Аз съм любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм любовница
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4672 пъти
Здравейте мили дами искам да ви разкажа моята история и да ми отговорите на няколко въпроси. Благодаря.

Аз съм на 18г а и съм любовница ''приятелят ми '' е на 40г жена му е на 34г. Но да карам по същество супер много го харесвам, влюбена съм в него той е прекрасен. Той е много мил и внимателен с мен невероятен е! :) Заедно сме 1 година всяка седмица се виждаме но ми тежи едно на съвестта че има невероятно красива жена и прекрасна дъщеричка малката е сладурана голяма излизали сме заедно няколко пъти. Даде ми ключ от апартамента си много малко мъже ще го направят. Това лято ме записа на курс за чужди езици иска да съм още по образована *(още и още :) Всеки ден ме караше на курс и ме връщаше не е ли прекрасно не мисля че някой мъж ще помогне на любовницата си материално и духовно. Той има по голяма сестра разказва и постоянно за мен. Дори като беше при сестра си в чужбина ми избраха заедно подарък и тя толкова много пита за мен с нея дори си пишем много е готина :)


Но ме измъчва само едно че има жена и дете
Адски много си го харесвам той също казвал ми го хиляди пъти. Благодарна съм му за всичко и искам още и още да сме заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 50a1888897
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да те отегчавам с моята си история, но едно ще ти кажа - и аз почнах така на твоите години, днес съм почти на 30 и сме женени. И моят човек много държеше на образованието ми, но гледаше сама да постигна всичко. Сама се издържах и завърших много трудна специалност в много елитен университет, за което много ме уважава. Чаках го 9 г., за да се разведе. Ако мислиш, че ще можеш да издържиш - давай. Младостта ми се изтека между пръстите. Нямаше за мен партита, екскурзиики, глезориики - само чакане, живот в сянка, учене и работа до пълно изтощение, за да не мислиш, колко жалък е същност живота ти, колко си отхвърлена от обществото и каква тайна криеш, колко си отвратителна вече и за самата себе си.
Ти ще бъдеш и си винаги лошата, това да ти е ясно. Можеш и ти като мен да чакаш (млада си) сума ти години, за да си изпълни дълга, за да си изгледа детето, но неусетно ще е натрупал при теб толкова огромен дълг, че никога няма да може да ти го изплати.
Виждам, че си страшно влюбена и наивна, каквато е била всяка млада и влюбена жена, но докато влюбването ще остане, то наивността ще те напусне след около 2-3 годинки живот като любовница. Когато паднат розовите очила и видиш от страни, колко мъничко и незначително е мястото ти в живота на този мъж, ще почнеш да се разсипваш, да се стремиш да компенсираш с други неща. Има жени, които са лабилни и започват да пият, самоубиват се заради слабостта си и невъзможността си да се откажат от тази любов. А това е една любов, която не само е отречена, забранана, но и няма никакво бъдеще и перспектива. Без да се усетиш ти самата ставаш човек без бъдеще, без перспектива, нищо не може да ти достави удоволствие, защото губи смисъл. Ще учиш, ще се образоваш, ще получиш потупване по рамото. Дори кариера можеш да сториш и какво?
Домът ти ще е пуст вечер... да, ще живееш сама, за да се виждате веднъж - дваж в седмицата. Ще се възползва от тялото ти без оглед на твоите грижи, тревоги, проблеми, които винаги ще носиш тайно от него сама, за да не разваляш единият ви час заедно. Нощем ще плачеш, ще имаш нужда от него, после просто от мъж, от приятел и сродна душа, но ще си винаги сама. Стените ще се затварят, за да те смажат с огромната си тежест. Ще се молиш да се случи нещо, което окончателно да те изтрие от тази земя, ще се молиш да изчезнеш.
Недай си Боже да забременееш.
Недай си Боже! Ще те е срам да потърсиш съвет. Така както днес те карал на курсове по език, тогава ще те закара до някаква частна боница, в която ще изтържат вътрешностите ти без остатък. Твоето дете няма да има право на живот, на глезенето, на времето и любовта му. Той има дете вече. Той има дете от друга, от жена си - законно, перфектно дете. Твоето ще бъде изстъргано, изгорено в някоя пещ като „медицински отпадък“, а ти не само ще се чувстваш, но и ще си отпадакът на обществото.
Не позволявай да забременяваш. Носи си по 20 кондома в чантичката и Ескапел отгоре. Най-добре пий противозачатачни кондоми Ескапел, защото твоята любов няма право на плод. Дори нямаш право на разходка в парка, на едно кафе заедно, на общи празници.
Продължавай да живееш така, мила. Накрая ще се разведе, това е сигурно. Той също те обича по свое му и в теб вижда загубената си младост и последна възможност да си възпита и направи жена, с която може да изживее живота си, но едно ти казвам - след години в сянка, душата ти ще е толкова унищожена, ще си толкова съсипана, че виното на сватбата ти ще ти горчи. Цял живот хората ще те гледат с упрек, детето му ще те мрази и ще мрази твоите деца.
Поне при мен беше така, че бившата му жена не е популярен и мил човек - напротив, хората се зарадваха, когато той се разведе. И семейството му, и приятелите му ме приеха като избавление - скъсаха се от покани, мед им капе от устата, но дали при теб ще е така? Дали някога ще те приемат.
Както и да е - живей живота си, но съвет от една бивша любовница - НИКОГА НЕ ЗАБРЕМЕНЯВАЙ. Аз не го позволих и това ме спаси. Не при всяка е така. Моя добра приятелка е изживяла ужаса на подобен аборт. Тя живее с това, аз не бих могла.
Да, роклята ми беше бяла. Бях девица за този мъж някога, на твоите години, но се омъжих като старица. Нещо в мен беше изтръпнало, умряло и изсъхнало. Дано имам син, не искам да имам дъщеря, която да мине нещо подобно. Ако разбера, че дъщеря ми е любовница, ще я взема и ще я скрия на най-далечното кътче на света, за да не може да я намери никога мъжът, които ? причинява това. Много съпруги ще тръгнат да те плюят сега, но едно ще ти кажа - твоето наказание ще дойде не от тях, цял кокошарник лелки не може да ти стори това, което ще ти причини човекът, които те обича.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ec40701044
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той е боклук, но защо и сестра му е боклук. Какво си мислиш, че правиш, само на 18 си, нищо не знаеш още за живота. На теб ще ти се случи абсолютно същото, запомни го. А този просто е в критическата, скоро ще ти духне под опашката, а и ти на него също. Ще се нараните взаимно, но той ще се гушка при жена си, а ти ще си висиш сама с носните кърпи и вибратор в ръка. Съжалявам, но така се случва обикновено.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 11e6921d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ох милата! И аз напълно те разбирам защото наскоро приключих подобна връзка, само дето той не беше женен и няма деца. Но причината беше, че все пак е обвързан с друга и нямаше смелост да избере любовта пред сигурността.
По принцип бих те посъветвала да го оставиш, все пак детето си е сериозна работа!
Но от друга страна ти си познаваш човека и знаеш той докъде би стигнал заради теб, а и това, че те е запознал с сестра си и детето никак не е малко. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58e478d4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   № 1 е изключително права - една толкова изстрадана истина. Дано си щастлива № 1!!!
Авторката - дано бързо изживее тази любов и дано намери щастие извън този доброволен затвор и капан за нейната младост.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35d69e3605
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не очаквай много от този човек. Вярно има случай на развод, но мислиш ли, че той ще остави детето си ей така. Може да се грижи за теб и да иска да ти е добре, но няма да ти предложи нищо повече. Той си има семейстно, ти си просто отстрани - това не значи да те търси само за секс и т. н., значи просто, че колкото и да те харесва, трудно ще остави жена си. Помисли над това, което ти каза номер 1. При това толкова години е чакала да се ожени за него. Ама ако жената на твоя си е свястна... надали ще я остави и надали другите ще те приемат радушно. За мен сега си му удобна - на 18 си и не очаква, че ти очакваш нещо повече. На 18 масово човек гледа да му е добре на момента, има сериозна гадже примерно, но не мисли за брак и деца с него. И надали и той смята, че ти мислиш за такива сериозни работи.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fb6d21f8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е добре де къде е жена му? В смисъл дава ти ключ от апартамента, излизате с дъщеря му? Изглежда не са толкова тайни нещата или човека си е свободен, но има дете от друга жена?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 83c713444a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направо си те съжалявам.... Дори и да си с него, когато станеш на 40 той ще е на 62.... Просто пропиляваш живота си. Но и не само твоя....

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7f02bd259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към №1 - прекрасна, смислена и поднесена от различен ъгъл изповед. Скъпа, аз не мисля, че трябва да е последния мъж в живота ти! Разбирам, че ти се забременява заради дългите изгубени години, но дали си струва да е от човек, с когото връзката вече се е износила?
Към авторката: Бъди с него докато ти е хубаво, всичко ще си дойде на мястото от самосебе си, не го мисли. Този, който трябва да мисил за жената и детето не си ти, а той. Наслаждавай се на любовта си, а когато ти писне да си втора - зарязваш го и продължаваш нататък без всякакви скруполи - и ти предполагам се раздаваш във вашата връзка, не си му длъжна с нищо.
И аз бях дълги години любовница, после срещнах съпруга си и като ги сравних двамата - първия ми се видя старичък; каквото имаше за изживяване с него го изживяхме, вече ми беше скучно.. Сега с него сме само приятели, за нищо на света с този акъл и с тези очи не бих се оженила за него! А с мъжа ми съм щастлива! Пожелавам го и на теб!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed21b9092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката:Здравейте мили дами първо искам да ви благодаря страшно много разплакахте ме и казвате самата истина :)
До №1 аз не искам те да се развеждат никога не съм и желала. С него ми е толкова хубаво излизаме забавляваме се всичко е толкова прекрасно но когато остана вкъщи сама пред лаптопа а и дори в мекото легло което ухае на него се чувствам толкова САМОТНА нямате си на представа няма такова чувство с което мога да го опиша :(... И все пак ви благодаря за съветите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed21b9092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката : До №6 той има 2 апартамента единия в който живее семейството му а другия в който ходя и в който е на баща му а баща му е в чужбина в момента. Но след работни срещи и излизания той си остава долу в апаратамента (в който аз имам ключове ) Поне той не е от тези мъже да му се карат че излиза и т.н. такава му е работата :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7133fbfc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   още една държанка впечатлена от облаги

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6e62e7ef94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами нека ти помага, ти друг интерес от тази връзка нямаш. Ако ти е само за забавлението, то ти си мн глупаво момиче. Използвай го да се забавляваш и едновременно с това да ти помага.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6e62e7ef94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Човека, иска да се разсейва извън семейнито битовизми с някоя млада свежа мацка, ако го зарежеш, друга ще си намери, Така, че не мисли за него, мисли на теб къде ще ти е по добре.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2fe32c228e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ужас, жена му е горниа апартамент, вие в долния за който имаш ключ. Не се ли засичате? Това не може да е рално, колкото и да е толерантна жена му към връзката ви, все пак ви виждат и съседи.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 50a1888897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От н. 1

Благодаря на авторката и н. 8, че прочетохте историята ми.
Авторке, на твоите години и аз мислих точно като теб. Не смятах, че ще изкарам толкова години като негова любовница, мислих че връзката ни ще се изчерпа, ще срещна друг и ще се разделим, така както се случваше сред прятелките ми с техните момчета. Но това не се случи. Напротив - чувствата се засилваха. Любовта и привличането се смесиха с приятелство, обич, привързаност, общи планове, а миговете заедно се натрупаха. В това време хората смениха 2-3 - ма партньора, а аз още бях с него. Направо не знаех, как се флиртува повече, нямах и интерес към други мъже.
Минаха се годините. Докато бях заета със следване, работа и оцеляване, някак си успявах да подтискам нуждата си от партньор в живота. След като завърших обаче и 90% от проблемите ми и тревогите ми отпаднаха, нямаше вече какво да се лъжа - бях на 25 г., хората се питаха вече, дали съм нормална, дали не съм хомо, защото отблъсквах всички мъже, които ме ухажваха. Почна по едно време и да не ми пука много. Започнах да излизам и срещнах и онлайн много хубави момчета, много разбрани, но човек не може да командва сърцето си. Дойде един момент, в които неговият брак все по-малко вървеше, но той се бореше за него, а аз бях даденост, остров, на които можеше да си почива, да споделя, да получи любов и ласки. Поемах и неговите тежести и проблеми в живота, но своите трябваше да нося сама.
Е, в един момент нямах избор - или трябваше да си прережа вените във ваната и всичко да се свърши, или да изчезна. Избрах второто, изчезнах в чужбина. Бях си намерила много престижна работа по специалността. Шефът ми беше голям симпатяга, разведен и дори правеше намеци да сме били излизали заедно, но не исках да се занимавам с мъже... Не очаквах Той да ме търси. Мислех, че ще използва момента, за да се оттърве от мен. Бях сигурна просто, че не знача кой-знае колко за него.
Без да съм искала каквото и да е било от него, той ме намери, разведе се и днес сме съпрузи. Дори в момента си купуваме собствен дом, градим общото си бъдеще.
Не бързам да забременея, номер 8. Въпреки цялата вечност, прекарана като жена в сянка, аз съм още твърде млада за подобна отговорност, а и искаме да се насладим на времето си като двойка. Връзката ни не е изчерпана. Живеем от години заедно, но просто не мога да му простя и никога няма да мога.
И за какво беше целият този цирк? Нито успя да спаси семейството си, нито децата му станаха хора. Днес аз съм единственият човек около него (наред с родителите му и братята и сестрите му), които не се интересува от неговите пари и успех, а от него самия. И деца, и бивша жена, и приятели го търсят само за пари, услуги, да им решава проблемите. Децата му ще го използват, докато има достатачно пари да кеши, после ще го забравят. Безразличен им е дори развода на родителите им, важното е да има пари. Тъжно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0ce1a598c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Поредната инфантилна история. Човека се забавлява, тя си мисли, че е принца на бял кон!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 172a534b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Недей мила не оставай любовница, аз бях, но болката от тази любов още е във душата ми. Защото аз махнах детето което толкова желаех, и тъй като мъжът също е женен предпочете аборта пред детето което нося. Какъв беше смисълът да ми казва. " Ако знаех, че ще го преживееш така нямаше да ти дам даго махнеш. " Какъв е смисълът да чувам колко много ме обича, и неможе без мен след като загубих детето си. Недей мила него прави, ти си втората и винаги ще бъдеш, а болката винаги ще е огромна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7ca393619d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Много си малка, позволено ти е да си глупава. Само гледай да поумнееш с времето и да спреш да допускаш мъж да извършва такива безобразия спрямо теб. Големи глупачки ставаме жените, когато сме влюбени. Тъжна работа, но всеки сам избира съдбата си. И ти можеш да направиш къде-къде по-добър избор от този, но твоя работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6a3d5a2c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Жена, която учи езици и се води образована, пада до такова ниво, че да бъде изтривалка? Този господин яко е ударил джакпота. Чу*а както съпругата си, така и момиче, което може да му е дъщеря. Хехе, няма да се учудя, ако някой ден тръгне да оправя и дъщеря си и сестра си. Извратено и май няма накъде. Не е ли прекрасно, мила. Ти си любовница без капка морал и без капка мозък. Историята е яко фейл. Измислица. Що за съпруга би оставила мъжленцето й да бъде к*рвар? Това е пълна глупост, освен ако и тя не е шафрантийка, като всички останали ниско интелигентни жени. Болезнено е само за детето, ако съществува. А за прословутата сестра - нямам думи. Поздравления, скъпа сестро. Продължавай.

Ел:)

Моля да публикувате коментарът ми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed21b9092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторката: До №1 Благодаря ти за думите мила Миа (не те познавам наричам те така защото ми харесва твоята история и ме впечатли адски много надявам се да не се сърдиш така ще те наричам и цял живот ще те помня ) мила Миа аз го харесвам влюбена съм в него не мога просто така да спра да се виждам с него всичко да угасне НЕ МОЖЕ :( аз не искам той да се развежда.... но ме боли и по-добре да се откажа на време отколкото да продължавам да нося камък в душата си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed21b9092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторката до №19 и №11 Ако може без обиди!!!
а що се отнася но №14 Здравей двата апартамента не сам в 1 блок а на два различна булеварда :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da1a5a9329
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ел:), тежък пубертет караш, момиче. Като понавлезеш малко в живота ще видиш за какво става въпрос. Такива многознайки като тебе попадат с двата крака точно в ситуации, които си мислят че никога няма да им се случат.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c4568f3f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Боже,боже аз на твоята възраст си гледах уроците,интересувах се от матурите който са след 12 клас,търсих си рокля и т.н ,а ти си любовница на човек,които може да ти е баща .... направо ужас.Нямаш ли поне малко съвест?Ако си на жена му на мястото и разбереш,че ти изневерява с някаква осемнадесет годишна как би се почувствала ? ;))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 831586f048
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Слънчице, я кажи сега защо си измисляш тази история? Скучно ли ти е? Какво?

Няма как нито да си ми толкова сладка, пухкава и розовичка, нито има как сестра му да знае за любовницата и да й е приятелка, нито се връзват фактите в историята ти.

Не си играй с огъня и не предизвиквай съдбата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 36f445f5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   ... честно казано и на мен историята не ми звучи особено достоверно... а ако пък е истинска авторката сякаш проявява лигаво афиширане.. ама на какво.... : )... ЗАРА

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a67ecce177
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Почеши егото на 40 годишния чичо още някоя друга годинка и той сам ще ти бие шута. Тогава и ти ще си намериш мъж, ще се омъжиш, ще си народите деца и мъжлето ти като стане на 40, ще ходи да ч.. а 18 годишни. Колелото се върти.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7f02bd259
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Какво значи "обичам го, но не искам той да се развежда"? Каква любов може да бъде това? Ако не го искаш за себе си, ако не искаш да заспиваш и да се събуждаш с него, ако се виждаш в бъдеще, в старините си с него - значи не го обичаш, а обичаш само да го ползваш! Това е истината за теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed21b9092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторката: Историята ми е съвсем истинска и бих приключила с историята си, защото се обиждам така. НЕ ГО ПОЛЗВАМ!! Всичко хубаво ви желая момичета и Благодарности на номер1 (както я наричам Миа, целувки мила Миа, всичко хубаво ти желая в живота )!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5832a14edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   zdravei.. moqta istoriq e podobna na tvoqta.. az sushto sum na 18 kato teb i sum lubovnica na muj na 40, koito ima jena i dete.. sushto kato teb.. sreshtame se vsqka sedmica taino, kriem se.. toi me vzima s kolata si.. no i na men mi teji, che toi si ima jena :( mnogo mi e xybavo s nego.. toi mi pomaga materialno i se griji za men.. kato bashtata koito nikoga ne sum imala... no mnogo mi teji che si ima jena i znam che nqma da q napusne prosto kolkoto i da ni e hubavo zaedno.. znam, che nikoga nqma kak da budem neshto poveche ot tova koeto sme.. razbiram te napulno az sushto se chuvstvam samotno kato toi ne e do men.. obicham go imam nujda ot nego.. i mnogo me boli.. vupreki 4e e tolkova po golqm ot men.. moje bi sled vreme shte imam drugo mislene.. ne znam.. no sum reshila da si izjiveq tova s nego :) moqt suvet kum teb e izjiveq si go i ti, vzemi kakvoto mojesh ot tazi vruzka.. no ne si propilqvai mladostta po edin vuzrasten jenen muj.. ne e li po-dobre da budesh s momche koeto moje da e s teb i do teb vsqka sekunda, a ne da se kriete i da te tursi kogato e sam ( da luje jena si, za da e s teb ) i t. n. tezi neshta se otnasqt i za men i znam che v momenta ne te interesuva nishto drugo osven TOI i da budesh s nego vupreki che ne e pravilno i vupreki che mnogo shte te boli.. pri men sushto e taka :] jelaia ti uspeh i mnogo hubavo izjivqni migove s lubimiq chovek. budi silna i ne se prechupvai pred nishto i pomni NISHTO NE E GRESHNO, AKO TE PRAVI SHTASTLIV :) :*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4131716fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз мисля, че момичето трябва да си изживее любовта, повечето жени нямат този щанс, независимо от възрастта не се предавай, не слушай недолюбени и изоставени жени да ти дават акъл, живей за мига.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5fa650b677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ох, ЗАРЧЕТО пак се е намесила с хейтърските си коментари и вечното многоточие. Оставете момичето намира. Тя е само на 18. Само Бог знае още колко мъже ще срещне до 30 и колко пъти ще го е забравила този. Нека изживее любовта си и се поучи от грешките си. Всеки греши в този живот. Дори и хората с опит.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c740a5d3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   При всички положения това е опит за теб. Изживей го пълноценно и се наслади на всеки красив момент който съдбата ти подарява с тоз мъж. Мисля че си прекалено малка и тази ваша страст и емоция ще продължи година две, след което ти ще заминеш някъде да учиш и ще срещнеш нови мъже и нови хоризонти, а той ще се е вразумил или намерил друга, защото с внимание и правилен подход мъжете успяват да получат каквото искат. На теб самата ще ти се прииска да дишаш чист въздух на светло с мъжа когото обичаш, когато ти омръзне да се криете, когато приятелките ти празнуват Коледа, Нова Година, рождеените дни с гаджетата си а ти??? Получаваш само подаръците придружени с бърза целувка защото го чакат.

Мила, аз не те упреквам защото минах по този път но се уморих. Нямах право да съм с друг а той не оставаше сам. Сигурно е голям късмет да си съпруга след като години наред си била любовница. При теб ме съмнява да се получи защото на 40 мъжа е мъж и знае много повече от колкото предполагаш. Той знае че ти си na 18 и едва сега започва твоя път. Аз имах късмета да попадна на мъж който ми казваше реално нещата. каза ми че сега ми е времето да живея и той няма право да ме спира. Ще е с мен докато аз реша. И в един момент усетих умората и взех решението.

Бъди с него докато ти харесва-ако си разумна няма да изгубиш нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 36f445f5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   .... ''вечното многоточие '' на ЗАРА не е пропуснато от 32.. ама за какво ли го отбелязва.... eстествено за да бъде забелязана поне тук.... и мила избягвай повторенията, стилът ти''куца'' пак.... ама то това да е... :).... ЗАРА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker