Изневерих на приятелката си и искам да си я върна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих на приятелката си и искам да си я върна!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2909 пъти
Здравейте, моята история е следната:С приятелката ми бяхме заедно за около 10 месеца, когато ми се наложи да изляза извън страната за 3 месеца! За 10 месеца видях много в нея, виждах я като човека за мен, човек, с който бих прекарал живота си, накратко казано обикнах я с цялото си сърце! След като отидох в чужбина се чувахме постоянно по скайп, пишехме смс-и, тоест имаше идилия! Там обаче имаше друго момиче, което се опитваше да има нещо с мен! И след един рожден ден тя дойде и легна в моето легло! Аз не направих нищо за да я изгоня, за което съжалявам и до сега! Не правихме нищо първият път, но след още няколко дена тя пак легна при мен и този път вече правихме секс. Дори да не правихме секс, за в бъдеще тя спеше при мен! Истината е че аз с нея дори не съм се целувал! След като си дойдох в България, се чух с приятелката ми, беше ми ужасно за това как съм правил тези неща зад гърба и, но нямах смелостта да и го кажа! Един ден тя ми се обади и със студен тон ми каза "Трябва да поговорим много сериозно! ". Веднага разбрах за какво става въпрос, но се стърпях и попитах "За какво? ", тя каза" Ще видиш! "От тук ми стана ясно, че нещата не вървят на добре! Когато се срещнахме тя ме попита, коя е тази и какво си правил с нея. Не знаех как да отговоря и започнах да отричам за всичко! В последствие тя ми каза, че не иска да има нищо общо с мен, не иска да ме вижда и т. н. Постоянно ми казва, че не съм я обичал истински, което не е вярно, просто се отдадох на момента и сгреших. Искам да си я върна, искам да и покажа, че тя е момичето за което съм мечтал цял живот, въпреки че фактите говорят друго! Благодаря ви, за отделеното време да прочетете тази история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: e7a07ce808
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И откъде ще разбере? Няма логика, ти си бил в друга държава, няма как тя да знае. Доста странно, сигурен ли си, че историята ти не е измислица с цел да ни провокираш да коментираме и да ни гледаш сеир?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e94c667f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, не знам дали бих могла да ти помогна, но... ще се опитам. В момента аз съм в положението на приятелката ти с малката разлика, че ние сме заедно от 10 години и имаме дете. Не мога да ти опиша болката, която изпитвам. Има само един начин да си я върнеш и то.... не сигурен, защото сега нещата зависят в огромна степен от нея. Трябва да не спираш да и повтаряш, че обичаш единствено и само нея, трябва да не спираш да и повтаряш колко я обичаш и да го показваш по всякакъв начин... но това при положение, че тя ти е показала и най-малка вероятност да го преглътне.

Аз казах, че ще се опитам да го преодолея.... и наистина се опитвам, но не спирам да мисля за мига в който той ми се обади каза ми че ме обича, че му липсвам и е отишъл при друга... не спирам да мисля за момента в който му казвах как детето ни плаче по цяла нощ за тати, а той... много боли. Казва ми колко съжалява, как само мен е обичал, как никога не е помислял да остави семейството си, но се чудя какво е мислил в онзи момент, не сме ли изникнали поне за малко в съзнанието му - щом толкова ни обича). Сега се държи ужасно мило ии на моменти помага, когато е около мен и когато виждам съжалението и любовта в очите му, но когато го няма.... болката е толкова голяма, че не мога да дишам.

Знам, че ще простя, знам, че ще мине... така, че ако приятелката ти те обича силно, може да успее да намери сили, но си помисли дали си готов да понесеш изблиците й, дали си готов месеци наред да се оправдаваш, защото повярвай ми колкото и да не искаш да натякваш... когато си толкова наранен се държиш ужасно... аз се държа като ранено животно понякога, уж го обичам, но искам и него да го заболи (а знам, че го боли достатъчно... ) Олях се извинявай.... мисълта ми е - не се отказвай, не спирай да показваш любовта си - това е пътя... и търпение... мнооооого търпение.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7f735ff01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Пфф.. Мъже.. И имаш наглостта още да искаш да бъдеш с нея.. По добре я забрави заслужава някой по добър от теб!

Ж. 17

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 12f9b938dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обръщам се първо към първия коментар. Приятелката ми разбра, защото тази с която имах общо не си държа езика зад зъбите и и каза, за което до някъде съм благодарен, защото лъжата тежи! А относно вторият коментар, благодаря ти безкрайно много за изчерпателният отговор, точно такава мотивация ми трябваше, да чуя или видя някой да ми каже - не спирай! Защото всичките ми приятели, казват "Забрави, това е изгубена кауза, не е последната! "И наистина шапка ти свалям! Искрено се надявам нещата между вас да потръгнат и да са същите както са били, да имате чиста и сполучлива връзка! Още веднъж, Благодаря от сърце!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d3b4135b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 3, Как можеш да сложиш целия пол под един знавенател? Ти разбираш ли какво му е на човека? Осъзнал си е грешката и сега иска да се поправи, а ти още повече му натякваш как не заслужавал да бъде с нея!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1f6539b36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз лично след такава лъжа (въпросът е и в изневярата, и в липсата на искреност), бих ти повярвала само, ако ми предложиш брак - честно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker