Другите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Другите жени
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3201 пъти
Здравеите, много съм раздвоена. От една година имам връзка с едно момче с 5 години е по-голям от мен. Много е различен от досегашните ми приятели, в смисъл много е отворен към живота, много е контактен с всеки може да намери приказка. Преди да е с мене е имал много жени ама много, естествено имал е и сериозни връзки. Той изглежда много добре. Проблема е държането му с другите жени. Когато излезем кядъде с компания той, се бъзика с всяка, дори един път идва сервитьорката при нас и ни пита "имате ли нужда от нещо", а моя приятел и вика о недеи така да питаш, че ако ти кажем от какво имаме нужда ще избягаш. Друг случеи сядаме на заведение, аз съм до него а до мене е седнала една негова позната с приятеля си, и той през мене се пресегна и я закачи за ръката, и я пита кво става с тебе. Незнам аз се почувствах излишна. Една вечер ходихме на гости на един негов приятел, и тои ме предупреди да не се шашкам защото със жената на приятеля си са много близки и всичко могат да си кажат в очите, че се псуват обиждат се, говорят глупости и т. н. Естествено това беше вярно да така и протече вечерта ( след като си тръгнахме аз бях шокирана). Когато говори нещо за приятелка или жена на някои негов приятел и казва абе страшно сладурче, няма такава жена. Имам чувството сякаш се примирява с мене. Засичала съм го че, когато мине някое хубаво момиче той я изпива с поглед, няма нищо лошо да гледа естествено, но после лекичко ме издебва и се обръща и продължава да я гледа. Незнам в мене ли е проблема аз ли не ги разбирам нещата, но ми се иска поне когато аз съм там да ме уважава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 68ce25c05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочетох историята ти до случката с сервитьорката. Ах, как мразя такива отворковци, които се мислят за големи плейбойчета и ебачи.... възмущава ме такова поведение!!! Още като каза, че той е различен от другите ти приятели и е отморен към живота, си пролича, че ти не си такава. Не че е лошо, но неговото поведение е направо отблъскващо. Та той на една сервитьорка може да си позволи да си и каже всичко, какво остава на момиче от пътя. Няма граници този. Оставяй го мила, няма смисъл да си тровиш нервите заради този невъзпитан тъпанар.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 223d55e44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   хахахахаха аз аз съм почти същия. за мен е нормално това да се закачаме с жените. И аз съм бил с моята приятелка в заведение и съм закачал сервитиорката. Но никога в нейно присъствие не съм оглеждал жена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3da70b367f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Твоя човек е един пълен боклук. Бий му на бързо "шута"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f6b1712a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като се захващаш с женкар, първо премисли докъде ще доведе това. "Преди да е с мене е имал много жени ама много"... това трябва да ти говори много. И ако човека е на 25 , трябва да знаеш че такъв човек не се променя и ще си остане леке и сваляч, а теб като не те устройва такъв, търси нов парньор. Такива лекета могат да се променят само заради жени, които не им ходят по дупето и са умствено предизвикателство за тях. А като гледам и ти си като тълпата, тичаш подир мъжа и не го оставяш да диша, че чак следиш след коя се обърнал.... ужас.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2b8b21b057
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Кофти селянче ти се е паднало... Няма оправия, ако ти харесва стой там.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cf9bc8f4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило момиче, аз сам съпруга на такъв мъж вече 12 години. По начина който описваш държанието му все едно слушам за съпруга си, но аз никога съм нямала проблеми със свободното му държание, не ме принебрегвал, а и аз не се чуствам такава, ами общителен си е, кой ми е виновен, че аяз съм по-затворена. Даже се забавлявам с такива изрази каквито използва, както ж случая твоят приятел. Така, че не се притеснявай и шашкай от свободното му поведение, ако се държи добре с теб. Има една народна поговорка-Куче дето лае не хапе, Поне моят случай е такъв. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: af248d0fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ... това не е поведение на мъж на когото''жените се лепят''... поне не тези, които си заслужават... ти прецени за себе си от кои си... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e866315387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мъжете, които се лигавят са ми по-отблъскващи и от пияндетата. Щом имаш нерви от стомана продължавай любовната връзка

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: df84f1d110
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз бях в подобно положение, с тази разлика, че моя направо си ги минаваше някои... болни мозъци са това, комплексари и емоционални инвалиди. Ако не са във светлината на прожектора и не получават постоянно признание за своята мъжественост, се чувстват "путки" и загубеняци. Няма да се промени твоят човек и много ще страдаш, защото ти не си като него. Търси си някой по-зрял и по-земен човек, който се познава добре и с когото ще си спокойна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 806c1ea563
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той явно си е такъв. А ти ще се чувстваш все по-несигурна и все по-подтисната в тази връзка. Според мен не ти трябва такова нещо. Дори и да говориш с него, така само ще му вдигнеш акциите... след като не се усеща сам. Така се държи пред теб, а замисляла ли си се зад гърба ти какво се случва?

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 443ea69ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Има комплекс момчето и не осъзнава, че това което прави не е приятно за теб. Направи си сметка колко време можеш да го търпиш това - ако не можеш, не бъди с него. Не можеш да му кажеш какъв човек е - може да има жени за които това поведение нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: df84f1d110
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ги мразя тези... то и жени има такива. Навремето имах една приятелка, която, където и да ходеше, все се лендзеше на всичко живо с пишка, без да ги подбира - женени, обвързани, грозни, прости... сама си признаваше, че повечето не я интересуват, но и харесва да им гледа сеира, понеже онези пък лапваха веднага (тя си се държеше откровено предизвикателно). Дълги години не задържа свестен мъж около себе си, а последната и сериозна връзка приключи след грозен скандал по повод изневяра, познайте от чия страна :) Бягай от такива парцаляци, има и по-стойностни хора. Отвори си хубаво очите и търси. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4023452e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Твоят човек е просто невъзпитан и с много комплекси. А дали е имал "много жени, ама много" ще разбереш, когато станеш на необходимите години да разсъждаваш трезво върху тези неща - такъв тип с психологически проблеми като твоичкият, обикновено не са имали и повече от една жена. Пък ти си му вярвай. Да не си му светила? Такива прекарват дни и нощи пред ххх каналите и само мечтаят това да им се случи, докато не си повярват сами, че са имали "много АМА МНОГО жени".

Изобщо, какво правиш с този? Харесва ти да те унижава ли? За какво уважение говориш? Този човек е БОЛЕН! Бягай далеч, колкото ти държат краката.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7bc3ed0248
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много Ви, благодаря за отговорите, в един момент си мислиь че, аз съм кривата и правя от мухата слон. Ще се радвам да прочета всяко едно мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 316c45c228
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нийстина правиш от мухата слон. Не драматизирай нещата, ако с теб се държи добре. По-добре такъв отворвн, въпреки че тук гледам никой не харесва такйв тип мъже, отколкото някой дето се прикрива пред теб, а зад гърба ти си прави своеволия, а за6то не и да си хване друга за резерва. Аз съм номер 6. Щастлива съм със съпруга ми и не мисля, че такъв тип хора могат да се нарекат лигави и болни. Изразявам лично мнение и казвам от опит-не искам да обидя никой. Всичко е въпрос на усещане. Аз съм щастлива с такъв тип човек до мен.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cc114de174
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не питай тук, ами направи очевидното - изчакай момент в, който прекрачи червената линия и тогава атакувай. Обяви, че това поведение е явно неуважение към теб, че нямаш намерение повече да позволяваш това, че изборът е негов - или прекратява веднъж за винаги с тези простотии, или край между вас. На възражението, че нищо не бил направил, отговори, че смяташ собствената си преценка за меродавна и ще вземаш решенията си спрямо нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker