Не бих могла да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не бих могла да го забравя
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2028 пъти
Здравейте...
Момиче на 27 години съм. Усещам, че е време да създам семейство, да се събера с мъж, но не мога... Всеки път, когато някой се опита да се сближи с мен аз бягам надалече, връщам се при най-красивия спомен от моето минало-първата ми истинска любов, човекът когото винаги ще обичам.

Бях на 18 години, той беше година по-голям. Нямаше нищо общо с останалите момчета, които ме обиждаха и ме наричаха "грозна" и "задръстена". Вярно е че аз бях невзрачна и непривлекателна, но той видя в мен истинската ми същност и не му пукаше, че другите ще му се подиграват защото ходи с мен.

Той беше най-прелестното създание... Бяхме заедно само 2 години, той почина в автомобилна катастрофа. Оттогава няма и ден в който да не мисля за него. Ето и днес, когато минаха толкова години и аз вече съм на 27 си спомням за това невинно и чисто момче. Не намирам сили да махна снимката му от бюрото в стаята ми, да, тя все още е там и всяка нощ преди да заспя сама в леглото я наблюдавам. Как да събера сили да съм с друг мъж, след като съм била с него???

Как да пренебрегна факта, че всички около мен са толкова обикновени, толкова пошли, толкова фалшиви? Никой не е като него, НИКОЙ! Харесва ми да си спомням как прокарвах пръсти през слънчево русата му коса, как го наблюдавах докато четеше, как той ми се усмихваше, когато срещнехме погледите си, как правехме снежни човеци и се хилехме като малки деца, как си построихме къщичка на дърво и едва се събирахме в нея, как играехме на филми и той винаги ме оставяше да бъда победител, защото знаеше че не обичам да губя... И накрая претърпях най-голямата загуба в живота си. Не мисля, че ще мога да продължа напред, обичам онова момче...

Сигурно бихте казали "не търси някой като него, обърни внимание на другите момчета", но другите момчета се надпреварват да ме канят на срещи СЕГА, когато вече съм различна, хубава и привлекателна, а преди не ми обръщаха внимание само защото не се гласях и не бях женствена. Как да разбера кой ще ме обича истински сега? Не благодаря, да ме харесват заради външния ми вид? Искам някой като него, който МОЖЕ ДА ОБИЧА, а не фалшив кретен. Благодаря че прочетохте изповедта ми, като че ли ми олекна малко след като го написах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9e1e792f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, съветвам те най-напред да приемеш мисълта, че не си момиче отдавна, а си жена. Нали си на 27? На твоята възраст имах 2 пораснали деца. Другото, което те съветвам да повишиш самочувствието си сама, а не да очакваш някой друг да го прави, още повече пък мъж. Обърни внимание на образованието си и на външния си вид. Порасни! Ще разбереш кой те обича, когато най-малко очакваш. Защото дори сега да си хубава и женствена, това е временно и отминава. Когато си на 40, колкото и хубава да си, ще си на 40, а не на 27. Няма как да разбереш някой дали те обича или не ако не го допуснеш до себе си. Излизай, разговаряй, прави секс и не се задълбочавай, не пресилвай нещата, защото така нищо не се постига. Просто се радвай на живота ако можеш, а каквото трябва да се случи то ще се случи. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e00861b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да кажа, че те разбирам напълно - в този вид не съм преживявала загуба. НО е похвално, че все ще го обичаш - такива хора в днешно време са малко. Все пак отвори очи и за другите , да зная колко се боиш от фалша и лицемерито. Аз съм в същото положение, но въпреки това вярвай, че ще намериш човек, който да те обича безрезервно и да те подкрепя. Не е нужно да забравяш своята любов - пази я в кътче в сърцето си и бъде благодарна на Съдбата, че сте имали възмопжност да се срещнете и да бъдете щастливи и красиви! Ако въпреки това откажеш от възможността да бъдеш с мъж до себе си, осинови си едно дете. Спаси една душа, а с това, може би и себе си! Аз така ще направя, нека дребното порасне още малко
пък току-виж се окаже, че някой, някъде те чака! :)

Птичето

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6ff7779dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, мила! Искрено съжалявам за загубата ти! Знам, че и до ден днешен ти е много тежко, но нямаш друг избор освен да продължиш напред. Направи го заради него, със сигурност той би искал ти да продължиш. И не се захващай с момчетата, които преди не са ти обръщали внимание, а сега да, защото си се променила. С времето ще намериш добър човек, истински човек, който ще изпълни тази празнота, която е в теб сега. Повярвай ми, ще го срещнеш, първо опознавай добре хората, с който се срещаш, не прибързвай, така ще откриеш човека. Просто не сравнявай другите с това момче, защото така никога няма да успееш да продължиш напред. Но няма нищо лошо в това да го запазиш в сърцето ти, така по един или друг начин наистина ще е с теб. Кой знае... доста шаблонно може да звучи, но може един ден отново да сте заедно, аз лично все си мисля, че живота не е само това... Раждаш се, растеш... живееш какво живееш.... и после край. Не може това да е всичко... Но това е друга тема, отклоних се.
Имам предвид няма нищо неестествено в това, че все още той е в сърцето ти, сигурно така ще е завинаги. Но трябва да продължиш напред, и заради себе си, и заради него. Ще се влюбиш отново, просто отвори съзнанието си и мисли положително.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2563db9f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не може да бъде сравнен с идеализирания ти спомен за първата ти любов, защото идеални живи хора няма. Събуди се и влез в реалността - само така ще успееш да продължиш напред. А относно това кой те обича истински - никой за сега, защото ти не си го позволила.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d41fed42c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В никакъв случай не го изхвърляй от сърцето си, ти няма и да можеш. Винаги пази толия спомен за него, но помисли и за себе си. И разбира се не се насилвай да излизаш по срещи, а излизай с хора които наистина ти харесват. Намери мъж, който ще те грабне с нещо и който ще види в теб нещо по- различно от привлекателна визия. Има ги, повярвай. Има свестни мъже, но в повечето пъти самите жени правим грешката да не им даваме шанс да са с нас. Твоето момче би искало ти да си щастлива и не си залужава да страдаш толкова дълго време, имаш право да бъдеш щастлива. И дано намериш любовта в лицето на някой специален за теб човек.

Doriana

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e8d92f5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много съжалявам за загубата ти. :( Брат ми беше на 20, когато си отиде от този свят също в катастрофа. С приятелката му бяха заедно тогава, също от няколко години.. 17 години по-късно тя още го обича; но вече е на 37 и има 2-годишно детенце от мъж, с когото живеят на семейни начала. Истинската любов е вечна и безкрайна, но пък това не ти пречи да срещнеш нова. Като първата любов няма никъде сигурно... Обичта е прекрасно чувство, но не трябва да те спира. Ти си на 27 и животът е пред тебе, тепърва ще изграждаш кариера, семейство, социално положение.. Желая ти да си много силна и щастието да почука на вратата ти!!!

--- Амазонка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aec34bdfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Почти се разплаках, докато четях. Бог да пази всеки от такива нещастия. Момиче всичко зависи от теб, той няма да се върне това е сигурно. Сигурен съм, че би искал да си щастлива и да продължиш на преди. Ако не за теб, поне заради него го направи и се опитай да си щастлива!

Филип 31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker