Къде греша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде греша?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2302 пъти
Искам да разбера къде греша във взаимоотношенията си с момичетата. За да уточня и да си направите по точна представа ще кажа че съм малко над 20. Нямам много опит с момичетата, да не кажа почти никакъв.

Може би в последната година започнах по активно да се срещам с представителки на нежния пол и да опитвам да завържа някакви по-сериозни взаимоотношения. За жалост обаче досега само разочарования се получават, като всеки път всичко започва много добре. Та вече започнах и да не влагам толкова много емоции. Истината е че забелязвам една коренна промяна в отношението на момичето, когато и разкрия намеренията си или как да го кажа по-точно, че наистина ми харесва момичето. Като че ли в този момент, като разберат че съм хлътнал вече и изгубват интерес моментално и натам нещата вървят само към зле, колкото и да се опитвам да ги поправя и се стига до момента когато за пореден път чувам обяснение от рода: "Много си готин и ми е супер да прекарвам време с теб, но само като приятели" :D Това ако го чуя още веднъж и не знам вече как ще реагирам.

Излизам с момичето на 1-ва среща. Харесва ни и на двамата и така 2-ра, 3-та. Максимум до 5-та се стига и ми го изтръсват това за Just Friends. Аз си го обяснявам единствено с този момент, когато казвам на момичето че наистина ми харесва и нещата угасват. Какви изводи да си направя? Аз съм такъв какъвто съм и когато чувствам нещо отвътре не искам да го задържам. Някой ще каже да изчакам да срещна момичето на което като го кажа това нещо ще ми отвърне по същия начин и нещата ще се получат. Но като се има предвид че изпуснах 2 невероятни момичета заради тоя момент :X се замислям дали да не се опитам да си потискам чувствата докато нещата не станат сигурни. Моля за съвет, ако някой е имал подобни преживявания, ще се радвам да прочета някой отговор.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e85b3c0537
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ми според мен трябва да се срещате малко по-дълго за да се харесате, а не още на 4-5 среща.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c321e4ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се опитам да ти кажа от женска страна как виждам аз нещата. Давам шанс 1 или 2 срещи на момчето да се прояви. Ако няма план къде да ходим, не се държи кавалерски и говори само за себе си и за някакви теми, които са ми напълно чужди - директно влиза в списъка - приятел.

За да се опиташ да задържиш вниманието на едно момиче, проучи тя от какво има нужда и как да я впечатлиш нея. Вземи чети съвети за момчета в интернет, какво да правиш и да не правиш на първа среща. Също така не досаждай и не притискай момичето. Дръж се като зрял мъж, в който едно момиче да може да вижда опора, закрила и сигурност.
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6d53da604f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм същият. Излизахме с едно момиче две седмици. Билярд, кафета, сладкарници и накрая я попитах директно, а тя ми каза че ме приема само като приятел:(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d2c1a3d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брат правиш грешка която правят 90 % от момчетата Когато искаш да се запознаеш с момиче за нешо повече и търсиш повече от приателство дай това ясно да се разбере преди да започнеш да се сближавш с нея много е просто :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ca38273fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много ми е интересно как още на 3-тата среща имаш вече "чувства", които не можеш да задържаш? ! Да си хлътнал - окей, ама чак пък чувства? Мисля, че има някакъв момент на филмиране. Не прибързвай с излиянията пред момичетата, нормално е да не те взимат на сериозно, след като си толкова влюбчив.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 68ca3a21e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   скъпо момче,
опитай да си изясниш целта - приятелка или секс партньорка
много от жените се отдърпват от мъже които много бързо отиваткъм секса
може просто да ги попиташ - и това след 10та среща
как те намира?
може да чуеш интересни неща
Също в стил дон Жуан, казват че съблазнителят никога не заявява че сваля едно жена, те са просто приятели
жените обичат да бъдат ухажвани
опитай да удължиш времето на тези срещи преди да се изяснявате
едно внимание към нея има същата стойност като един малък подарък
ако пък тя не се впечатлява от това - ти да решиш, дали такъв тип момиче ти трябва

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5b7d8f894b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Генерално грешен подход, ако искаш да *укаш. Трябва да им го кажеш в прав текст, не са малки да си го знаят. Никакви чувства, хлътвания ала-бала. "Тая вечер много ми се е*е от тебе" е достатъчно. Черпи ги, купувай им неща, бъди груб, зарязвай ги на средата и са твои до гроб. Така стоят нещата

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a3f0aee8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора:
Към номер 2: Не излизам с какви да е момичета. Имам някакви претенции от към музикални предпочитания, култура и поглед към света. Ако не се вписва в тях, изобщо няма да излезна с нея :) Затова и като намеря такова момиче, което да ми отговаря на вкуса от тези гледни точки, много се старая и стремя всичко да минава както трябва. Като това включва кавалерско държание, изслушване и даване на думата на момичето постоянно. Чел съм и подобни статии и съвети за които споменаваш. Не досаждам, не притискам и съм супер внимателен винаги.

Към номер 4: Давам да се разбере и те го разбират и даже първите срещи минават с подобни мисли от 2-те страни почти съм убеден и след това прецаквам нещата, когато са на ръба вече. Затова и я пуснах тая тема "КЪДЕ ГРЕША" :D

Към номер 5: Ти си ме понапипал/а :D Както споменах по-горе излизам с такива момичета, които вече са ми направили много добро впечатление от предварително общуване с тях. И донякъде съм влюбчив също, но след няколко разочарования, както на всички е ясно, тоя момент почва да изчезва.

Към всички останали: Секса на такъв етап, грам не ме интересува. Не съм гей, нито асексуален. Просто тези неща не си ги мисля в началния етап на опознаване. По-скоро си мисля неща от сорта - "Колко е прекрасна и слуша моята музика и е супер интелигентна и енергична и как ще ме супер заедно като двойка". А вече ако се премине по-натам секса ще е като кулминационен момент на обвързването ни :D Дано не звуча малко странно, но аз съм си такъв. Исках просто да отбележа, че нямам проблеми с мисли за секс по време на тези първи срещи.

Благодаря на отговорилите! Ще се радвам, ако има и още отговори. И явно ще трябва просто да пробвам още и още докато се получи с някое от тея страхотни момичета и единствено ме е яд, че много рядко откривам такива, и представете си като се пренавиеш всичко да мине перфектно и като се провалят нещата как се чувствам, и като знам , че едва ли скоро ще ми се открие пак шанс с подобно момиче. А с другите просто не ми се занимава.. Нямам чак такава нужда от секс, че да тръгна да се занимавам с някоя само заради това.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0d9510d7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, има нещо извратено в логиката ти, но всъщност е много правилна. Аз, а пък и много от приятелките ми сме имали възможност да избираме измежду момчета, които винаги са съгласни с нас, които тичат едва ли не подир нас, търпят ни всичките капризи и такива, които ни държат в неведение, създават съмнения дали няма друга, дали не са изстинали към нас, на моменти може да се държат безразлично, а в следващия миг са много мили. и познай кой тип избрахме.
Авторе, не знам какво да ти кажа... може би като им признаеш чувствата си, ги плашиш или решават, че си им в кърпа вързан. Аз по-скоро не бих те взела на сериозно, ако след 2-3 срещи например ми се обясниш в любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a3f0aee8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора: Благодаря на номер 9! Извода, който си направих е това , което си и бях разбрал вече, само трябваше да се подсигуря. Другия път блокирам всички чувства, колкото и да я харесвам, докато нещата не станат сигурни :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 276f183076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен не трябва да си твърде настоятелен. Покажи интерес в началото, а след това лекичко се отдръпни. Изглеждай зает. Остави я тя да те потърси. Жените харесаме малко по-... как да го кажа, загадъчни, интересни момчета. Недей веднага да я засипваш със смс-и, да я тормозиш във фейсбук или скайп. Постави се от другата страна. Ако някое момиче е твърде настоятелно към теб, само ти звъни и те търси, веднага се съгласява да се видите. Щом й звъннеш тича при теб... Е, няма ли да ти стане безинтересно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d5b336e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "заради тоя момент :X се замислям дали да не се опитам да си потискам чувствата докато нещата не станат сигурни." - казвам ти да - така е! Успех
Ж35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3226c402b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никъде не грешиш! Казва ти го момиче на твоите години. Просто някои момичета се плашат, когато в началото на връзката им се заявят чувства. Но има и много други, за които това означава много. Не прикривай чувствата си за нищо на света. Ти си такъв и това трябва да им е ясно, те трябва да те приемат такъв.
Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker