Да му повярвам ли отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му повярвам ли отново?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2095 пъти
Омъжена съм от 30г., имаме две големи деца. Страшно много съм му вярвала и винаги съм си казвала трябва да го видя с очите за да повярвам. Но от две години съм на кръстопът и объркана. Дамата за която става въпрос е негова колежка, с която се познаваме. В началото виждах нейни снимки в телефона му, след по обстойно ровичкане разбрах за имейл, който е бил само за. Тогава не издържах й и се обадих исках да се срещнем да по приказваме, какво цели и т. н. Между другото съпругът ми в съня си много кратно е произнасял името й, неговите обяснения бяха това са колегиални шегички, че няма нищо между тях по съществено.

До тук добре, но снимките където й ги правеше ги слагаше в сърца, розички и какви ли не други колажи което не е нормално за един 50г. мъж, синът ни, който е 28г. го оприличи като втори пубертет. Измина една година и помислих вече нещата са отминали. Юни месец бяхме на почивка в Турция за две седмици прекарахме чудесно, искам да кажа по отношение на държанието си спрямо мен нищо не се е променило дори ми се струва по обгрижен от преди тук вече не знам дали не е само театър. Септември месец открих, че съществува нов имейл и този път не издържах разбих паролата и... това което прочетох ме шокира. В едно от писмата дамата му пише между другото и тя е омъжена с две големи момчета : - В момента има 12 души на масата в къщи...
Но в моята душа има едно свободно място...
Исках да съм до теб...

Oтговорът на съпруга ми, че в неговото сърце няма място за друг освен за нея. И още куп други

Отново ми се кълне това е само писане и т. н.
Не знам, но за втори път бях излъгана да му повярвам ли отново? Дадох му втори шанс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 78ccaa6c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама така да те е хванал за канарче, че повече няма накъде! Наивна жена си ти. Наивна до глупост. А на него си страшно удобна. Вярвай си. Ако щеш и сто пъти. Но от това истината няма да се промени.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 72e380a690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той за него си не е виновен и надали се чувства гузно, щом го е направил. Явно има емоции и ти говoри разни неща за да мирясаш и да не го натоварваш, човека просто в момента има други приоритети.

От което излиза че ти си виновна за себе си, защото хем търпиш, хем не ходиш по мъже, хем не спиш като хората, хем го мислиш това всеки ден.

Чак питаш дали да повярваш :) Чак говорили :) В такива неща няма смисъл от разговори, също и от ултиматоми, защото лесно могат да те излъжат и да ти кажат ок няма да правя така и това ще е докато не му разкриеш новите номера.

Като е толкова голям мачо, вероятно ще намери под кой покрив да спи, така че му събирай багажа и да пали на някъде или пък ти си събери твоя и го остави.
Другият вариант е този, в който си в момента.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 00dbad97c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В началото помислих, че става дума за хора на по 19-20 години и като прочетох, че 50-годишен прави колажи с розички и сърчица... не знам, нещо смахнато има и по-добре поговорете или просто се изнасяй... не знам какво да ти кажа. но тези колажи ги правехме като ученички... наистина не знам какво да те посъветвам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 82eeeb3d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък смятам, че един 30 год. съвместен живот не се задгърбва ей така. Най-вероятно е криза във взаимоотношенията или по-скоро той кара критическа. Дай му време и не го притискай прекалено. Инвестирала си прекалено много емоции в тая връзка, за да махнеш с ръка. Най-вероятно всичко е моментно. Най-важното е да не губите диалога помежду си. Обясни му ти ка се чувстваш и говорете отново. Пожелавам успех и всичко да отшуми скоро.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 594793c446
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Категорично Не. Всяко удоволствие се заплаща. Да заживява като ерген на 20 на квартира или за каквото му стигнат парите след развода.
За какво да продължавате? Да те няма за личност, да продължава да те лъже, а на онази да й вдига "крилете" и самочувствието, докато ти си разбиеш здравето. Финита. Гледаш само себе си. Синът ти има нужда от теб. А не този мухльо(без извинение).

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0e0cc57b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има 2 безобидни варианта-1. Намираш си нова тръпка за да сте квит, за да се почувстваш желана и щастлива... и 2. Ако имаш къде се местиш там подаваш докум. за развод. Децата ти са големи няма да го понесат зле и най малкото ще са на твоя страна. Третия вариант е да си седиш и да ставаш за подигравка... ти решаваш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6332e86f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето и моето мнение, казвате от две години сте на кръстопът, още колко време трябва да чакате? Вие така сте му удобна. На работата кафенце сутрин, кафенце след обяд, усмивки, любовни имейлчета идвамата се носясят във вихъра на лобовта, а ти какво правиш? Дори й да си зависима икономически от него разкарай го имаш деца, които ще те подкрепят. Защото след година - две ще се превърнеш развалина, казвам ви го от собствен опит. А той рано или късно ще се чукне в главата, ако нямат нещо уговорено с г-жата.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6332e86f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Госпожо, колкото и да искам да ви утеша няма да се получи защото съпруга Ви няма да спре тази връзка първо - той ви е предал по много долен начин, казвате вие я познавате й си е мислил най-малко ще ви мине през главата, че точно с нея ще стане заварката, второ- хората казват очи които се виждат не се забравя никога. Вие сте му дали достатъчно дълаг период, от тук на татък решението си е само ваше, но никой няма да ви укори, много малък е % на жени, които ще са толкова търпеливи. Желая ви успех от тук на татък!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6332e86f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте, на 48г. съм нямаше да взема участие в коментарите, но случаят ми е до болка познат. Ако имах възможност бих я споделил със съпруга ви за да разбере какво ви е причинил, а след това да не се окаже на моето положени на което се намирам от3г. Имах прекрасна съпруга която беше всичко за мен и син който е на 26г. -изгубих ги завинаги! Ето накратко какво стана, съпругата ми замина на работа в Италия, не бях много съгласен, но икономически са причините престоят беше грубо около 6г. Да през това време си е идвала за по 1м. , аз и синът ми сме ходили многократно и т. н. Работата и беше да се грижи за една възрастна баба, там спеше и се грежеше за цялото жилище, имаше само неделята като почивен ден. Много трудно и е било докато свикне с нравите, кухнята а най-вече и комуникацията-езика. Но тя беше упорита и с какво се захванеше го правеше, минаха тези 6г. и тя се прибра у дома обичах я много, но... През времето докато съпругата ми я нямяше в одела постъпи на работа нова колежка още в началото се усети някакво взаимно привличане. В началото бяха MMS, след това бяха снимки, които и правех в кабинета ми, прекарвахме дните почти заедно, на банкетите тя беше до мен, на екскурзии, но все пак колегите ни нищо не подузираха защото идвамата бяхме разкрепостени, веселяци, а аз имах утвърдено име във фирмата.

Между нас не са имали сексуални отношения, просто ми беше приятно сутрин да и пусна един MMS "Добро утро" или през почивните дни "Колко много ми липсваш"от този род тъпотики. Е неочаквано една вечер получих събщение за лека нощ и "добре би било да съм до теб в този момент"-пишеше тя. Това изречение обърна живота ми на 180 градуса. След една седмица съпругата ме напусна синът ми я последва. Опитах се да и обясня абсолютно всичко, но тя беше непреклонна. Чуствам се отвратително със колежката ми говорим но отношенията се промениха, тя ме нарече- навник какво си въобразявам, че тя няма намерение да напусне семейството си. Всичко това го казвам и се прекланям пред госпожата за нейното търпение което има към съпруга и, защото когато загубиш най-ценното тогава разбираш какво си сторил. Госпожо горещо ви желая нещата да се оправят, защото аз съм живият случаи на това което причиних на моята съпруга.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker