Извратено - една дълга Неизмислена история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Извратено - една дълга Неизмислена история
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 10996 пъти
Пиша това, след поредната бурна вечер с него - моя приятел, приятел - другар ме разбирайте. Да не останете с впечатление, че има любов. Любов няма и така е лесно.

Познаваме се от много години, лудите, които те карат да бленуваш по детските трепети и щуротии. Той ме учеше на онова, дето пушиш и казваш "Мама, татко и кака идват" или нещо такова.. При него отивах, когато типично по детски си събирах багажа от нашите, защото нещо сме се сдърпали. На него разказах за първия си цикъл, първият си секс.
На мене звъняха родителите му, когато бягаше от час.

Годините си минаваха, а ние си трупахме обеците на ушите, сякаш беше за гордост, че така и не си взехме поуки от глупавите грешки и недостатъци. Никога не ми е бил най-добър приятел. Защото знаех какъв е и той знаеше каква съм. Нито той е добър приятел, нито аз добра приятелка. Но ме приемаше. И аз него. Бяхме си еднакви.

Получи се така, че неговата Единствена любов съвпадна с моята Единствена. Онази, дето те пречупва. И никога не си същият. Виждах, че не е същият. Видях как я обича, видях го друг. Но и нея видях, че не си струва. Просто нямах право да се меся. Той направи същото. Така няколко години си чупехме главите по отделно. Виждахме се много рядко, за по едното пиене. Чувахме се по празници.

Познавах неговата Единствена и той моя Единствен.
След време зачестихме срещите, защото така ни беше удобно. Не му плачех на рамото, когато господин Единствен ми надяна годежен пръстен и потъна вдън земя. И той нищо не каза за Единствената, която го завлече с хиляди и се взе с някакъв заможен господин.

Говорехме си за бизнес, дори известно време работихме заедно. Говорихме си за времето, за края на света, за другите, но никога за нас.
Всъщност сме си повече от удобни. Той е истински мъжкар, от него знам много за мъжете. И аз му издавам женските ни хитринки.
И така, двамата под ръка винаги изтънчени, модерни и усмихнати - влизаме в някой клуб.. и историите започват.

Някой път го представям като братовчед, понякога сме уж просто приятели ( за бедните, наивни хора ). Запознавам го с мои колежки, познати жени, които след дни ми се обаждат разревани и влюбени.
Той е апетитен мъж - страхотна фигура, маниери, интелект, финансово стабилен. Само, че душата му е мъртва. И аз го знам, защото и моята е мъртва.

В последните ни разговори често му казвам, че това, което правим е детинско, че не е честно спрямо хората. Съгласява се и се разкайва. До другия ден. Когато излизаме и търсим нови жертви. Някои, които търсят любов, а ние им даваме само лъжи и подигравки.

Мъчно ми е, че сме такива. Когато го гледам, все едно гледам в огледало. В очите му съм аз. Същата. И така свикнахме. А аз го познавах. Можеше да не е такъв, не беше лошо момче. Има тяло и поглед на звяр, но някога имаше душа на коте. Същата тази душа понякога я усещам.

Когато се притеснява, когато имам температура. И като загрижен батко ми слага шала на носа, когато вън е студено. Когато заспим, след поредната тежка вечер и ми пише нещо по гърба, което все не мога да разбера. Когато ме целуне по челото и ми каже да се пазя. Често ми каза да внимавам, да не се влюбя в някой от тези, дето разиграваме. Цитирам: ".. миличка, нали знаеш, аз и ти не можем да изпитваме подобни чувства, някога можехме, сега сме други".

Сега го няма за известно време. Но ще се върне. И пак започва омагьосания кръг - от алкохол, клубове, мъже, жени. Сякаш няма излизане. Сигурно, защото не искам. И така ми харесва. Питам се има ли по-лицемерно приятелство от това нашето? Питам го. Мълчи и навежда глава надолу. Дали с какъвто се събереш, такъв ставаш?
Или сме били еднакви преди това?
Това ли е доброто познанство, приятелство? Да лежи на удобство и облаги?

Криво ми е. Още повече, че родителите ми го обожават. А неговите родители, цялото му семейство ме обичат като тяхно дете и винаги са ми казвали колко ми се възхищават. Само, ако знаеха какви сме. И какви ги вършим. То наше лошо няма, ама..

Интересно ми е как ще се развие историята. Ще скъсаме ли тези вериги? Тъпо е, защото ми липсва. Не знам обаче кое. Сексът ли? Не, че не е невероятно, но не е това. Май ми липсва, че Близнакът ми го няма. Този, който гради стени, за да види кой ще ги разруши, а няма никой. Този, който страда и може да обича, но от толкова сменяне на маски е забравил кой е под тях? Липсва ми.

Нямам търпение след дни да се върне и пак да блеснем като Идеалните глупаци - онези, след които всички се обръщат и искат, а живеят в самота.

Извинявам се, че ви направих съпричастни на болните ми, хаотични мисли. Един съвет от едно пораснало момиче: Внимателно подбирайте приятелите си, защото понякога хората се сближават поради... кофти обстоятелства и с нечисти намерения.

И последно: Ако видите висок, красив мъж, стилно облечен, придружен от симпатична, млада дама - и ако тези същите стоят през няколко стола разстояние, не се целуват и прегръщат, пазете се - това сме ние, а вие може да сте жертва. Такава жертва, каквато бях някога и аз. И той.

Целувки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 438b5f6dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво пишеш, но излез от филма!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 516eba291c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Типичните кармични партньори в живота, или "сродни души".
Душите ви не са мъртви (такова нещо е невъзможно), мъртви са... отношенията ви с другите хора, за съжаление. А това е точно което трябва да преодолеете.

Престанете да се затваряте един в друг и да се изживявате като жертви - това наистина е много удобно, но ни най-малко няма да ви помогне. Омагьосаният кръг, знаеш... трябва да го разкъсате. Иначе ще се въртите в него още много години/животи, докато не осъзнаете какво всъщност наистина правите... Ако трябваше да сте заедно, а не всеки да търси пътя си, щяхте да се родите като близнаци.

И още веднъж - много лесно и удобно е да се изживяваш като жертва и да смяташ това като достатъчно основание за да си изкарваш лошотията, негативизма и склонността към гаври върху другите. Всъщност това е едно жалко оправдание, шикалкавене и отлагане на това да се промениш към по-добро. Същевременно трупаш огромен товар върху кармата си, който после неотменно ще трябва да изсърбаш.

Най добре ще е да се разделите и с риск да бъдете "наранявани" още много пъти, да продължите животите си поотделно и с други партньори. Иначе рискувате развитието си.

Желая ви успех!
Ray

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8836c88943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз не разбрах, ти спиш ли с него... Лечението ви от тия психически разтройства е по някоя така хубава продължителна венерическа болест и ще сте като нови... Може би тогава ще се преоткриете един за друг, ще има нещо много по сериозно което да ви свързва, от това да се чудите как да съсипете живота на наивните хорица! Айде дано развръзката е скоро, че Земята е пълна с боклуци като вас! Отивайте за рециклиране :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 92222c1589
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   A така. Бива ли такива неамбициозни хора? Нямало никви чувства - грънци. Значи можете да правите секс, а в ресторант стоите на няколко стола разстояние. Може ли такива неща бе миличка?? Ама аз имам чувството, че се харесвате - липсвал ти - пхаупхаупхау. Нали знаеш - любовта и сеска вървят неотлъчно ръка за ръка.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7e5d5b2e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не разбрах какъв е проблема! Влюбена ли си в него, искаш ли да си с него? Отговори си на тези въпроси, и спри да драматизираш толкова!! Никой не харесва драмите толкова много!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: efa2af3dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Искаш го, а неможеш да го имаш. Там е истинската драма, според мен. Иначе вече да е до теб. Спри да драматизираш и се огледай за твоето момче, което ще е до теб и с което ще бъдеш щастлива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 22307ad4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Според мен пък въобще не знаеш какво искаш. Не знаеш дали го искаш и дали не го искаш, просто се чувстваш обвързана по някакъв странен начин със него и не знаеш какво изпитваш въобще. Най-добре да си проясниш чувствата, за да не живееш в една безкрайна илюзия.

Jane

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 876135ddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Накрая ще се окаже че сте 1 за друг само дето сте изхабили една камара време да си мислите за приятели без души...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fe1438876e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Единствен... , единствена... До следващият единствен. Аман от инфанти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 01f2e002bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3, не се чукаме наред с който ни падне, така че коментара ти отпада и не важи.
Същото се отнася и за номер 9, тъй като не съм разкривала подробности около Единствения, че да ми говори наизуст. Аман от всезнайковци.

Като цяло само Рей разбра какво исках да кажа с историята си, защо ли не се учудвам. Тук не става въпрос дали го имам, искам и т. н. На теория и практика го имам. Друг е въпроса, че не съм привърженик на фрази като "имам го", тъй като никой не притежава някой друг, дори майките децата си, но това е друга тема.
Рей, благодаря ти, всяка дума е на място и истина. Точно това чувствам и мисля. По много интелигентен начин ми поднесе истината, макар да е грозничка.
Не знам как да се откъсна, тъй като вече споменах, че осъзнавам, че не е редно, но повярвай ми - така е тооолкова лесно, толкова удобно. Имам чувството, че ако прекъснем връзка ще ми отрежат ръката, все едно оставам сама срещу света. Така се чувствам.

Дори, когато пиша това ми звънна по телефона да ме покани на гости уикенда в София ( тъй като е там по работа до Коледа ). Как да прекратя връзка, датираща от толкова време? Казвам край и спирам да вдигам телефона ли?

Плюс това имаме страхотно предложение за чужбина по работа, за няколко месеца. Финансово и не само ще се отрази добре и на двама ни. Не знам просто.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6c8e722f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей, Авторке! По писането ти изглеждаш доста интелигентна и умна. Не зная какво ви свързва- може би сродни души, навика, спокойствието. Както казваш вие сте тандем, а какво ви пречи просто да сте заедно като отбор, семейство, бизнес. Все пак се надявам да имате бизнес, но не от този за компоньонки и сводници. Не зная какво да ти кажа и посъветвам, може би защото винаги съм мечтала да имам сродна душа. Омъжена съм с голяма дете. Но много, много самотна- вероятно самотата е и вид съжаление, страх. Така, че каквото и да решиш- да е за твое добро и да си щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ec6f01d1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Я стига глупости. Не можеш да спреш да вдигаш телефона? Сигурно се шегуваш. Има едно нещо, наречено воля. Доказано е, че всички човешки същества я притежават, едва ли правиш изключение. Казваш си "край" и дотам. Правила съм го доста пъти. Разбира се, нямам претенциите да имам връзка като вашата, макар че то връзка ли е това? По-скоро е нещо средно между взаимно използване, взаимна нужда и взаимна гавра с другите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dd62f1e2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Явно твоята съвест говори повече от неговата. Остави това за сродните души и др. подобни глупости. Събуди се, не продължавай да бъдеш негово послушно оръдие - ние жените не сме родени за това! Обърни се към добрата си половина и заживей живота си - твоя личен живот, а не неговата проекция на твоя живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker