне децата ти да не мизеруват. Това, че сме далеч от децата си не ни прави по-лоши родители. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8ec1a3843a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Развеждай се с мъжа си. Намери си мъж от там и вземи децата при себе си. Мисля, че е най-добрият вариант.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker