Тъжно ми е... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъжно ми е...
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2274 пъти
Здравейте, аз съм жена на 28 години и искам да споделя и да поискам мнение от непознати хора, които да не са престрасни. Омъжена съм от от 5 години и имам 2 малки деца, но бракът ми не върви. Чувствам се много самотна и нещастна, въпреки че имам две прекрасни деца. Проблема е, че с мъжът ми не си общуваме, всеки си знае своите задължения и това е. Почти не правим секс, приблизително в месеца 1, 2 пъти и то когато сме на почивка, иначе той не ме поглежда, дори не спим заедно, едното ми дете е свикнало да спи с него на спалнята, а пък аз спя с другото ми дете в друга стая. Толкова ми е писнало от това, че вечер тайно си поплаквам. Всичко което искам е любов и нищо друго, но не я получавам, чувствам се като самотна майка. Иначе ако ни погледне някой човек отстрани изглеждаме перфектното семейство, имаме горе долу финансови възможности и ходим на доста екскурзии, но дори и на тези почивки аз се чувствам нещаста. Не помня вече кога не ме е целувал мъж, ей така за довиждане или за добре дошла, поглеждам се в огледалото и сама се съжалявам, а пък изглеждам толкова добре, имам хубаво тяло въпреки ражданията, красиво лице, но защо търпя всичко това не зная...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d647f6f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи какъв е проблема :) разбрахме как се чувстваш но причини може да има хиляди. деца дом семейство стабилен мъж... любов ли няма межбду вас? защо направихте децата като няма любов? сега като се разделите децата ще плащат вашите грешки... в пълна къща си а от самота плачеш... хубава история, дано повече хора я прочетат.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 37b9bf7e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, съчувствам ти... опитвала си се да поговориш с мъжа си? обяснила ли си му как точно се чувстваш? опитвала ли си се да посъживиш връзката или гордостта ти пречи?

Направи нещо, не стой безучастно и не страдай... от теб разбирам, че живееш добре само без любов.. Опитай всичко да промениш нещо и тогава ако не се получава махни с ръка и намери любовта.... Много хора живеят така, ако това те успокоява, но те са открили нещо което да им носи щастие... , хоби, работа и т. н.

Но без любов не се живее... , любов към нещо или някого :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0b75935599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недей да се самосъжаляваш, а говори с него или пък го изненадай приятно... Ако не му споделиш това няма да стигнеш до никъде. Доста неща са преживели мой близки приятели, които са подобни на твоят случай. Направи така, че детето да отвикне да спи при него и постепенно си завърни което си е твое-мястото на спалнята при него. Започни да говориш на темите който той харесва и го интересуват и стъпка по стъпка в разговора вкарвай и това, че не се чустваш желана и прочее. Предразположи го, за да може да ти сподели какъв му е проблема и защо не те поглежда. А щом сте и финансово задоволени не вярвам да се карате.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e97fcfe208
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Седни и открито поговори с него. Кажи му, че на теб всичко това ти липсва и не искаш и не можеш да живееш повече така. Изяснете причините за това отчуждение. И тогава прецени как ще живееш за напред. Но по този начин, по който сте сега не може да продължи дълго. А и не трябва. Няма да е добре за никого от семейството ви.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e0c72f461a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми... Първо му покажи, че искаш повече близост. Покажи му. че още го обичаш, той може да си мисли същото като тебе. Ако и това не е така поговори искрено с него, кажи му, че имаш нужда от него, от неговата любов...

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3472e8ddb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз те разбирам много добре, Аз съм мъж и съм в твоята ситуация, Уж живеем заедно а сме реално отдалечени. И аз си мечтая за целувки всяка вечер но уви, Спим на едно легло, но просто спим... Въртя се в този кръг без да знам как да изляза от него, каквото и да опитвам. Не знам и аз какво да те посъветвам. Аз съм и в по трудна ситуация защото не мога да предприема крайни действия защото не мога и да си помисля че мога да живея далече от детето си.. Единствено се успокоявам, че просто това ми е предречено.. да не бъда щастлив.. ако не го приема.. ще се побъркам...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 354a6f0d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, стига чака да ти се случат разни неща, ами се бори за тях.
Децата вече са големи, научете ги да спят сами. Вие сте първо съпрузи и после родители. Децата колкото и да го обичате, те рано или късно ще излетят от гнездото и ще си останете пак двамата, следователно бори се за тоя съпруг от сега..
Най-вероятно и той се е загубил в превода на вашият брак и затова не му е много до секс.
Щастието си е щастие, всеки сам си позволява дали да го преживее или не. Ти сама си направила този избор "Омъжена съм от от 5 години и имам 2 малки деца, но бракът ми не върви. Чувствам се много самотна и нещастна, въпреки че имам две прекрасни деца. ".
Стига си се оплаквала, ами си стъпи на краката емоционално. Позволи си да си щастлива, остави децата да са по-самостоятелни и сами да си спят в леглата, и се почувствай като жена на съпруга си, а не майка на децата му. Все пак си отгледала 2 прекрасни деца и заслужаваш да си щастлива, нали така?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f307c512e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   говори с него :) кажи му какво изпитваш, как се чувстваш, питай го и той как се чувства. Важното е да говорите, докато съвсем не се отдалечили един от друг.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4b3983ac5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Още една тъжна жена и пренебрегната съпруга. Колко сме много само... Какво им става на тия мъже???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ef362d9bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм в твоето положение, милаааа! За жалост се запознах с един мъж от нета, който е толкова мил, нежен... и добре, че не е от моя град, та до сега сигурно щяхме да сме се срещнали и не знам какво бих се съгласила да правим.... , а той толкова ме желае.. без дори да сме се срещали наживо, а мъжа до мен дори не забелязва вече каква привлекателна половинка си има...!!! Боли ме много, защото вече до толкова ми е писнало от неговото безразличие, че не знам как да спра да мисля за глупости, а не съм жена, която без да му мисли много би изневерила на мъжа си... Аз също имам 2 деца, на 7 и 8год. са.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker