Не можех да го вкарам в леглото , а сега ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не можех да го вкарам в леглото , а сега ...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3135 пъти
Здравейте!
Познаваме се с този мъж от няколко години. Имаме обща компания и приятели, самите ние сме добри приятели - споделяме си и добро и лошо, разчитам на него в много отношения.

Първоначално всичко започна доста на шега - моя приятелка го атакуваше непрекъснато и за да се отърве от нея - демонстрирахме "сближаване". Аз по това време имах "сериозен" приятел, за когото в последствие се омъжих. Винаги съм харесвала повече моят приятел, но поради това, че не предприе някакви по-конкретни действия по отношение на мен, не прекратих връзката със "сериозното " си гадже.

Така или иначе бракът ми се провали, нямаме деца и кой знае какви ангажименти един към друг, просто юридически не сме оформили раздялата. Но разказа ми е за моя "приятел".

Та покрай играта с приятелката ми се сближихме още повече, открих, че е много нежен и раним човек и има много неща, за които му се възхищавам.

Резултата след тези години е - всекидневно се виждаме по 1-2 пъти на ден, и след това прекарваме много време в интернет заедно.

Ходим на пътувания с приятели, с колегите ми - работата ми е такава, че имам възможност да пътувам до доста интересни места в България и мога да взимам придружители с мен.

Въобще от страни връзката ни все повече се задълбочава. Но това, което истински ме притеснява е, че не проявява никакъв сексуален интерес към мен.

Спали сме заедно в една стая, в едно легло дори, имал е възможности и да ме покани на негова територия или пък при гостуване в моя дом - винаги се държи джентълменски и нищо повече.

Провокирала съм го нарочно- но не. Познавам го добре, няма друга връзка и си е напълно нормален мъж с всичките му мераци.

Не смея да повдигна въпроса директно, страх ме е, че може с нещо да разваля доброто ни приятелство, на което много държа.


Помогнете ми - как да изляза от тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b796ad9277
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами трябва да попитам, хомосексуалист ли е този мъж? Другото, което мога да кажа, е че може би не е привлечен сексуално от теб. Въпреки, че второто предположение е странно, защото мъж да откаже на жена е много рядко.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6493418d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако те е искал, досега да те е взел отдавна... явно не е достатъчно, другия вариант е да е мега голям идиот и да си трае поради някакви негови страхове (но е малко вероятно да е така). Или пък има друга, за която мисли, нищо че ти не знаеш, не е длъжен да ти казва.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 23fb812947
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би не го привличаш сексуално,поради факта,че сте приятели и е подтиснал това чувство..Просто не гледа на теб по този начин..
Ще те посъветвам да не си лягаш просто така с него..след това отношенията ви ще се обтегнат,може дори да се разпаднат.Ако се появят взаимни чувства ,и нещата отидат в друга посока да,но просто за секса недей,недей да си съсипваш приятелството заради едно първично чувство..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f3840bf3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам как изглеждаш, но ако си хубава жена значи твоя приятел не е никакъв нормален мъж а жив гей. Ако аз легна в легло с жена само бодлива тел с ток могат да ме спрат да не я опозная в библейския смисъл... и пак не е сигурно, че ще ме спрат :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 16afe2d018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто когато сте насаме го целуни и разбереш или ли нещо или не! това е

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 685ab42989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Уффффф, не бързай!!! Този човек най-вероятно страшно много те обича и го е страх да не те загуби ако си поиска от теб. Ще ти кажа само едно: Когато взаимоотношенията между един мъж и една жена са нещо повече от колеги, съседи, роднини, блзки, познати и т. н., те могат да има само три измерения и това са Любов, Приятелство и Секс. Когато ги има тези трите заедно и от едната и от другата страна - това е щастие! Може ли обаче да ги има тези трите и във всякакви комбинации по отделно? Може. Но Приятелството е все пак най-голямото от всичките! То може да бъде дори и по-голямо от Любовта, защото Любовта без Приятелството е нищо! Издебни удобен момент сами на някоя хижа и поговорете точно по тези трите! Как мисли той, как мислиш ти и ще ти стане ясно! Не го мислете, че е педал човека. Аз също ако съм на неговото място, до сега да съм те оправил 100 пъти, но ако ти си моята първата и единствена любов, не знам дали няма да съм същата глупава кифла и аз!
Дядо Манол

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 217d662e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моето предположение е, че държи на теб достатъчно и се страхува, че ако се стигне до секс не е ясно какво ще последва оттам нататък. Другият вариант е да си има някаква друга дама, по която да въздиша. Не го притискай, нещата ще се случат рано или късно, ако има да се случват. Казвам ти всичко това, защото съм била в абсолютно сходна ситуация, включително и историята с леглото. Сексът се случи след доста време и беше прекрасно допълнение към чудесните отношения които бяхме изградили с времето като приятели. Не прави нищо, нека той да направи първата крачка в това отношение.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cd920c75b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е задължително да е хомосексуален, може просто да е джентълмен, сериозен мъж със сериозни намерения, но ти да не си му по вкуса или пък... да не изглежда сякаш иска да те вкара в леглото. Може пък точно фактът, че си му приятелка и че си омъжена да е основната пречка и той не иска да е подлец спрямо мъжът ти и общите ви приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 436859b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката - предстои ни пътуване без обичайната компания - смятам да предприема по-решителни действия, пък "каквото сабя покаже"...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 04de6dc289
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересно ми е продължението. Случи ли се нещо или не?
Аз имах такъв приятел, за съжаление вече е в друга държава и освен по празниците няма как да се виждаме по-често. Същата история. Той твърдеше, че не иска да си разваля приятелството с мен. Аз съм разведена с момче, той е вдовец с момче. Не искаше връзка. Не с мен конкретно, а изобщо. И няма друга връзка. Аз от страх да не загубя това, което имам не предприех нищо повече...

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 436859b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката - Да, имаше развитие. Играх ва-банк и той просто не издържа - след като се озовахме в една стая сами, аз полугола по секси пижамка, но се оказа, че има здравословни проблеми и затова не е смеел да предприеме нищо, защото е знаел, че не може да ми предложи пълноценна връзка и деца, за което знае, че е нещото което искам най-много от живота/проблемите с бившия ми съпруг бяха на тази тема и заради това се провали брака ни, че той не желаеше деца/. Засега съм се оставила на течението. Не зная колко ще продължи нашата връзка, нито как ще се развие. Важното е, че ни е хубаво заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 04de6dc289
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От №10
Смела си, определено! :)
Пожелавам ти и да си силна! Радвам се за развръзката! Пожелавам ти още късмет, щастие и търпение! Ако това е правилния човек, всичко ще се нареди както трябва :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 436859b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Или много глупава - все не съм доволна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 436859b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторката е пълна идиотка, не знае какво иска - то не може и "душата в рая, и... в оная работа" е казал народа. Какво значи това - "Искам го ама той не ме иска", после подведе човека да се разкрие и унижи, сега пък не знае дали го иска. Акъла й е като на 16, а не на 30-тина годишна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker